2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Vallahi senin de ruyana gırdım ya.. tırsıyorum artık kendımden.. ne gördünnnnnnnnnn, annat fakiimmmmmm??? :)))

once seni gordum yaninda esin vardi, nasil biri bilmiyorum ama ruyamda o da senin gibi kumralmis, hatta senden daha sari saclari varmis..oglunuzu bekliyorsunuz hastande, ikinizde beyaz giymisiniz, oglunun uzerindede beyaz vardi sana getiriyorlar, sari sacli,cok guzel bir cocuk, o da senin ve esin gibi guler yuzluymus..sonra birden buyuyor3-4 yaslarinda, hani o hayalindeki gibi covers spor ayakkabilari,yarim kapri pantolonlu, salas gomlekli, dik dik sari saclari olan, katalogdan firlamis gibi bir cocuk, ama nasil guler yuzlu, herkese maviboncuk dagitiyor..bende sana diyorum bak evris allah gonlune gore verdi, oglunda sizin gibi guler yuzlu ne guzel...:1hug:
iste boyle , ne alaka bilmiyorum,neden gordum ama ucunuzde cok mutlu gorunuyordunuz ruyamda:)) ama aklimda en cok kalan oglusunun sik sik sari saclari ve guler yuzu.

hiii erik mi allahim ben gelene kadar mevsimi gecmez insallah...bide yeni dunyaaa.....:jeyyar:

babycim kızlarında dediği gibi gebe iken evde olmak inan çok daha iyi bende 7 yıllık çalışma hayatını bıraktım çok stresli bi çalışma ortamım vardı eşim dedi istemiyorum bu streste devam etmeni yani hem gebelik hem o ortam mahvolurdum çalışan annelere rabbim yardım etsin sabır versin..

Şu geçmişe bi bakıp geliyorum. Sağol GYPSYESRA ben de iyiyim ama bu aralar nedensiz yere canım sıkılp duruyor. Hani insanın canı sıkılır da bi türlü neye sıkıldığını anlayamaz ya işte öööle..

Esra hn... yasak kelimeler bunlar, yasak anlatımlar... esranımm, esranımmmmmm, sarsılınızzz, kendinize gelınızz.. balkona cıkıp kafanısı sallandırnısss, yoksa gelıp iticemm seniii haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! ESRAAAAAAAAAAAAAAAAA kötükedihüso

Hem okurummm hem aglarımmmm, ne kadar güsel bir rüya yaaa.. şimdi eşimi arayayım, ona da okuyayımm... civa yaptın beni burda Nurdannnn.. yerlerdeyım su an.. ne mutlu bıze.. senın ruyalarına gırmısız.. hem de en gusel sekılde.. operim göbüşünün sagından solundan..

kizlar bu sayfaya yazmamın nedeni tecrubeli hamilelere akıl danısmak
bana yardımcı olursanız cok sevinirim..
benim sat 28 ocak
bugun 8+0 hamileyim
dun aksama kadar kesem hep bostu dun aksam doktorum bir olusum gordu ama kalp atisi yok
boyle bisi yasayan varmi, gec dollenme olupta bebegi ve kalp atislerini gec goren varmi.
doktorlar tam olarak bos gebelikte diyemiyorlar
albumumde bebegin dun aksamki usg goruntusu de var
deneyimlerinizi benimle paylasirmisiniz?

kizlar buarada ben bugunde evdeyim, zaten bu gidisle ben ayrilmasamda beni isten atacaklar:)) yuruyemedim sabah, dedim tuvalete yuruyemiyorum duraga nasil gidicem??aradim isyerini evde kaldim, simdi bize yakin bi fiziktedavi kabinesini aradim eger yer varsa ogleden sonra alicaklar beni, 1 saat sonra tekrar ariycam uzman gelince, insallah yer vardir, belki iyi gelir biraz...

