2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Evet taze fasülye herkes dizide..Rica etsem bana bebeklerimiz ve cicileri nin linkini yazabilir misin..Evdeyim şu an ve o link burda kayıtlı değil...

aftabrum haklısın buaksam bi arkadasımda aynı yorumu yaptı. :)) bende cook isterdim gprusmeyi ama hep kosusturmayla gecti. cicileri musait bizamanda cekip koycam valizi bosalttım ama hicbişi yerlestirmedim icimden gelmedi acıkcası

evet canım burdan yani bakuden giderken drun yazdıgı raporu gosterdim iikide yazmıs kadın bide kızmıstım fazla para almak icin yapıyolar diye ama birkez daha işime yaradı. sende al ordan zaten ben azerbaycan havayollarıyla gidis donus almıstım raporda azeri dilinde oldugundan ii oldu.

kızlar buarada cagla muhabbeti donmus bende yedim istanbulda cok sukur :) walla evris duymasın kokorecten kumruya kumpire yemedigim kalmadi napayım aklıma gelince dayanamıyorum burdada nerde bulcam :))

kilo konusuna gelincede bende 58le basladım dun tartıldıgımda 62 olmusum.agzım durmadıki oralarda:)

Anladım kuzum.. hakkkında hayırlısı olsun.. hersey yolunda gıdecek, annesi ona cok ıyı bakıyor ne de olsa..

yaaa herkes dizi mi izliyor???????

Efet kaydirigubbakcemile2

ESRAAAA hadi anlat kizini nasilmissss??nazan soyledi kesinlestigini...

kızlar bugün bebeşim kıpır kıpırdı maşallah.bi de hareketler kıpırtı değildi resmen tekmeydi şimdiye kadar hissettiğim en güçlü hareketlerdi elimi koyduğumda hissediyordum.hareketler çok farklı geldi acaba dönme vurma hareketlerimiydi bazende sanki içimde hava kabarcıkları patlıyor gibi hissettim.maşallh diyimde nazar değmesin.ne zaman kıpır kıpır desem bi bakıyorum üç dört gün ses seda yok.belli olmuyor benim sıpa ama bugün çok güzeldi

hoşbulduuukk.
sana da hayırlı olsun ne kadarlık hamilesin kızın kac aylık?
istanbulda anadolu yakasnda pendikte oturuyorum.
Ya sen?

canım benim 9 yasında bir oglum var su an ikinciyehamileyimi bu sefer kızım olacak insallah bende bostancı koprusunun ordaa oturuyorum

selam kızlar ben nisan annesi olucam inşallah 36 haftalık hamileyim.
bende aslan burcuyun ağustos doğumluyun bi ağustos annelerine bakayım dedim.
günler bazen geçmiyo bebeğimze kavuşmaya çokkk var gibi oluyo ama bi baktım kendime 3 haftam kalmış .allah herkesin bebişini sağsalim eline versin
benim oğluşumuda

kızlarrr geldimm yarım saatten fazla zamandır geçmisi okumaya calısıyrum yani 28 saat falan forumdan uzak kaldım ama okumaya cidden yetisilmiyormus çok hızlıca geçtigim halde gozlerim yandı onemli atladıgım birsey yok sanırım,

detaylımızı cektirdik nazancımda yazmıs zaten konustuk kendisi ile mutlulgumun tepe noktasında oldugu dakikalarda aradı allahım yani son testi de hayırılsıyyla bitirmis olduk bundan sonra ctesi gunu seker yuklemesi yapılcak dr um benim 20 hafta dolaylarında yapıyor erkenden varsa çıksın dyie o da beni baglayn birseyzaten varsaçıkarsa diyety apıcak bebekle ilgili anomali durumu taraması vs değil ,. insallah bundan sonrada tum gelisim sorunsuz devam eder de saglıkla kucaklarımıza alırız.

hatırlarsanzı ilk uç ay iki kere grip olup evde yatıp hatta birinde atesler içnide oldgum için ve antibiyotik kulandıgım için tedirgin gittim hatta esiminide aklından geçmis allah korusun ters birseyler duyarsak ordan çıkıp eminonu falan gezeceğiz diye planyaptık ama bakalım ne durumdaçıkacgız demis ne yalan soyliyim benimde içimden aynıseyler geçti amaikimizde birbirimize itiraf etmemisiz hislerimizi,,,
neyseki bir sorun yok

