2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

İyi gecelr kızlar.
bende bugun doktor daydım.çok şükür iyimiş bebiş..
Cinseyetimizi ögrendik oğlum olacakmış hayırlısı olsun.
azranım kabul etmek istemedi hayır kız olcak deyip durdu alışçak artık...
tonsiyonum yuksek çıktı diyet verdi doktorum...
birde rahim agzı yetmezline baktı sınırda dedi dikişe gerk yok dedii tansiyona ve buna canım sıkıldı.
4.lü tarama yaptırdık sonuçları inşallah iyi çıkar.
ALLAHIM cümlemize yavrularımızı kucağımıza saglıklı bir şekilde almayı nasip etsin..

Uzunca bir aradan sonra herkese selam. yerimseniben Şöyle bir göz attım, herkes iyi galiba oh ne güzel. kaydirigubbakcemile2 Ben de iyiyim kızlar. 6 nisanda 4 boyutlu incelemeye giricez. Haaalaaa hareket mareket hissettiğim yok. Ufak tefek pıt pıtlar dışında. Hatta sabah baya panik yaptım acaba bişey mi oldu diye de, angelsoundsla dinleyince içim rahatladı. Güp güp atıyor kalbişimiz. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: Hadi kızım ne zaman tekmeleyecen, anasına çekmeyecek herhalde babası gibi sessiz sakin bir çocuk olacak.

günaydıııın gzel anneler... umarım hepimiz için güzel bir gun olur.güneşli bir istanbul sabahı muhteşem bir hava..resmen dışarı çagırıyor beni....

Pinky hanımkızım.. alabalık yenmemesı gereken balıklar arasındadır hamılleıkte.. bılgınıze arz olunur cicim.
Demek beni karıstıracaksın haaaaaa, iyi.. bildiğim iyi oldu kötükedihüso

ya demek alabalıkda yemicess..hmm bilmiodum.. çok saol ya gerçi hamile oldugumdan beri gitmedik ama ben çok seviyorum maşukiyeyi... ya ben seni karıştırırrmıyım yazmışım işte ölesine..aşk olsun
birbirimizden ögrenceğimiz çok şeyyy var..iyiki varsınız:enbuyukkk:

ohh maşallah yarasın NAZ kızımıza..bu arada sen ye tabikii ne var bunda.. sen kilo almış halinle 57 yi yeni görceksin tartıda...:):dilcikar:

bende tam nerde bu aidaa yazcaktım.iyi olmana sevindim...seminer notlarınn yenileri yokmu???

gypsy ahh gezenti nedemek ya valla eşimle fıldır fıldır durmadan gezeriz..aman iyikide gezmişim pişman değilim..mesela biz tatilde maksimum 4 gun aynı otelde kalırız..:)
altınolukdan başlayıp didm fethiye ve en son antalya ve ordanda annemlern yanına konyaya geçeriz..sen düşün...artık seneye bebişimizle inş...

kız sende vallaa muthişsin ne ara gittin olivyuma.. ben ordaki mangoyu çok seviom ne ararsam buluyorum valla..:)hemde çok uygun çantalar falan ...eşimle önceleri tee kadıköy bahariyeye gidiyorduk malum ben ilk evlendiğimde avrupa yakasını hiiç bilmezdim de... şimdi şimdi alıştım...kaydirigubbakcemile2

nurdan geçmiş olsun umarım gecer agrıların... benim bi gunluk agrıydı ama nasıl etkiledi gunumu anlatamm.Rabbim şifa versin...

