2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bende annemin boreklerini cok ozledim, annemi de(( hele bu hastaliktan beri, yanimda olsa bana bakardi, yataktan kaldirmazdi annecim((

bittim dolaptaki yufkalar?
iyi de bak eşinde kaldırmıyor , şanslısın hadi mızmız seni.... gelmeyek mi annen yakın zamanda? gelince yapıp koyar dondurucuna... ondan sonra da zaten sen izmire gidersin.

nazanim pes diyorum baska bisey demiyorum, bunye meselesi, kizim sende ne metabolizma var boyle hepsini yakiyorsun...

valla ben de bu kadar yiyorumdur nazan..

NORRAA cım türk komşunuz filan yok mu? avrupalılarda yoktur öle adetler ama türkler sever komşuya börek götürmeyi filan. benim komşular bazen tepsiyle çıkarıyorlar, çorbasından pilavına tatlısına 4 çeşit yemek koyup... tabaklar birikip duruyor, boş vermek istemiyorum. eşim de dalga geçiyor şimdi evde pırasa var ya "pırasa koy da tabaklara ver komşulara" diye. o tabaklarda gelenleri bir bilseniz, ayıp olur yani pırasa ile geri göndermek....... alt komşu arnavut, eşim bayılıyor onun yemeklerine. kadın da sağolsun ne yapsa çıkarır....

Son düzenleme:
bittim dolaptaki yufkalar?
iyi de bak eşinde kaldırmıyor , şanslısın hadi mızmız seni... gelmeyek mi annen yakın zamanda? gelince yapıp koyar dondurucuna... ondan sonra da zaten sen izmire gidersin.

sigara borekleri duruyor hala acil durum icin, ama ama annem cok guzel yapar her cesidini boreklerin((bide ilgisini ozledim..gerci ana kuzusu sanmayin, 1 hafta zor dayaniriz birbirimize, sonra hirgur fasulyem gibi..ama yinee ozldeim en son kasim sonu gordum,geleyim dedi ama dedim dogumda gel austosta, 1 ay sonra ben gidicem insallah..

turk tanidiklar var, hatta soylediler canin cekerse soyle diye de cekiniyorum, ama komsu yok yakinlarda...

turk tanidiklar var, hatta soylediler canin cekerse soyle diye de cekiniyorum, ama komsu yok yakinlarda...

e tamam işte, candan insanlarsa hoşlarına bile gider istemen. hasta olduğunu yapamadığını söyle, bir kerelik yapıp göndersinler. senden isteseydi hamile biri seve seve yapmaz mıydın?

nazan heu maşallah ben çok boğazlıyım derdim sen benden beter çıktın yaa çok karıştırıp yeme bence ben bunları yesem allak bullak olur midem..doktorlar dio bangır bangır iki kişilik yemeyinn sadece normal yediklerinize 300 kl daha ekleyin diyee biz abartıyoruz ama dikkat etmek gerek fisfisfis

e tamam işte, candan insanlarsa hoşlarına bile gider istemen. hasta olduğunu yapamadığını söyle, bir kerelik yapıp göndersinler. senden isteseydi hamile biri seve seve yapmaz mıydın?

yapardimhmm du bir bakayim, kimden ne isteyebilirim:)))

bizdeki istah 300kl ile kapanmaz seker:)))

nurdann ne çekniyosunn yaa çekinme biz extra bi durumdayızz normal bi durum diil biz hamileyizz siparişi verr yapsınlarr bidaha böyle güzel döneme denk gelmeyiz tadnı çıkarr bu ayların

iyi geceler nazan..
hadi bende yatayim barim, daha ne uyuycaksam :)))

iyi de güzelim ben bunları bir oturuşta yemedim, yanlış anlaşılmasın... bütün gün yediklerimi saydım... bence tek sorun bisküvi ve pastalar... onlar çok fazlalık oldu. ama söz bir daha bisküvi filan almayacağım.... haklısın tabi iki kişilik yemeyeceğiz de.... dayanamıyorum işte buaralar... yok yok iradeli olmak gerek...

nurdann ne çekniyosunn yaa çekinme biz extra bi durumdayızz normal bi durum diil biz hamileyizz siparişi verr yapsınlarr bidaha böyle güzel döneme denk gelmeyiz tadnı çıkarr bu ayların

di mi ama, gaza geldim bak simdi:))

iyi geceler canım bende yatayım dahada geç olmadan saat 1 ü buldu şaka maka sizi okurken ne çabuk geçmiş zaman
kayram adaşım yarın güzel haberlerle gelinn kızlarr
hepinize tatlı rüyalarr bebişlerinizi görünn rüyanızdaa

birde fasulyem sen z.burnunda nerde çalıştın?ben orda doğdum büyüdüm geçen sene evlendimde geldim istinyeye yanee z.burnuluyumdurr

Kızlar hepinize iyigeceler,
Geçmişi okuyamadım çok fazla geldi. Son sayfaya baktım ve bakmaya devam edersem muhabbetten karnım acıkacak. En iyisi bu saatte yatmak galiba.
Hepinizi öptüm güzel anneler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…