2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar son günlerde çok yoğunum.okulda özellikle yoğunum.çocuklara seminerler slayt gösterileri öğrenciler veliler gün nasıl geçiyor anlamıyorum.bide veliler beni çok kızdırıyor bazen şikayetleri hiç bitmiyo yada ben gerginim.bugün bi veli geldi bana sınıf öğretmenini şikayet etmeye.sorun çocuğu ikinci sınıfta ödevini yapmamış öğretmenide ödevini yapmadaığını için teneffüse çıkmama cezası vermiş.ortalığı ayağa kaldırdı benim çocuğuma kimse ceza veremez diye.adama bi şey anlatana kadar canım çıktı.bazen sabrıma hayran oluyorum ama ne yaprsın rehber öğretmensin sakin olmalısın.artık bazen öğrenci veli sorun görmek duymak istemiyorum şimdiden çocuklara sabrım kalmadı.yatılı okuldayım sorumluluklarım çok fazla.müdürüm müdür yardımcılarından ayırt etmiyor okul yönetiminde alınan kararlarda ama çok yoruluyorum çok.

valla işin zor arkadaşım.. Ben önceden çalıştığım bir okulda öğrencinin 5 gün uzaklaştırma alması üzerine velisinin idareye gelip de "siz ne yapıyorsunuz, nben bu çocuğu 5 gün nasıl zapt ederim" dediğini biliyorum.. Siz de rehber öğretmenler olarak herkesin ağlama duvarısınız..

Son düzenleme:

Ahahaha... yok artık yaaaa... anneye bak:)))

minnoslar ben geldim....cok guzel uyuduk bebisimle esim gelene kadar, sonrada babasi bize mama yapti, yedik:)))

minnoslar ben geldim....cok guzel uyuduk bebisimle esim gelene kadar, sonrada babasi bize mama yapti, yedik:)))

Ya sana bısı dıycem.. yemekten sonra, oturdugum yerde 10 dk ıcım gecmıs, ınanamadım kendıme.. hayatımda ılk kez basıma gelenlere bak.. ne ara gıttım ben koltukta otururken yaa :))) Bu arada eş gelmıs yemek hazırlamıs falan.. mis valla :)) yapabiliyorsa ne güsel :))

Ahahaha... yok artık yaaaa... anneye bak:)))

evet.. teneffüste 5 dk katlanamazlar, sonra siz 3 ay tatil yapıyorsunuz derler, üstüne de gelip yukarıdaki cümleyi kurarlar..

ooohhhhh, yarasın ikinize de :)

hamileligin ilk donemleri hep boyleydi,gelir hemen yemek yapar esim gelene kadar uyurdum, 9 gibi ancak geliyor..yada arada yemek bile yapamadan uyurdum, o gelir bisiler hazirlardi, ama 1 haftadir yazik kiyamam o bisiler hazirliyor gelir gelmez, yada hazir bisiler aliyor, kayinvaliem 2 gun dayanabildi, cumartesiden beri kayip,yine ayni tas ayni hamam:)) sozde yarin gelicem dedi bakalimim yerden kalkamadim, iyi yarin gelirim dedi, bugun aradi hatta dedim anne cok kotuyum, yattigim yerden kalkamiyorum,bugun geleilirdi..Napalim kocisten baska bakanim, nazimi ceken yok((

Ohoo kızlar benim hemen her günüm 1 saat kestirmekle geçiyor.. Hele pazartesi salı hiç affetmem.. 7 şerden 14 saatim pazartesi - salı günü çünkü..

Ohoo kızlar benim hemen her günüm 1 saat kestirmekle geçiyor.. Hele pazartesi salı hiç affetmem.. 7 şerden 14 saatim pazartesi - salı günü çünkü..

valla depolamakta fayda var, hafta sonlari ogle uykusu yapiyorum ama hata icide keske bu imkan olsa, cunku gece cok derin uyuyamiyiyorum, eve gelincede kut gidiyorum, bie en sevdigim sey yagmurlu havada uyumak:))ohh sipis sipir sesler, hava bulutlu, karanlik:)))

evet de artık camlar çift cam, hiç duyulmuyor ki yağmurun sesi

evet de artık camlar çift cam, hiç duyulmuyor ki yağmurun sesi

valla bursai yilin 250 gunu yagmurlu sipir sipir duyuluyor yaginca cift cam falan takmiyor, olsun duyulmasa da o bulutlu hava nasil miskin yapiyor, yataktan cikasim gelmiyor,simdi bahar geliyor hafiften kalin perdeleri cekip uyuyorum gelince gunes girmesin diye..

