2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

oh burko buda bahanen olmuş saklamana gerek yok bence çok iyi olmuş söylemen valla bende şaşırdım nasıl anlamamış onca zaman
inşallah iyileşirsin bir an önce

oh burko buda bahanen olmuş saklamana gerek yok bence çok iyi olmuş söylemen valla bende şaşırdım nasıl anlamamış onca zaman
inşallah iyileşirsin bir an önce

İyi oldu gerçekten:1rolleyes:Akşama da seminer koymuşlardı bu vesileyle ondan da yırttım:dance:Sağol canım iyi dileklerin içina.s.

BURKO,
ınşallah öksürük yoktur. O bir başlayınca geçmek bilmiyor valla...
Bu seneki gripler çok bi tuhaf, acayip kötü. Büyük geçmiş olsun. Bol bol dinlen canım.

sagolun kızlar içimi ferahlattınız.
AFTABRU,PETRİK,TAZEFASULYE,EEYLEM2007,GYPSYESRA,NORRAA
ÇOK ÇOK TEŞŞÜKÜRLER..
iyi dilekleriniz için gözümden kaçan oldusa tum arkadaşlarıma teşekkür ederim..

BURKO,
İnşallah öksürük yoktur. O bir başlayınca geçmek bilmiyor valla...
Bu seneki gripler çok bi tuhaf, acayip kötü. Büyük geçmiş olsun. Bol bol dinlen canım.

Öksürük önceki soğuk algınlığımdan kalma vardı zaten. Kronikleşti korkarım:a015:O bitti, iyileştim derken yenisi çıktı. Umarım bu kadarla atlatırım. Sağol canım

Valla ben gordugumde de anlamamıstım.. :))

EVRİŞİM,
Aciliyetin v arsa demişsin. Peki ya aciliyetim yoksa???

Ya hanı arastırmak ıstıyorsunuz ya siz bitkisel boyaları.. ben amonyaksızdan bu kadar emın olmasam sana acılıyet varsa kullan dıyemem.. onu demek ıstedım.. bitkisel konusunda bılgım yok, ondan bır sey dıyemedım.

Sizi dinliyorum (okuyorum) sessizce.. Çalışırken sürekli açık sayfa..Böyle işte...

E arada öksur kuzum.. varlıgını hıssedelım.

Bu arada kasıklarımın altında hafif hafif agrı var ( nedendır sızce.. hiiiçççç basıma gelmedıgı ıcın..

Yazık adama valla... Bi de teknik geliştirmiş, acıdım adamcağıza bak şimdi... :)
ben de teknik çok yavrum..öğreteyim bir kaç tane.
didecim fotodaki benim yiğenim..çok tatlı dimi..o olmasaydı cesaret edip çocuk falan yapmazdım heralde..canım ben ankaralıyım aslında..ama şuan görev icabı van da yaşıyorum..
yakın sayılırız ben de batmandayım..görev icabı..ankarada okudum ben tam bir ankara aşığıyım

kaçakkedi saol:)
biraz başım ağrıyo, evde olup dinlenmek istiyorum, preeklampsi olucam korkusu başladı. Akşam doktora gitcez bakalım tansiyonumuz kaçmış..4'lü test yaptırmıştım, sonucu iyi çıkmış...ama nedensiz bir şekilde keyifsizim azıcık..

Bu arada akşam patik ördüm bebişe..Fotoğrafını çekip ciciler bölümüne koyucam..Bakın arkadaşlar olur mu!!!

EVRıŞıM,
Ben de son yazdığımdan sonra korkmaya başlamıştım. '''Uffff yaaa ne anlamaz bi kızmış bu da'' felan demeni bekliyordum açıkçası. Çok mutlu oldum hala bana kızmadığına. Sabrına hayranım. Ben bööle bi soruyu evirip çevirip kocama sorduğumda delirir valla. Ama naappiiiim benim de huyum bu. Çok soru sorarım. Beni huyumu bilerek aldı.

Aklıma takılmadı degıl... ıyıyım dedı, evdeyım dedı.. bır daha da gırmedı.. bı de baya kızdık ona sucuk sosıs yemıs dıye.. bıze kırlmış da olabılır :1no2:
Ayrıca Başak küsmez bence kimseye. Bu topikte kalanların hiçbiri öyle birine benzemiyor. Bence giremiyordur belki yoğundur. Gene kötü bişi olmasın da tansiyonundan dolayı.
Bence de kırılmamıştır.. O gün hepimiz ne kadar endişelendik onun için.. Tepkilerimiz elbette ki onun iyiyliği içindi.. yoksa bize ne kim ne yemiş ne içmiş.. Birbirimizi koruma adına tüm yaptıklarımız. O yüzden inş yoğunluktan girememiştir. En kısa zamanda döner umarım aramıza :Saruboceq:

Hadi bakalım. İnşallah bacaklarını açmış sizi bekliyor olacak annesi. Hem de çoook sağlıklı olacak kuzucuk. Dualarımız seninle:CüvCüv:

Canımsıııın.. Çok teşekkür ederim Burcucuuum, inşallah aynen tarif ettiğin pozisyonda ve de sağlıkla bekliyor olacaktır bizi yarın bebişim :ecrin_bebek:

Evriş, Öhöö öhööö..Yook ya öksürmem yaa bebek dönüyo dediniz ya..Benimki sürekli başaşağı duruyo..Öyle kalsın, komik geliyo.. Dr öyle rahat ediyo öyle dursun ne sakıncası varki demişti..Ne biliyim doğum pozisyonu almış gibi ya korkutuyodu başlangıçta..Şimdi alıştım..

KUZUM, preeeklemsi olacağını da nerden çıkardın şimdi, hiç yoktan. Belirtisi tansiyomu kine?
Dur şimdi Allah korusun! Aklına iyi şeyler getir, hep iyi şeyler olsun inşallah... Bişeyciğin yok, biraz yorgunsun o kadder. Azucuk dinlenirsen bişeycikler kalmaz... TÜÜÜ TÜÜÜ TÜÜÜ MAŞALLAH...:Saruboceq:

EVRıŞ,
O tür kasık ağrıları rahim geliştiği için oluyor diye her yerlerden duymuştuk yaaa... Unuttun mu?
Korkma canım.

ben de teknik çok yavrum..öğreteyim bir kaç tane.

yakın sayılırız ben de batmandayım..görev icabı..ankarada okudum ben tam bir ankara aşığıyım

ah ah benim bütün hayatım ankarada geçti..ondört aydır burdayız..ne zaman gitcemizde belli değil..gerçi alıştıkta buraya..batman nasıl memnunmusun...

Esrakoyla konuŞtuk, emınÖnÜnde gezıyordu. Keyfı yerınde. Kız olduĞu kesınleŞmıŞ. HerŞey normalmıŞ.

Kaçakkedi,
ıçime doğdu diyelim..Çözümü yokmuş ya ondan endişelendim biraz. Tansiyonum yüksek değil ama. (bir kere yüksek çıkmıştı). Bide şiştim galiba, ödem mi oldum acaba dedim. Neyse akşam öğreniriz..Esasında çok rahat yapıda biriyim. Amaaaaaaaaan neyse..

Sizi okumak daha keyifli konuşturmayın beni yahu, karanlık basacak içinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…