adaşım bence onlar şubatta doğurdu bu yüzden sakin orası hatta doğum yapmış olanlar olarak ayrı bi topik açmış olabilirler..bende gireriim diye düşünüyorum çünkü annemde yanımda olcak bebişim huysuz olmazsa uyutup uyutup girerim kaydirigubbakcemile2kızlar az evel mart ayında dogum yapacakların topigine girdim son gunler sessizlik oluyor kimi doguruyor kimi son demlerinde olup yazcakhali mi yoktur nedir
mart topigindekiler birbiren çok baglı samimimi değiler bizdemi oyle olcaz anlamadım ama biz oyle olmayız yine cir cirkonusan yazan çıkargibi geliyor ama eminde değilim tabi yasayıp goreceğiz çok heycanlı yaaa her anı heeyecan bu surecinn.
irem sen nerde oturyorsun mecidiyeköye yakınmı??eğer yakınsan avicennayı tavsiye ederim gültepede çünkü orasıda yakın zincirlikuyu taraflarında fiyatlarda çok uygun nem oraya gidiyorum çok memnunumİnşallah öğreniriz canım yaa :Saruboceq: Ben Avrupa yakasındayım.. Özel Mecidiyeköy Çevre Hastanesine gidiyordum şimdiye kadar ama değiştiyorum hastanemi.. Hiç memnun kalmadım. Perşembe günü bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine Özel Bilge hastanesine gidicem. İnş memnun kalırım da yine değişim olmaz. Sen hangi hastaneye gidiyorsun?
ayyy nazannn süper fikirr okur okumaz aynı şekilde yaptım ama tulum peynirim yok canımda bir istedii mahvoldum yaa nerden bulcam ama orjinal olsunnn marketlerdeki güzel olmuyoo tulummmm peyniriii istiyorummmmmmm Çok üzgünüm çoooktabi sadece salça değil, içine; tulum peyniri, ceviz, sarmısak, dereotu, maydonoz, baharatlar filan koyuyorum. bir nevi kahvaltılık hazırlıyorum yani. 3 gün filan dayanıyor dolapta. çıkarıp çıkarıp sürüyorum ekmeğime.
çok geçmiş olsun burkom yaa sen hep hasta oluyosun nazarmı değiyo acaba anlamadım ki dikkat et kendineeKızlar ben bu sefer çok fena şifayı kaptımsenağlamaAtom bile kar etmedi. Sabah bir ders girdim, baktım kafamı kaldıramayacağım, izin aldım yine gittim dokuz eylüle. Teker teker poliklinikleri dolaş, o diyor biz bakmayız, bu diyor randevusuz gelemezsin.O ara ateşim yükseldi biraz, soluğu acilde aldım:a015:Ateşim çok çıkmamış neyse ki. Şimdi normale döndü de, bütün etlerimi parça parça etmişler sanki. Aaah ah, bir theraflu için neler vermezdimsenağlamaBebişim de üzüldü annesinin haline, bugün pek bir hareketsiz:çok üzgünüm:
adaşımm havuzlu han vs uğra hepsine ama mutlaka hürriyet çarşısının alt katına inn orda bebek toptancıları var perakende veriyorlar penyesi çok güzel dandik diil ve acayip uygun şok olcan fiyatları görünce..bende haftaya havuzlu hana gidicem merak ettim orayı bu kadar eminönüne giderim hiç oraya gitmedim..kızlarr ozellikle nazan :)
yarınkı programımı acıklıyorum:))
sabah 9,45 detaylı ultrason
sonra ordan kadıkoye ve vapurla eminonu tarafına geçis.
kapalıcarsı vs eminonu pasajlar çocuk esyası satan yerler vsvs turlama hafta içi bos olur sanırım ctesi ye gore. uygugn esyalar vs bulursam sizlerede yazarım gelince. ne nerde vs sayet eminonunde hiç bilmem bilen teyzelere sormak gerek ama vaktim yok arastırma yapcak yarın sabahg i dioyrum. pasajları falan bilip gitmekg erek sanırım ama bu sfer kesif amaclı olsun :)
burkoo geçmislerr olsunn
sağolasın canımmm hemdee nasıll demezmiyimGypsyesra gözün aydın canım sonuç iyi çıkmış ohh beee demişsindir artıkkk !!!!!!!!!!!!!!!
SİZLERDE DURUMLAR NASIL?
evett simdilerde hamile oldugumu daha bir anladım. ilk hamileligimde oldugu gibi basladı ayaklarım sismeye ve batmaya. ki oldum olası az tuz kullanırım artık yapısalmıdır nedir bilmiyorum. ayakları yada baska vucudunda biryeri sisen ozellikle ogledne sonraları varmı arkadaslar sizlerde basladımı mesela ??
ikinci sorum su .
okudugum uzre rahim ust sınırı su an gobek deliginin hizasında imis . benim gobek deligi hizası ve alt kısmı daha yumusak ki bebek orda. gobek deliginden goguslerime kadar olan mide kismim ise tasss gibi. sanki 9 aylık ım ve orda da bebek var gibi. oysa mide kismimda bebek falan yok su an en çok gobek deligimin hizasında zaten hareketlerde hep alt kısımlarda hissediliyor. iyide benim mide bolumu niye birsey yutmusum gibi tas gibi acaba sizinde boylemi ???
