Vallahi senin de ruyana gırdım ya.. tırsıyorum artık kendımden.. ne gördünnnnnnnnnn, annat fakiimmmmmm??? :)))
valla ben çok iyiyimm kaçakkediim sen nasılsınn?
birde kızlar dün markete uğradım ordaki amcam dediki gözünüz aydın 15 güne erike gelicek seninki hergün sorup duruyo dedi ayy kociş gidip soruyomuş adamın kafasını yersem böle olurr
dideee çağla geldii dedin buaraya ne zaman gelir acabaa
valla ben çok iyiyimm kaçakkediim sen nasılsınn?
birde kızlar dün markete uğradım ordaki amcam dediki gözünüz aydın 15 güne erike gelicek seninki hergün sorup duruyo dedi ayy kociş gidip soruyomuş adamın kafasını yersem böle olurr
once seni gordum yaninda esin vardi, nasil biri bilmiyorum ama ruyamda o da senin gibi kumralmis, hatta senden daha sari saclari varmis..oglunuzu bekliyorsunuz hastande, ikinizde beyaz giymisiniz, oglunun uzerindede beyaz vardi sana getiriyorlar, sari sacli,cok guzel bir cocuk, o da senin ve esin gibi guler yuzluymus..sonra birden buyuyor3-4 yaslarinda, hani o hayalindeki gibi covers spor ayakkabilari,yarim kapri pantolonlu, salas gomlekli, dik dik sari saclari olan, katalogdan firlamis gibi bir cocuk, ama nasil guler yuzlu, herkese maviboncuk dagitiyor..bende sana diyorum bak evris allah gonlune gore verdi, oglunda sizin gibi guler yuzlu ne guzel...:1hug:
iste boyle , ne alaka bilmiyorum,neden gordum ama ucunuzde cok mutlu gorunuyordunuz ruyamda:)) ama aklimda en cok kalan oglusunun sik sik sari saclari ve guler yuzu.
Hem okurummm hem aglarımmmm, ne kadar güsel bir rüya yaaa.. şimdi eşimi arayayım, ona da okuyayımm... civa yaptın beni burda Nurdannnn.. yerlerdeyım su an.. ne mutlu bıze.. senın ruyalarına gırmısız.. hem de en gusel sekılde.. operim göbüşünün sagından solundan..
merhaba kızlar uzun zamandır yoktum hem izmir hem de nevruz bayramı tatili var tahranda.eşimle tatil yaptık gezdik bol bol. herkes ii okudum biraz geçmişi ama tabi 200 sayfa kadar birikmiş hepsine bakamadım. bebişler kıpır kıpır hepsi zıpırık tepiniolar annişlerinin içlerinde. ben de haftada 2*3 hissediorum hala. bir deişiklik olmadı bebişimin hareketlerinde. belki bu aralar ben çok hareketliyim onu farketmedim. bu arada aldığım kilo 8 e çıktı. hayırlı olsunn diorummmmm....
canim benim, beyaz gormek cok iyidir derler, ucunuzde bembeyaz giymistiniz..allah gonlunuze gore versin, umarim aynen ruyamdaki gibi bir oglun olur( buarada oglusun esine benziyordu :))...allah nazarlardan saklasin
merhaba kızlar uzun zamandır yoktum hem izmir hem de nevruz bayramı tatili var tahranda.eşimle tatil yaptık gezdik bol bol. herkes ii okudum biraz geçmişi ama tabi 200 sayfa kadar birikmiş hepsine bakamadım. bebişler kıpır kıpır hepsi zıpırık tepiniolar annişlerinin içlerinde. ben de haftada 2*3 hissediorum hala. bir deişiklik olmadı bebişimin hareketlerinde. belki bu aralar ben çok hareketliyim onu farketmedim. bu arada aldığım kilo 8 e çıktı. hayırlı olsunn diorummmmm....
Uzunca bir aradan sonra herkese selam. yerimseniben Şöyle bir göz attım, herkes iyi galiba oh ne güzel. kaydirigubbakcemile2 Ben de iyiyim kızlar. 6 nisanda 4 boyutlu incelemeye giricez. Haaalaaa hareket mareket hissettiğim yok. Ufak tefek pıt pıtlar dışında. Hatta sabah baya panik yaptım acaba bişey mi oldu diye de, angelsoundsla dinleyince içim rahatladı. Güp güp atıyor kalbişimiz. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: Hadi kızım ne zaman tekmeleyecen, anasına çekmeyecek herhalde babası gibi sessiz sakin bir çocuk olacak.
teşekkür ederim arkadaşlar..bugün itibarıyla 20.haftayı bitirip 21 e giriyoruz..kızım olacak işalah...
