EVRİŞİM,
Ben de son yazdığımdan sonra korkmaya başlamıştım. '''Uffff yaaa ne anlamaz bi kızmış bu da'' felan demeni bekliyordum açıkçası. Çok mutlu oldum hala bana kızmadığına. Sabrına hayranım. Ben bööle bi soruyu evirip çevirip kocama sorduğumda delirir valla. Ama naappiiiim benim de huyum bu. Çok soru sorarım. Beni huyumu bilerek aldı.
kaçakkedi saol:)
biraz başım ağrıyo, evde olup dinlenmek istiyorum, preeklampsi olucam korkusu başladı. Akşam doktora gitcez bakalım tansiyonumuz kaçmış..4'lü test yaptırmıştım, sonucu iyi çıkmış...ama nedensiz bir şekilde keyifsizim azıcık..
Bu arada akşam patik ördüm bebişe..Fotoğrafını çekip ciciler bölümüne koyucam..Bakın arkadaşlar olur mu!!!
Evriş, Öhöö öhööö..Yook ya öksürmem yaa bebek dönüyo dediniz ya..Benimki sürekli başaşağı duruyo..Öyle kalsın, komik geliyo.. Dr öyle rahat ediyo öyle dursun ne sakıncası varki demişti..Ne biliyim doğum pozisyonu almış gibi ya korkutuyodu başlangıçta..Şimdi alıştım..
Esrakoyla konuŞtuk, emİnÖnÜnde gezİyordu. Keyfİ yerİnde. Kız olduĞu kesİnleŞmİŞ. HerŞey normalmİŞ.
EVRİŞ,
O tür kasık ağrıları rahim geliştiği için oluyor diye her yerlerden duymuştuk yaaa... Unuttun mu?
Korkma canım.
EVRISIM seninde oglus asagi dogru donmus olmasin belki basi yapiyordur o yone bazen banada oluyor, 1-2 gun sonra geciyor...yada ygenel sorun rahimi tutan baglardaki gerilme olabilir buyumeye bagli olarak..
Ne biliyim unuttumm demekkı.. acıkcası agrı ıle hıc karsılasmadıgım ıcın uzun zamandır.. halıyle tereddut ettım bıraz... tesekkur ederım canım.
Rica ederim hayatım ne demek.. soyleyecek sozum varsa elbette paylasırım.
Bakmaz mıyız, bakarıs tabikii.. ne demek.
kaydirigubbakcemile3
Ya kuzular bır daha yazıyorum, kasıklarımda,hıv bölgemde hafif agrı hıssedıyorum.. adet agrısı gıbı,yorumlar mısınız??
Adet agrısı gıbı mı oluyor.. bu agrı?
tatlım kocişin doğumgünü bugün onun için hazırlık yapcam aslında yerimden kalkasım bile yokkGYPSYESRA,
Hayırdır canım ne bu romantik bir yemek romantik bir gece felan. Özel bir günün vardı da ben mi kaçırdım, yoksa öööle içinden mi geldi canım?
Bu arada boya konusuna karar verdin mi?
bize ortaya yazarsan sitenin adını bizde bakalım flawlessed.
merhaba, site adı gittigidiyor.com sanırım link vermek yasak
arama kısmına hamile yazınca
önünde lady or gent yazan
ya da ağzında bebek tasıyan
ya da bebek ayak izi olan modeller çıkıyor
15 tl beden olarak biras büyükler yani small giyen small alsın ben small aldım su an için büyük gelio ama büyüycez nasılsa dimi hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?