2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

esrako canım çok sevindim gözün aydın hayırlı olsun kızçen sağlıklı darısı bizim başımıza....

bende haftaya cumartesi gidicem şimdiden stres bastı inşallah bizde senin gibi hayırlı haberlerle döneriz kızım sağlıklı olsunda gerisi önemli değil..... ya ben birşey sormak istiyorum sana biz özel hastaneye gidiyoruz ve 4 boyutluya giricez bize cd falan demediler görüntü almak için ama bir arkadaşım giderken götürmüş okunkini kaydetmişler biz şimdi cd mi dvd mi alacağız ne alınıyorki???

herkese günaydıııın...nasılsınz bakalım bugün..esrako bebeğinin iyi olmasına sevindim..bende hep mide tarafımda hareketler hissediyodum ama bebeğin orda ne işi var heralde midem gurulduyo diyodum..demekki dört dönüyo bizimkiler içerde..ay pembişleri almak çok güzel oluyo dimi bende aldım kızıma biirsürü pembe..başka renge eli gitmiyo insanın...

Esrako, cici kızının adı ne olacak bak merak ettik...Milkshake geçmiş olsun, doktoruna sor istersen ama rahim büyümesidir bence..

Günaydıııın..

Caninuss sen de ticker yapsana bebeğin kaç haftada olduğunu takip edebiliriz biz de

Günaydınlar :)

Kayra gözün aydın bebeğinin iyi olmasına sevindim, içimizde ilk bebeğine kavuşacak olan sensin sağlıkla kuacağına alırsın inşallah, cinsiyeti için birşey dedimi dr. ?
negüzel çok net hissediyorsun tekmeleri darısı başıma sabırsızlıkla bekliyorum
hafta içi çalışan kadına misafirmi gelirmiş peh

Esrako gözünaydın çok sevindim senin adına pembeli prenses kaydirigubbakcemile3 neler aldın kızına hadi eklede görelim 0-3 aylıkmı aldın ? sen tecrübelisin anlatsana hangi boy almak daha mantıklı ?

esracım gözün aydın. Çok sevindim canım.. Oh ne güzel almışsın pembişleri. Güle güle giysin kızın :) adı ne olacak ??

valla burcucum iste orası bir muamma bulamıyoruz isim:) ece ve derin e takıldık derin i babası pek begenmedi ece gibi su an daha iyi bir fikir duymassak. oglumda takılmıstık hemen berke ye isinmistik ve birdaha baska ismi begenememistik bunda oyle olmadı ne yapcaz bilmiyorum su an uç kisi karar vermeye calısıyoruz oglum bas rolde ben birsey diyorum hayatta olmaz igrenccc dyiveriyor yada sınfta sevmedgi birkiz arkadasının adı oluyor:)) sinir ediyor bizi:))

valla super haber fasulyeko hos faturasız alcaz muhabeitini yapıp indinim alıyorduk ama pazarlık gucumuz artmıs oldu bu haberle uç ayı da yakalarız hepimiz heralde malum suan 4-5 aylık herkes.

sende hayırlı haberlerle gelirsin insalah sibelcim
agrılarını sormussun yasamadım hiçbilemyorum ama kasıkklarda ara ar olan tum agrılar rahim buyumesine baglanıyor ama yinede çok kotu isie dr unuu aramanda fayda var

bu arada heryerde boyle luks konfor olmayabilir detaylı için diyorum sayet kendi dr un cekccekse yazılı raporda vermeyebilir ablamınki oyle idi mesela kalem kalem kendisi baktı ama rapor etmedi çunku takibini yapan zaten kendisi. ayrı bir uzmana cektirirsen o meslektasına yonelik rapor yazıyorki takibi yapan hersey yolunda bilsin diye . cd de anneye yapılan bir hediye. evde oturup on onbes kere izleyesin diye:))) dvd ye cekiliyor. yani dedigim gibi acıbadem hast oldukca luks hastane fiyatlarda oyle. dvd si renkli resimleri cıktıları iki sayfalık raporu ile karton birdosya içine koyup suslu puslu sekilde sana uzatıyorlar çıkısta. yoksa heryerde boyle birsey olmayabilir ama dr a rica edersen cd ye cekme istegini ve yanında dvd ni alıp gidersen yararına olur bence. en azındın eve gelip anneanne babanne vs aile buyuklerine falan izletebliyorsun herkesin dr a tasınmasına gerek olmuyor bebegi gormek için

valla caninus nette heryerde rahminiz su an gobek deliginizde yazıyor 20. hafta için bugun tekrar okuyccagım bende hiç ihtimal vermiyordum ordan yukarda bebek olabilceğini. ama biryandan diyorum ya alt karnım yumusak ustu tas gibi e bebek altta orranın sert olması gerek diyordum hareketleride hep altta hissediyodum. ama iste kafa yukarda bacaklar asagıda olunca v e ultrason çekiminde bolca gorduk iki ayak tepikliyor sik sik bizim bebis:)) yani altta hissettiklerim direk tekme kafası govdesi ise ustte gobek deligniden oldukca yukarlarda yani. bened bastırıp anlamaya calısıyordum gazmı sislikmi nedir diye çocugn suratına basıyormusum:)