canım benim ki %100 demek için doğması gerek diyen tayfadan.... %99 diyor... biz anlıyoruz tabi ne demek istediğini....

evet bizim isimden az bulunuyor açıkcası ilk defa tanıyorum bir adaşımı mutluyum yaneekaydirigubbakcemile3

ben var ya, öyle kalabalık bir kurumda çalışıyorum ki, duymadığım isim yok. inanın ki en olmadık isimlerden bile ikişer tane rastlayabiliyorum. öğretmenler de öyledir di mi?

sizin işiniz hem çok zor hem de manevi tatmini çok yüksek bir meslek canım. asla yapamazdım gibi geliyor ama yapabilmeyi de çok isterdim. benim de kardeşim ingilizce öğretmeni. beni bir kere sınavına soktu, ben de öğrencileri gözetledim. çok süper iş valla yaw.... çocuklar bitirim şeyler.... bazıları tapıyordu adeta kardeşime. "öğretmenim siz öl deyin ben ölürüm sizin için" diyordu. bizim işimizde de hep sitem hep isyan hep şikayet vardır. "ne bu kurlar böyle" "nedir bu piyasanın hali" " malım geldi ardiye yiyorum, vesaikim nerde".... valla bizim işte manevi tatmin sıfır.

kızlar bu akşam iki bardak çay içtim. tvde çay içip kurabiye yiyorlardı, eşimin de benim de canımız çekti, eşim fırladı migrosa gitti, mottanın güzel tatlı ve tuzlu pastalarından aldı 600gr kadar. sonra çay demleyip bitirdik. ben gündüz de hem un kurabiyesi yemiştim bankada hem de bir paket tutku.... çatlayacağım diye bekliyorum... herhalde yarın sabah tartıda 57 yi görürüm.

oh masallah , ben catlardim bu kadar seye.....1 tabak yemek beni mahvediyor...oh yarasin ama bebisine..

doktora dedim ki "doktor bey herkes elevit diye bir vitamin kullanıyor, ben kullanmıyorum" dedi ki "ironman mi olacaksın"
adam haklı, folbiol, apikobal, osteocare, ferrum fort kullanıyorum. (iğne ve coraspin de cabası) düşünüyoorum da öle güzel besleniyorum ki maaşallah, bunlara bile gerek yok aslında....

Oooh yarasın Naz'a :)) benim de annem sağolosun, böreksiz kurabiyesiz bırakmıyor beni :) Sonra da kilo alıyorsun, diyor :))

doktor cok alemmis,ironman hasırnaşık şey:roflol:

Oooh yarasın Naz'a :)) benim de annem sağolosun, böreksiz kurabiyesiz bırakmıyor beni :) Sonra da kilo alıyorsun, diyor :))

bende annemin boreklerini cok ozledim, annemi de(( hele bu hastaliktan beri, yanimda olsa bana bakardi, yataktan kaldirmazdi annecim((

oh masallah , ben catlardim bu kadar seye.....1 tabak yemek beni mahvediyor...oh yarasin ama bebisine..

daha ne saydım ki nudancım?
yumurta, peynir, ekmek, kayısı, ceviz, ....bir kavanoz erik kompostosu, bir tabak etli nohut, az pilav, zeytinyağlı fasulye..... yoğurt.....leblebi... iki tabak pırasa.... ve daha önce saydıklarım işte.... arada atladıklarım da vardır muhakka. hadi ne olur deyin ki "biz de bu kadar yiyoruz ne var bunda?" ben hep böyleyim ya.... ilk zamanlar ne güzel sadece mecbur olduklarımı yiyordum, bulantılar geçmese iyiydi... iştahım geri geldi.... proble kilo almak değil yanlış anlamayın, bebeği rahatsız etmekten korkuyorum. bugün mesela korkunç gazım oldu. nohuttan mı acaba? yazık kızım gaz gurultusunda ne yapıyordur.... siz ninni dinletedurum ben gaz sesiyle büyüteyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…