2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kaçak kedi aynı şeyi bende duydum bide büyük balıkları tercih etmememiz gerekiyomuş onlarda denizde daha uzun süre durduklarından zararlıymış ben küçük balıkları tercih ediyorum

Canım bizler de henüz fazla bişi almadık daha çooookkk eksiklerimiz var. Ama öncelikle mutlaka bi hastane çıkış takımı alınıyor. Sonra 3-5 çıtçıtlı body, 3-5 tulum, yelek, battaniye, bebek bakım ürünleri. Şimdilik öncelikli hatırladıklarım bunlar. Haaa tabii bi de bebek bezi sıfır yaş için sanırım.

çoğumuz yapıyo gamze cinsiyet öğrendikten sonra bebeklerimiz ve cicileri diye bi bölüm var orda resimleri var

kaçak kedi aynı şeyi bende duydum bide büyük balıkları tercih etmememiz gerekiyomuş onlarda denizde daha uzun süre durduklarından zararlıymış ben küçük balıkları tercih ediyorum

Evet de ben o sitede öyle okumuştum. Başka bir sitede de gebeler için en iyisi somon diyordu. Çünkü en fazla omega onda varmış.
Eşim de diyo ki derin su balıkları diye çok büyük balıklardan bahsediyorlar köpek balığı felan diyor. Ama orda somonu adıyla yazmıştı.
Küçük balık derken hamsi felan mı yani?

sağolasın canım aminnn

balık konusunda somon kalkan vs yenmemesi gerektinii biliyorum ben..levrek çupra hamsi istavrit palamut bunlarda sorun yok ben bunları yiyorum

Teşekkürler canım. Biz hep somon yiyorduk inşallah kötü bişi olmamıştır. Şuna bak her siteye de inanmamak lazım işte. Birinin ak deiğine öbürü kara diyor..

Saçını boyadın mı canım? Hani bugün özel bi gün ya, belki boyamışındır diye sordum.

kaçakkedim boyamadım valla yani benim saçlar zati yeterince siyah :))karıştıyosun galiba boya konusuna ben hiç katılmadım henüz beyazlamadı inş uzun süre beyazlamazlarr :1hug:

yok canım ben hamsiyi sevmiyorum bu aralar kuppes diye bir balık çeşidi var gerçi biaz zor bulunuyo ama onu yiyorum küçük olduğu için
birde bana yetiştirme ve tatlı su balıklarından yemek daha mantıklı geliyo ama onlarda biraz lezzetsiz

telkırma nerden çıkarttın be güzelim kötü düşünme sende iyisin bebişinde iyi bak taramada güzel çıkmış boşuna kuruntu yapıp kendinide bebişide üzme canım..ördüğün ciciyide koy bakalım fikir olur banada
gerçi bu aralar ne elime örgü alıyorum ne başka bişi acayip tembelleştim yaa nolcak böyle bilmem

seerni tatlı su balığı derken alabalıkmı?bak evrim dedi alabalıkta yasakkmış anam ne yesek yasak yaa onu yeme bunu yemee

bende şimdi 3 lü tarama sonucunu bekliyorum inşallah iyi çıkar eşimin kardeşi almaya gitti gelince yazıcam buraya drye sonuyu ayrıntılı ultrasonla beraber götürücem haftaya ama kafa karıştırıcı bir şey çıkarsa hemen götürürüm

aa bilmiyodum esra zaten yemedim
ben yetiştirme levrek yiyodum hep şimdide kuppes yiyorum
sağol söylediğin için
ne yicez içcez şaşırdım vallaha

ay aslında sen buluşmaya gelemezmisin hem çalışmıyosunda bi feribota bakar bursadan burası 40 dk gelsene sende hem bebiş deniz havası alır gamyoncuiremsu

ayy çok isterim esracım ama doktor nedense bana yolcuğu yasakladı ben istanbula gelip ordan uçakla antalyaya gitcektim izin vermedi doktor
keşke gelebilsem ne güsel olurdu

Hıhı koyucam. Akşam bi hevesle bitirdim hemen resmini koymalıyım dedim eşime.Yaw dur ne acelen var falan filan...Makinenin pili bitmiş çekemedim zaten..İşyerindeki fotoğraf makinesini getircek, çeker bu akşam koyarım...hemencecik bitiyo Esra yapabilirsin..Önce romantik akşam yemeğini bi bitirin de akşamlar bol nasılsa...

Bu arada Çağla nedir tadını bile bilmem, güzel bişey mi merak ettim..Bizim kültürde pek yoktur o yüzden galiba. Karadenizliyim de:)

Saol arkadasım, tesekkur ederım ilgine.. daha ıyıyım.

Evet kusum, aynen dedıgın gıbı, saolasın, agzına saglık.

Hayatım o cıkalı bayaaaa oldu.. cokdan hallettık biz o işi Taze Burcum ile :)) ama solememiştik sise :))) affiyet olsun.. heryerde var sımdı.

ah evrişim bende o ağrların alasıı var bazen yolda yürürken vuruyoo iki büklüm oluyorumm ama normalmiş doktorumada sormuştumm,sakın kafaya takma canım benim

Saol kuzum, tesekkur ederim.

Vallahı benim bildiğim o buyuk balıkalrda civa nın cok yuksek olusu.. sırf o yuzden ayda bır kac yere yenebılır dıye bılıyorum doktorumdan.

Seernicim, bu konuda bildiğim kadarıyla ve de kendı gozumle de gordugume ısıtınaden yetiştirme balıklarının yemleri sunidir ve hayvanları koruma maksatlı ilaçlıdır.. o yüzden özellikle de hamılelıkte denız balıklarının harıcınde balık yenmesı yasaktır.

saol canım teşşekür ederim....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…