2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Bende gelıyorumm.. fekle beni... evde aksama yıyecek bısı yok, balık alayım dedım, o da yattı.. Allah buyuk.. ılham gelmesını beklıyorummm da..

gel canim, beklerim, simdi atistiriyorum ve cok mutluyum:)))
aa ne tesaduff bende balik yapimmdedim am markete kadar yuruyemiycem, bakalim bende o ilhami bekliyorum) yada bu aksam kayinvalidem gelicek o yapsin gelince napimm..kötükedihüso

offf yaaa ben yürüyüş yapamıyorum ki..kocam saolsun bırakmıyo...zaten burda yürüyebilcek yer yok sap gibi tek başıma da yüürüyemem....evde yiyip içip oturuyorum...bu akşam gelsin çekişcem valla ne olcak benim bu halim die....klava:

uzulme canim, dogumdan sonra verirsin, burda herkes boyle teselli ediyor kendini, valla ben koyverdim gidiyor, bebegim saglikli olsun, umrumda degil valla, abur cubur yemiyorum, bebisim icin yarrli seyleri yiyorum ama bunye musait almaya, yapicak bisi yok...kendini strese sokma...

Gamzeciiim 57 ile başladım 62 yim.. hatta 1-2 gündür 63 ü bilem gördüm tartıda kaydirigubbakcemile3 18. haftamdayım.. Ve tam gaz ilerliyorum yolumda.. beni durdurabilene aşkolsuun

ben de tam 8 kilo aldım..bu akşam tekrar tartılıcam belki 9 olmuştur((

Norra doğumdan sonra senle ben herhalde bol bol bu kiloları nasıl atcaz diye konuşuruz, bebekler bi kenarda:) ben de koyverdim gidiyorum...

kızlar sonuçlarımı yazıyorum
down sendromu riski:1/4.300
ntd riski/1/11.000
sadece bunlar önemli olan dimi anladfığım kadarıyla ters bi şey yok sizce???

ntd riski/1/11.000

MİSSSSSS GİBİ SEERNİCİM, geçmiş olsun

Kızlar Kipalarda yeni kampanya başlamış.. Anne - bebek günleri diye. Nİveanın falan ürünleri % 30 indirimliymiş. Güzel şeyler var gibi geldi bana katalogdan. Gitme şansınız varsa gidin derim ben.

Evrimcim, biz de yarın bi gezsek mi??

Norra doğumdan sonra senle ben herhalde bol bol bu kiloları nasıl atcaz diye konuşuruz, bebekler bi kenarda:) ben de koyverdim gidiyorum...
Aaaaa ya benim kilolarıımm, lütfen beni dışlamayıııın benneyaptımki
ntd riski/1/11.000
Hadi gözün aydın canımm, gelmiş geçmiş olsuuun

bugün iştahımda inanımaz bi artış var tabi evde oturmanın payı büyük...kendime i,nanmıyorum tam 1 ekmek yedim :1shok:
haklısın norra bende kendimi dogumdan sonra veririm kendimi teslli ediyorum..
ama havalar düzelsin yürüyüş yapcam günde 1 saat yeterlidir demi....

irem::kaydirigubbakcemile3
telkirma seninde bi farkın yok kıs bizden....kaydirigubbakcemile5

amaaann nolcakkk yaaa:))) konusalim guzelim, hayatimin bu evresindede bingil olayim, veririz veririz (yani insallah)
yeni bi baslik acariz forumda birbirimizi gaza getiririz:)))iteyen herkess gelsiinn, iremim sende gell...

sernii sonuclar super, hadi gozun aydin canim..

ben biraz dodo yapicam, bebisimle uyuyalim biraz, vaktimiz geldi....a.s.

canbaz hosgeldin aramıza.

istanbul un neresinden katılıyorsun ?
bu arda benimde k izim olacak ticker imdanda goruldugu uzre:)

hoşbulduuukk.
sana da hayırlı olsun ne kadarlık hamilesin kızın kac aylık?
istanbulda anadolu yakasnda pendikte oturuyorum.
Ya sen?

kızlar çok merak ediyorum hamile kaldınızdan bu yana kaç kg aldınız...ben 56 buçuk kiloydum...şuan tam 62 kg yum çok kilo aldımı düşünüyorum :mymeka:21 haftalık hamişim...
gamzecim hoşgeldin aramıza bebişin kızmı erkekmi belli oldumu?bende 21 haftalığım tam 8 kilo aldım Allah sonumu hayır etsin
Özür canım demek o angeleyes dı sanırım. Çok özür...
ne demek hayatım biz hamileyizz normaldir unutmak karıştırmak şutarafagitti

ntd riski/1/11.000

hayırlı olsun canım güzel bunlar benimkide bu sayılara yakın bişide gözünyadınnn

bu arada herkes çağla yemiş yaa bende keko gibi yazıyorum ama izmire önce geldi demekki istanbulda yeni yeni başladıı o zaman erikte önce gelir sizee tazee evrişşş kötükedihüso

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr...........
bişey sölemem lazıımmmm...........oğluşumun hareketleri dünden beri çok garip...sanki içimde balık dolaşıyo gibi.......günnde 1-2 defa oluyo....ay çok tuhaf oldum..gıdıklanıyorum...:))

kızlar çok merak ediyorum hamile kaldınızdan bu yana kaç kg aldınız...ben 56 buçuk kiloydum...şuan tam 62 kg yum çok kilo aldımı düşünüyorum :mymeka:21 haftalık hamişim...

valla ben 7 8 kg aldım doktora gideceğim gün utancımdan incecik seyler giyiyorum üşümek pahasına zaten normalde iri bi insanım cokacimcoook

oo forum bayağı kalabalık ama benim işim varrr yaa sohbette ne güzell pasta yaptım kızlar görüntü güzell olduu yemeği hazırlayıp bi duş alıcamm sonrada süslenicemmm kaydirigubbakcemile2

Hava musade ederse gıderıs kuzum.. neden olmasın.

Mercimekim saol kuzum.. ıyıce ıcım rahatladı sukur, arkadaslarım da tek tek yazdılar bana.. halıyle ınsan tırsıyor ıster ıstemez..

Ben bugun cıddı cıddı Kuzey ı hıssettım,baya baya tekme yedım acıkcası :)))

Burcumm, Onurun sozu aklıma geldı, hiç kimsenin beni tepmesi bu kadar mutlu etmemıstı acıkcası.. :)))

Gelmez miyim aşkolsuun sengözlerimebaksanab En çok uğradığım topik olacak eminim kaydirigubbakcemile3 hadi ii uykular, tatlı rüyalar canım size mirmirmirmir
sağolun kızlar ya rahatladım valla
Bizde çok sevindik cnm ii çıkmasınaa a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…