merhaba kızlar uzun zamandır yoktum hem izmir hem de nevruz bayramı tatili var tahranda.eşimle tatil yaptık gezdik bol bol. herkes ii okudum biraz geçmişi ama tabi 200 sayfa kadar birikmiş hepsine bakamadım. bebişler kıpır kıpır hepsi zıpırık tepiniolar annişlerinin içlerinde. ben de haftada 2*3 hissediorum hala. bir deişiklik olmadı bebişimin hareketlerinde. belki bu aralar ben çok hareketliyim onu farketmedim. bu arada aldığım kilo 8 e çıktı. hayırlı olsunn diorummmmm....

canim benim, beyaz gormek cok iyidir derler, ucunuzde bembeyaz giymistiniz..allah gonlunuze gore versin, umarim aynen ruyamdaki gibi bir oglun olur( buarada oglusun esine benziyordu :))...allah nazarlardan saklasin

hosgeldin canim, oh masalah yarasin bebisine...

BEBıŞLERE DAHA COK OKSIJEN GITMESI ICIN CALISAN ARKADASLARIMIN DA OTURUKEN YAPABILECEKLERI BIR EGZERSIZ KOPYALIYORUM BURAYA..

DOĞRU NEFES ALMA VE DıYAFRAM KULLANMA BAŞLANGIÇ EGEZERSıZLERı;

1) Şimdi, her hangi bir tabure veya sandalyeye, oturacağınız şeyin ucuna kadar gelerek yarım oturun. Bacaklarınızı mümkün olduğunca birbirinden ayırarak açın.
2) Vucudunuzla bacaklarınızın arasına doğru mümkün olduğunca eğilin.
3) Bu pozisyonda kalarak nefes almaya çalışın. Nefes aldığınızda, göğüs kafesinizin genişlemediğini, sadece karın ve böbrek üstü bölgelerinden genişlediğinizi gözlemleyin.
4) Doğrulun ve nefes alın. Bu defa alt bölgenin genişlemediğini sadece
göğüs kafesinin genişlediğinin farkına varın.
5) Bir defa daha eğilin ve nefes alın. Bu kez aldığınız nefesi doğrulduğunuzda da almanız gereken doğru nefes olduğunu bilerek. Nefes alış verişlerinizi bir süre izleyin ve doğrulduğunuzda hatırlamak üzere kendinizi programlayın.
Tekrar doğrulun. Biraz evvel eğik olmanızın size kazandırdığı orijinal nefes alışı tekrarlayınız. Eğik durumda aldığınız gibi göğüs kafesinizin genişlemediği ve yukarı hareketlenmediği, buna karşın göbek deliğinizin altından, böbreklerinizin ve kalçalarınızın biraz üstünden geçen hayali çemberi genişleterek nefes alın.
7) Tekrar eğilin ve nefes alın. Bu pozisyonda hissettiklerinizin ne kadarını doğrulunca yapabildiğinizi hatırlayın.