dun tüm elim göbüşümde bebeişimden bi hareket bekledim sıpa maşallh bbası gelince başladı kıpırdanmaya resmen babsına show yaptı..ayhh kıskandım ya...:CüvCüv:

ayy bizim burdada var aynı adet şimdi hamileyim diye yan apartmandakiler bile kokmuştur diye bişiiler getiriyolar..ahh ahhh ben arnavut geliniyim ve bütün komşularımız göçmen onların yemeklerini bilen bilir.. elindeyse yeme bakalım..kokusundan bayılırsın..cokacimcoook.zaten hamurişlri meşhurdur yazcam şimdide nurdana kıyamıyorum....ama kyın validemin eli çok lezzetlidir. canm annem ne yapsa muhteşem bir tat maşallh..Allah uzun ömur versin...:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar..işallah bende ağustos annesi olucam..aslında yeni üye değilim..ilk günlerde yazışıyodum bu topikte ama sonrasında başlıyan bulantılar kusmalar çok zor dönemler geçirdim pek giremedim internete doğal olarakta iletişimimiz daha tam başlayamadan koptu..biraz geçte olsa benide aranıza alırsanız çok sevinirim...

Pinkycim seminerler bitti ve ben son iki oturumu işlerim yüzünden kaçırdım. Onun için yeni notlar yok. Ben 74 kilo ile başladım 20.haftada 76 yım. hiç hoşuma gitmiyor bu. Bir ara 77 oldum gene düştüm. Aslında iştahım var ama önüme yemek istiyorum. Yemeği ben yapınca ne iştah kalıyor ne bişey. Yiyemiyorum. Dediğiniz gibi "hamile kadın var, götürelim bir tabak bişey verelim" nerdeee, millet benden bekliyor. Kayınvalide ve akraba-i talükatla oturmayıp eski oturduğum sitede kalsaydım canım komşularım hergün bişey getirirlerdi. (İlk hamileliğimde hep taşımışlardı bana) ama akraba ile oturunca Elden gördüğünü göremiyorsun. Ahh, çok dert yandım, neyse...

çok geçmiş olsun..biz yorulunca bebişlerimiz de yoruluyormuş..sen kendini bitkin hissediyorsunya bebişin de ondan çok kıpraşmamıştır
benim mide kısmımda taş gibi bbazen nefes almamı zorlaştırıyor sankş bi baskı var.rahim büyüyüp iç organlara baskı yapıyor allah ileriki aylarda bize yardım etsin
aynı durum ben de oluyor helin.özellikle akşam ve gece..yatınca nefes alamıyorum boğulacak gibi oluyorum.
aman nazancığım ben kardiyoloğa gittim ya hani dediki kesinlikle tuzu az tüketmelisin..hamileler için çok riskli..bir de arkadaşım var herşey çok güzel giderken 6.5 aylıkken bebeğini kaybetti yüksek tansiyondan..Allah korusun..ben de tuzu çok severim..ama yeşil erikte kullanıcam hakkımı..çağla çıktı bu arada..az kaldı gözümüz aydın
alabalık ve diğer tatlı su balıklarını yemiyoruz canım..
dide,taze fasulye ve diğer öğretmen arkadaşlar doğum iznini nasıl düşünüyorsunuz?**** kafamçokkarıştı
ben zaten ram'da olduğum için yazın da çalışıyoruz..dayanabildiğim yere kadar dayanıp doğum sonrasına aktaracağım izinlerimi..sonra da rapor falan almayı düşünüyorum..keşke çalışmasak ama maaş da bağlasalar bize..benneyaptımki

oğlun olacakmış hı? hayırlı uğurlu olsun, gözünüz aydın.
rahimağzı yeterliliğine alttan mı bakıyorlar? takma kafana, sınırdaymış. ama kendine dikkat et. sıcak banyo yapma... ağır kaldırma... tansiyonun için de zaten diyet yapacaksın, hiç kafana takma, sadece dikkatli ol.
4lü sonucun güzel çıkacak, bekle ve gör....

ooooo AİDA hanım da teşrif etmişler.
canım zaten o haftalarda ancak seğirme gibi filan hissediliyor. kuvvetli hissetmen için 21 haftanı doldurman gerek. ben biraz daha erken hissetmeye başladım ama sanırım göbeğim çok yağlı değil diye..... herkeste aynı olmaz, merak etme, sabret...

arnavutların neden eli pasta böreğe yatkın oluyor acaba? genetik bişey midir ki acaba aşçılık da.... benim arnavut komşu şahane yapıyor herşeyi.

tabi ki alırız caninuss... ne demek... sen yeter ki ara ara uğra...

kıyamam sana.... ama bak bu sayede sadece 2 kilo almışsın. çoğumuz 6 kilonun üzerinde aldık bu topikte. sen yine de şikayet etme komşulardan...