Günaydın canım a.s. Maşallah oğluşuna fasulyem yaDarısı başıma inş :Saruboceq: Ne cinsiyetini biliyorum ne de hareketlerini hissediyorum daha :çok üzgünüm: Sabırla bekliyorum.. Çok yakında ikiside olacak biliyorum süprizzzzz Eşine de ayrıca çok güldüüüöm, çok güzel ifade etmiş kaydirigubbakcemile3
eşim dün gece rüyasında bebişimizi görmüş çok sevindim..hep ben görüp ona anlatırdım.
bir de gece adamı yumruklamışım uykumda..yazık diyor ki acaba bilmeden elimi göbeğine falan mı koydum..sabaha kadar vicdan azabı çektim diyor..kıyamam yaaa.ben iyice acayip oldum..gece bana karışık boks kaseti falan mı yüklüyorlar acaba?
Oooh yarasın ikinize dehihoyyytminnoslar ben geldim....cok guzel uyuduk bebisimle esim gelene kadar, sonrada babasi bize mama yapti, yedik:)))
Olsun canım ya, şükret ki o var. Ne kocalar var hamile karıları kıvranırken "sen de amma naz yaptın "diyen. Biz kocişlerimizi öpüp başımıza koyalım. Allah sevdiklerimizden ayırmasın:Saruboceq:hamileligin ilk donemleri hep boyleydi,gelir hemen yemek yapar esim gelene kadar uyurdum, 9 gibi ancak geliyor..yada arada yemek bile yapamadan uyurdum, o gelir bisiler hazirlardi, ama 1 haftadir yazik kiyamam o bisiler hazirliyor gelir gelmez, yada hazir bisiler aliyor, kayinvaliem 2 gun dayanabildi, cumartesiden beri kayip,yine ayni tas ayni hamam:)) sozde yarin gelicem dedi bakalimim yerden kalkamadim, iyi yarin gelirim dedi, bugun aradi hatta dedim anne cok kotuyum, yattigim yerden kalkamiyorum,bugun geleilirdi..Napalim kocisten baska bakanim, nazimi ceken yok((
Evet benim doktor da öyle. Önce "oo çok net gösterdi" dedi. Ne yani %100 mü dedim, yok biz yine öyle demeyelim dedikaydirigubbakcemile3canım benim ki %100 demek için doğması gerek diyen tayfadan.... %99 diyor... biz anlıyoruz tabi ne demek istediğini....
ben var ya, öyle kalabalık bir kurumda çalışıyorum ki, duymadığım isim yok. inanın ki en olmadık isimlerden bile ikişer tane rastlayabiliyorum. öğretmenler de öyledir di mi?
Ya herkes çeşit çeşit ilaç kullanıyor, ben vitamin hapı bile kullanmıyorum. Sadece demir. Benim doktor mu bir tuhaf acabaCADIARZUdoktora dedim ki "doktor bey herkes elevit diye bir vitamin kullanıyor, ben kullanmıyorum" dedi ki "ironman mi olacaksın"
adam haklı, folbiol, apikobal, osteocare, ferrum fort kullanıyorum. (iğne ve coraspin de cabası) düşünüyoorum da öle güzel besleniyorum ki maaşallah, bunlara bile gerek yok aslında....
daha ne saydım ki nudancım?
yumurta, peynir, ekmek, kayısı, ceviz, ....bir kavanoz erik kompostosu, bir tabak etli nohut, az pilav, zeytinyağlı fasulye..... yoğurt.....leblebi... iki tabak pırasa.... ve daha önce saydıklarım işte.... arada atladıklarım da vardır muhakka. hadi ne olur deyin ki "biz de bu kadar yiyoruz ne var bunda?" ben hep böyleyim ya.... ilk zamanlar ne güzel sadece mecbur olduklarımı yiyordum, bulantılar geçmese iyiydi... iştahım geri geldi.... proble kilo almak değil yanlış anlamayın, bebeği rahatsız etmekten korkuyorum. bugün mesela korkunç gazım oldu. nohuttan mı acaba? yazık kızım gaz gurultusunda ne yapıyordur.... siz ninni dinletedurum ben gaz sesiyle büyüteyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?