Telkırma buralardasın ama hiç ses yok geçmişi mi okuyorsun yoksam?
oh burko buda bahanen olmuş saklamana gerek yok bence çok iyi olmuş söylemen valla bende şaşırdım nasıl anlamamış onca zaman
inşallah iyileşirsin bir an önce
Sizi dinliyorum (okuyorum) sessizce.. Çalışırken sürekli açık sayfa..Böyle işte...
BURKO,
İnşallah öksürük yoktur. O bir başlayınca geçmek bilmiyor valla...
Bu seneki gripler çok bi tuhaf, acayip kötü. Büyük geçmiş olsun. Bol bol dinlen canım.
E kalın kalın kazaklarla gidiyoruz okula, bir de üzerimden önlüğü hiç çıkarmıyorum. Anlayan bir kişi çıktı, o da tahmin edilebileceği gibi kısa süre önce doğum yapmış bir bayandıkaydirigubbakcemile3
EVRİŞİM,
Aciliyetin v arsa demişsin. Peki ya aciliyetim yoksa???
Sizi dinliyorum (okuyorum) sessizce.. Çalışırken sürekli açık sayfa..Böyle işte...
ben de teknik çok yavrum..öğreteyim bir kaç tane.Yazık adama valla... Bi de teknik geliştirmiş, acıdım adamcağıza bak şimdi... :)
yakın sayılırız ben de batmandayım..görev icabı..ankarada okudum ben tam bir ankara aşığıyımdidecim fotodaki benim yiğenim..çok tatlı dimi..o olmasaydı cesaret edip çocuk falan yapmazdım heralde..canım ben ankaralıyım aslında..ama şuan görev icabı van da yaşıyorum..
Aklıma takılmadı degıl... ıyıyım dedı, evdeyım dedı.. bır daha da gırmedı.. bı de baya kızdık ona sucuk sosıs yemıs dıye.. bıze kırlmış da olabılır :1no2:
Bence de kırılmamıştır.. O gün hepimiz ne kadar endişelendik onun için.. Tepkilerimiz elbette ki onun iyiyliği içindi.. yoksa bize ne kim ne yemiş ne içmiş.. Birbirimizi koruma adına tüm yaptıklarımız. O yüzden inş yoğunluktan girememiştir. En kısa zamanda döner umarım aramıza :Saruboceq:Ayrıca Başak küsmez bence kimseye. Bu topikte kalanların hiçbiri öyle birine benzemiyor. Bence giremiyordur belki yoğundur. Gene kötü bişi olmasın da tansiyonundan dolayı.
Hadi bakalım. İnşallah bacaklarını açmış sizi bekliyor olacak annesi. Hem de çoook sağlıklı olacak kuzucuk. Dualarımız seninle:CüvCüv:
kaçakkedi saol:)
biraz başım ağrıyo, evde olup dinlenmek istiyorum, preeklampsi olucam korkusu başladı. Akşam doktora gitcez bakalım tansiyonumuz kaçmış..4'lü test yaptırmıştım, sonucu iyi çıkmış...ama nedensiz bir şekilde keyifsizim azıcık..
Bu arada akşam patik ördüm bebişe..Fotoğrafını çekip ciciler bölümüne koyucam..Bakın arkadaşlar olur mu!!!
ben de teknik çok yavrum..öğreteyim bir kaç tane.
yakın sayılırız ben de batmandayım..görev icabı..ankarada okudum ben tam bir ankara aşığıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?