DıDEcim, tabi ki tuzun fazlası zararlı. aman ha kimseyi yanıltmayayım tuz zararsız diye... ben öle şaklabanlık yapiim dedimdi... herkesin bünyesi farklı, doğal olarak vücudun ihtiyaçları da kişiden kişiye değişir. örneğin benim normalde tansiyonum düşüktür. o yüzden gittiğim bir nörolog bana tuzlu yememi tavsiye etmişti. eskiden beri çok sık bayılırım ben, gözüm karaır içim geçer. tuz iyi geliyor bana. zaten anlıyorsun vücut sinyal veriyor. ama tansiyonu normal olan biri de fazla tuz yememeli. benim şimdi büyük tansiyon 10 ya da 11 çıkıyor, küçük de 6 civarında.... problem yok yani...

Günaydın herkese a.s.

hayırlı olsun oğluşun, geçmiş olsun dikkat et kendine çok kafana takma, testlerinde güzel çıkar inşallah

hoşgeldin Aidaa, bende hissedemiyorum henüz çok sabırsızlanıyorum ama sabretmek lazım dimi a.s

hoşgeldin aramıza caninus kaç haftalık oldunuz ?

Son düzenleme:
teşekkür ederim arkadaşlar..bugün itibarıyla 20.haftayı bitirip 21 e giriyoruz..kızım olacak işalah...

merhabaa arkadaşalar bugün hava yine o kadar güzelki....bazen diyorumki ne işim var benim bu iş yerinde...çıkıp dolaşayım diyorum amakaydirigubbakcemilemaalesef olmuyoooorr...
size de çokk güzel bir gün diliyorum.
caninuss hoşgeldin aramıza kızın hayırlı olsuunn...

Günaydınlar herkese.. Kızlar benim oğlum dün neredeyse hiç tekmelemedi ufak bir iki tıkırtı dışında.. Ne zaman gece yattım, eşime gittim sarıldım, bir başladı sıpa yerinde durmadı maşallah :)) Şimdi de aynen devam Onur diyor ki; birinin seni tekmelemesine bu kadar sevineceğimi tahmin etmezdim, diyor :)

Amin canım, amin.. aman tansiyona dikkat!! O çok önemli biliyorsun. Dikkat ettikten sonra bir sorun çıkmayacaktır. Canını sıkma, bak ne güzel sağlıklıymış oğlun :)

Merhaba aida! Ne güzel bir alet o yaa.. Ben de Evrim'inkini kullanmıştım ama, kalp atışı bulmak kolay olmuyor sanırm. Sen ne güzel bulmuşsun.. Bizim okulda bir bayan öğretmen arkadaş bebeğinin kendisine benzememesine hala çok içerliyor (çocuk 10 aylık oldu) Gülmek istemiyorum tabi ama komik geliyor bana. "o kadar karnımda taşıdım, sıkıntısını çektim, bana hiç benzemiyor" diyor :)) Sanki ısmarlama olurmuş gibi...

hoşgeldin arkadaşım. Şimdi iyisin artık, değil mi?

benim de tansiyonum seninle aynı değerlerde..tabi tedbir amaçlı söylüyor doktorlar..biz yine de dikkat edelim...ben çok tüketirim tuzu
Günaydın kızlar hihoyyyt

günaydın canım.

Günaydın canım a.s. Maşallah oğluşuna fasulyem ya Darısı başıma inş :Saruboceq: Ne cinsiyetini biliyorum ne de hareketlerini hissediyorum daha :çok üzgünüm: Sabırla bekliyorum.. Çok yakında ikiside olacak biliyorum süprizzzzz Eşine de ayrıca çok güldüüüöm, çok güzel ifade etmiş kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…