Günaydın canım a.s. Maşallah oğluşuna fasulyem yaDarısı başıma inş :Saruboceq: Ne cinsiyetini biliyorum ne de hareketlerini hissediyorum daha :çok üzgünüm: Sabırla bekliyorum.. Çok yakında ikiside olacak biliyorum süprizzzzz Eşine de ayrıca çok güldüüüöm, çok güzel ifade etmiş kaydirigubbakcemile3
bilmiyorum yerini adını duymuuştum ama..zeytinburnu tekstil meslek lisesinde...
siney hayırlı olsun oğluşun canım temiz çıkar inşallah sonuçlarınİyi gecelr kızlar.
bende bugun doktor daydım.çok şükür iyimiş bebiş..
Cinseyetimizi ögrendik oğlum olacakmış hayırlısı olsun.
azranım kabul etmek istemedi hayır kız olcak deyip durdu alışçak artık...
tonsiyonum yuksek çıktı diyet verdi doktorum...
birde rahim agzı yetmezline baktı sınırda dedi dikişe gerk yok dedii tansiyona ve buna canım sıkıldı.
4.lü tarama yaptırdık sonuçları inşallah iyi çıkar.
ALLAHIM cümlemize yavrularımızı kucağımıza saglıklı bir şekilde almayı nasip etsin..
hoşgeldin ben seni hatırlıyorum zaten canım yeni girmedin sengünaydın arkadaşlar..işallah bende ağustos annesi olucam..aslında yeni üye değilim..ilk günlerde yazışıyodum bu topikte ama sonrasında başlıyan bulantılar kusmalar çok zor dönemler geçirdim pek giremedim internete doğal olarakta iletişimimiz daha tam başlayamadan koptu..biraz geçte olsa benide aranıza alırsanız çok sevinirim...
Haklısın canım biraz daha sabır lazım bana yerimseniben Bakalım belki yarın cinsiyetini öğrenebilirsem bu beni hareketlerini hissedene kadar oyalar birazz sırnaşık şeyOlacak canım, olacak 1 - 2 hafta daha sabret.. Yani ben de öyle çok kuvvetli tekmeler hissetmiyorum. Ama "ben buradayım" diyor oğlum :) Çok güzel bir duygu ama başlarda hareketler çok düzenli olmuyor. Helin mesela 4 gün boyunca 1 tık bile hissetmemiş. Korkmuş tabii kızcağız. Ama maşallahı varmış oğlunun. Ben de öyle, haftada 2-3 gün çok kuvvetli hissediyorum, kalan günlerde pek bir şey hissetmiyorum. Dün akşam dünyanın çikolatasını ve tatlısını yedim ama eşime sarılana kadar hiç bir şey hissetmemiştim.
İyi gecelr kızlar.
bende bugun doktor daydım.çok şükür iyimiş bebiş..
Cinseyetimizi ögrendik oğlum olacakmış hayırlısı olsun.
azranım kabul etmek istemedi hayır kız olcak deyip durdu alışçak artık...
tonsiyonum yuksek çıktı diyet verdi doktorum...
birde rahim agzı yetmezline baktı sınırda dedi dikişe gerk yok dedii tansiyona ve buna canım sıkıldı.
4.lü tarama yaptırdık sonuçları inşallah iyi çıkar.
ALLAHIM cümlemize yavrularımızı kucağımıza saglıklı bir şekilde almayı nasip etsin..
hosgeldin aidaa, gozumuz yollarda kaldi, bayadir yoktun..Uzunca bir aradan sonra herkese selam. yerimseniben Şöyle bir göz attım, herkes iyi galiba oh ne güzel. kaydirigubbakcemile2 Ben de iyiyim kızlar. 6 nisanda 4 boyutlu incelemeye giricez. Haaalaaa hareket mareket hissettiğim yok. Ufak tefek pıt pıtlar dışında. Hatta sabah baya panik yaptım acaba bişey mi oldu diye de, angelsoundsla dinleyince içim rahatladı. Güp güp atıyor kalbişimiz. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: Hadi kızım ne zaman tekmeleyecen, anasına çekmeyecek herhalde babası gibi sessiz sakin bir çocuk olacak.
