GYPSYESRA,
Hayırdır canım ne bu romantik bir yemek romantik bir gece felan. Özel bir günün vardı da ben mi kaçırdım, yoksa öööle içinden mi geldi canım?
Bu arada boya konusuna karar verdin mi?
Kızlarr Başak bikaç gündür girmiyor dimi? Ben mi görmedim yoksa..
En son zehirlenmişti ama iyidi.. Bi daha da görmedim forumda, yanılmıyorum dimi CADIARZU
heee ben bebek görünce avatarında ikinci sandım..sağlıklı gelsin inşallah..sen kayserili miydin?yok canım ilk..
bir bilsem niye zümzükledim..üsüldüm valla..tehlikeli olmaya başlıyorum iyice..bir de ondan önce bi sus ya! demişimbaby hoşgeldin canım taa bakülerden istanbullara geldin ama görüşmek kısmet olmadı
tazecim hatıraldım o okulu abimde endüsrti meslekte okumuştuu ayy iğrenç o okullar biliyorum
bu arada benimde kocam ve tarafı ağır kanlıı hareketleri konuşmalar hepsii ağırr bana baygınlık geliyoo anasına benzesin kıpır kıpır olsunnn istiyorum bakalımmm genel olarak uyuyo bizimki
didee ya bayılıyorum sendeki hikayelere anam adamı niye yumrukluyon süper bi hatunsun yaa
canım iki hafta oldu geleli..tadı falan yerinde..eşini de tebrik ederim.bak o kadar ağır kanlı değilmiş..hergün üşenmemiş sormuş..gün sayalım..ahdım var gelince iki kilo alıp hemen oturacağım başına..allah o günleri gösterir inşallahvalla ben çok iyiyimm kaçakkediim sen nasılsınn?
birde kızlar dün markete uğradım ordaki amcam dediki gözünüz aydın 15 güne erike gelicek seninki hergün sorup duruyo dedi ayy kociş gidip soruyomuş adamın kafasını yersem böle olurr
dideee çağla geldii dedin buaraya ne zaman gelir acabaa
inşallah iyi gelir canım..gelince yaz bize ilginç olur fizik tedavi hikayelerikizlar buarada ben bugunde evdeyim, zaten bu gidisle ben ayrilmasamda beni isten atacaklar:)) yuruyemedim sabah, dedim tuvalete yuruyemiyorum duraga nasil gidicem??aradim isyerini evde kaldim, simdi bize yakin bi fiziktedavi kabinesini aradim eger yer varsa ogleden sonra alicaklar beni, 1 saat sonra tekrar ariycam uzman gelince, insallah yer vardir, belki iyi gelir biraz...
yaa ben de kokusuna dayanamayıp aldım..ama bir günde pörsüdüler metalik bir tat oluştu tipleri kaydı..herşey hormon.kız varya istanbula gelmiş...... habern olsun ben bu pazartesi markette gördüm..tansaşda vra ama minik minik tadı bile yokdur die almadım. bulamazsan eger söle ben alır yllarım sana tatlım yada az daha beklersen buluşmaya getirrim....eşim dün çilek almış ayyyh oysa hiiiç istememiştim..1-2 tane yedim hiiç b tat yada koku almadım ...:1no2: diyorum ya benm eşim beni bahane ederek kendi canı ne cekerse toplayıp gelio ne var ne yoksa sonrada aklıma sen geldin belki canın çeker diye laflarla sevimlilik yapio..:asigim:Şeniz
Canım hiç merak etme ben 20+3 de duydum ilk tekmeyi. Ama onun kızım olduğunu bile anlayamadım önce. Ertesi gün akşam yine aynı şeyi duyunca dedim ki tamam bu minişim işte. Ama eşim sevinmeme bile izin vermedi. Çünkü bana aman ani hareketler yapma diye çok korkuyor benim için. Kalbimden dolayı. Ondan sonra da bu üçüncü günü ama Allah'a şükür her gün sabah ve akşam bana günaydın ve iyigeceler diyor bebişim.
Meraklanma sana da daha erkendir. İnşallah bir duydun mu gerisi gelecek hayırlısıyla...
Hoşgeldin canım, prensesin hayırlı olsun. Hareketlerini hissediyor musun?
22. haftaya kadar yolu var demişti bana doktorum, telaş etme o yüzden. İnşallah güzel bi şekilde hissedeceksin. Çok güzel bi duygu...
Çok güldüm yaaaa. Sen bi harikasın valla...kaydirigubbakcemile3
EVRİŞİM,
Hani ben sana demiştim ya. B itkiözlü boya ile boyayabilirsin demişti doktorum. Ona kafam takıldı, kuafördeki bitkisel boya ile mi boyatsam yoksa sencileyin bildiğimiz lorealin amonyaksızını diye...
Ayrıca Başak küsmez bence kimseye. Bu topikte kalanların hiçbiri öyle birine benzemiyor. Bence giremiyordur belki yoğundur. Gene kötü bişi olmasın da tansiyonundan dolayı.
Yılan turna tekniğiyle hem de:1shok:Seni asabi hamis seniiikaydirigubbakcemile3eşim dün gece rüyasında bebişimizi görmüş çok sevindim..hep ben görüp ona anlatırdım.
bir de gece adamı yumruklamışım uykumda..yazık diyor ki acaba bilmeden elimi göbeğine falan mı koydum..sabaha kadar vicdan azabı çektim diyor..kıyamam yaaa.ben iyice acayip oldum..gece bana karışık boks kaseti falan mı yüklüyorlar acaba?
