2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

çoğumuz yapıyo gamze cinsiyet öğrendikten sonra bebeklerimiz ve cicileri diye bi bölüm var orda resimleri var

canım o bölüme baktım ama girişler çok eski yeni giriş yapan pek olmuyo...2008 den kalma var ama genede tyardımcı oldugun için teşşekür ederima.s.

Benim sıpa kafasını sağ kasığıma dayadı sanırsamfisfisfisSabahtan beri orası hem sert hem de hani dalağım şişti deriz ya, onun gibi bir ağrı var, zorluyor bayağı:bbo:

kaçak kedi aynı şeyi bende duydum bide büyük balıkları tercih etmememiz gerekiyomuş onlarda denizde daha uzun süre durduklarından zararlıymış ben küçük balıkları tercih ediyorum

kizlar o dediginiz buyuk baliklar kilic baligi,kopek baligi gibi buyuk baliklar, cipura levrek somon orta baliklara giriyor, ben haftada 1 somon yada cipura yiyorum, doktorumda ye dedi..

iyi haberlrle gel canim, iyi cikar insallah sonucun..

kızlar çok merak ediyorum hamile kaldınızdan bu yana kaç kg aldınız...ben 56 buçuk kiloydum...şuan tam 62 kg yum çok kilo aldımı düşünüyorum :mymeka:21 haftalık hamişim...

flawlessd arkadasım, eklemelerı mınık kelebek arkadasımız yapıyor.. girince soylerıs kendısıne, olur mu?

çok teşekkür ederim evriş. ekleyin beni de ben gizli takipçinizim

bu arada sen sacını amonyaksız boyayla boyadın dimi loreal in var hani
doktor bana izin verdi boyatmam için ama düşünüyorum hala
oysaki hep bu izni beklemiştim ama ... -tatlicadiarzu-

kızlar çok merak ediyorum hamile kaldınızdan bu yana kaç kg aldınız...ben 56 buçuk kiloydum...şuan tam 62 kg yum çok kilo aldımı düşünüyorum :mymeka:21 haftalık hamişim...

canim ben 59.5-60 tim hamile kalmadan simdi 67 yim, 19 haftalik benim:))ve neredeyse her iki haftada 1 kilo aliyorum((

canim ben 59.5-60 tim hamile kalmadan simdi 67 yim, 19 haftalik benim:))ve neredeyse her iki haftada 1 kilo aliyorum((

canım ya çok kg almışız demi.:1hug:..9 ayıma gelince top gibi yuvarlanmaktan korkuyorum...
diger arkadaşlar ne durumda acaba.......

o hoooo, babam sağ olsun!! 2 haftadır çağla yiyorum ben :)) bugün gene alıvermiş pazardan :) Bir de çinekopumu eksik etmiyor. Annem ve onur yemeye kalkışırsa "ben onu "Burcu'ya aldım" diyip bir de paylıyor onları :))

canım ya çok kg almışız demi.:1hug:..9 ayıma gelince top gibi yuvarlanmaktan korkuyorum...
diger arkadaşlar ne durumda acaba.......

doktorum bisey demedi ama bana gore biraz fazla, ben 3 haftadir yuruyus ve sporuda biraktim rahatsizligimdan dolayi, surekli ya oturup ya yattigim icin ve istahimda arttigi icin hoop 3 kilo aldim 3 haftada:))ama yinede cok abuk subuk seyler yemiyorum ama aliyorum iste...

Ahahahaha.. çok hoşş yaaa.. bayıldım bak buna.. hava nasıl ama Burcum.. az once kar atıstırdı, bır anlık atıstırdı, gözümle gördüm valla :1shok:

67 ile başladım 72 - 73 geziyorum.

Ben hep ileriye dogru gezıyorum, gerı gıttıgımm görülmedi, duyulmadı kaydirigubbakcemile3

Sanırım sen yenisin Gamze.. burada hepimiz birbirimizile kılolarımızı duzenlı konustugumuz ıcın..biliyoruz bırbırımızın kini. Ama seninkide cok değil, dert etme o kadar. Asagı yukarı burada herkes aynı..

Neeğğğğğ? Kar mı? İşte beyni büzüşük bir hamis görüyoruz.. yağmur kısım o yağmur.. ne karı kafayı mı yedin?? -tatlicadiarzu-

Ahahahaha.. çok hoşş yaaa.. bayıldım bak buna.. hava nasıl ama Burcum.. az once kar atıstırdı, bır anlık atıstırdı, gözümle gördüm valla :1shok:
..

kar mi oy anam oyyyyy...ama az kaldi 10-15 gun sonra muhtesem havalar sizi bekliyor((yuruyuse de cikarsiniz carsiyada (((

kizlar benim fizik tedavi bugun yatti yer yokmus, yarina ayarlamaya calisicak bi seans(
neyse bende mutfaga gecip kendimi mutlu edicek bi ikisey hazirliyip, yat yat totom curudu:)))

kizlar benim fizik tedavi bugun yatti yer yokmus, yarina ayarlamaya calisicak bi seans(
neyse bende mutfaga gecip kendimi mutlu edicek bi ikisey hazirliyip, yat yat totom curudu:)))

Bende gelıyorumm.. fekle beni... evde aksama yıyecek bısı yok, balık alayım dedım, o da yattı.. Allah buyuk.. ılham gelmesını beklıyorummm da..

güzelim hamile yazınca 800 kadar sayfa çıkıyo sen o sayfanın linkini yaz burdan bişi olmaz forum türü sitelerin verilmesi yasak bu tarz değil bildiğim kadarı ile

çok var yani araştırmak lazım bikacının linkini atayım
snmall beden krem rengi hamile penyesi sıfır, #9955453 Gittigidiyor.com

PEMBE LEYLEKLİ HAMİLE PENYESİ XLARGE BEDEN, #14337674 Gittigidiyor.com

KIRMIZI HAMİLE PENYESİ MEDIU LADY OR GENT YAZILI, #14337081 Gittigidiyor.com

leylekli bulamadım ama ben almıştım :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…