8) Doğrulun. Eğik olduğunuzda aldığınız nefesin aynısını alıncaya kadar bu tekrarları sürdürün. *** *** ***
Bir başka Diyaframı hissetme ve doğru nefes almaya başlama eksersizi veriyorum ;
Sandalye veya benzeri sert bir zemine oturun. Ellerinizi tercihen bacaklarınızın üzerine bırakın. Mümkün olduğunca karın, mide ve kalçalarınızı kasarak hissedin, sonra iyice serbest bırakın. Kalça, mide ve karın kaslarınızı tekrar kasarak şıkıştırırken ciğerlerinizdeki bütün nefesi sonuna kadar verin. kalça, mide ve karın kaslarınızı serbest bıraktığınızda yeni alacağınız nefesin biraz evvel sıkarak ve kasarak hissettiğiniz bölgeye alınmasına gayret gösterin. Nefesi bu bölgeden aldığınıza emin oluncaya kadar bu çalışmayı tekrarlayın. *** *** ***
Bir başka diyaframı hissetmek ve göğüs kafesinde genişleme olmadan nefes almayı gerçekleştirmek için atkı, kemer veya bir metre uzunluğunda kalın bir ip alın. Sandelye veya taburede oturuken atkıyı birer ucundan tutarak gerin. Başınızın arkasına geçirip sırtınıza dayayarak iki ucu göğüslerininizin önünde düğümlenecek şekilde iyice sıkın. Bu şekilde göğüs kafesinizi atkı ile kontrol etmiş olacaksınız. ıyice sıktığınız için göğüs kafesinin genişlemesi ile alacağınız yanlış nefesin farkına daha rahat varacaksınız.
Şimdi, iki elinizle sırtınızdan geçirip önden çekerek sıktığınız atkının açılmamasına dikkat ederek, karın çevresinden nefes almaya başlayın. ıki elinizle çekerek germenize rağmen atkının genişlediğini fark ediyorsanız. Diyafram nefesi alamıyor, bunun yerine üst solunum yapıyorsunuz demektir.
Elinizle sıktığınız atlı hiç açılmadan sadece karın bölGesinden nefes alıp vermeye başladığınızdan emin oluncaya kadar çalışmayı sürdürebilirsiniz. *** *** ***

dideee çağla geldii dedin buaraya ne zaman gelir acabaa

kız varya istanbula gelmiş...... habern olsun ben bu pazartesi markette gördüm..tansaşda vra ama minik minik tadı bile yokdur die almadım. bulamazsan eger söle ben alır yllarım sana tatlım yada az daha beklersen buluşmaya getirrim....eşim dün çilek almış ayyyh oysa hiiiç istememiştim..1-2 tane yedim hiiç b tat yada koku almadım ...:1no2: diyorum ya benm eşim beni bahane ederek kendi canı ne cekerse toplayıp gelio ne var ne yoksa sonrada aklıma sen geldin belki canın çeker diye laflarla sevimlilik yapio..:asigim:Şeniz

canim benim, beyaz gormek cok iyidir derler, ucunuzde bembeyaz giymistiniz..allah gonlunuze gore versin, umarim aynen ruyamdaki gibi bir oglun olur( buarada oglusun esine benziyordu :))...allah nazarlardan saklasin

Amın Nurdanım,cümlemizin bebeklerini Allahım nazarlardan saklasın.. güzel yorumun ıcın saol kuzum.. eşimde mest oldu, ona da okudum ruyanı :)))

OOOO Küçük göbüş Lal gelmişşşşşş :))) Fıstıgım.. güsel göslü annemm benim, hoşgelmişsinn.. sen al kıloları, dalga gecer gıbı yaz bı de.. Allahım nazaarladan saklasın seni.

hoşgeldin a.s. bende az önce sende bahsetmiştim...

8 kil almısısn olsun canm sen zaten cıtıcık pıtıcık bişisin.. belli bile olmas... arada göbüşünüde :CüvCüv:ekle görelim...

Canım hiç merak etme ben 20+3 de duydum ilk tekmeyi. Ama onun kızım olduğunu bile anlayamadım önce. Ertesi gün akşam yine aynı şeyi duyunca dedim ki tamam bu minişim işte. Ama eşim sevinmeme bile izin vermedi. Çünkü bana aman ani hareketler yapma diye çok korkuyor benim için. Kalbimden dolayı. Ondan sonra da bu üçüncü günü ama Allah'a şükür her gün sabah ve akşam bana günaydın ve iyigeceler diyor bebişim.
Meraklanma sana da daha erkendir. İnşallah bir duydun mu gerisi gelecek hayırlısıyla...

teşekkür ederim arkadaşlar..bugün itibarıyla 20.haftayı bitirip 21 e giriyoruz..kızım olacak işalah...

Hoşgeldin canım, prensesin hayırlı olsun. Hareketlerini hissediyor musun?

