2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canm pırasaseverim biz hamileyiz bize herşey mübah :)) normaldir unutman tatlım neler unutmuyoruzz bunu nerden aklında tutucann

küçükyalı sahilde güzel yerler var gerçekten de... biz eşimle sevgiliyken giderdik ordaki balıkçılara. ama ben de hafıza problemi var, isim tutamıyorum aklımda. zaten orda hepsi yanyana... çok güzel servisi olan bir yer vardı neydi yaw adı? ha ÇAPARİ. bak orası da olabilir. ama moda teras gerçekten iyi bir seçenek. lacivert var ama biraz tuzluya mal olur. gerekmez bence...

bugün z.burnu olivuma gittim orası outlet mangodan iki tane hamile pantolonu aldım çok kullanışlı beli lastikli keten bitanesi 30 tl ama outlet olduğundan istinyepark mangoda aynısı 59 tl,benettondanda iki tane eşofman altı aldım oda pamuklu çok rahat ikisi 40 tl tanesi 20 tlye geliyo yolu düşen olursa tavsiye ederim tifaanıydende t-şortler aldım çizgi karakter desenli felan büyük beden 7 tl acayip bi indirim var kocişedee d.günü hediyesi adidas eşofman takımı aldım 70 tl biraz battım ama olsun yolu düşen gitsin gezsin tam outlet yanee..mango pantolon çok güzel bi gün giyer foto çekerim totomu kaldırırsam sizede fikir olsunn

nazancım o zaman küçükyalı en uygunu en azından alternatif çok olur moda teras fiyatlar nasıl bilmiyorum yarında orayı arar bi sorarımmm sağolasın fikirlerin için

Kızlar artık merdiven çıkmakta zorlanmaya başladım. Ya yorgunum 2 gündür ondan?? Ama 2 gündür 2 kat çıkmak zor geliyor resmen.. Bir de bugün çok feci yedim. Hem de şikayetime rağmen.. Pişmanım.

Evrim, benim sıpanın adını yanına Ilgaz'ı da ekler misin? Deniz Ilgaz düşünüyoruz şimdilik :) Gerçi Doruk ismini de beğeniyorum. Daha netleşmedi ama... Umarım NORRAA, İREM ve cinsiyet öğrenememiş arkadaşlar da en kısa zamanda öğrenirler..

NORRAA canım çok geçmiş olsun. Umarım fizik tedavi işe yarar da, bir sonuç alırsın..

Mado İncirli'de değil miydi?? CADIARZU

Canım yaa çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin.

kızlar ben bi ara baya girememiştim taşındığım içinde aklıma geldi merak ettim izmirliler buluştumu buluştuysa fotolar nerde
bu arada istanbuldanda fotolar bekliyoruz ona göree

347. sayfada (bir sayfada 50 mesaj gösterme seçeneğinde)

haydi git gel bakalım kayra.. Ben de haftaya gideceğim. Şimdiden sabırsızlanıyorum..

dide,taze fasulye ve diğer öğretmen arkadaşlar doğum iznini nasıl düşünüyorsunuz?**** kafamçokkarıştı

Hoş geldin evros. Daha önce de yazmıştın diye hatırlıyorum..
Önden kullanmak benim için anlamsız, zaten ağustos başı gibi görünüyor doğumum.. İznimin 5 haftası falan yanacak (

Yaahaaaaa.. Özlüyorum bazı şeyleri 3 sene Zeytinburnu'nda çalıştım, Allah bir daha düşürmesin diyorum ama, Olivium güzeldi tabii :)

kayra esrako
yarın güzel haberlerinizi bekliyoruz

evros
ben çalışabildiğim kadar çalışacağım.zaten yaz tatiline denk geliyorbayağı bi hafta kaybediyorum o yüzden bi sorun çıkmazsa 30 hazirana kadar okulda olacağım.lise öğretmenleri varsa aramızda onların seminerleri olmuyor sanırım daha erken tatile ayrılıyorlar

cinsiyet öğrenmeye giderken kızlar çikolata yiyin doktora girmeden yarım saat önce.bide eğer bebek uygun pozisyonda değilse öksürün.ben öğreneceğim gün üç defa doktora girdim çıktım.üçğncü girişimde öğrendim.doktor çikolata yedirip bekletti bide sürekli öksür diyordu bende narin narin öksürüyorum.bana korkma biraz güçlü öksür dedi.sağolsun doktor aynı gün üçüncü muayenesinde gördü cinsiyeti

evros
ben çalışabildiğim kadar çalışacağım.zaten yaz tatiline denk geliyorbayağı bi hafta kaybediyorum o yüzden bi sorun çıkmazsa 30 hazirana kadar okulda olacağım.lise öğretmenleri varsa aramızda onların seminerleri olmuyor sanırım daha erken tatile ayrılıyorlar[/QUOTE]

bende aynısını düşünüyorum malesf ben de lise öğretmeni diilim benneyaptımki

aftabru
doktor neden sana cinsiyet için yüzde yüz demiyor.bacaklarını açmadığından mı? belki kız çocuklarından eminmi olamıyorlar.bana 14+1 iken % 99 dedi.iki hafta sonra gittiğimde %100 dedi.benimkinin değişmesi imkansız gözüküyor.ben dört farklı doktora gittim bazen bebeği meraktan bazen kendi doktorum izinde olduğundan bi de adanada gittim.dördüde erkek dedi.

evet bizim isimden az bulunuyor açıkcası ilk defa tanıyorum bir adaşımı mutluyum yaneekaydirigubbakcemile3

helincim bizim de sınavlarımız oluyor ama tabii 1 hafta erken bitebiliyor ya da her gün gitmemiz gerekmeyebiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…