Caninuss sen de ticker yapsana bebeğin kaç haftada olduğunu takip edebiliriz biz de
biz gittik doktor amcaya...doktor amcamız baktı herşeyimize.gelişimimiz gayet iyi.ağrılarımın sebebi plesantam biraz aşağıdaymış ama risk teşkil etmiyormuş..bebeğimin başıda aşağıdaymış ağrılarımın sebebi buymuş..idrar torbamız midemiz ve tüm organlarımız çok şükür gayet iyi gelişmiş.4 boyutludan baktık ama çıktı alamadım bebişim parmağını emiyordu bir eliylede yüzünü kapatıp ceee yapıp açıyordu resmen oynadı bizimle.bebişim anneye gülücük at dedim döndü gülümsedi el salladı.hadi bir tekme dedim doktor amcan görsün küt vurdu.eğitilmiş bu bebek dedi.erken doğum riskim şimdilik ekarte edildi.5 temmuz yetermiş bana inşallah.ama normal doğum tarihim 5 gün daha öne kaydı.kilosunu ve boyunu sordum boşver gayet i,yi dedi.bu kadar kızlar.mutluyum...darısı başınıza.iki hafta sonrada şeker yüklemem var.kan verdim enfeksiyona bakılacak...
esracım gözün aydın. Çok sevindim canım.. Oh ne güzel almışsın pembişleri. Güle güle giysin kızın :) adı ne olacak ??
Günaydın hepinize.
Esrako maaşallah kızına ve sana ikinizde iyimissiniz darısı herkese inşallah. Al pembişleri çek fotoları bizim kız bebişlere de ilham olsun.
Kızlar süper haber:Mobilyada kdv %18 den %8 e inmiş 3 ay boyunca böylece bebişlere %10 daha ucuz bebek odası alabileceğiz yuppi kaydirigubbakcemile2
sabah sabah işten okuduğum ilk haber buydu
esrako canım çok sevindim gözün aydın hayırlı olsun kızçen sağlıklı darısı bizim başımıza....
bende haftaya cumartesi gidicem şimdiden stres bastı inşallah bizde senin gibi hayırlı haberlerle döneriz kızım sağlıklı olsunda gerisi önemli değil..... ya ben birşey sormak istiyorum sana biz özel hastaneye gidiyoruz ve 4 boyutluya giricez bize cd falan demediler görüntü almak için ama bir arkadaşım giderken götürmüş okunkini kaydetmişler biz şimdi cd mi dvd mi alacağız ne alınıyorki???
herkese günaydıııın...nasılsınz bakalım bugün..esrako bebeğinin iyi olmasına sevindim..bende hep mide tarafımda hareketler hissediyodum ama bebeğin orda ne işi var heralde midem gurulduyo diyodum..demekki dört dönüyo bizimkiler içerde..ay pembişleri almak çok güzel oluyo dimi bende aldım kızıma biirsürü pembe..başka renge eli gitmiyo insanın...
Esrako, cici kızının adı ne olacak bak merak ettik...Milkshake geçmiş olsun, doktoruna sor istersen ama rahim büyümesidir bence..
Günaydıııın..
petrikcim
tecrubeliyimde dun benim aklım yerinde degildiki pek çok seyi 0-3 ay almısım evde bir actım baktım body ler falan minicikkk :)) geri kuçuk oluyoralr ilk gunler ama ne bilim çokmu kuçuk almısım diye de bakındım:)) ben bende degildim dunmutluluktan ne bul duysam yeni dogan için deyip deyip aldım:)))
biz gittik doktor amcaya...doktor amcamız baktı herşeyimize.gelişimimiz gayet iyi.ağrılarımın sebebi plesantam biraz aşağıdaymış ama risk teşkil etmiyormuş..bebeğimin başıda aşağıdaymış ağrılarımın sebebi buymuş..idrar torbamız midemiz ve tüm organlarımız çok şükür gayet iyi gelişmiş.4 boyutludan baktık
maşallah minik kuzuna...inşallah hep böyle devam eder canım....güzel haberleri paylaşırız...
selam kızlar ben nisan annesi olucam inşallah 36 haftalık hamileyim.