acaba diyorum hani alttaki organlar rahim buyudukce itiliyor birsekil yukarı dogru hava mı yapıyor niye mide kismim davul gibi sis acaba ??
nurdan ahh ahhh bi yaz gelsede şu çanakkale dmateslernden yesekk..:)tuza banıp banıp.zaten yaz gelsn ben ekmek düşü müyorum..çeşitçeşit meyveler Allahım yaa ne şanslıyız butun kışmeyvelerini yedik bebişlerimiz bol bol C vitamini aldı şimdide yaz meyveleri sırada..annesinn kuzusuu herşeyn tadını bilcek...yavrum benm..ayhh dogsadad sevsem şöle dya doya öpsem oda agzını açıp öle meme beklese yavrrrrrrrrrrruuuuuuum...
ay ben bayilirim, hamilelikten beri extra as eriyorum, bazi sebzelre...hele bi tane var ama onu yapamadim cok icimde kaldi(
Esramm.. ayaklarım şişti.. cızmemı gıyerken hıssettım.. dedıgın gıbı tuz kullanmam,mınımumdur.. o kadar barız bır goruntu yok ama ben hıssettım.. bır de ayakta bıraz kaldım mı topuklarım cok sızlıyor..
aftabru
doktor banada 25 temmuz dedi doğum tarihi olarak.sezeryan olacağım çünkü bel fıtığı var bende bakalım hangimiz önce doğuracağız.ben kalabildiğince içimde kalsın istiyorum ya bakalım.
merhaba ,
ben hamile t-shirt ini bir internet sitesinden aldım
tanesi 15 tl . 1 tanesi nde leylek resmi var agzında bebek
diğerinde ise bebeğin ayak izleri var tekmeliyor gibi.
istersen msg atarım özelden 2 taneye 30 tl verdim 4 küsür de kurye parası
ayyy nazannn süper fikirr okur okumaz aynı şekilde yaptım ama tulum peynirim yok canımda bir istedii mahvoldum yaa nerden bulcam ama orjinal olsunnn marketlerdeki güzel olmuyoo tulummmm peyniriii istiyorummmmmmm Çok üzgünüm çoook
pardon arkadaşım, ama şart değil tulum... zaten koyacaksan da deri ya da bidon tulum koyacaksın. boşver koymasan da olur.
pırasayı bende çok severimm
bizim seninle damak zevkimiz çok yakın zaten hissediyorum.
yaa kızlar aslında mekan bakıyorum güzel romantik bir akşam yemeği daha çok karşıda bakıyorum oralar daha nezih ve fiyatlar daha uygun fikri olan varsa fikir verirse çok sevinirimm meselaa karşının güzellerii nazann ve esraa siz çok geziyosunuzz blirsinizzz
bende çok tuzlu yerim ama şişmedi amaaaa bence bundan sonra başlıcak şişlikler nasıl bırakcam tuzu bilmem
bu arada yarın detaylı ultrasonum var iki hafta sonrada şeker yüklemem.ondan sonra sadece sanırım bebeğin kalp grafiği varmış.doktorum demişti ama hatırlamıyorum.yarın için çok endişeleniyorum ama korkmuyorum.inşallah herkes güzel haberlerle döner....
demek aramızda ilk detaylıyı ESRAKO ve sen çektiriyorsunuz. esrako doktordan sonra gezeceğine göre ilk havadisler senden gelecek. hadi hayırlısı, güzel haberlerini bekleriz.
ben uzun zamandır takipteydim sizleri ama internet yoktu evde.o yüzden okuldada sadece okumakla yetinebiliyordum eve internet aldığım gün üye oldum katıldım aranıza yani.ilk bebeğimi düşürdüm malesef inşallah hepimiz sağlıklıca alırız kucağımıza bebişlerimizi.tickeri zor yaptım demekki yanlış olmus.düzeltirim.başka ne anlatabilirim fisfisfis görüşürüz öptüm
Aftabru,
Ben 20 yaşıma kadar pırasanın tadını bilmezdim. Bir gün okuldan çook aç geldim baktım evde annem pırasa yapmış. Açlıktan ölüyorum bi yiyeyim dedim. Mmmmmmmm..O gün bu gün bayılırım pırasaya..YAŞASIN PIRASA!!!
benim mercimek fasulyeye terfii etti...çekerim koyarım bi ara...:
pırasa muhabbetinde sonuna kadar yanındayım...
Bir de Nazan ımın pırasasına laf soleme Serrnimmmm, lütfen ama kaydirigubbakcemile3
Ohhhh.. yafrum beaaaa, karısıma bak.. helal valla Nazanım.Resmen çemen kıvamında yıyorsun, mıhhh mıhhhhh.
pirasa pirasa pirasa, oleyyyyyyyy...hihoyyyt
bende çektirdim yaa nazancım aşkolsun detaylu usg geçen hafta
EVROS...hoşgeldin aramıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?