22. haftaya kadar yolu var demişti bana doktorum, telaş etme o yüzden. İnşallah güzel bi şekilde hissedeceksin. Çok güzel bi duygu...

Çok güldüm yaaaa. Sen bi harikasın valla...kaydirigubbakcemile3

minnoslar ben geldim....cok guzel uyuduk bebisimle esim gelene kadar, sonrada babasi bize mama yapti, yedik:)))
Oooh yarasın ikinize dehihoyyyt
Olsun canım ya, şükret ki o var. Ne kocalar var hamile karıları kıvranırken "sen de amma naz yaptın "diyen. Biz kocişlerimizi öpüp başımıza koyalım. Allah sevdiklerimizden ayırmasın:Saruboceq:

Evet benim doktor da öyle. Önce "oo çok net gösterdi" dedi. Ne yani %100 mü dedim, yok biz yine öyle demeyelim dedikaydirigubbakcemile3

Annem bankacı emeklisi. Bizde de tabii oluyor komik isimler de ben onun müşterilerindeki kadar komik isimler hiç duymadım.
Allahverdi Sildisüpürdü
Ayşe Nar (kızlık soyadı imiş, kadın evlendim soyadım değişti demiş. Sormuşlar ne oldu diye) Ayşe Limon:roflol::roflol::roflol:
Ya herkes çeşit çeşit ilaç kullanıyor, ben vitamin hapı bile kullanmıyorum. Sadece demir. Benim doktor mu bir tuhaf acabaCADIARZU

....ve daha 57 kilo OLACAKSIN:1shok:Olmadın bile. Allah'ım sana geliyorummm:bbo:

Kızlarr Başak bikaç gündür girmiyor dimi? Ben mi görmedim yoksa..
En son zehirlenmişti ama iyidi.. Bi daha da görmedim forumda, yanılmıyorum dimi CADIARZU

GYPSYESRA,
Hayırdır canım ne bu romantik bir yemek romantik bir gece felan. Özel bir günün vardı da ben mi kaçırdım, yoksa öööle içinden mi geldi canım?

Bu arada boya konusuna karar verdin mi?

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
4.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ ERKEK
6.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ERKEK
8.entelliye…………………………........2 ağustos
10.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
11.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
13.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
14 star_dust.....................................3 agustos ____________________ ERKEK ( Aras )
16.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ KIZ
18.defnedamla...................................5 agustos ____________________ KIZ
20.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
21.behiyeesen..................................6 agustos _____________________ ERKEK
24.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
25.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
26.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ KIZ
29.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
30.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
31.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
32.dide........................................... ..8 agustos _____________________ KIZ
33.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
35.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
37.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
39.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ ERKEK (KUZEY)
40.Milk shake..................................11 ağustos
41.eftalya66....................................11 agustos _____________________ ERKEK
42.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
33.mercimekim................................13 agustos ______________________ ERKEK
44.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
45.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ KIZ (BURÇİN)
47.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ KIZ
48.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
49.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
50.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
51.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
52.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
53.tazefasulye................................18 agustos _____________________ ERKEK (DENİZ)
]56.nora..........................................1 9 agustos _______________________ ERKEK
59.ebrar06......................................23 agustos
53.petrik......................................... 24agustos ____________________ ERKEK
64.seerni........................................2 5 agustos
65.tuana3434..................................26 agustos _______________________ KIZ
67.İrem34.......................................2 6 ağustos
68.darknessfire...............................26 agustos
69.telkırma.....................................26 agustos _______________________ERKEK
70.Pınky_42...................................26 agustos
72.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
78.maviş83.....................................29 agustos
79.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
80.burko........................................30 agustos _________________________ KIZ (BUSE)

merhaba beni de ekler misiniz yeniden
dün öğrendim kesin kızım olacakmış (ben hala tam olarak inanmasam da) doğum 28 ağustos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…