kız pinky sende çok gezentisin hee maşukiye sapanca biz hala gideriz oralara alabalık yemeye ağaçlardan ev gibi yerler var orda masalar sandalyeler felan süper ama h.içi akşam olacağı için çok uzak gidemeyiz oralara ertesi gün iş varr..bebek bana hiçç cazip gelmiyor çoğuna gittik diyebilirim zaten .çok yakın oturduğumuzdan orjinal bişiler istiyorum..hidiv kasrı belki olabilir ama o tip yerler yada belediye sosyal tesisler vs sıradan restourantlar..geçen sene salacakta bi restaurantta kutlamıştık damalis diye karşında kız kulesi süperdi ama aynı yer istemiyorum,kız kulesinide aradım iki kişi ortalama en asgari 200 ytlye mal oluyor aslında gidilebilir ama çok para yaaa daha uygun bişiler olsa daha süper olur moda teras güzelmiş yada küçükyalıda sahilde güzel yerler varmış netten bulduğumla hareket edicem artıkın..
COMELY
canım sen dudulluda oturuyormussun bostancı dudullu minibslerine yakınmısın bilmiyorum ama bostancıya gelmen çok zor olmasa gerek minibus var sonuçta. biz aftarbu nazan ile buluscaz bostancıda ve deniz otobusune binip pit diye bakırkoye gececeğiz.mado dazaten hemen deniz oto busunden inince oralarda çok yakın. takıl bize bostancıda bulusalım seninlede
Kızlar ben bu sefer çok fena şifayı kaptımsenağlamaAtom bile kar etmedi. Sabah bir ders girdim, baktım kafamı kaldıramayacağım, izin aldım yine gittim dokuz eylüle. Teker teker poliklinikleri dolaş, o diyor biz bakmayız, bu diyor randevusuz gelemezsin.O ara ateşim yükseldi biraz, soluğu acilde aldım:a015:Ateşim çok çıkmamış neyse ki. Şimdi normale döndü de, bütün etlerimi parça parça etmişler sanki. Aaah ah, bir theraflu için neler vermezdimsenağlamaBebişim de üzüldü annesinin haline, bugün pek bir hareketsiz:çok üzgünüm:
kızlar ben bi ara baya girememiştim taşındığım içinde aklıma geldi merak ettim izmirliler buluştumu buluştuysa fotolar nerde
bu arada istanbuldanda fotolar bekliyoruz ona göree
bu arada yarın detaylı ultrasonum var iki hafta sonrada şeker yüklemem.ondan sonra sadece sanırım bebeğin kalp grafiği varmış.doktorum demişti ama hatırlamıyorum.yarın için çok endişeleniyorum ama korkmuyorum.inşallah herkes güzel haberlerle döner....
dide,taze fasulye ve diğer öğretmen arkadaşlar doğum iznini nasıl düşünüyorsunuz?**** kafamçokkarıştı
bugün z.burnu olivuma gittim orası outlet mangodan iki tane hamile pantolonu aldım çok kullanışlı beli lastikli keten bitanesi 30 tl ama outlet olduğundan istinyepark mangoda aynısı 59 tl,benettondanda iki tane eşofman altı aldım oda pamuklu çok rahat ikisi 40 tl tanesi 20 tlye geliyo yolu düşen olursa tavsiye ederim tifaanıydende t-şortler aldım çizgi karakter desenli felan büyük beden 7 tl acayip bi indirim var kocişedee d.günü hediyesi adidas eşofman takımı aldım 70 tl biraz battım ama olsun yolu düşen gitsin gezsin tam outlet yanee..mango pantolon çok güzel bi gün giyer foto çekerim totomu kaldırırsam sizede fikir olsunn
Bu konuda bır bılgım yok.. su an sadece ninni dinletiyorum ben kuzuma.. gercekten ne okumalı acaba??
Neler dinletiyosun Evriş ben Dido, Loreena Mckennitt, Baby Einstein ve Baby Mozart dinliyorum. Kaan Kocatepe ' nin sitesinde Kaan Beyin slow ve klasik müzik dinletin diye bi videosu var çünkü bebeişin anne karnında duyduğu seslere bu müzikler yakınmış.
Tekrar söyleyim hangi kitapları okumalıyız bilgisi olan akadaşlar varsa paylaşsın lütfen bekliyorum 4 gösleee.
Ben ınternetten Kuzey ın adının da gectıgı bır ninni indirdim.. onu dınletıyorum kuzuma, arada klasık muzık dınletıyorum.. sımdılık bu kadar.
Gebelik ve doğum hakkında bilgiler hafta hafta gebelik ve gebelik belirtileri doğum görüntüleri
evrimcim,linki istemişsin canım ya şimdi gördüm.iki gündür yoktum.bu sayfada hem hafta hafta hem ay ay var.isteyen arkadaşlar kusura bakmayın....yeni gördüm...
Olsun kuzum, onemlı degıl, aman ıyı ol da..
aaaa alabalık sevrseniz sapanca maşukiye..ormanın içinde yemyeşil. ırmak akıyo harika restoranlar var üstelik otellerde var..romantizmi druklarda yaşarsın kızzzzzz.....
valla biz bebek planlamadan öncee çooookk kaçamaklar yaptık öleeeeeeeeeee.....ahh ahhhhhh
Pinky hanımkızım.. alabalık yenmemesı gereken balıklar arasındadır hamılleıkte.. bılgınıze arz olunur cicim.
evroş hoşgeldin.....ismn ne? bizde bide evriş var ya ondan bari karışmayın....
nerden katılıosunnn
Demek beni karıstıracaksın haaaaaa, iyi.. bildiğim iyi oldu kötükedihüso
evrişim sanan özelden mesaj attım bebeğim.. muccuk
evroş hoşgeldin.....ismn ne? bizde bide evriş var ya ondan bari karışmayın....
nerden katılıosunnn
hoşbulduk kayserideyim canım adım evrim evrişle adaşız yani kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?