2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

maşallah taze bebişine..20 hafatadan sonra kilo ve boy olarak farklılaşıyormuş bebişler..genetik kendini belli edecek yani..erkek miydi bebişin?

Teşekkür ederim didecim. Evet erkek ama, babası hiç de öyle hareketli değildir. İnşallah bu yönden bana çeker. Çünkü eşimin sevmediğim tek huyu ağır kanlı olmasıdır, diyebilirim. Gerçi onlar aile boyu öyle. Ondan dolayı da (bence) genetik olarak totoları kocaman kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evine hoş döndün babymom :)

hoşgeldin babymom yolculuğun nasıl geçti benim dr benim yolculuk yapmama izin vermiyoda merak ediyorum bi problem oldumu yorucu oldumu senin için??

Hoşgeldin canım.
İnşallah iyisindir. İlk başlarda insan bi bocalığa sonra sonra alışıyor. O üç hafta epey bi idare eder seni. Tekrar hoşgeldin

tazecik ne mutlu sana oğluşunu hissediyorsun darısı başımıza :) hayırlısıyla kucağımıza alalım daha nelerine sevinicez, kakasını takip edip ona bile mutlu olucaz : ))

Babymom hoşgeldin

hoşgeldin babymom yolculuğun nasıl geçti benim dr benim yolculuk yapmama izin vermiyoda merak ediyorum bi problem oldumu yorucu oldumu senin için??

seernim hosbuldum canım yolculuk giderkende gelirkende iiyidi bu hatta hava boslugu yok yani gelirken cok az oldu . gelirken daha rahat geldim gece yolculuguydu bi sorun olmadı xray cihazlarından gecmedim ordada burdada. dedigim gibi giderken deilde gelirken turkiyede ucak raporumu sordular hem check inde hatta fotokopi aldılar. ucga adım atar atmazda hostes istedi. olmaysaydı ne olacaktı bilmiyorum.

petrik eylem ve tum arkadaslarım cok tskler hosbuldukkk
bebeise bisuru alısveris yaptım hem annemle hem k.valdemle guzel seyler
onlarıda getirdim onlara bakarak bisure oyalansam bisure arkadaslarıma gitsem
biraz alısırım ev hayatına
ilk kez kariyer hayatımın bittigini dusunuyorum hem uzuluyorum hemde rahatım iş derdim olmayacagı icin
bebişler ii olsunda gerisi onemli deil

Moşallahhhh MOOOOŞALLAHHHHH kaydirigubbakcemile3

Ahahahah, bu da güselmiş... iromwomen ım benimm :)))

kaydirigubbakcemile3 Ne alem kadınsın... hazımsızlık zamanında rezene cayı ıc.. cok rahatlatacaktır senı, aklında olsunyerimseniben

Yafrularımmmmmmmmmmmmm, güsel annelerrrrrrrrrrrrrrrrrr, gözlerimin nurları!!!!

Bu görev benim değil, kelebekin... kızcagızın listesini o ıstedı dıye bır kerelıgıne duzenlendım, duzenleyıp orjınalını kendısıne kopyaladım, siz kendi kendinize listeyle oynamayın, cunku ondaki liste gecerlı olan.. dün diycektim arkadaslara.. hadi dedim hevesleri kursaklarında kalmasın.. yanı su an orjınal liste onda.. gelince sorarız, musade ederse, arada bende oynarım üstünde, olur mu kuzular ???

Hoşgeldin Kuzum dukkana :)))

Siney oğluşun hayırlı olsun kuzum... gozun aydın.

bende üç dört gündür hissetmeye başladım bebeğimin hareketlerini..çok güzel bi duygu sürekli oynasın istiyo insan..benimki babasını falan pek sallamıyoda yemek yedimmi oynamaya başlıyo özellikle süt içtikyen sonra..obur olacak sanırım benim kızm babası gibii..

babymom evine ve foruma hoşgeldin....

laleceden hala ses yok bu kız izmirdemi hala yahu...

taze fasulye benm kuzuda dun akşam babasına resmen shov yaptı akşama kadar sadece pıtpıtlarla avundum.ama eşim gelince başladı tekmelere..:)ayy çok tatlı ya benm hemen gözlerim doluyo...aslındaa farkettim ben eşime sarılınca yada yakın temasda olunca hareketlenio...acaba bişeymi demek istiyo....:1closedeyes:CADIARZU

ay ne güzel ... bide ben şöyle siz gibi duysam haftada 1 -2 pıt yapıyo benimki .ne zaman olduğuda belli değil ansızın oluveriyo öööyle dururken. neyse allah güzel tekmeli günler nasip etsin hepimize inşallah.

hosgeldin canimm, ne guzel enerji depolamissindir...
bende 1 ay sonra nisan sonu mayis basi gibi gitmeyi planliyorum 1 hafta-10 gunlugune..doktroum en son 28-29.haftaya kadar ucak alabilirsin dedi..gitmeden raporumu alir oyle giderim bende nolur nolmaz, ama sen trden ayrica bi rapor almadin dimi onus ici??sadece elinde bakuden aldigin rapor vardi??..

evriiisssss dun ruyamda seni gorduuuuummmm....oglusunu daa...

baby hoşgeldin canım taa bakülerden istanbullara geldin ama görüşmek kısmet olmadı

tazecim hatıraldım o okulu abimde endüsrti meslekte okumuştuu ayy iğrenç o okullar biliyorum
bu arada benimde kocam ve tarafı ağır kanlıı hareketleri konuşmalar hepsii ağırr bana baygınlık geliyoo anasına benzesin kıpır kıpır olsunnn istiyorum bakalımmm genel olarak uyuyo bizimki

didee ya bayılıyorum sendeki hikayelere anam adamı niye yumrukluyon süper bi hatunsun yaa

ilk kez kariyer hayatımın bittigini dusunuyorum hem uzuluyorum hemde rahatım iş derdim olmayacagı icin
bebişler ii olsunda gerisi onemli deil

canim hic uzulme, inan bazen bende herseyi biraksammi bi sure diye dusunmuyor degilim; cok bunaldim, evde olmak cok iyi geliyor...son 2-3 haftadir bikac gun evde kaldim, cok dinlendim..hamilelikte cok zor calismak,insanlarin kaprisini cekmek..en iyisini yapiyorsun..

Nora katılıyorum sana;
10 senedır aktif olarak calıstıgım hayatımı bıraktım.. bırsey olmuyor, emin ol, belkı baslarda zorlanıyorsun ama.. hele kı artı benım gıbı bırde artı hastalıktan dolayı, zaten ben mecburdum.. en azından sımdı kendıme vede evladıma daha ıyı bakabılıyorum.. buna da sukur.. iyi taraflarından bak Baymmmm.

valla ben çok iyiyimm kaçakkediim sen nasılsınn?

birde kızlar dün markete uğradım ordaki amcam dediki gözünüz aydın 15 güne erike gelicek seninki hergün sorup duruyo dedi ayy kociş gidip soruyomuş adamın kafasını yersem böle olurr
dideee çağla geldii dedin buaraya ne zaman gelir acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…