Bende gelıyorumm.. fekle beni... evde aksama yıyecek bısı yok, balık alayım dedım, o da yattı.. Allah buyuk.. ılham gelmesını beklıyorummm da..
doktorum bisey demedi ama bana gore biraz fazla, ben 3 haftadir yuruyus ve sporuda biraktim rahatsizligimdan dolayi, surekli ya oturup ya yattigim icin ve istahimda arttigi icin hoop 3 kilo aldim 3 haftada:))ama yinede cok abuk subuk seyler yemiyorum ama aliyorum iste...
offf yaaa ben yürüyüş yapamıyorum ki..kocam saolsun bırakmıyo...zaten burda yürüyebilcek yer yok sap gibi tek başıma da yüürüyemem....evde yiyip içip oturuyorum...bu akşam gelsin çekişcem valla ne olcak benim bu halim die....klava:
kızlar sonuçlarımı yazıyorum
down sendromu riski:1/4.300
ntd riski/1/11.000
sadece bunlar önemli olan dimi anladfığım kadarıyla ters bi şey yok sizce???
Aaaaa ya benim kilolarıımm, lütfen beni dışlamayıııın benneyaptımkiNorra doğumdan sonra senle ben herhalde bol bol bu kiloları nasıl atcaz diye konuşuruz, bebekler bi kenarda:) ben de koyverdim gidiyorum...
Hadi gözün aydın canımm, gelmiş geçmiş olsuuunkızlar sonuçlarımı yazıyorum
ntd riski/1/11.000
uzulme canim, dogumdan sonra verirsin, burda herkes boyle teselli ediyor kendini, valla ben koyverdim gidiyor, bebegim saglikli olsun, umrumda degil valla, abur cubur yemiyorum, bebisim icin yarrli seyleri yiyorum ama bunye musait almaya, yapicak bisi yok...kendini strese sokma...
Norra doğumdan sonra senle ben herhalde bol bol bu kiloları nasıl atcaz diye konuşuruz, bebekler bi kenarda:) ben de koyverdim gidiyorum...
İyi gecelr kızlar.
bende bugun doktor daydım.çok şükür iyimiş bebiş..
Cinseyetimizi ögrendik oğlum olacakmış hayırlısı olsun.
hayırlı olsun oğluşun..gözün aydın canım...
[esra bitirdin beni ya ben anneme dedim çağla çıkınca hemen gönder die o antalyada istanbuldan daha çabuk çıkması lazım hala bi şey gelmedi :1no2::1no2:
tel açıp kızcam şimdiiikötükedihüso
bence ara anneni...15 gün oldu buraya geleli...:))
Rica ederim hayatım ne demek.. soyleyecek sozum varsa elbette paylasırım.
Ya kuzular bır daha yazıyorum, kasıklarımda,hıv bölgemde hafif agrı hıssedıyorum.. adet agrısı gıbı,yorumlar mısınız??
güzelim geçen hafta gitmiştim ya dr.a...tıpkı regl sancısı gibiydi..vajinal baktı ve oğlumun başı rahime dayalıydı..o yapabilir dedi..rahim genişlediği için de normal bu sancıların dedii..
arkadaşlar da aynısını yazmış zaten...ben de bişiler söliyim dedim..
kızlarr size harika bi haberim varr ama Evrişşşş çok kızıcakk bu habere :jeyyar:
nütfenn affet benii sölemezsemm çatlarımmm
az önce carreofourdna geldim veee çağla çıkmışş kilosu 14 tl ama aldım valla hiç düşünmeden gayet lezzetliiii bidee sarı erik çıkmışş oda 20 tl kilosu onu almadım kızlar haberiniz olsunnn artık vuslat bitiyo kavuşuyoss o güzellminik şeylereeee :dance::dance::dance:
oooo...çok pahalıııııııııı...burda 7,5 tl kilosu..:))
canbaz hosgeldin aramıza.
istanbul un neresinden katılıyorsun ?
bu arda benimde k izim olacak ticker imdanda goruldugu uzre:)
gamzecim hoşgeldin aramıza bebişin kızmı erkekmi belli oldumu?bende 21 haftalığım tam 8 kilo aldım Allah sonumu hayır etsinkızlar çok merak ediyorum hamile kaldınızdan bu yana kaç kg aldınız...ben 56 buçuk kiloydum...şuan tam 62 kg yum çok kilo aldımı düşünüyorum :mymeka:21 haftalık hamişim...
ne demek hayatım biz hamileyizz normaldir unutmak karıştırmak şutarafagittiÖzür canım demek o angeleyes dı sanırım. Çok özür...
kızlar sonuçlarımı yazıyorum
ntd riski/1/11.000
kızlar çok merak ediyorum hamile kaldınızdan bu yana kaç kg aldınız...ben 56 buçuk kiloydum...şuan tam 62 kg yum çok kilo aldımı düşünüyorum :mymeka:21 haftalık hamişim...
MİSSSSSS GİBİ SEERNİCİM, geçmiş olsun
Kızlar Kipalarda yeni kampanya başlamış.. Anne - bebek günleri diye. Nİveanın falan ürünleri % 30 indirimliymiş. Güzel şeyler var gibi geldi bana katalogdan. Gitme şansınız varsa gidin derim ben.
Evrimcim, biz de yarın bi gezsek mi??
Gelmez miyim aşkolsuun sengözlerimebaksanab En çok uğradığım topik olacak eminim kaydirigubbakcemile3 hadi ii uykular, tatlı rüyalar canım size mirmirmirmiramaaann nolcakkk yaaa:))) konusalim guzelim, hayatimin bu evresindede bingil olayim, veririz veririz (yani insallah) yeni bi baslik acariz forumda birbirimizi gaza getiririz:)))iteyen herkess gelsiinn, iremim sende gell...
sernii sonuclar super, hadi gozun aydin canim..
ben biraz dodo yapicam, bebisimle uyuyalim biraz, vaktimiz geldi....a.s.
Bizde çok sevindik cnm ii çıkmasınaa a.s.sağolun kızlar ya rahatladım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?