Biliyorum canım bende acele ettiğimi.. Koç burcunun en belirgin özelliği işte, SABIRSIZımklava: Cinsiyet konusunda dualarınızı bekliyorum yerimseniben Umarım yrn güzel haberlerle dönerim doktordan :Saruboceq:
Ayy beni bile ağlattı bu rüya:asigim:Kuzeyciğin annesi ne hale gelmiştir kim bilir. Allah hepimize nasip etsin o günleri görmeyi:Saruboceq:once seni gordum yaninda esin vardi, nasil biri bilmiyorum ama ruyamda o da senin gibi kumralmis, hatta senden daha sari saclari varmis..oglunuzu bekliyorsunuz hastande, ikinizde beyaz giymisiniz, oglunun uzerindede beyaz vardi sana getiriyorlar, sari sacli,cok guzel bir cocuk, o da senin ve esin gibi guler yuzluymus..sonra birden buyuyor3-4 yaslarinda, hani o hayalindeki gibi covers spor ayakkabilari,yarim kapri pantolonlu, salas gomlekli, dik dik sari saclari olan, katalogdan firlamis gibi bir cocuk, ama nasil guler yuzlu, herkese maviboncuk dagitiyor..bende sana diyorum bak evris allah gonlune gore verdi, oglunda sizin gibi guler yuzlu ne guzel...:1hug:
iste boyle , ne alaka bilmiyorum,neden gordum ama ucunuzde cok mutlu gorunuyordunuz ruyamda:)) ama aklimda en cok kalan oglusunun sik sik sari saclari ve guler yuzu.
Ayy beni bile ağlattı bu rüya:asigim:Kuzeyciğin annesi ne hale gelmiştir kim bilir. Allah hepimize nasip etsin o günleri görmeyi:Saruboceq:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Bana geçmiş olsun diyen herkese çooook teşekkür ederim. Hatta adaşçığım mesaj bile çekmiş. Öpüyorum seni güzel göbektena.s.Dün bütün gün yattım. Bugün de müdüre ilk defa söyledim hamile olduğumu, hem de gribim dökülüyorum onu da gördü, "durduğun hata git evine yat gözüm görmesin seni" dedi. kaydirigubbakcemile3Ayda yılda bir böyle babacanlığı tutar, şanslıydım anlayacağınız. Bugün nispeten daha iyiyim. Bugün de bol bol yattım mı yarına bayağı atlatmış olurum umarım. Öptük hepinizi tatlı teyzeler:CüvCüv:
esra bitirdin beni ya ben anneme dedim çağla çıkınca hemen gönder die o antalyada istanbuldan daha çabuk çıkması lazım hala bi şey gelmedi :1no2::1no2:valla ben çok iyiyimm kaçakkediim sen nasılsınn?
birde kızlar dün markete uğradım ordaki amcam dediki gözünüz aydın 15 güne erike gelicek seninki hergün sorup duruyo dedi ayy kociş gidip soruyomuş adamın kafasını yersem böle olurr
dideee çağla geldii dedin buaraya ne zaman gelir acabaa
esterya biraz geç oldu belki ama okursun inşallah benimde sata göre 8. haftaya kadar gözükmemişti bebiş 1 hafta geç döllenme olmuş o oluşum büyük ihtimal yolk kesesi o keseyi gördükten 1 hafta sonra bebekte gözüküyo aslında yolk kesesi birazda boş gebelik olmayacağının bir belirtisikizlar bu sayfaya yazmamın nedeni tecrubeli hamilelere akıl danısmak
bana yardımcı olursanız cok sevinirim..
benim sat 28 ocak
bugun 8+0 hamileyim
dun aksama kadar kesem hep bostu dun aksam doktorum bir olusum gordu ama kalp atisi yok
boyle bisi yasayan varmi, gec dollenme olupta bebegi ve kalp atislerini gec goren varmi.
doktorlar tam olarak bos gebelikte diyemiyorlar
albumumde bebegin dun aksamki usg goruntusu de var
deneyimlerinizi benimle paylasirmisiniz?
Aklıma takılmadı degıl... ıyıyım dedı, evdeyım dedı.. bır daha da gırmedı.. bı de baya kızdık ona sucuk sosıs yemıs dıye.. bıze kırlmış da olabılır :1no2:
geeeelll abla geeeellll istek uzerine ruya gorulur, hamisler rahatlatilir sende geellllll, bi alana bi bedevaa, geeellll...sırnaşık şey saka bi yana kendi bebisimi de cok goruyorum ve cok ilginc hep ayni cocuk..gerci gecen sefer erken dogum yapmistim ruyamda cok ilginc bi sekilde ama, cikarip uterusu elime veriyorlar 50 cm bi kese,bebegimde icinde, ama biraz daha kalmasi lazim sakin burdan cikarmayin diyorlar, bende diyorum rahimi nasil muhafaza edicem, buzdolabina koysam cocuk donar, disarda biraksam rahim curur, baya ilgincti sonra rahimi kesip cikariyordum bebisimi, saglikli bir erkek cocugu...
herkese gunaydınnn
kurkcu dukkanına donduk sonunda canlarım
ama bu 3 haftalık tatilde bana ilac gibi geldi
suanda durumu ozumseyemedim
umarım herkes iidir gecmisi okuyamıycam
norraa ucak raporu mevzusu vardı ya brdan giderken bakmadılar
ama dun bakuye donerken check in den tutta ucakta bile baktılar
ee bu zamana kadar anlamadi mi adam hic gobusunden???benim 20 m oteden belli oluyor gobusum( soylemediklerim bile yakin galiba dogum diyor, diyrum daha 4.5 aylik ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?