kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr...........
bişey sölemem lazıımmmm...........oğluşumun hareketleri dünden beri çok garip...sanki içimde balık dolaşıyo gibi.......günnde 1-2 defa oluyo....ay çok tuhaf oldum..gıdıklanıyorum...:))
yasıll???
ben çok beğendim amaa...satıcı 1 yaşına kadar yatabilir dedi..hareketlenince o da sanırım 5-6 ayında olcak, gece yatıramazsınız, gündüz uykularında, sürekli takipte kullanabilrisiniz dedi...650 tl cik...
gamzecim hoşgeldin aramıza bebişin kızmı erkekmi belli oldumu?bende 21 haftalığım tam 8 kilo aldım Allah sonumu hayır etsin
ne demek hayatım biz hamileyizz normaldir unutmak karıştırmak şutarafagitti
hayırlı olsun canım güzel bunlar benimkide bu sayılara yakın bişide gözünyadınnn
bu arada herkes çağla yemiş yaa bende keko gibi yazıyorum ama izmire önce geldi demekki istanbulda yeni yeni başladıı o zaman erikte önce gelir sizee tazee evrişşş kötükedihüso
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr...........
bişey sölemem lazıımmmm...........oğluşumun hareketleri dünden beri çok garip...sanki içimde balık dolaşıyo gibi.......günnde 1-2 defa oluyo....ay çok tuhaf oldum..gıdıklanıyorum...:))
yasıll???
ben çok beğendim amaa...satıcı 1 yaşına kadar yatabilir dedi..hareketlenince o da sanırım 5-6 ayında olcak, gece yatıramazsınız, gündüz uykularında, sürekli takipte kullanabilrisiniz dedi...650 tl cik...
..::Haber Faresi::.. > SAĞLIK > Hamilelikte hangi balık riskli Küçük balıklarla beslenen büyük balıkları sürekli yiyenler risk altında
ben bi yazı buldum şimdi balıkla ilgili
bana mantıklı geldi bi okuyuun isterseniz
balık demişken ben hiç balık yiyemiyorum arkadaşlar,sizce bir sorun olur mu?
dr.uma soyledigimde;acaba balık yagı kullanmam gerekir mi diye sormuştum.kendiside bana oyle suni şeylere gerek yok onun yerine ceviz ye fındık ye dedi.balık yiyemiyorum diye suçluluk hissediyorum.:çok üzgünüm:
selam hatunlar ne haber?misafir gelecek şimdi.pkuldan geldiğimden beri pasta kek yapıyorum dün temizlik.güya hamileyim ve yorulmamam lazım.sizler nasılsınız?
biz doktordan geldik teyzeleri merak etmediniz ama?
mercimekimbende bugün öle hissediyorum ben bi balon oda balon içindeki su gibi :sm_cool:
kızlar selam okuldaki yoğunluktan giremiyorum
tazefasulye gerçekten herkesin ağlama duvarı oluyorum çoğu zaman.ben diyarbakırın ilçesine bağlı bi belde de çalışıyorum.yatılı bçlge okulundayım.köylerinde okul olmayan çocuklar geliyorlar.hergün çocuklar evi özledik diye ağlıyorlar kaçıyorlar veliler ayrı bi dert.hepsi yoksul kimsesiz bi çoğu parçalanmış aileye sahip çocuklar.ben anlatsam burdaki hikayeleri şoka girersiniz.bi çoğu iki üç evli.annesi başka adamla kaçan kadınlar kocası ölünce küçücük çocuklarını atıp kuma giden kadınlar kendinden yaşça çok küçük kadınları kuma diye getiren erkekler daha neler neler
of be güzelim pazar haber verdiler kabul etmedim ev çok pisti.ama malesef ısrarcı çıktılar...artık ne diyeyim çaresiz kabul ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?