hoş geldin BABY kürkçü dükkanına. tatilin iyi geldiğine sevindim. cicilerini koy da görelim. keşke sen burdayken ayarlayabilseydik istanbul buluşmasını.
canım uçakta gelişte sormamışlar da gidişte sormuşlar ya, acaba tatilde çok büyüttün de göbeği o yüzden mi sordular :tatlicadiarzu: :delikafadulden:jeyyar: ŞAKA ŞAKA...
hosgeldin canimm, ne guzel enerji depolamissindir...
bende 1 ay sonra nisan sonu mayis basi gibi gitmeyi planliyorum 1 hafta-10 gunlugune..doktroum en son 28-29.haftaya kadar ucak alabilirsin dedi..gitmeden raporumu alir oyle giderim bende nolur nolmaz, ama sen trden ayrica bi rapor almadin dimi onus ici??sadece elinde bakuden aldigin rapor vardi??..
canım doğum tarihim 20 temmuza kaydı ama hikayemi biliyorsun hani bir risk olursa 5 temmuz yeter bize dedi.tabii gönlümden geçen son ana kadar bir bedende çift yürek olmak.kısmet.risk olmasında.5 temmuzda 36 haftalık olacak.inşallah sabreder erkenden gelmek istemez abisi gibi...nedeni bu canım...
yaaa herkes dizi mi izliyor???????
hoşbulduuukk.
sana da hayırlı olsun ne kadarlık hamilesin kızın kac aylık?
istanbulda anadolu yakasnda pendikte oturuyorum.
Ya sen?
Allah kolay doğum nasip etsin..selam kızlar ben nisan annesi olucam inşallah 36 haftalık hamileyim.
bende aslan burcuyun ağustos doğumluyun bi ağustos annelerine bakayım dedim.
günler bazen geçmiyo bebeğimze kavuşmaya çokkk var gibi oluyo ama bi baktım kendime 3 haftam kalmış .allah herkesin bebişini sağsalim eline versin
benim oğluşumuda
kızlarrr geldimm yarım saatten fazla zamandır geçmisi okumaya calısıyrum yani 28 saat falan forumdan uzak kaldım ama okumaya cidden yetisilmiyormus çok hızlıca geçtigim halde gozlerim yandı onemli atladıgım birsey yok sanırım,
detaylımızı cektirdik nazancımda yazmıs zaten konustuk kendisi ile mutlulgumun tepe noktasında oldugu dakikalarda aradı allahım yani son testi de hayırılsıyyla bitirmis olduk bundan sonra ctesi gunu seker yuklemesi yapılcak dr um benim 20 hafta dolaylarında yapıyor erkenden varsa çıksın dyie o da beni baglayn birseyzaten varsaçıkarsa diyety apıcak bebekle ilgili anomali durumu taraması vs değil ,. insallah bundan sonrada tum gelisim sorunsuz devam eder de saglıkla kucaklarımıza alırız.
