2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

aftabru
doktor banada 25 temmuz dedi doğum tarihi olarak.sezeryan olacağım çünkü bel fıtığı var bende bakalım hangimiz önce doğuracağız.ben kalabildiğince içimde kalsın istiyorum ya bakalım.

adaşım bence onlar şubatta doğurdu bu yüzden sakin orası hatta doğum yapmış olanlar olarak ayrı bi topik açmış olabilirler..bende gireriim diye düşünüyorum çünkü annemde yanımda olcak bebişim huysuz olmazsa uyutup uyutup girerim kaydirigubbakcemile2

irem sen nerde oturyorsun mecidiyeköye yakınmı??eğer yakınsan avicennayı tavsiye ederim gültepede çünkü orasıda yakın zincirlikuyu taraflarında fiyatlarda çok uygun nem oraya gidiyorum çok memnunum

ayyy nazannn süper fikirr okur okumaz aynı şekilde yaptım ama tulum peynirim yok canımda bir istedii mahvoldum yaa nerden bulcam ama orjinal olsunnn marketlerdeki güzel olmuyoo tulummmm peyniriii istiyorummmmmmm Çok üzgünüm çoook
çok geçmiş olsun burkom yaa sen hep hasta oluyosun nazarmı değiyo acaba anlamadım ki dikkat et kendinee
adaşımm havuzlu han vs uğra hepsine ama mutlaka hürriyet çarşısının alt katına inn orda bebek toptancıları var perakende veriyorlar penyesi çok güzel dandik diil ve acayip uygun şok olcan fiyatları görünce..bende haftaya havuzlu hana gidicem merak ettim orayı bu kadar eminönüne giderim hiç oraya gitmedim..
Gypsyesra gözün aydın canım sonuç iyi çıkmış ohh beee demişsindir artıkkk !!!!!!!!!!!!!!!
sağolasın canımmm hemdee nasıll demezmiyim
gizzecim sende sağol tatlım

pırasayı bende çok severimm

comely mutlaka gell

pinky ne güzell doğumgünün olmasıı kaç yaşına giricen?yarında benim kocişin doğumgünü

yaa kızlar aslında mekan bakıyorum güzel romantik bir akşam yemeği daha çok karşıda bakıyorum oralar daha nezih ve fiyatlar daha uygun fikri olan varsa fikir verirse çok sevinirimm meselaa karşının güzellerii nazann ve esraa siz çok geziyosunuzz blirsinizzz

ESRAKO, bu bahsettiklerin bende şimdilik başlamadı canım. yani ödem olacaktır bende de muhakkak zira ben tuza çok düşkünümdür, çok tuzlu yerim, hatta cips poşetlerinin dibinde kalan kırıntıları yalayan bir tipimdir. ama korktuğum gibi olmadı, hiç bir yanım şişmedi şimdilik. bekliyorum ben de korkuyla... yazın davul gibi olur kesin ayaklarım. bi de kısa ve enliler ya iyice kare olurlar artık.:roflol:

di mi pinky? yaz meyvelerine bayılırım. bir hayal kuracaktım şimdi ama boşver tek tek saymayayım şimdi, ağzımızın suyu akmasın.

ay ben bayilirim, hamilelikten beri extra as eriyorum, bazi sebzelre...hele bi tane var ama onu yapamadim cok icimde kaldi(

neymiş o? söyle çekinme, biz yapar yeriz senin için.

ne garip di mi? siz az tuz kullanıyormuşsunuz ama şişmiş, ben de çok tuzlu yerim ama şişmedi. oleeeyyyy yaşasın TUZU da akladık. yupppiiiiii:sm_cool:

aftabru
doktor banada 25 temmuz dedi doğum tarihi olarak.sezeryan olacağım çünkü bel fıtığı var bende bakalım hangimiz önce doğuracağız.ben kalabildiğince içimde kalsın istiyorum ya bakalım.

aman aman benim hiç acelem yok, keşke 40 hafta beklese. ama biraz da gerçekçi olup hazirana da hazırlıklıyım doğrusu.

nurdancım yaa rabbim sabır versin ağrılarını alsın biran önce umarım tedavi bir sonuç verir bundan sonra rahat yaşa gebeliğini

bende çok tuzlu yerim ama şişmedi amaaaa bence bundan sonra başlıcak şişlikler nasıl bırakcam tuzu bilmem

bu arada yarın detaylı ultrasonum var iki hafta sonrada şeker yüklemem.ondan sonra sadece sanırım bebeğin kalp grafiği varmış.doktorum demişti ama hatırlamıyorum.yarın için çok endişeleniyorum ama korkmuyorum.inşallah herkes güzel haberlerle döner....

süper fiyat FLAWLESS, hadi hemen ver sitenin adını. özelden atmana gerek yok, buraya da yazabilirsin, hepimiz de yaptırırız ne güzel.

valla şeker romantiklik göreceli bişeydir o yüzden zor geldi bu soru bana. biz evlilik yıldönümümüzde KORDON diye bir balık restoranına gitmiştik beykozda boğazda. bi de beykozda boğazda KOZZ vardı ama galiba şimdi kapandı. hatta karşı yakadan tekneyle bile müşteri alıyorlardı. hem fiyatları uçuk değildi hem de bence romantik bir mekandı. kordon çok daha pahalı bir yer. ben de gereksiz pahalı hiçbir yeri romantik bulmam. . eşime göre romantik bir mekandı mesela ama bana göre değildi. balıkçı soruyorsan çoğu çok pahalı, örneğin bostancı sahilde de ÇATANA var, çok güzeldir yemekleri ama balıkçıların hepsi biraz tuzlu.