Esrako, cici kızının adı ne olacak bak merak ettik...Milkshake geçmiş olsun, doktoruna sor istersen ama rahim büyümesidir bence..

Günaydıııın..

canım valla bulamadık ad henuz :) kesin olarak yani ece su an en favorimiz aslında baska aklımza yatan yok ondan ece diyoruz:)

kızlar akşam eşim beni çok güldürdü
diyorki sütün çok olursa yoğurt yapacakmısın?
:1shok: :roflol: yoğurtmu ne yoğurdu aşkım anne sütünden yoğurtmu olur hiç,
e gördükya yoğurt yapma makinası, anne sütünden yoğurt yapmak için değilmi onlar ? ays koptum gülmekten çok tatlıydı yapılır sanıyor, bu sabahda araştırmış deneme yapılmış ama yoğurt tutmamış, gördünmü diyor sadece benim aklıma gelmemiş kaydirigubbakcemile3 çok tatlı benim kocam

petrikcim

tecrubeliyimde dun benim aklım yerinde degildiki pek çok seyi 0-3 ay almısım evde bir actım baktım body ler falan minicikkk :)) geri kuçuk oluyoralr ilk gunler ama ne bilim çokmu kuçuk almısım diye de bakındım:)) ben bende degildim dunmutluluktan ne bul duysam yeni dogan için deyip deyip aldım:)))

gunaydin kizlar, uff yine ise gelmek zorunda kaldim hemde sabahin korunde,gerci dun gece hemen hemen hic uyumadim agridan( in cin top oynuyor,dun yapamadiklarimi yetistirmek icin herkesten 1 saat once geldim((allahtan esim birakti, donuste de bi care dusunucem artik...

petrik inanmiyorum, sabah sabah cokguldum, esin super:))))
ya valla bu eslere hamilelikte bisey oluyor, stand-up yetileri artiyor, bizimkide oyle bazen cok gulduruyo beni:)))

hadi kizlar ben kactim, biraz calismamgerek, firsat buldukca girereim; mucksss

Esrako,

"Ece" güzelmiş işte.. Ama "Derin" daha güzel. Gerçi haklısın bu Derin ismini sevmeyecek çok kişi çıkar. Daha çok hafta var önünüzde bulursunuz yeni isimler. Bak "Duru" koyun demiyorum, ağzımdan bile çıkmadı( Biri Duru mu dedi..Kim??kaydirigubbakcemile2

olsun ne olcak canı sağolsun kızının, daha az heyecanlı gününde tekrar gidersin : ) fiyatlar çok uygun değilmi? chiccoyu bulabildinmi
ben tecrübeli bi anneyle alışveriş yapmak istiyorum 6. aydan sonra kısmet olursa tekrar gidicem eminönüne

şansımıza mobilyada indirim başlamış 3 aylıgına

Mercimek beşiğe bayıldım çok güzelmiş ama pahalı ben onların birazdaha büyüklerini sordum 500 TL burda, eminönünde sepeti 70 TL miş öyle duydum süslü tülünüde bi terziye diktiririm ayrı ayrı almak daha mantıklı

Norracım..senin beşik te çok güzelmiş..sportif...fiyatı da uygun....yurtdışında burdan ucuz oluyo hep..niye yaa....

ay çok güldümm..benim ablamında sütü çok fazla oluyodu..fazlasını sağıp dökmek zorunda kalıyodu..bi gün eşi tutturmuş yazık oluyo süte dökme kedilere vericem diye..ay hala anlatıp güler ablam..

kış boyu hasta olmadım olmadım...sabah kalktım boğazım gıcıklanıo ve halsizim ve çalışıyorum...ocağa atom karışımından koydum..inşallah iyi gelir....
off mart ayı yaktınn benii...

Yahu sabah sabah güldürdünüz bizi (ben ve bebiş) Allah da sizi güldürsün..Hihi yoğurt yapmak mı..Hay allahım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…