2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Mercimekim, ben dün 1 lt dondurma yedim. Boğazlarım hafiften gıcıklanıyo..Mart Nisan MAyıs çok tehlikeli aylar dikkat etmemiz gerek. Kıştan fena.Havaların durumu belli olmuyo malum bi sıcak bi serin..

Mercimekim, ben dün 1 lt dondurma yedim. Boğazlarım hafiften gıcıklanıyo..Mart Nisan MAyıs çok tehlikeli aylar dikkat etmemiz gerek. Kıştan fena.Havaların durumu belli olmuyo malum bi sıcak bi serin..

nası yedin o kadar dondurmayı..pardon pardon 2 kişi yediniz doğru ya..e normal o zaman...Antalya'nın havası çok deli...bi güneş..bi yağmur..bi rüzgar...şimdi güneşli ama çok esiyo...dün sahada üşütmüş olmalıyım..daha kötü olmak, ilaç kullanmak istemiyorum...inşallah düzelirim bugün...sen de dikkat et güzelim kendine..boğazda gıcık varsa önlemini al derim...

telkırma hani albüme işlediklerim diye fotolar koymuşsunya...onlar goblenmi canım...

petrik inanmiyorum, sabah sabah cokguldum, esin super:))))
ya valla bu eslere hamilelikte bisey oluyor, stand-up yetileri artiyor, bizimkide oyle bazen cok gulduruyo beni:)))

nora geçmiş olsun canım neden bu kadr çok ağrın oluyorki, fizik tedaviye gidebildinmi?
eahue evet evt stand-up tadında oldu benimki ama gayet ciddiydi :))

:roflol: eniştende süpermiş

telkırma nasıl okadar çok dondurma yediniz, markette gördüm bende akşam alacaktım eşim engel oldu sonra hasta oluyorsun dedi aldırmadı iyi de etti kesin şişerdi boğazım

telkırma hani albüme işlediklerim diye fotolar koymuşsunya...onlar goblenmi canım...

Yok canım goblenler çok pahalı. Ben etamin kumaş üzerine, netten bulduğum örnekleri sayarak ve renklerine göre (kafamdan renk uyduruyorum çoğuna) işliyorum..

Yok canım goblenler çok pahalı. Ben etamin kumaş üzerine, netten bulduğum örnekleri sayarak ve renklerine göre (kafamdan renk uyduruyorum çoğuna) işliyorum..

çok güzel olmuşlar..valla tebrik ederim..ben iki tane goblen aldım bebişe süs yastığı yapıyım diye ama o bile sıktı beni iki aydır bitiremedim...seninki tam emek işi gerçekten çok güzel olmuşlar...

petrik esin bilmeden dogru laf etmis 6.ayında bebislere yogurt verilio ama hzır yogurt degil ya devam maması ile mayalıosun yada anne sutuyle :))) evet yapıcam yogurt ama bebise sana degil de:)

telkırma canım dondurma yerken cok dikkatli olmamız gerekiyo agzımızda ısıtarak yememiz lazım cunku bebeisler dondurmadan usutebiliolar .afiyet olsun bebise kalsiyum olsun

esrako cok sevindim ii haberlerine buarada bende cogu seyini eminonunden aldım hemde cokk ucuza hem kaliteli hem ucuz .bi ara foto cekip ekliycem

buarada seker yuklemesei vs nezaman yapılıoki ben en son 2 hafta once tr de gittim doktora bisey demediler artık burda gidince dr ne derse o sanırım.

Caninuss gerçekten beğendin mi.Evde bir sürü daha var, fotoğraflayıp koyayım bari..Ben böyle sabır işlerinden çok keyif alıyorum...Ama daha bunları değerlendirmeye başlamadım. Yastık battaniye olabilirler.Bebek odasına pano yapabilirim..Bilmiyorum yani şimdi sadece beklemedeyim..

babymom haklısın , napıyım diziye ( malum dizi yaprak dökümü) dalmışım hopur hopur bitirmişim anlamadım işte..