kiyamam ben sana dusunceli arkadasim benim:))))ayy bizim burdada var aynı adet şimdi hamileyim diye yan apartmandakiler bile kokmuştur diye bişiiler getiriyolar..ahh ahhh ben arnavut geliniyim ve bütün komşularımız göçmen onların yemeklerini bilen bilir.. elindeyse yeme bakalım..kokusundan bayılırsın..cokacimcoook.zaten hamurişlri meşhurdur yazcam şimdide nurdana kıyamıyorum....ama kyın validemin eli çok lezzetlidir. canm annem ne yapsa muhteşem bir tat maşallh..Allah uzun ömur versin...:Saruboceq:
hosgeldin canim aramiza kizin hayirli olsun...günaydın arkadaşlar..işallah bende ağustos annesi olucam..aslında yeni üye değilim..ilk günlerde yazışıyodum bu topikte ama sonrasında başlıyan bulantılar kusmalar çok zor dönemler geçirdim pek giremedim internete doğal olarakta iletişimimiz daha tam başlayamadan koptu..biraz geçte olsa benide aranıza alırsanız çok sevinirim...
Olacak canım, olacak 1 - 2 hafta daha sabret.. Yani ben de öyle çok kuvvetli tekmeler hissetmiyorum. Ama "ben buradayım" diyor oğlum :) Çok güzel bir duygu ama başlarda hareketler çok düzenli olmuyor. Helin mesela 4 gün boyunca 1 tık bile hissetmemiş. Korkmuş tabii kızcağız. Ama maşallahı varmış oğlunun. Ben de öyle, haftada 2-3 gün çok kuvvetli hissediyorum, kalan günlerde pek bir şey hissetmiyorum. Dün akşam dünyanın çikolatasını ve tatlısını yedim ama eşime sarılana kadar hiç bir şey hissetmemiştim.
dimedim mi? didim evrişEVRİŞ'in dikkatine.......
canım sanırım listeyi sen düzenliyorsun şu isimlerimizin ve doğum tarihlerimizin karşısına cinsiyetlerin yazıldığı listeden bahsediyorum...... herkesin cinsiyeti yazılmış sanırım bir öğrenipte yazılmayan ben kalmışım:çok üzgünüm: benim KIZIM olacak benide eklersen sevinirim.... teşekkürler tatlım:1hug:
Nasılsın didecim?
Haklısın canım biraz daha sabır lazım bana yerimseniben Bakalım belki yarın cinsiyetini öğrenebilirsem bu beni hareketlerini hissedene kadar oyalar birazz sırnaşık şey
ya bizde de tam tersi babamiz gelene kadar kipir kipir, baba gelince tik yok, bu cocuk kesin beni babasindan kiskaniyor, artik iyice karar verdim ne aganigiye izin veriyo, nede babasina kendini hissettiriyor...yazik zavalli esimde eli karnima 4 gozle bekliyor, cok kiskaniyorum seni sen hisedebiliyorsun diyor...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 demek kıskanıyor ha :))
hem bak, benim bebiş aslında 21. haftada boy olarak.. belki ondan da çabuk olodu. Zaman tanı. İnşallah yarın öğrenirsin cinsiyetini :)
sağolun kızlar ..evet gypsyesra yeni değilim..dedimya başlarda yazışmıştım biraz..ama giremedim sonrasıda..bundan soonra güzel paylaşımlarımız olur işallah...
Bende iyiyim canım yaa.. Hareketlerini hissetmeye başlayınca da sürekli bekler insan dimi :1rolleyes: Açlık konusunda bende aynıyım.. Yiyorum içiyorum ama hep açım genedeiyiyim iremciğim bu gün hiç hareket hissetmedim ve dehşet açım hep açım.azcık yesem nefes alamıyorum ve yiyemiyorum gönlümce hiç böyle hayal etmemiştim..delice yiyecektim..olmuyor anacım sen nasılsın?