bende çok tuzlu yerim ama şişmedi amaaaa bence bundan sonra başlıcak şişlikler nasıl bırakcam tuzu bilmem

yaşasın, bakın ESRA da tuzlu yiyormuş ama şişmamiş. (esracım laf aramızda tuzu aklamaya çalışıyorum dakaydirigubbakcemile5)

demek aramızda ilk detaylıyı ESRAKO ve sen çektiriyorsunuz. esrako doktordan sonra gezeceğine göre ilk havadisler senden gelecek. hadi hayırlısı, güzel haberlerini bekleriz.

demek aramızda ilk detaylıyı ESRAKO ve sen çektiriyorsunuz. esrako doktordan sonra gezeceğine göre ilk havadisler senden gelecek. hadi hayırlısı, güzel haberlerini bekleriz.

canım 4 gibi yazarım inşallah..hepimizin haberleri güzel olur inşallah...

kayracım güzel haberlele gel inş. mutlulugunu paylaş bizimle..

ayyyhh nazandan sonra bide gypsy çıktı yemek konusunda..kısssssss nerden bulces şimdi tulum peyniri hey allahım ya nazanın çok hoşuna giidiyor yemklerden bahsetmek ama olmaski ya bne tulum peynire bayılırım... ablamlar erzurumda görev yaparken azmı yedik......ahhh ahhh..

nazan b arada yaz meyvelerini tek tek yazmadıgın için çk saol gerçekten ....

bu arad ben artık büyüdüm ya evin küçükkzıydım gypsy yaşımı sorunca anladım ben artık küçük falan diliiiim... 26 lcammm.....7 nisanda eşimn dogum gunu biz nisanda batıyoruz zaten genelde maddenn:)

vaalla ben hidiv kasrını seviyorum bir beykoz sosyal tesisini denize sıfır cam kenarına otur ohhhh mis gibi..ama tabi bunlar acık havada güzel..:)eger keseyi biraz açarım diosa sana bebkdegüzel yerler tavsiye ederim..:)

hoşgeldin aramıza. bilgisayarın da hayırlı uğurlu olsun. ee sen de artık arayı kapatırsın, bol bol yazarak di mi? bak burda herkes az çok tanıdı birbirini, fotolar motolar.... yıkılıyor ortalık. sen de şimdi hem göbek fotonu hem de bebişe aldığın cicilerin fotosunu ekleyiver...

benim mercimek fasulyeye terfii etti...çekerim koyarım bi ara...:
pırasa muhabbetinde sonuna kadar yanındayım...

Bir de Nazan ımın pırasasına laf soleme Serrnimmmm, lütfen ama kaydirigubbakcemile3

Ohhhh.. yafrum beaaaa, karısıma bak.. helal valla Nazanım.Resmen çemen kıvamında yıyorsun, mıhhh mıhhhhh.

pirasa pirasa pirasa, oleyyyyyyyy...hihoyyyt

YAŞASIN PIRASASEVERLER.....
takılıyoruz be SEERNİ, ama tavsiye ederim arkadaşım bol bol tüket soğan sarmısak türü gıdaları. bak ben o kadar güzel beslenirim ki. en dengelisinden. bana göre dengeli demek hem sağlıklı hem sağlıksız şeyleri dengeli yiyeceksin demek. benim yediğim abur cuburun haddi hesabı yoktur. ülker, eti yeni ne çıkardı hep benden sorulurdu (hamile kalana kadar) hepsinin tek tek fiyatlarını hatta hangi markette ne kadar olduklarını bilirdim, sabah açtığım nutella kavanozunu gece yatarken yıkar da yatardım. her akşam bir büyük aile boyu cips bitirirdim tek başıma. 32 yaşıma kadar böyle yaşadım ve hayatım da teraflu içmedim, grip aşısı olmadım, kabızlık nedir bilmem... ama neden? bir sor bakalım.... soğanımı sarmısağımı peynirimi ve limonumu asla eksik etmem. ben bunlarla yaşarım....

bende çektirdim yaa nazancım aşkolsun detaylu usg geçen hafta

pardon canım ya, ben seni nasıl unuturum. sanki seninki sadece doplermiş gibi geldi biran karıştırıdm. affet beni ne olura.s.

aaaa alabalık sevrseniz sapanca maşukiye..ormanın içinde yemyeşil. ırmak akıyo harika restoranlar var üstelik otellerde var..romantizmi druklarda yaşarsın kızzzzzz.....

valla biz bebek planlamadan öncee çooookk kaçamaklar yaptık öleeeeeeeeeee.....ahh ahhhhhh

evroş hoşgeldin.....ismn ne? bizde bide evriş var ya ondan bari karışmayın....
nerden katılıosunnn

dide,taze fasulye ve diğer öğretmen arkadaşlar doğum iznini nasıl düşünüyorsunuz?**** kafamçokkarıştı

kız pinky sende çok gezentisin hee maşukiye sapanca biz hala gideriz oralara alabalık yemeye ağaçlardan ev gibi yerler var orda masalar sandalyeler felan süper ama h.içi akşam olacağı için çok uzak gidemeyiz oralara ertesi gün iş varr..bebek bana hiçç cazip gelmiyor çoğuna gittik diyebilirim zaten .çok yakın oturduğumuzdan orjinal bişiler istiyorum..hidiv kasrı belki olabilir ama o tip yerler yada belediye sosyal tesisler vs sıradan restourantlar..geçen sene salacakta bi restaurantta kutlamıştık damalis diye karşında kız kulesi süperdi ama aynı yer istemiyorum,kız kulesinide aradım iki kişi ortalama en asgari 200 ytlye mal oluyor aslında gidilebilir ama çok para yaaa daha uygun bişiler olsa daha süper olur moda teras güzelmiş yada küçükyalıda sahilde güzel yerler varmış netten bulduğumla hareket edicem artıkın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…