2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

GYPSYESRA,
Hayırdır canım ne bu romantik bir yemek romantik bir gece felan. Özel bir günün vardı da ben mi kaçırdım, yoksa öööle içinden mi geldi canım?

Bu arada boya konusuna karar verdin mi?

Boya konusunda neden karar vermeye calısıyosunuz?? noldu??

Kızlarr Başak bikaç gündür girmiyor dimi? Ben mi görmedim yoksa..
En son zehirlenmişti ama iyidi.. Bi daha da görmedim forumda, yanılmıyorum dimi CADIARZU

Aklıma takılmadı degıl... ıyıyım dedı, evdeyım dedı.. bır daha da gırmedı.. bı de baya kızdık ona sucuk sosıs yemıs dıye.. bıze kırlmış da olabılır :1no2:

flawlessd arkadasım, eklemelerı mınık kelebek arkadasımız yapıyor.. girince soylerıs kendısıne, olur mu?

EVRıŞıM,
Hani ben sana demiştim ya. B itkiözlü boya ile boyayabilirsin demişti doktorum. Ona kafam takıldı, kuafördeki bitkisel boya ile mi boyatsam yoksa sencileyin bildiğimiz lorealin amonyaksızını diye...

Ayrıca Başak küsmez bence kimseye. Bu topikte kalanların hiçbiri öyle birine benzemiyor. Bence giremiyordur belki yoğundur. Gene kötü bişi olmasın da tansiyonundan dolayı.

yok canım ilk..
heee ben bebek görünce avatarında ikinci sandım..sağlıklı gelsin inşallah..sen kayserili miydin?
bir bilsem niye zümzükledim..üsüldüm valla..tehlikeli olmaya başlıyorum iyice..bir de ondan önce bi sus ya! demişim
canım iki hafta oldu geleli..tadı falan yerinde..eşini de tebrik ederim.bak o kadar ağır kanlı değilmiş..hergün üşenmemiş sormuş..gün sayalım..ahdım var gelince iki kilo alıp hemen oturacağım başına..allah o günleri gösterir inşallah
inşallah iyi gelir canım..gelince yaz bize ilginç olur fizik tedavi hikayeleri
yaa ben de kokusuna dayanamayıp aldım..ama bir günde pörsüdüler metalik bir tat oluştu tipleri kaydı..herşey hormon.

yılan turna tekniğiyle tepmişim adamcağazı..harikayım tabi

EVRıŞıM,
Bak oğluşunu rüyasında bile beyaz giyinmiş görmüş NORRAA. Hani sen demiştin ya hastane çıkışı olarak beyaz giydirmeyi düşünüyorum diye. Geçen arkadaşım, hamilelerin rüyaları gerçekleşir dedi. Ama bence tüm rüyalar da gerçekleşmesin çünkü ben %20 iyi görürsem bile %80 abuk subuk rüyalar görüyorum.
Ama Norranınki gerçekleşsin valla... :))

Aciliyetin varsa.. amonyaksız boya ıle boya derım.. ama kuaforde boyatmayın ıste.. kokulara maruz kalmayın.

Basak konusunda umarım dedıgın gıbıdır..iyidir ınsallah.

Yılan turna tekniğiyle hem de:1shok:Seni asabi hamis seniiikaydirigubbakcemile3

Biliyorum canım bende acele ettiğimi.. Koç burcunun en belirgin özelliği işte, SABIRSIZım klava: Cinsiyet konusunda dualarınızı bekliyorum yerimseniben Umarım yrn güzel haberlerle dönerim doktordan :Saruboceq:

Hadi bakalım. İnşallah bacaklarını açmış sizi bekliyor olacak annesi. Hem de çoook sağlıklı olacak kuzucuk. Dualarımız seninle:CüvCüv:
Ayy beni bile ağlattı bu rüya:asigim:Kuzeyciğin annesi ne hale gelmiştir kim bilir. Allah hepimize nasip etsin o günleri görmeyi:Saruboceq:

