:CüvCüv:kızlar bebekleriniz için hazırlık yapıyo msunuz neler aldınız ...
ben ilk anne olcam ne alsam...ne alınması gerekiyo kafam pek basmıyo...-tatlicadiarzu-
sziler neler aldınız çok merak ediyorum....
sağolasın canım aminnnNice senelere o zaman GYPSYESRA,
Bir dahakini bebişinizle kutlarsınız inşallah...
kaçak kedi aynı şeyi bende duydum bide büyük balıkları tercih etmememiz gerekiyomuş onlarda denizde daha uzun süre durduklarından zararlıymış ben küçük balıkları tercih ediyorum
sağolasın canım aminnn
balık konusunda somon kalkan vs yenmemesi gerektinii biliyorum ben..levrek çupra hamsi istavrit palamut bunlarda sorun yok ben bunları yiyorum
Evet de ben o sitede öyle okumuştum. Başka bir sitede de gebeler için en iyisi somon diyordu. Çünkü en fazla omega onda varmış.
Eşim de diyo ki derin su balıkları diye çok büyük balıklardan bahsediyorlar köpek balığı felan diyor. Ama orda somonu adıyla yazmıştı.
Küçük balık derken hamsi felan mı yani?
telkırma nerden çıkarttın be güzelim kötü düşünme sende iyisin bebişinde iyi bak taramada güzel çıkmış boşuna kuruntu yapıp kendinide bebişide üzme canım..ördüğün ciciyide koy bakalım fikir olur banada
gerçi bu aralar ne elime örgü alıyorum ne başka bişi acayip tembelleştim yaa nolcak böyle bilmem
meraba evriş..bahsettiğin ağrıdan bendede var iki gündür..aynen adet ağrısı gibi..bu haftalarda rahmin büyümesi sonucu oluyomuş bu ağrılar..hatta oturup kalkarken veya zorlanınca daha şiddetli oluyo.önemli bişey değil sanırım..
evet tam kasiklarinda hissediyorsun erinie batar gibi, cunku baglar orada yerlesimli overlerinin yakininda biraz asagisinda, rahim biyudukce onlarda geriliyor, rahimi normal pozisyonunda tutan bikac bag var uterusu alltan yanlardan onden ve arkadan destekleyen...buyuk ihtimal onlar geriliyordur..
kızlarr size harika bi haberim varr ama Evrişşşş çok kızıcakk bu habere :jeyyar:
nütfenn affet benii sölemezsemm çatlarımmm
az önce carreofourdna geldim veee çağla çıkmışş kilosu 14 tl ama aldım valla hiç düşünmeden gayet lezzetliiii bidee sarı erik çıkmışş oda 20 tl kilosu onu almadım kızlar haberiniz olsunnn artık vuslat bitiyo kavuşuyoss o güzellminik şeylereeee :dance::dance::dance:
tatlım kocişin doğumgünü bugün onun için hazırlık yapcam aslında yerimden kalkasım bile yokk
ah evrişim bende o ağrların alasıı var bazen yolda yürürken vuruyoo iki büklüm oluyorumm ama normalmiş doktorumada sormuştumm,sakın kafaya takma canım benim
Kızlar size bişi sorayım. Balık yerken hangi balığı tercih etmek gerek. Biz omega 3 en çok somonda var diye hep onu yemeye çalışıyorduk. Ama geçende bi sitede okudum, derin su balıklarını yemeyin çünkü kurşun mu civa mı ne biriktiriyorlarmış vücutlarında. O da hamilelik için zararlıymış. İçlerinde somonu da saymış. Onu okuyunca korktum ben de. Şimdi hangi balığı tercih edeceğimizi şaşırdık.
yok canım ben hamsiyi sevmiyorum bu aralar kuppes diye bir balık çeşidi var gerçi biaz zor bulunuyo ama onu yiyorum küçük olduğu için
birde bana yetiştirme ve tatlı su balıklarından yemek daha mantıklı geliyo ama onlarda biraz lezzetsiz
saol canım teşşekür ederim....a.s.Canım bizler de henüz fazla bişi almadık daha çooookkk eksiklerimiz var. Ama öncelikle mutlaka bi hastane çıkış takımı alınıyor. Sonra 3-5 çıtçıtlı body, 3-5 tulum, yelek, battaniye, bebek bakım ürünleri. Şimdilik öncelikli hatırladıklarım bunlar. Haaa tabii bi de bebek bezi sıfır yaş için sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?