inatcı kızım yine tam cekim ortasında sorun çıkardı yuzunu profilden bir turlu gostermedi dr da burun kemigini vs inceleycek goremedi dedi kalkın bi 15 dk yuruyunhem çikolatameyva suyu falan yiyin için hemde dolasın gelin tekrar, 9,45 randevum vardı 10 da girdim 10,15 de çıktık tekkar dolastık geldik saat 11e geliyor dr hala bizi almadı o arada kanamalı bir gebe hasta gelmis içim gitti onada dr ona mudaheleye gitmis ana binaya falan, neyse asistani geldi dedi birlikte calıstıgı baska bir dr var o devam etsinmi zaten bi profil yuz bir kalp kaldı dedi içimden dedim kalp en onemlisiy ani docent diye bunca para vriyoruz uzman dr niye baksın ama neyse dedim burda huysuzluk etmiyim ok dedik neyse harika hn denen dr bakmaya basladı ki o arada bizim asıl docent arda bey geldi tekrar odaya o arada ben harika hn a hemen dedim cinsiyetinetgorememistik tekrar bi baksanız e kız gorunuyorzatençok net dedi hadi yaa tamam falan oldum sonra o kadın dr çıktı asıl dr a biraktı bu sefer kadına sordugumu soylemeden arda bey etekrar sordum dedim cinsiyeti tam goremedik bi baksanız o da dedi bebek kız dedi direk demekgormus zaten çunku detaylıda genital organlarda olculuyor erkekse testisler falan olculuyor kızda ne olculuyor bilmiyorum tabi:) neyse artık 4 dr a karsı 1 benim asıl takiplerimi yapan saskaloz dr um var:) bu ctesi de ona gitcem erkek falan derse gırtlagına yapısmama kimse engel olamaz:))) kastınmı var bana kardesim derim valla:)))

neyse dvd mizi aldık yuz foto muzu aldık kus gib ihafifleyerek ordan cıktık vapura bindik eminonuna gittikk tabi ctesi kadar kalabalık değildi ama tenha da değildi oranın havası falan ayrıbir guzel oralarda bulunmakbilebenim çok hosuma gidiyor, tramvay abinip cemberlitasa çıktık esim sagolsunçok zekidir dedi kapalıcarsıya yokus yukarı çıkman zor olur yukarı tramvay la cıkıp yokus asagı sallanalım super fikirdi tabi bu sekilde yaptık. kızımıza pempe pembe bodyler tulumlar aldık
girdigim magazalarda pembe diyorum adamlar sarısıy esilide var diyorlar ya diyorum bendesarı yesil giysiçokk ben pembe istiyorum adam iki dk sonra turncusuda var diyor :)) ay gormemisinkizi hesabı pespembealdım geldim herseyi, allaha binlerce sukur bu hisleride yasatıgı için kiz bebege giysialmak ne kadar keyifli imis. birazdan resimlerini çekip koyacagım yarın sabah artık ama onlarla ugrasırım uykum gldi tabanlarım topuklarım deli gib acıyorrrr ,
iste boyle arkadaslar darısıbasınıza,

bu arada bebegim 361 gr olmus , boy sormadım sanırım olcmuyorlar artık
bir hafta onde gidiyormus su anda, 3 hafta evel 204 gr dı ne kadar hızlı buyuyorlar artık bundan sonra zaten organ gelisimi azalıyor organlar buyumeye daha agırdevam ediyor yag dokusu artıyormus yani agırlıgı hizla buyuyecekk

bir seydaha yazmıstım sizlere gitmeden once ben mide hizamda sertlik hissediyorum diye
hep netten hafta hafta gebelikleri okudgumda 20, haftada iste rahminiz artıkgobek deliginiz hizasında ustsınırı yani rahmin vs diye yazyordu bende mide kismimda birsey yutmusum gibi ne var diyordum bugun cekim yapılırken bir baktım gobek deligimin epey epey ustlerinde gezniyior alet dedim burda da bebekmi var e tabiki dedi dr baktım kafasıyukarda bizimkinin vedirek midemin ustunde oglumda oldugu gibi yani benim alt karın daha yumusak ust taraf sert nasıl oluyor diyordum nedeni anlasıldı
demek nette yazanbilgiler fiks herkese uyacak diye birsey yok
ve kiz diyemi bilmem nerdeyse yan bosluklaırama dogru bile ultrason probunu gezdirip goruntu aldılar yayık epey kese sanırım,

arkadaslar ben yatıyorum sorularınız olursa detaylı ile ilgil yarın yanıtlarım 8,30 itibari ile forumdayım ozledim sizleriiii

esracım gözün aydın. Çok sevindim canım.. Oh ne güzel almışsın pembişleri. Güle güle giysin kızın :) adı ne olacak ??

Allah kolay doğum nasip etsin..

esrako ne güzel haberlerle gelmişsin..cinsiyeti de kesinleşmiş..çok güzel darısı başıma inşallah ..biz de bir kesinleştirsek kız olduğunu..ben de senin gibi midemde hissediyorum bebişimi..belki benimde midelerde geziniyordur yavrucum..

Günaydın hepinize.
Esrako maaşallah kızına ve sana ikinizde iyimissiniz darısı herkese inşallah. Al pembişleri çek fotoları bizim kız bebişlere de ilham olsun.
Kızlar süper haber:Mobilyada kdv %18 den %8 e inmiş 3 ay boyunca böylece bebişlere %10 daha ucuz bebek odası alabileceğiz yuppi kaydirigubbakcemile2
sabah sabah işten okuduğum ilk haber buydu

günaydın kızlllarrrr....

dünden beri baş ağrısından ölüyorum şuan biraz geçti.... dün akşam hareket ettikçe kımıldadıkça sol kasığımda böyle bıçak sapması gibi bir ağrı oldu ve 3-4 saat sürdü sizce bu normalmi ya??? şuan birşey yok ama arada oluyor acaba rahim büyümesindenmi kaynaklanıyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…