bende annemin boreklerini cok ozledim, annemi de(( hele bu hastaliktan beri, yanimda olsa bana bakardi, yataktan kaldirmazdi annecim ((
daha ne saydım ki nudancım?
yumurta, peynir, ekmek, kayısı, ceviz, ....bir kavanoz erik kompostosu, bir tabak etli nohut, az pilav, zeytinyağlı fasulye..... yoğurt.....leblebi... iki tabak pırasa.... ve daha önce saydıklarım işte.... arada atladıklarım da vardır muhakka. hadi ne olur deyin ki "biz de bu kadar yiyoruz ne var bunda?" ben hep böyleyim ya.... ilk zamanlar ne güzel sadece mecbur olduklarımı yiyordum, bulantılar geçmese iyiydi... iştahım geri geldi.... proble kilo almak değil yanlış anlamayın, bebeği rahatsız etmekten korkuyorum. bugün mesela korkunç gazım oldu. nohuttan mı acaba? yazık kızım gaz gurultusunda ne yapıyordur.... siz ninni dinletedurum ben gaz sesiyle büyüteyim....
bittim dolaptaki yufkalar?
iyi de bak eşinde kaldırmıyor , şanslısın hadi mızmız seni... gelmeyek mi annen yakın zamanda? gelince yapıp koyar dondurucuna... ondan sonra da zaten sen izmire gidersin.
valla ben de bu kadar yiyorumdur nazan..
NORRAA cım türk komşunuz filan yok mu? avrupalılarda yoktur öle adetler ama türkler sever komşuya börek götürmeyi filan. benim komşular bazen tepsiyle çıkarıyorlar, çorbasından pilavına tatlısına 4 çeşit yemek koyup... tabaklar birikip duruyor, boş vermek istemiyorum. eşim de dalga geçiyor şimdi evde pırasa var ya "pırasa koy da tabaklara ver komşulara" diye. o tabaklarda gelenleri bir bilseniz... alt komşu arnavut, eşim bayılıyor onun yemeklerine. kadın da sağolsun ne yapsa çıkarır....
turk tanidiklar var, hatta soylediler canin cekerse soyle diye de cekiniyorum, ama komsu yok yakinlarda...
e tamam işte, candan insanlarsa hoşlarına bile gider istemen. hasta olduğunu yapamadığını söyle, bir kerelik yapıp göndersinler. senden isteseydi hamile biri seve seve yapmaz mıydın?
nazan heu maşallah ben çok boğazlıyım derdim sen benden beter çıktın yaa çok karıştırıp yeme bence ben bunları yesem allak bullak olur midem..doktorlar dio bangır bangır iki kişilik yemeyinn sadece normal yediklerinize 300 kl daha ekleyin diyee biz abartıyoruz ama dikkat etmek gerek fisfisfis
nazan heu maşallah ben çok boğazlıyım derdim sen benden beter çıktın yaa çok karıştırıp yeme bence ben bunları yesem allak bullak olur midem..doktorlar dio bangır bangır iki kişilik yemeyinn sadece normal yediklerinize 300 kl daha ekleyin diyee biz abartıyoruz ama dikkat etmek gerek fisfisfis
nurdann ne çekniyosunn yaa çekinme biz extra bi durumdayızz normal bi durum diil biz hamileyizz siparişi verr yapsınlarr bidaha böyle güzel döneme denk gelmeyiz tadnı çıkarr bu ayların
bizdeki istah 300kl ile kapanmaz seker:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?