slm ben geldiiiiiiiiiiiiiimmmm..:) şükürler olsun bebişimi gördük babasıyla..günlerdir yaptıgım telkinler işe yaradı.. doktor önce ölçümlerimizi yapalım dedi bende evt evt önce saglıklımı onu ögreneyim sonra cinsiyet dedim.. kafasını ölçtükk karnını falan sonra bacakların ı ölçerken açmış kuzucum bacaklarını yiğidin malı meydandadır hesabı....BENDE SPARTA annesiyim.. kızlar sıpa tam şov yaptı bize ya anlatamam eller ayakalr maşallh çok tatlıydı babsıyla doyamadık... sat la uyumluyus doktor çok begendi gelişimini her şey çok güzel dedi...maşallah..
18 cm ve 249 gr yavrucum.. veeee sadece 1 kilo almışım kızlar doktor çok teşekkür etti bana bebişe iyi baktıgım için..kilo konusuna gelince herşey normal bu aydan sonra kilo almaya başlıcaksın dedi.. bol su ve sıvı tüketiyorum dedim zaten belli bebeğin suyu da çok güzel falan dedi.. bebişim saglıklı sıhhatli ya çok şükür...

kan uyuşmazlıgı tahliimi yaptırcam 15 gun sonra birde15 gun sonra ayrıntılı ultrasyona gircem organlarına bakcas kuzumun...
bu arada Norra aklıma geldi ve sag kalçamın üstünde hafif kemik agrısı gibi bir agrı hissettiğimi söledim magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden dedi...osteocare ve elevite devam dedi...

gelir gelmes size yazdım butun arkadaslarım mj yagmuruna tutmuş durumda onlara cvp yazıp geri dönicem..:)

günaydın herkese kızlar
adaşımm ne güzel haberlerle gelmişsin maşallah prensesimizee ayy ne güzel kısmetlerimiz artıyorr :))
ya kızlar yoğurt işine çok güldüm ama kediye vermek olamazmı dökücemize kedilere verelim içerlermi acaba :1rolleyes: bak merak ettim deneme yapıcam sütüm bi gelsin bebişim içsinn kalırsa vercemm sırnaşık şey

pinkycim hayırlı olsunn canımm önce prenses sonra prens haberi amann ne güzell haberler bunlar vallahi sabah sabah içim açıldııı hep böyle güzellikler okuyalımm

Pinkycimm..gözün aydın güzelim...o göbekten belliydi zaten sparta annesi olacağın...allah bağışlasın...
veee 1kilo aldım diyosun öylemi...hey maşallah..bravo valla biz yerlerdeyiz...5-6 kilolar falan...kötükedihüso

pinky gözün aydın maşallah oğluşuna

baby gerçektende yapılıyormu,nasıl oluyor anlatsana

ay ilahi petrik ya çok guldum belki yapılabiliyordur ama sart değil 6. aydan sonra anne sutu ile yogurt yani:))

duru ismini ned ense pek sevmiyorum ben. baska onerilere acıgım:)

chicco yu buldum ama ayani onca ucuz magaza ve guzel cesitten sonra chicco ya girmemv e çıkmam bir oldu anacım ismi var sadece ya birsuru acayip kaliteli takımlar setler var eminonunde 15 den baslıyor 40 kadar ama nehikmetse neye elimi attı isem 30-40 lıklardan çıktı e zevkliyim sanırım :))))
ama hiç gerek yok okadarına orta ayar fiyatlılardan aldım çunku malum ilk giysileri bir ayk adar giyecek yani topu topu sonra boy hop uzuycak o tulumlar falan olmaycak kasacak.

kış boyu hasta olmadım olmadım...sabah kalktım boğazım gıcıklanıo ve halsizim ve çalışıyorum...ocağa atom karışımından koydum..inşallah iyi gelir....
off mart ayı yaktınn benii...

ah canım çok geçmis olsunn
istanbulda hava yarından itibaren artacakmıs heevesle bekliorum su agır erkek montundan kurtulacagım gunu:))

seker yuklemesi aslında 24 hafta civarı yapılıyor sekeri artıran hormon en yuksek duzeye o hafta geliyormus ama benim dr um 20 gibi yapıyormus çunuk zaten hormon var bu haftalardada en yuksege ulasmasına gerek yok sınırda çikarsa birdaha yineleriz diyor bir an evle çıkarsa sayet diyet yaptırmak için adam kilo ve diyetle hasır nesir ne hikmetse karısı sisman falanmı çok merak ediyorum takıntılı sanki.))))
ben ctesi gunu 3 kilo almıs olarak bir ayda nasılg itcem kendisine çırçıplakmı gitsem onu dusunuyorum:))))

pinky gozun aydın olsunnnnn.

evet bende suratım asılıp birseyler hosuma gitmeyince oyle dudaklarım ısarkıtırım babam çok takılır hatta sarktı yine dudaklar diye:)) bana benziyorheralde :))

Esrako gözleri hep kapalı mı oluyo, yoksa arasıra açtığı da oldu mu? Ay içim bi tuhaf oluyo 4 boyutlu görünce.. Sağlıkla al kucağına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…