hatırlarsanzı ilk uç ay iki kere grip olup evde yatıp hatta birinde atesler içnide oldgum için ve antibiyotik kulandıgım için tedirgin gittim hatta esiminide aklından geçmis allah korusun ters birseyler duyarsak ordan çıkıp eminonu falan gezeceğiz diye planyaptık ama bakalım ne durumdaçıkacgız demis ne yalan soyliyim benimde içimden aynıseyler geçti amaikimizde birbirimize itiraf etmemisiz hislerimizi,,,
neyseki bir sorun yok
inatcı kızım yine tam cekim ortasında sorun çıkardı yuzunu profilden bir turlu gostermedi dr da burun kemigini vs inceleycek goremedi dedi kalkın bi 15 dk yuruyunhem çikolatameyva suyu falan yiyin için hemde dolasın gelin tekrar, 9,45 randevum vardı 10 da girdim 10,15 de çıktık tekkar dolastık geldik saat 11e geliyor dr hala bizi almadı o arada kanamalı bir gebe hasta gelmis içim gitti onada dr ona mudaheleye gitmis ana binaya falan, neyse asistani geldi dedi birlikte calıstıgı baska bir dr var o devam etsinmi zaten bi profil yuz bir kalp kaldı dedi içimden dedim kalp en onemlisiy ani docent diye bunca para vriyoruz uzman dr niye baksın ama neyse dedim burda huysuzluk etmiyim ok dedik neyse harika hn denen dr bakmaya basladı ki o arada bizim asıl docent arda bey geldi tekrar odaya o arada ben harika hn a hemen dedim cinsiyetinetgorememistik tekrar bi baksanız e kız gorunuyorzatençok net dedi hadi yaa tamam falan oldum sonra o kadın dr çıktı asıl dr a biraktı bu sefer kadına sordugumu soylemeden arda bey etekrar sordum dedim cinsiyeti tam goremedik bi baksanız o da dedi bebek kız dedi direk demekgormus zaten çunku detaylıda genital organlarda olculuyor erkekse testisler falan olculuyor kızda ne olculuyor bilmiyorum tabi:) neyse artık 4 dr a karsı 1 benim asıl takiplerimi yapan saskaloz dr um var:) bu ctesi de ona gitcem erkek falan derse gırtlagına yapısmama kimse engel olamaz:))) kastınmı var bana kardesim derim valla:)))
neyse dvd mizi aldık yuz foto muzu aldık kus gib ihafifleyerek ordan cıktık vapura bindik eminonuna gittikk tabi ctesi kadar kalabalık değildi ama tenha da değildi oranın havası falan ayrıbir guzel oralarda bulunmakbilebenim çok hosuma gidiyor, tramvay abinip cemberlitasa çıktık esim sagolsunçok zekidir dedi kapalıcarsıya yokus yukarı çıkman zor olur yukarı tramvay la cıkıp yokus asagı sallanalım super fikirdi tabi bu sekilde yaptık. kızımıza pempe pembe bodyler tulumlar aldık
girdigim magazalarda pembe diyorum adamlar sarısıy esilide var diyorlar ya diyorum bendesarı yesil giysiçokk ben pembe istiyorum adam iki dk sonra turncusuda var diyor :)) ay gormemisinkizi hesabı pespembealdım geldim herseyi, allaha binlerce sukur bu hisleride yasatıgı için kiz bebege giysialmak ne kadar keyifli imis. birazdan resimlerini çekip koyacagım yarın sabah artık ama onlarla ugrasırım uykum gldi tabanlarım topuklarım deli gib acıyorrrr ,
iste boyle arkadaslar darısıbasınıza,
bu arada bebegim 361 gr olmus , boy sormadım sanırım olcmuyorlar artık
bir hafta onde gidiyormus su anda, 3 hafta evel 204 gr dı ne kadar hızlı buyuyorlar artık bundan sonra zaten organ gelisimi azalıyor organlar buyumeye daha agırdevam ediyor yag dokusu artıyormus yani agırlıgı hizla buyuyecekk
bir seydaha yazmıstım sizlere gitmeden once ben mide hizamda sertlik hissediyorum diye
hep netten hafta hafta gebelikleri okudgumda 20, haftada iste rahminiz artıkgobek deliginiz hizasında ustsınırı yani rahmin vs diye yazyordu bende mide kismimda birsey yutmusum gibi ne var diyordum bugun cekim yapılırken bir baktım gobek deligimin epey epey ustlerinde gezniyior alet dedim burda da bebekmi var e tabiki dedi dr baktım kafasıyukarda bizimkinin vedirek midemin ustunde oglumda oldugu gibi yani benim alt karın daha yumusak ust taraf sert nasıl oluyor diyordum nedeni anlasıldı
demek nette yazanbilgiler fiks herkese uyacak diye birsey yok
ve kiz diyemi bilmem nerdeyse yan bosluklaırama dogru bile ultrason probunu gezdirip goruntu aldılar yayık epey kese sanırım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?