Pinky hanımkızım.. alabalık yenmemesı gereken balıklar arasındadır hamılleıkte.. bılgınıze arz olunur cicim.
Demek beni karıstıracaksın haaaaaa, iyi.. bildiğim iyi oldu kötükedihüso
ohh maşallah yarasın NAZ kızımıza..bu arada sen ye tabikii ne var bunda.. sen kilo almış halinle 57 yi yeni görceksin tartıda...:):dilcikar:daha ne saydım ki nudancım?
yumurta, peynir, ekmek, kayısı, ceviz, ....bir kavanoz erik kompostosu, bir tabak etli nohut, az pilav, zeytinyağlı fasulye..... yoğurt.....leblebi... iki tabak pırasa.... ve daha önce saydıklarım işte.... arada atladıklarım da vardır muhakka. hadi ne olur deyin ki "biz de bu kadar yiyoruz ne var bunda?" ben hep böyleyim ya.... ...
Uzunca bir aradan sonra herkese selam. yerimseniben Şöyle bir göz attım, herkes iyi galiba oh ne güzel. kaydirigubbakcemile2 Ben de iyiyim kızlar. 6 nisanda 4 boyutlu incelemeye giricez. Haaalaaa hareket mareket hissettiğim yok. Ufak tefek pıt pıtlar dışında. Hatta sabah baya panik yaptım acaba bişey mi oldu diye de, angelsoundsla dinleyince içim rahatladı. Güp güp atıyor kalbişimiz. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: Hadi kızım ne zaman tekmeleyecen, anasına çekmeyecek herhalde babası gibi sessiz sakin bir çocuk olacak.
NORRAA cım türk komşunuz filan yok mu? avrupalılarda yoktur öle adetler ama türkler sever komşuya börek götürmeyi filan. benim komşular bazen tepsiyle çıkarıyorlar, çorbasından pilavına tatlısına 4 çeşit yemek koyup... tabaklar birikip duruyor, boş vermek istemiyorum. eşim de dalga geçiyor şimdi evde pırasa var ya "pırasa koy da tabaklara ver komşulara" diye. o tabaklarda gelenleri bir bilseniz, ayıp olur yani pırasa ile geri göndermek....... alt komşu arnavut, eşim bayılıyor onun yemeklerine. kadın da sağolsun ne yapsa çıkarır....
ayy bizim burdada var aynı adet şimdi hamileyim diye yan apartmandakiler bile kokmuştur diye bişiiler getiriyolar..ahh ahhh ben arnavut geliniyim ve bütün komşularımız göçmen onların yemeklerini bilen bilir.. elindeyse yeme bakalım..kokusundan bayılırsın..cokacimcoook.zaten hamurişlri meşhurdur yazcam şimdide nurdana kıyamıyorum....ama kyın validemin eli çok lezzetlidir. canm annem ne yapsa muhteşem bir tat maşallh..Allah uzun ömur versin...:Saruboceq:
çok geçmiş olsun..biz yorulunca bebişlerimiz de yoruluyormuş..sen kendini bitkin hissediyorsunya bebişin de ondan çok kıpraşmamıştırKızlar ben bu sefer çok fena şifayı kaptımsenağlamaAtom bile kar etmedi. Sabah bir ders girdim, baktım kafamı kaldıramayacağım, izin aldım yine gittim dokuz eylüle. Teker teker poliklinikleri dolaş, o diyor biz bakmayız, bu diyor randevusuz gelemezsin.O ara ateşim yükseldi biraz, soluğu acilde aldım:a015:Ateşim çok çıkmamış neyse ki. Şimdi normale döndü de, bütün etlerimi parça parça etmişler sanki. Aaah ah, bir theraflu için neler vermezdimsenağlamaBebişim de üzüldü annesinin haline, bugün pek bir hareketsiz:çok üzgünüm:
aynı durum ben de oluyor helin.özellikle akşam ve gece..yatınca nefes alamıyorum boğulacak gibi oluyorum.benim mide kısmımda taş gibi bbazen nefes almamı zorlaştırıyor sankş bi baskı var.rahim büyüyüp iç organlara baskı yapıyor allah ileriki aylarda bize yardım etsin
aman nazancığım ben kardiyoloğa gittim ya hani dediki kesinlikle tuzu az tüketmelisin..hamileler için çok riskli..bir de arkadaşım var herşey çok güzel giderken 6.5 aylıkken bebeğini kaybetti yüksek tansiyondan..Allah korusun..ben de tuzu çok severim..ama yeşil erikte kullanıcam hakkımı..çağla çıktı bu arada..az kaldı gözümüz aydınESRAKO, bu bahsettiklerin bende şimdilik başlamadı canım. yani ödem olacaktır bende de muhakkak zira ben tuza çok düşkünümdür, çok tuzlu yerim, hatta cips poşetlerinin dibinde kalan kırıntıları yalayan bir tipimdir. ama korktuğum gibi olmadı, hiç bir yanım şişmedi şimdilik. bekliyorum ben de korkuyla... yazın davul gibi olur kesin ayaklarım. bi de kısa ve enliler ya iyice kare olurlar artık.:roflol:
di mi pinky? yaz meyvelerine bayılırım. bir hayal kuracaktım şimdi ama boşver tek tek saymayayım şimdi, ağzımızın suyu akmasın.