bende aslan burcuyun ağustos doğumluyun bi ağustos annelerine bakayım dedim.
günler bazen geçmiyo bebeğimze kavuşmaya çokkk var gibi oluyo ama bi baktım kendime 3 haftam kalmış .allah herkesin bebişini sağsalim eline versin
benim oğluşumuda
aminnn..teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..allah en kolay bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin...
kızlarrr geldimm yarım saatten fazla zamandır geçmisi okumaya calısıyrum yani 28 saat falan forumdan uzak kaldım ama okumaya cidden yetisilmiyormus çok hızlıca geçtigim halde gozlerim yandı onemli atladıgım birsey yok sanırım,
inatcı kızım yine tam cekim ortasında sorun çıkardı yuzunu profilden bir turlu gostermedi dr da burun kemigini vs inceleycek goremedi dedi kalkın bi 15 dk yuruyunhem çikolatameyva suyu falan yiyin için hemde dolasın gelin tekrar, 9,45 randevum vardı 10 da girdim 10,15 de çıktık tekkar dolastık geldik saat 11e geliyor dr hala bizi almadı o arada kanamalı bir gebe hasta gelmis içim gitti onada dr ona mudaheleye gitmis ana binaya falan, neyse asistani geldi dedi birlikte calıstıgı baska bir dr var o devam etsinmi zaten bi profil yuz bir kalp kaldı dedi içimden dedim kalp en onemlisiy ani docent diye bunca para
esracım çookk sevindim senin adına..allah gönlüne göre verdi..şimdi sen sevinçten havalardasındır halen...allah mutluluğunu daim etsin....cicileri koydunmu? du bi bakayım..
kızlar akşam eşim beni çok güldürdü
diyorki sütün çok olursa yoğurt yapacakmısın?
:1shok: :roflol: yoğurtmu ne yoğurdu aşkım anne sütünden yoğurtmu olur hiç,
e gördükya yoğurt yapma makinası, anne sütünden yoğurt yapmak için değilmi onlar ? ays koptum gülmekten çok tatlıydı yapılır sanıyor, bu sabahda araştırmış deneme yapılmış ama yoğurt tutmamış, gördünmü diyor sadece benim aklıma gelmemiş kaydirigubbakcemile3 çok tatlı benim kocam
Esrako, cici kızının adı ne olacak bak merak ettik...Milkshake geçmiş olsun, doktoruna sor istersen ama rahim büyümesidir bence..
teşekkür ederim canım bugünde olursa dr. arayacağım şuan için bir ağrım yok şükürler olsun....
sende hayırlı haberlerle gelirsin insalah sibelcim
agrılarını sormussun yasamadım hiçbilemyorum ama kasıkklarda ara ar olan tum agrılar rahim buyumesine baglanıyor ama yinede çok kotu isie dr unuu aramanda fayda var
bu arada heryerde boyle luks konfor olmayabilir detaylı için diyorum sayet kendi dr un cekccekse yazılı raporda vermeyebilir ablamınki oyle idi mesela kalem kalem kendisi baktı ama rapor etmedi çunku takibini yapan zaten kendisi. ayrı bir uzmana cektirirsen o meslektasına yonelik rapor yazıyorki takibi yapan hersey yolunda bilsin diye . cd de anneye yapılan bir hediye. evde oturup on onbes kere izleyesin diye:))) dvd ye cekiliyor. yani dedigim gibi acıbadem hast oldukca luks hastane fiyatlarda oyle. dvd si renkli resimleri cıktıları iki sayfalık raporu ile karton birdosya içine koyup suslu puslu sekilde sana uzatıyorlar çıkısta. yoksa heryerde boyle birsey olmayabilir ama dr a rica edersen cd ye cekme istegini ve yanında dvd ni alıp gidersen yararına olur bence. en azındın eve gelip anneanne babanne vs aile buyuklerine falan izletebliyorsun herkesin dr a tasınmasına gerek olmuyor bebegi gormek için
canım teşekkür ederim açıklaman için ..... bizimde hastanede radyoloji uzmanı bakacak detaylı ultrasona daha sonra raporlarla birlikte dr. çıkıp göstereceğiz.....allahın izniyle inşalah bunuda sorunsuz atlatırız..... dua et bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?