2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

biz gittik doktor amcaya...doktor amcamız baktı herşeyimize.gelişimimiz gayet iyi.ağrılarımın sebebi plesantam biraz aşağıdaymış ama risk teşkil etmiyormuş..bebeğimin başıda aşağıdaymış ağrılarımın sebebi buymuş..idrar torbamız midemiz ve tüm organlarımız çok şükür gayet iyi gelişmiş.4 boyutludan baktık ama çıktı alamadım bebişim parmağını emiyordu bir eliylede yüzünü kapatıp ceee yapıp açıyordu resmen oynadı bizimle.bebişim anneye gülücük at dedim döndü gülümsedi el salladı.hadi bir tekme dedim doktor amcan görsün küt vurdu.eğitilmiş bu bebek dedi.erken doğum riskim şimdilik ekarte edildi.5 temmuz yetermiş bana inşallah.ama normal doğum tarihim 5 gün daha öne kaydı.kilosunu ve boyunu sordum boşver gayet i,yi dedi.bu kadar kızlar.mutluyum...darısı başınıza.iki hafta sonrada şeker yüklemem var.kan verdim enfeksiyona bakılacak...

bu arada benim bebiş çok hareketlendi hiç uyutmuyor kızlar.küt küt.arkadaşım bugün elini karnıma koydu ömür teyzem beni duyuyorsan vur dedi öyle bir savurduki canım çok acıdı.gerçi biraz sıkıntılıyım.kocamla evin içinde göbeğimde iki elle geziyorum hele karnımı eşimin sırtına dayadığımda nasıl vuruyor eşim uyanıyor bu çocuğun sıkıntısımı var diye...

Haydı gozun aydınnn diyelim... baya baya bızden erken bebegını alacaksın Kayra.. emın mısın 5 temmuz oldugundan kuzum.. agustos olmasın o.. bırde neden kan verdın sen yine?

yarın evdeyim dersim yok neler oldu anlatırım yarın.yuh dedim valla.ben delirecem ya.bu kaynanam bela oldu kabus oldu...

Yine mi hortladı bu kadın yaaaa

Maşallah de... ne kadar güzel.

kayracım gözün aydın canımm ne güzel bebişinde sağlıklııı bende iki hafta şeker yüklemesine gidicem
bu misafirlerde pek düşüncesizz anacımm
kaynanann naptıı yinee ne güzel rahatlamıştın?

canım doğum tarihim 20 temmuza kaydı ama hikayemi biliyorsun hani bir risk olursa 5 temmuz yeter bize dedi.tabii gönlümden geçen son ana kadar bir bedende çift yürek olmak.kısmet.risk olmasında.5 temmuzda 36 haftalık olacak.inşallah sabreder erkenden gelmek istemez abisi gibi...nedeni bu canım...

kızlarr ben kaçarr,bu akşam bidaha girememm e malumunuz yemekten ve pastadan sonra göbeğime bi kırmızı kurdela bağlayıp kocişime doğumgünü hediyesi vericem :jeyyar: bu gece çook havamdayım hormonlarda tavana yakın bi yerlerde şanslı bizimki bu gecee laelaelaelaelae
öpüldünüzz göbişlerinizdennn :CüvCüv:

esracım saol bitanem.yarın anlatırım eşim okumasın.çok sıkıntılıyım....

maşallah kayracım allah sağlıklı sıhatli analı babalı büyütsün

merhaba kizlar..bu aralar cok yogunum..evi boyattiriyoruz ve tahmin edeceginiz gibi heryer berbat halde..insallah iyisinizdir..Kayracigim iyi olmana sevindim..senin sorun bendede var ama simdilik riskli gözükmüyor..kan sonuclarimdada demir eksikligi cikmis..bu yüzden demir hapi aliyorum..simdilik 24.haftamda ki seker testini bekliyorum..

biz doktordan geldik teyzeleri merak etmediniz ama?

kayracim gozun aydin bebisin iyimis, oh masallah annesi, tekmelerde hissediliyor ne guzel..umarim misafirlerin cabucak gider sende yarin dinlenirsin bol bol..

hmmm, sansur koyucaz bu yaziya....hadi size iyi aksamlar bakalim, guzel bir aksam ve gece gecirin:)))sengözlerimebaksanab

selam canim, kolay gelsin, aman sen yorumùa sakin haa...eger seker sorunun yoksa pekmez ic 1 kasik hergun kansizlik icin..

Ay ne güzel, maşallah ömüre.. İnşallah bizimkiler de en kısa zamanda kuvvetlenir. Daha çok tekme istiyorum, daha çookkkk!! Bağımlısı oldum :)

Ayrıca ne güzel, gelişimi güzelmiş sıpanın. 1 haftam var benim. Haftaya bugün de ben yazacağım size..

Allaaaaam ben de kocamla yalnız kalmak ve koklaşa koklaşa sevişmek istiyorum... Sanırım 1 hafta içinde (bunu ne çok söyledim) evimize geçicez.. Şeniz :icecream: :asigim:

kayracım hayırlı olsun güsel haberlerle gelmişsin.kusura bakma uzun zamandan beri yoktum geçmişte maşallah 200 sayfa olmuş. merak ettim canım kötü bişeyiniz yok değil mi.

mercimekim besik cok hos ben de ilk bikac ay bizim odada yatacagi icin bi besik alicam, fotosunu koymaya calisayim isedigim seyin..fiyati 100 euro civari ama ssusleri yatagi dahil degil onlarda 50 euro civari tutuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…