2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

yasıll???
ben çok beğendim amaa...satıcı 1 yaşına kadar yatabilir dedi..hareketlenince o da sanırım 5-6 ayında olcak, gece yatıramazsınız, gündüz uykularında, sürekli takipte kullanabilrisiniz dedi...650 tl cik...

ayy mercimekimm süperr yaa bittimm ama çok pahalı anacımmm bu ne bölee hemde 6 ay içinn çokkk yaa

mercimekimbende bugün öle hissediyorum ben bi balon oda balon içindeki su gibi :sm_cool:

süper bişi bu tam istediğim gibi bakıyodum ama sıradabn şeyler vardı ben süslü püslü seviyom...zaten öle beşik falan alamam evim uygun diil ya 1 yaşına kadar yatamamı zaten dolabımala yatağımın arasında olcak yanımda yani ...

gyspyesra canım ben 16 haftalıkkken ögrendim bebişim cinsiyetini....
ogluşum olcakmış ...hayırlısı olur inşallah

mercimekim bayıldım beşiye...kaydirigubbakcemile5çok süslü...
evroş bende aynı durmdayım montun altına incecik bi badi giyorum o kadar
:CüvCüv:

]

Yerim ben senin kekoluğunuuuu, fiyatını falan solemedım, yüregine inmesin diye bi de :)))

Ahahha.. gözün aydın annesii

Ayyyyyyyyyyy Mercimekimmm,bayıldım vallahiii.. resmen dip düştü :))) ama yafrum 6 ay ıcın hakaten tuzlu beee :bbo:

valla Tuanacım 5-6 aydan sonra ben yatabileceğini sanmıyorum....hadi gündüz yatırırsın, fakat gece için sakıncalı bence..oldu oldu uykuya daldın gittin....ben riske atamam açıkçası...
ama bebeğe ayrıca oda yapıcaksan, bunu da ilk aylar için yatak odanda kullanmak için alabilirsin...bana biraz tuzlu geldi..

balık demişken ben hiç balık yiyemiyorum arkadaşlar,sizce bir sorun olur mu?
dr.uma soyledigimde;acaba balık yagı kullanmam gerekir mi diye sormuştum.kendiside bana oyle suni şeylere gerek yok onun yerine ceviz ye fındık ye dedi.balık yiyemiyorum diye suçluluk hissediyorum.:çok üzgünüm:

selam hatunlar ne haber?misafir gelecek şimdi.pkuldan geldiğimden beri pasta kek yapıyorum dün temizlik.güya hamileyim ve yorulmamam lazım.sizler nasılsınız?

ben kaçar, evde mama yokkk...mama hazırlamam lazım, kociş yolda.....herkese mutlu akşamlar..

kızlar selam okuldaki yoğunluktan giremiyorum

tazefasulye gerçekten herkesin ağlama duvarı oluyorum çoğu zaman.ben diyarbakırın ilçesine bağlı bi belde de çalışıyorum.yatılı bçlge okulundayım.köylerinde okul olmayan çocuklar geliyorlar.hergün çocuklar evi özledik diye ağlıyorlar kaçıyorlar veliler ayrı bi dert.hepsi yoksul kimsesiz bi çoğu parçalanmış aileye sahip çocuklar.ben anlatsam burdaki hikayeleri şoka girersiniz.bi çoğu iki üç evli.annesi başka adamla kaçan kadınlar kocası ölünce küçücük çocuklarını atıp kuma giden kadınlar kendinden yaşça çok küçük kadınları kuma diye getiren erkekler daha neler neler

Omega 3 alabılırsın ama balıgın ıcındekı fosfor da cok kıymetlı bısı.. ve o ne cevızde var,nede baska bır sekılde.. bundan sonra en azından zorlayarak yemeye calıssan ıyı olur, bırılerı yapsın senın ıcın.. yada en azından omega 3 destegı al derım. Ama doktorun alma dıyorsa, bırsey dıyemem.

selam hatunlar ne haber?misafir gelecek şimdi.pkuldan geldiğimden beri pasta kek yapıyorum dün temizlik.güya hamileyim ve yorulmamam lazım.sizler nasılsınız?

İyiyiz hatun, senden naber.. hafta ıcı ne mısafı bu boyle.. musaıt degılım deseydın ya.

biz doktordan geldik teyzeleri merak etmediniz ama?

Ben burdayım, anlat bana.. herkes yemek telasına gırdı.. nası gectı ??

mercimekimbende bugün öle hissediyorum ben bi balon oda balon içindeki su gibi :sm_cool:

kaçıncı haftanızdasınız kızlar? ben 18.haftamdayım cook nadiren hareketleniyor bebişim
yalnız şu içi dolu balon hissini ben de yaşamaya başladım 1-2 haftadır.:CüvCüv:

of be güzelim pazar haber verdiler kabul etmedim ev çok pisti.ama malesef ısrarcı çıktılar...artık ne diyeyim çaresiz kabul ettim...

siney
oğlun hayırlı olsun canım tansiyona dikkat edersen korkmana gerek yok.rahimağzıda sınırdaymış bence korkulacak bi durum olsaydı doktor dikiş önerirdi

kızlar herhalde kimse benim kadar tuzu sevmez diyorum.ben yemeğin tadına bakmadan tuz atan biriyim.ama tansiyonum genel anlamda düşük çıkıyor bazen normal çıkıyor.9 'a 6 10'a 6 bazende 8'e 6 çıkıyor.geçen hafta 11'e 6 çoktı.tuzu biraz azalttım çünkü şişmeler başladı bende yüzüklerim oturuyor iyice çoraplarım sıkıyor artık.iyice azaltmaya çalışacağım bakalım

Allah yardımcın olsun.. ciddden zor yaw.. hele hele moral acısından. Iyı kotu tahmın edebılıyorum, bende Diyarbakır da yasamıstım, anlattıkların pek yabancı gelmese de birebir içinde olmak oyle bılmeye benzemez halıyle... işin gercekten cok zormus be kuzum.

ben çıkıyorum kıslar kocişim gelcek evde yemek yok.....
iyi akşamlar

kısmasın bana sonrakaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…