neymiş o? söyle çekinme, biz yapar yeriz senin için.
ne garip di mi? siz az tuz kullanıyormuşsunuz ama şişmiş, ben de çok tuzlu yerim ama şişmedi. oleeeyyyy yaşasın TUZU da akladık. yupppiiiiii:sm_cool:
aman aman benim hiç acelem yok, keşke 40 hafta beklese. ama biraz da gerçekçi olup hazirana da hazırlıklıyım doğrusu.
alabalık ve diğer tatlı su balıklarını yemiyoruz canım..aaaa alabalık sevrseniz sapanca maşukiye..ormanın içinde yemyeşil. ırmak akıyo harika restoranlar var üstelik otellerde var..romantizmi druklarda yaşarsın kızzzzzz.....
valla biz bebek planlamadan öncee çooookk kaçamaklar yaptık öleeeeeeeeeee.....ahh ahhhhhh
ben zaten ram'da olduğum için yazın da çalışıyoruz..dayanabildiğim yere kadar dayanıp doğum sonrasına aktaracağım izinlerimi..sonra da rapor falan almayı düşünüyorum..keşke çalışmasak ama maaş da bağlasalar bize..benneyaptımkidide,taze fasulye ve diğer öğretmen arkadaşlar doğum iznini nasıl düşünüyorsunuz?**** kafamçokkarıştı
oğlun olacakmış hı? hayırlı uğurlu olsun, gözünüz aydın.İyi gecelr kızlar.
bende bugun doktor daydım.çok şükür iyimiş bebiş..
Cinseyetimizi ögrendik oğlum olacakmış hayırlısı olsun.
azranım kabul etmek istemedi hayır kız olcak deyip durdu alışçak artık...
tonsiyonum yuksek çıktı diyet verdi doktorum...
birde rahim agzı yetmezline baktı sınırda dedi dikişe gerk yok dedii tansiyona ve buna canım sıkıldı.
4.lü tarama yaptırdık sonuçları inşallah iyi çıkar.
ALLAHIM cümlemize yavrularımızı kucağımıza saglıklı bir şekilde almayı nasip etsin..
Uzunca bir aradan sonra herkese selam. yerimseniben Şöyle bir göz attım, herkes iyi galiba oh ne güzel. kaydirigubbakcemile2 Ben de iyiyim kızlar. 6 nisanda 4 boyutlu incelemeye giricez. Haaalaaa hareket mareket hissettiğim yok. Ufak tefek pıt pıtlar dışında. Hatta sabah baya panik yaptım acaba bişey mi oldu diye de, angelsoundsla dinleyince içim rahatladı. Güp güp atıyor kalbişimiz. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: Hadi kızım ne zaman tekmeleyecen, anasına çekmeyecek herhalde babası gibi sessiz sakin bir çocuk olacak.
arnavutların neden eli pasta böreğe yatkın oluyor acaba? genetik bişey midir ki acaba aşçılık da.... benim arnavut komşu şahane yapıyor herşeyi.ayy bizim burdada var aynı adet şimdi hamileyim diye yan apartmandakiler bile kokmuştur diye bişiiler getiriyolar..ahh ahhh ben arnavut geliniyim ve bütün komşularımız göçmen onların yemeklerini bilen bilir.. elindeyse yeme bakalım..kokusundan bayılırsın..cokacimcoook.zaten hamurişlri meşhurdur yazcam şimdide nurdana kıyamıyorum....ama kyın validemin eli çok lezzetlidir. canm annem ne yapsa muhteşem bir tat maşallh..Allah uzun ömur versin...:Saruboceq:
tabi ki alırız caninuss... ne demek... sen yeter ki ara ara uğra...günaydın arkadaşlar..işallah bende ağustos annesi olucam..aslında yeni üye değilim..ilk günlerde yazışıyodum bu topikte ama sonrasında başlıyan bulantılar kusmalar çok zor dönemler geçirdim pek giremedim internete doğal olarakta iletişimimiz daha tam başlayamadan koptu..biraz geçte olsa benide aranıza alırsanız çok sevinirim...