Bana geçmiş olsun diyen herkese çooook teşekkür ederim. Hatta adaşçığım mesaj bile çekmiş. Öpüyorum seni güzel göbektena.s.Dün bütün gün yattım. Bugün de müdüre ilk defa söyledim hamile olduğumu, hem de gribim dökülüyorum onu da gördü, "durduğun hata git evine yat gözüm görmesin seni" dedi. kaydirigubbakcemile3Ayda yılda bir böyle babacanlığı tutar, şanslıydım anlayacağınız. Bugün nispeten daha iyiyim. Bugün de bol bol yattım mı yarına bayağı atlatmış olurum umarım. Öptük hepinizi tatlı teyzeler:CüvCüv:

Ayy beni bile ağlattı bu rüya:asigim:Kuzeyciğin annesi ne hale gelmiştir kim bilir. Allah hepimize nasip etsin o günleri görmeyi:Saruboceq:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

geeeelll abla geeeellll istek uzerine ruya gorulur, hamisler rahatlatilir sende geellllll, bi alana bi bedevaa, geeellll...sırnaşık şey saka bi yana kendi bebisimi de cok goruyorum ve cok ilginc hep ayni cocuk..gerci gecen sefer erken dogum yapmistim ruyamda cok ilginc bi sekilde ama, cikarip uterusu elime veriyorlar 50 cm bi kese,bebegimde icinde, ama biraz daha kalmasi lazim sakin burdan cikarmayin diyorlar, bende diyorum rahimi nasil muhafaza edicem, buzdolabina koysam cocuk donar, disarda biraksam rahim curur, baya ilgincti sonra rahimi kesip cikariyordum bebisimi, saglikli bir erkek cocugu...

didecim fotodaki benim yiğenim..çok tatlı dimi..o olmasaydı cesaret edip çocuk falan yapmazdım heralde..canım ben ankaralıyım aslında..ama şuan görev icabı van da yaşıyorum..

ee bu zamana kadar anlamadi mi adam hic gobusunden???benim 20 m oteden belli oluyor gobusum( soylemediklerim bile yakin galiba dogum diyor, diyrum daha 4.5 aylik((

esra bitirdin beni ya ben anneme dedim çağla çıkınca hemen gönder die o antalyada istanbuldan daha çabuk çıkması lazım hala bi şey gelmedi :1no2::1no2:
tel açıp kızcam şimdiiikötükedihüso
esterya biraz geç oldu belki ama okursun inşallah benimde sata göre 8. haftaya kadar gözükmemişti bebiş 1 hafta geç döllenme olmuş o oluşum büyük ihtimal yolk kesesi o keseyi gördükten 1 hafta sonra bebekte gözüküyo aslında yolk kesesi birazda boş gebelik olmayacağının bir belirtisi
bence panik yapma 1 hafta sonra tekrar git dr ye bide alttan muyanelerde çok daha net gözüküyo karından bakmışsa gözükmemesi normal
Aklıma takılmadı degıl... ıyıyım dedı, evdeyım dedı.. bır daha da gırmedı.. bı de baya kızdık ona sucuk sosıs yemıs dıye.. bıze kırlmış da olabılır :1no2:

yok canım başak bence hiç öyle alıncak birine benzemiyo ama pazartesi doktora gidicem dedi sonrada girmedi

Ay yok:1shok:Benim için rüya görürsen mümkünse daha halim selim birşey olsun. Ben rahim görmek istemem şahsenkaydirigubbakcemile3

hoş geldin BABY kürkçü dükkanına. tatilin iyi geldiğine sevindim. cicilerini koy da görelim. keşke sen burdayken ayarlayabilseydik istanbul buluşmasını.
canım uçakta gelişte sormamışlar da gidişte sormuşlar ya, acaba tatilde çok büyüttün de göbeği o yüzden mi sordular :tatlicadiarzu: :delikafadulden:jeyyar: ŞAKA ŞAKA...

ee bu zamana kadar anlamadi mi adam hic gobusunden???benim 20 m oteden belli oluyor gobusum( soylemediklerim bile yakin galiba dogum diyor, diyrum daha 4.5 aylik((

E kalın kalın kazaklarla gidiyoruz okula, bir de üzerimden önlüğü hiç çıkarmıyorum. Anlayan bir kişi çıktı, o da tahmin edilebileceği gibi kısa süre önce doğum yapmış bir bayandıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…