Biliyorum canım bende acele ettiğimi.. Koç burcunun en belirgin özelliği işte, SABIRSIZımhem bak, benim bebiş aslında 21. haftada boy olarak.. belki ondan da çabuk olodu. Zaman tanı. İnşallah yarın öğrenirsin cinsiyetini :)
ay evet bende tuzlu yiyorum hemde biraz daha fala çünkü hamile olduğum halde tansiyonum düşük çıkıyo herkesin yükselir benim düşüyo şişme falan yok bakaım şimdilikyaşasın, bakın ESRA da tuzlu yiyormuş ama şişmamiş. (esracım laf aramızda tuzu aklamaya çalışıyorum dakaydirigubbakcemile5)
yok canım kızarmıyım hiç bende antalyaylı olarak zeytinyağlıları çok severim arada da olsa pırasa yerim ama durup dururken canım çekmez yani beslenme stilimiz birbirine çok benziyo limon meyve yeşillik balık falan çok tüketiyorum senin kadar olmasa da abur cubur yerim yeni çıkanları hemen denerim ve biliyorum ki soğan sarımsak tüketmek gerçekten bünyeyi çok güçlendiriyo onlardanda bolca tüketmeye çalışıyorum. bu arada bende gün içerisinde senin saydıkların kadar yiyorumYAŞASIN PIRASASEVERLER.....
takılıyoruz be SEERNİ, ama tavsiye ederim arkadaşım bol bol tüket soğan sarmısak türü gıdaları. bak ben o kadar güzel beslenirim ki. en dengelisinden. bana göre dengeli demek hem sağlıklı hem sağlıksız şeyleri dengeli yiyeceksin demek. benim yediğim abur cuburun haddi hesabı yoktur. ülker, eti yeni ne çıkardı hep benden sorulurdu (hamile kalana kadar) hepsinin tek tek fiyatlarını hatta hangi markette ne kadar olduklarını bilirdim, sabah açtığım nutella kavanozunu gece yatarken yıkar da yatardım. her akşam bir büyük aile boyu cips bitirirdim tek başıma. 32 yaşıma kadar böyle yaşadım ve hayatım da teraflu içmedim, grip aşısı olmadım, kabızlık nedir bilmem... ama neden? bir sor bakalım.... soğanımı sarmısağımı peynirimi ve limonumu asla eksik etmem. ben bunlarla yaşarım....
.
ay çok sağol helin bu gidişimde bana bunlar çok lazım olacakcinsiyet öğrenmeye giderken kızlar çikolata yiyin doktora girmeden yarım saat önce.bide eğer bebek uygun pozisyonda değilse öksürün.ben öğreneceğim gün üç defa doktora girdim çıktım.üçğncü girişimde öğrendim.doktor çikolata yedirip bekletti bide sürekli öksür diyordu bende narin narin öksürüyorum.bana korkma biraz güçlü öksür dedi.sağolsun doktor aynı gün üçüncü muayenesinde gördü cinsiyeti
ahh pinky aklıma neler getirdin ben hep o günleri hayal ediyorum bebişle tatil yapacağımız tatlı günler gelcek yaz mutlaka onu denize sokucam inşallah annesi gibi suyu çok severgypsy ahh gezenti nedemek ya valla eşimle fıldır fıldır durmadan gezeriz..aman iyikide gezmişim pişman değilim..mesela biz tatilde maksimum 4 gun aynı otelde kalırız..:)
altınolukdan başlayıp didm fethiye ve en son antalya ve ordanda annemlern yanına konyaya geçeriz..sen düşün...artık seneye bebişimizle inş...
yinede hoşgeldin caninuss sıkıntıların tekrarlamaz inşallahsağolun kızlar ..evet gypsyesra yeni değilim..dedimya başlarda yazışmıştım biraz..ama giremedim sonrasıda..bundan soonra güzel paylaşımlarımız olur işallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?