maşallah taze bebişine..20 hafatadan sonra kilo ve boy olarak farklılaşıyormuş bebişler..genetik kendini belli edecek yani..erkek miydi bebişin?
herkese gunaydınnn
kurkcu dukkanına donduk sonunda canlarım
ama bu 3 haftalık tatilde bana ilac gibi geldi
suanda durumu ozumseyemedim
umarım herkes iidir gecmisi okuyamıycam
norraa ucak raporu mevzusu vardı ya brdan giderken bakmadılar
ama dun bakuye donerken check in den tutta ucakta bile baktılar
herkese gunaydınnn
Günaydınlar herkese.. Kızlar benim oğlum dün neredeyse hiç tekmelemedi ufak bir iki tıkırtı dışında.. Ne zaman gece yattım, eşime gittim sarıldım, bir başladı sıpayerinde durmadı maşallah :)) Şimdi de aynen devam Onur diyor ki; birinin seni tekmelemesine bu kadar sevineceğimi tahmin etmezdim, diyor :)
hoşgeldin babymom yolculuğun nasıl geçti benim dr benim yolculuk yapmama izin vermiyoda merak ediyorum bi problem oldumu yorucu oldumu senin için??
kızlar bu akşam iki bardak çay içtim. tvde çay içip kurabiye yiyorlardı, eşimin de benim de canımız çekti, eşim fırladı migrosa gitti, mottanın güzel tatlı ve tuzlu pastalarından aldı 600gr kadar. sonra çay demleyip bitirdik. ben gündüz de hem un kurabiyesi yemiştim bankada hem de bir paket tutku.... çatlayacağım diye bekliyorum... herhalde yarın sabah tartıda 57 yi görürüm.
doktora dedim ki "doktor bey herkes elevit diye bir vitamin kullanıyor, ben kullanmıyorum" dedi ki "ironman mi olacaksın"
adam haklı, folbiol, apikobal, osteocare, ferrum fort kullanıyorum. (iğne ve coraspin de cabası) düşünüyoorum da öle güzel besleniyorum ki maaşallah, bunlara bile gerek yok aslında....
daha ne saydım ki nudancım?
yumurta, peynir, ekmek, kayısı, ceviz, ....bir kavanoz erik kompostosu, bir tabak etli nohut, az pilav, zeytinyağlı fasulye..... yoğurt.....leblebi... iki tabak pırasa.... ve daha önce saydıklarım işte.... arada atladıklarım da vardır muhakka. hadi ne olur deyin ki "biz de bu kadar yiyoruz ne var bunda?" ben hep böyleyim ya.... ilk zamanlar ne güzel sadece mecbur olduklarımı yiyordum, bulantılar geçmese iyiydi... iştahım geri geldi.... proble kilo almak değil yanlış anlamayın, bebeği rahatsız etmekten korkuyorum. bugün mesela korkunç gazım oldu. nohuttan mı acaba? yazık kızım gaz gurultusunda ne yapıyordur.... siz ninni dinletedurum ben gaz sesiyle büyüteyim....
EVRİŞ'in dikkatine.......
canım sanırım listeyi sen düzenliyorsun şu isimlerimizin ve doğum tarihlerimizin karşısına cinsiyetlerin yazıldığı listeden bahsediyorum...... herkesin cinsiyeti yazılmış sanırım bir öğrenipte yazılmayan ben kalmışım:çok üzgünüm: benim KIZIM olacak benide eklersen sevinirim.... teşekkürler tatlım:1hug:
herkese gunaydınnn
herkese gunaydınnn
ilk kez kariyer hayatımın bittigini dusunuyorum hem uzuluyorum hemde rahatım iş derdim olmayacagı icin
bebişler ii olsunda gerisi onemli deil
evriiisssss dun ruyamda seni gorduuuuummmm....oglusunu daa...
canim hic uzulme, inan bazen bende herseyi biraksammi bi sure diye dusunmuyor degilim; cok bunaldim, evde olmak cok iyi geliyor...son 2-3 haftadir bikac gun evde kaldim, cok dinlendim..hamilelikte cok zor calismak,insanlarin kaprisini cekmek..en iyisini yapiyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?