çoğumuz yapıyo gamze cinsiyet öğrendikten sonra bebeklerimiz ve cicileri diye bi bölüm var orda resimleri var
çok geçmiş olsun şeker. nazar mı değdi sana lokum kız?
BURKO hasta mı? geçmişi okuyamıyorum. geçmiş olsun BURKO. grip misin?
kaçak kedi aynı şeyi bende duydum bide büyük balıkları tercih etmememiz gerekiyomuş onlarda denizde daha uzun süre durduklarından zararlıymış ben küçük balıkları tercih ediyorum
Evet de ben o sitede öyle okumuştum. Başka bir sitede de gebeler için en iyisi somon diyordu. Çünkü en fazla omega onda varmış.
Eşim de diyo ki derin su balıkları diye çok büyük balıklardan bahsediyorlar köpek balığı felan diyor. Ama orda somonu adıyla yazmıştı.
Küçük balık derken hamsi felan mı yani?
bende şimdi 3 lü tarama sonucunu bekliyorum inşallah iyi çıkar eşimin kardeşi almaya gitti gelince yazıcam buraya drye sonuyu ayrıntılı ultrasonla beraber götürücem haftaya ama kafa karıştırıcı bir şey çıkarsa hemen götürürüm
flawlessd arkadasım, eklemelerı mınık kelebek arkadasımız yapıyor.. girince soylerıs kendısıne, olur mu?
kızlar çok merak ediyorum hamile kaldınızdan bu yana kaç kg aldınız...ben 56 buçuk kiloydum...şuan tam 62 kg yum çok kilo aldımı düşünüyorum :mymeka:21 haftalık hamişim...
canim ben 59.5-60 tim hamile kalmadan simdi 67 yim, 19 haftalik benim:))ve neredeyse her iki haftada 1 kilo aliyorum((
canım ya çok kg almışız demi.:1hug:..9 ayıma gelince top gibi yuvarlanmaktan korkuyorum...
diger arkadaşlar ne durumda acaba.......
kaçakkedim boyamadım valla yani benim saçlar zati yeterince siyah :))karıştıyosun galiba boya konusuna ben hiç katılmadım henüz beyazlamadı inş uzun süre beyazlamazlarr :1hug:
o hoooo, babam sağ olsun!! 2 haftadır çağla yiyorum ben :)) bugün gene alıvermiş pazardan :) Bir de çinekopumu eksik etmiyor. Annem ve onur yemeye kalkışırsa "ben onu "Burcu'ya aldım" diyip bir de paylıyor onları :))
67 ile başladım 72 - 73 geziyorum.
kızlar çok merak ediyorum hamile kaldınızdan bu yana kaç kg aldınız...ben 56 buçuk kiloydum...şuan tam 62 kg yum çok kilo aldımı düşünüyorum :mymeka:21 haftalık hamişim...
Ahahahaha.. çok hoşş yaaa.. bayıldım bak buna.. hava nasıl ama Burcum.. az once kar atıstırdı, bır anlık atıstırdı, gözümle gördüm valla :1shok:
Ben hep ileriye dogru gezıyorum, gerı gıttıgımm görülmedi, duyulmadı kaydirigubbakcemile3
Ahahahaha.. çok hoşş yaaa.. bayıldım bak buna.. hava nasıl ama Burcum.. az once kar atıstırdı, bır anlık atıstırdı, gözümle gördüm valla :1shok:
..
Neeğğğğğ? Kar mı? İşte beyni büzüşük bir hamis görüyoruz.. yağmur kısım o yağmur.. ne karı kafayı mı yedin?? -tatlicadiarzu-
kizlar benim fizik tedavi bugun yatti yer yokmus, yarina ayarlamaya calisicak bi seans(
neyse bende mutfaga gecip kendimi mutlu edicek bi ikisey hazirliyip, yat yat totom curudu:)))
güzelim hamile yazınca 800 kadar sayfa çıkıyo sen o sayfanın linkini yaz burdan bişi olmaz forum türü sitelerin verilmesi yasak bu tarz değil bildiğim kadarı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?