Mercimekim, ben dün 1 lt dondurma yedim. Boğazlarım hafiften gıcıklanıyo..Mart Nisan MAyıs çok tehlikeli aylar dikkat etmemiz gerek. Kıştan fena.Havaların durumu belli olmuyo malum bi sıcak bi serin..
petrik inanmiyorum, sabah sabah cokguldum, esin super:))))
ya valla bu eslere hamilelikte bisey oluyor, stand-up yetileri artiyor, bizimkide oyle bazen cok gulduruyo beni:)))
:roflol: eniştende süpermişay çok güldümm..benim ablamında sütü çok fazla oluyodu..fazlasını sağıp dökmek zorunda kalıyodu..bi gün eşi tutturmuş yazık oluyo süte dökme kedilere vericem diye..ay hala anlatıp güler ablam..
telkırma hani albüme işlediklerim diye fotolar koymuşsunya...onlar goblenmi canım...
Yok canım goblenler çok pahalı. Ben etamin kumaş üzerine, netten bulduğum örnekleri sayarak ve renklerine göre (kafamdan renk uyduruyorum çoğuna) işliyorum..
kızlar akşam eşim beni çok güldürdü
diyorki sütün çok olursa yoğurt yapacakmısın?
:1shok: :roflol: yoğurtmu ne yoğurdu aşkım anne sütünden yoğurtmu olur hiç,
e gördükya yoğurt yapma makinası, anne sütünden yoğurt yapmak için değilmi onlar ? ays koptum gülmekten çok tatlıydı yapılır sanıyor, bu sabahda araştırmış deneme yapılmış ama yoğurt tutmamış, gördünmü diyor sadece benim aklıma gelmemiş kaydirigubbakcemile3 çok tatlı benim kocam
duru ismini ned ense pek sevmiyorum ben. baska onerilere acıgım:)Esrako,
"Ece" güzelmiş işte.. Ama "Derin" daha güzel. Gerçi haklısın bu Derin ismini sevmeyecek çok kişi çıkar. Daha çok hafta var önünüzde bulursunuz yeni isimler. Bak "Duru" koyun demiyorum, ağzımdan bile çıkmadı( Biri Duru mu dedi..Kim??kaydirigubbakcemile2
olsun ne olcak canı sağolsun kızının, daha az heyecanlı gününde tekrar gidersin : ) fiyatlar çok uygun değilmi? chiccoyu bulabildinmi
ben tecrübeli bi anneyle alışveriş yapmak istiyorum 6. aydan sonra kısmet olursa tekrar gidicem eminönüne
şansımıza mobilyada indirim başlamış 3 aylıgına
Mercimek beşiğe bayıldım çok güzelmiş ama pahalı ben onların birazdaha büyüklerini sordum 500 TL burda, eminönünde sepeti 70 TL miş öyle duydum süslü tülünüde bi terziye diktiririm ayrı ayrı almak daha mantıklı
kış boyu hasta olmadım olmadım...sabah kalktım boğazım gıcıklanıo ve halsizim ve çalışıyorum...ocağa atom karışımından koydum..inşallah iyi gelir....
off mart ayı yaktınn benii...
petrik esin bilmeden dogru laf etmis 6.ayında bebislere yogurt verilio ama hzır yogurt degil ya devam maması ile mayalıosun yada anne sutuyle :)))
esrako cok sevindim ii haberlerine buarada bende cogu seyini eminonunden aldım hemde cokk ucuza hem kaliteli hem ucuz .bi ara foto cekip ekliycem
buarada seker yuklemesei vs nezaman yapılıoki ben en son 2 hafta once tr de gittim doktora bisey demediler artık burda gidince dr ne derse o sanırım.
slm ben geldiiiiiiiiiiiiiimmmm..:) şükürler olsun bebişimi gördük babasıyla..günlerdir yaptıgım telkinler işe yaradı.. doktor önce ölçümlerimizi yapalım dedi bende evt evt önce saglıklımı onu ögreneyim sonra cinsiyet dedim.. kafasını ölçtükk karnını falan sonra bacakların ı ölçerken açmış kuzucum bacaklarını yiğidin malı meydandadır hesabı....BENDE SPARTA annesiyim.. kızlar sıpa tam şov yaptı bize ya anlatamam eller ayakalr maşallh çok tatlıydı babsıyla doyamadık... sat la uyumluyus doktor çok begendi gelişimini her şey çok güzel dedi...maşallah..
18 cm ve 249 gr yavrucum.. veeee sadece 1 kilo almışım kızlar doktor çok teşekkür etti bana bebişe iyi baktıgım için..kilo konusuna gelince herşey normal bu aydan sonra kilo almaya başlıcaksın dedi.. bol su ve sıvı tüketiyorum dedim zaten belli bebeğin suyu da çok güzel falan dedi.. bebişim saglıklı sıhhatli ya çok şükür...
kan uyuşmazlıgı tahliimi yaptırcam 15 gun sonra birde15 gun sonra ayrıntılı ultrasyona gircem organlarına bakcas kuzumun...
bu arada Norra aklıma geldi ve sag kalçamın üstünde hafif kemik agrısı gibi bir agrı hissettiğimi söledim magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden dedi...osteocare ve elevite devam dedi...
gelir gelmes size yazdım butun arkadaslarım mj yagmuruna tutmuş durumda onlara cvp yazıp geri dönicem..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?