2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Rica ederim hayatım ne demek.. soyleyecek sozum varsa elbette paylasırım.

Bakmaz mıyız, bakarıs tabikii.. ne demek.

kaydirigubbakcemile3

Ya kuzular bır daha yazıyorum, kasıklarımda,hıv bölgemde hafif agrı hıssedıyorum.. adet agrısı gıbı,yorumlar mısınız??

ılk erkekten sonra ikinci bebek kız isteniyo ya ne yalan söyleyeyim. Ama 3-5 kız üst üste olsun hiç üzülmezdim herhalde..Esrako epey rahatlamıştır. Şu eminönü'ne bir de ben gitsem..

EVRİŞ,
O tür kasık ağrıları rahim geliştiği için oluyor diye her yerlerden duymuştuk yaaa... Unuttun mu?
Korkma canım.

Ne biliyim unuttumm demekkı.. acıkcası agrı ıle hıc karsılasmadıgım ıcın uzun zamandır.. halıyle tereddut ettım bıraz... tesekkur ederım canım.

EVRISIM seninde oglus asagi dogru donmus olmasin belki basi yapiyordur o yone bazen banada oluyor, 1-2 gun sonra geciyor...yada ygenel sorun rahimi tutan baglardaki gerilme olabilir buyumeye bagli olarak..

EVRıŞ,
O tür kasık ağrıları rahim geliştiği için oluyor diye her yerlerden duymuştuk yaaa... Unuttun mu?
Korkma canım.

(Yazmıştım, gözünden kaçtı heralde canım. Korkma bence, o tür kasık ağrıları ara ara hepimizde oluyodu.)

Evriş ben hiç ağrım olmadığı için bişey diyemiyorum, regl olduğumda bile biyerim ağrımıyo benim..şanslı mıyım..Sadece oturmaktan kuyruksokumum ağrıyo o kadar.. Ama hamilelikte ağrıdan doğal ne olabilir ki..Takma bence..

Ne biliyim unuttumm demekkı.. acıkcası agrı ıle hıc karsılasmadıgım ıcın uzun zamandır.. halıyle tereddut ettım bıraz... tesekkur ederım canım.

Allah hamişliğimizin sonuna kadar ağrı yüzü göstermesin hiçbirimize...
Bak kızlar da aynı şeyi sööölüyolar. Korkma sen...

Tesekkur ederım hepınıze tek tek, saolasınız, varolasınız... bıraz uzanayım ben arkadaslarım.. sanrıım ıyı gelecek..

meraba evriş..bahsettiğin ağrıdan bendede var iki gündür..aynen adet ağrısı gibi..bu haftalarda rahmin büyümesi sonucu oluyomuş bu ağrılar..hatta oturup kalkarken veya zorlanınca daha şiddetli oluyo.önemli bişey değil sanırım..

Adet agrısı gıbı mı oluyor.. bu agrı?

evet tam kasiklarinda hissediyorsun erinie batar gibi, cunku baglar orada yerlesimli overlerinin yakininda biraz asagisinda, rahim biyudukce onlarda geriliyor, rahimi normal pozisyonunda tutan bikac bag var uterusu alltan yanlardan onden ve arkadan destekleyen...buyuk ihtimal onlar geriliyordur..

kızlarr size harika bi haberim varr ama Evrişşşş çok kızıcakk bu habere :jeyyar:
nütfenn affet benii sölemezsemm çatlarımmm
az önce carreofourdna geldim veee çağla çıkmışş kilosu 14 tl ama aldım valla hiç düşünmeden gayet lezzetliiii bidee sarı erik çıkmışş oda 20 tl kilosu onu almadım kızlar haberiniz olsunnn artık vuslat bitiyo kavuşuyoss o güzellminik şeylereeee :dance::dance::dance:

]
GYPSYESRA,
Hayırdır canım ne bu romantik bir yemek romantik bir gece felan. Özel bir günün vardı da ben mi kaçırdım, yoksa öööle içinden mi geldi canım?

Bu arada boya konusuna karar verdin mi?
tatlım kocişin doğumgünü bugün onun için hazırlık yapcam aslında yerimden kalkasım bile yokk

bize ortaya yazarsan sitenin adını bizde bakalım flawlessed.

merhaba, site adı gittigidiyor.com sanırım link vermek yasak
arama kısmına hamile yazınca
önünde lady or gent yazan
ya da ağzında bebek tasıyan
ya da bebek ayak izi olan modeller çıkıyor
15 tl beden olarak biras büyükler yani small giyen small alsın ben small aldım su an için büyük gelio ama büyüycez nasılsa dimi hihoyyyt

ah evrişim bende o ağrların alasıı var bazen yolda yürürken vuruyoo iki büklüm oluyorumm ama normalmiş doktorumada sormuştumm,sakın kafaya takma canım benim

pinkycimm ay bende buldum sağolasun canım düşünmen yeterr ama almanı tavsiye ederim tadı gayet güzel

güzelim hamile yazınca 800 kadar sayfa çıkıyo sen o sayfanın linkini yaz burdan bişi olmaz forum türü sitelerin verilmesi yasak bu tarz değil bildiğim kadarı ile

:CüvCüv:kızlar bebekleriniz için hazırlık yapıyo msunuz neler aldınız ...
ben ilk anne olcam ne alsam...ne alınması gerekiyo kafam pek basmıyo...-tatlicadiarzu-
sziler neler aldınız çok merak ediyorum....

Kızlar size bişi sorayım. Balık yerken hangi balığı tercih etmek gerek. Biz omega 3 en çok somonda var diye hep onu yemeye çalışıyorduk. Ama geçende bi sitede okudum, derin su balıklarını yemeyin çünkü kurşun mu civa mı ne biriktiriyorlarmış vücutlarında. O da hamilelik için zararlıymış. ıçlerinde somonu da saymış. Onu okuyunca korktum ben de. Şimdi hangi balığı tercih edeceğimizi şaşırdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…