Pinkycim seminerler bitti ve ben son iki oturumu işlerim yüzünden kaçırdım. Onun için yeni notlar yok. Ben 74 kilo ile başladım 20.haftada 76 yım. hiç hoşuma gitmiyor bu. Bir ara 77 oldum gene düştüm. Aslında iştahım var ama önüme yemek istiyorum. Yemeği ben yapınca ne iştah kalıyor ne bişey. Yiyemiyorum. Dediğiniz gibi "hamile kadın var, götürelim bir tabak bişey verelim" nerdeee, millet benden bekliyor. Kayınvalide ve akraba-i talükatla oturmayıp eski oturduğum sitede kalsaydım canım komşularım hergün bişey getirirlerdi. (İlk hamileliğimde hep taşımışlardı bana) ama akraba ile oturunca Elden gördüğünü göremiyorsun. Ahh, çok dert yandım, neyse...
ıyi gecelr kızlar.
birde rahim agzı yetmezline baktı sınırda dedi dikişe gerk yok dedii tansiyona ve buna canım sıkıldı. 4.lü tarama yaptırdık sonuçları inşallah iyi çıkar.
ALLAHIM cümlemize yavrularımızı kucağımıza saglıklı bir şekilde almayı nasip etsin..
günaydın arkadaşlar..işallah bende ağustos annesi olucam..aslında yeni üye değilim..ilk günlerde yazışıyodum bu topikte ama sonrasında başlıyan bulantılar kusmalar çok zor dönemler geçirdim pek giremedim internete doğal olarakta iletişimimiz daha tam başlayamadan koptu..biraz geçte olsa benide aranıza alırsanız çok sevinirim...
İyi gecelr kızlar.
birde rahim agzı yetmezline baktı sınırda dedi dikişe gerk yok dedii tansiyona ve buna canım sıkıldı.
4.lü tarama yaptırdık sonuçları inşallah iyi çıkar.
günaydın arkadaşlar..işallah bende ağustos annesi olucam..aslında yeni üye değilim..ilk günlerde yazışıyodum bu topikte ama sonrasında başlıyan bulantılar kusmalar çok zor dönemler geçirdim pek giremedim internete doğal olarakta iletişimimiz daha tam başlayamadan koptu..biraz geçte olsa benide aranıza alırsanız çok sevinirim...
benim de tansiyonum seninle aynı değerlerde..tabi tedbir amaçlı söylüyor doktorlar..biz yine de dikkat edelim...ben çok tüketirim tuzuDİDEcim, tabi ki tuzun fazlası zararlı. aman ha kimseyi yanıltmayayım tuz zararsız diye... ben öle şaklabanlık yapiim dedimdi... herkesin bünyesi farklı, doğal olarak vücudun ihtiyaçları da kişiden kişiye değişir. örneğin benim normalde tansiyonum düşüktür. o yüzden gittiğim bir nörolog bana tuzlu yememi tavsiye etmişti. eskiden beri çok sık bayılırım ben, gözüm karaır içim geçer. tuz iyi geliyor bana. zaten anlıyorsun vücut sinyal veriyor. ama tansiyonu normal olan biri de fazla tuz yememeli. benim şimdi büyük tansiyon 10 ya da 11 çıkıyor, küçük de 6 civarında.... problem yok yani...
Günaydın kızlar hihoyyyt
Günaydınlar herkese.. Kızlar benim oğlum dün neredeyse hiç tekmelemedi ufak bir iki tıkırtı dışında.. Ne zaman gece yattım, eşime gittim sarıldım, bir başladı sıpayerinde durmadı maşallah :)) Şimdi de aynen devam Onur diyor ki; birinin seni tekmelemesine bu kadar sevineceğimi tahmin etmezdim, diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?