2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bu arada kızlar bugun çok hızlıyım dunku motivasyon ve enerji ile cicilerin resimlerinide çektim koydum bile diger topik e bakabilirsinz

nora geçmiş olsun canım neden bu kadr çok ağrın oluyorki, fizik tedaviye gidebildinmi?
eahue evet evt stand-up tadında oldu benimki ama gayet ciddiydi :))

sanirim enflamasyonda oldu surekli ayakta oldugum icin sinirde( en erken randevuyu ctsiye alabildim fizik tedavi icin, bakalim iyi gelir insallah...

telkirma yerim ben opatikleri cok seker ya, kiz nasil yaptin???

iste bu da resmimizzz

esracim masallah minnosuna cok seker...

pinky hayirli olsun oglusun, hadi bakalim saglikla gelir insalllah sipan...gamyoncuiremsu

çok beğendim ellerine sağlık..ben bitirebilirsem evdekileri yastık yapıcam..ama panoda güzel olur..akşam el atıyım ben goblenlere biraz..

Esraa..ne kadar net çıkmış suratı..herşeyi çok net...dudaklarını uzatmışş..sanki saçı da var gibi...çok şeker yaa..maşallah kızımıza...sence kime benziyo? ben sana benzettim...
allahım haftaya bana da öle net bi poz verse...çok merak ediyorum kime benzediğini...ben cinsiyetinden çok tipini merak etmişimdir....

hepinize çok teşekkur edrim kızlar... darısı irem ve seerni nin başına sanırım ögrenmeyen bi tek onlar kaldı..iremde birazdan gelip yazar inş. onunda randevusu saat 10 daydı...
tabiii gezmezde direk evine gelirse..valla biz eşimle gidiyoruz malum onun işi vardı hastaneden sonra hemen eve geldik benm başka hayallerim vardı alşveriş vs... çünkü daha bebşşime hiiiç bişii almadım ya... neyhse.. alırıs haftasonu..
mercimekim haklısın göbek shovda herkes erkek tahmin etmişti..ayrıca kayrayı tebrik ediorum çok çok emindi o benm göbekden erkek çıkacagına...

esrako gözun aydın şekerim prensesin geliyor...

Esrako gözleri hep kapalı mı oluyo, yoksa arasıra açtığı da oldu mu? Ay içim bi tuhaf oluyo 4 boyutlu görünce.. Sağlıkla al kucağına...

ya sanırım gozleri 22 demi ne acılıyo hiç acık gormedik ama bir ara agzı acıktı resmen guluyor gibi idi evrimin kuzey aklıma geldi içimden guldum orda ne alem bunlar diye agzı boyle sarkı soyler gibi acık idi acıp kapatıyodu falan :))

hadi kizlar ben kactim, biraz calismamgerek, firsat buldukca girereim; mucksss
kolay gelsin noraa.ağrıların ne alemde.benimki bu gün ağırıyor yine ayağa kalkamıyorum..allahtan işimiz masa başı
kış boyu hasta olmadım olmadım...sabah kalktım boğazım gıcıklanıo ve halsizim ve çalışıyorum...ocağa atom karışımından koydum..inşallah iyi gelir....
off mart ayı yaktınn benii...
geçmiş lsun..erken müdahale ile düzelirsin bence
benim 26. haftada olacak şeker yüklemesi
kediyle süt kardeş mi olacak bebişimiz o zaman:ecrin_bebek:
iste bu da resmimizzz

yanaklar tontiş orası kesin..balık dudaklı maşallah

kızlar dünden beri göğüslerim balon gibi...kaç aydan sonra ilk defa sızlamaya başladılar..oğlum da suyun içinde kıpır kıpır...bugün daha sık hissettiriyo kendini...akşam yaprak dökümünü izlerken gıdıkladı durdu beni...dizinin hüznüne kapılamadım bu hafta...güldüm durdum..

aslında elimdeki cıktı resmi çok daha net tarayıcıdan bu seklide tarayabildim ayarlarla oynadım falan ama daha acamadım elimdeki daha acık renk daha net.
valla bana benziyor agzı falan :) yanakları bana ve abisine benziyor etli etli:))
dort boyutlu super bir olay yaaaa

ya kızlar bende dr da dun cikolata meyva suyu yedim falan dedim ya ondansonra tum gun arıtk benimde keyfim yerinde diyemi bilmem acayip oynadı durdu aksamda oyle artık herg un duzenli surekli oynuyor çok harika bir his ya .

Kızlarrrrrrrrrr ben geldiiimmm...
Bugün benim doğum günüm ve hayatımın en güzel doğum günü süprizini yaptı bebişim bana..Açmış bacaklarını bekliyormuş annesinii.. Veeeee artık bende bir SPARTA annesiiyiiim..! Herşeyden önemlisi de oğluşum gayet sağlıklı Geçmişi okuyamadım.. Pinky geldimi?

Norra,
Yaptım işte, işten sonra evdeyken kollarım ağrıya ağrıya yaptım.Ama çok keyifli napıyım..

esterya benimde çok geç görülmüştü kalp atışı tam haftasını hatırlamıyorum ama eşimde bende bebek olmadığını düşünmeye başlamıştık, belki 10. hafta olabilir ancak o zaman havaya girdik zaten 33 günde bir adet oluyordum geç döllenme dolayısıyla . umarım sende görürsün en yakın zamanda ...

evrim geçtimi ağrıların bende genişlemeden dolayı sanıyordum ağrılarımı ama başaşağı durumundan dolayıymış yazmıştım iki üç kez üst üste doktora gidip yerini görünce neden ağrıdığını anladım şimdi ağrıya göre yerini tahmin edebiliyorum başta yerçekimi kanunu napsın bızdıklarda dinlendiğinde geçtiğini farkedeceksin kaydirigubbakcemile2

mercimekim bende hissediyorum ve sanki yer değiştiriyor gibi geliyor bana .............

kayracım gözün aydın bebeğine değmesin negüzel 5 temmuz sağlıklı olsunda erken olsun bence tatilde denize girmek istiyorum bende kızımla :)))))))

pinkycim gözün aydın ve deeeee tebrikler 1 kilo almayı başaran nadir arkadaşlardansın seni kutluyorum :içelim:

Oooo iki tane sparta annesi daha. Arttıran yok muuuuuuuu..
hayırlı olsun Pinky ve ırem...

İrem hadi gözün aydın hayırlı olsun oğluşun maşallah yavruna

Doğum günün kutlu olsun nica mutlu sağlıklı yıllara a.s.

sanirim enflamasyonda oldu surekli ayakta oldugum icin sinirde( en erken randevuyu ctsiye alabildim fizik tedavi icin, bakalim iyi gelir insallah..

inşallah iyi gelir nora dikkat et kendine

hadi gözün aydın....allah sana bağışlasın...keyfini çıkar artık..bol bol alışveriş yap...doğum gününde bütün dileklerin gerçek olsun...nice mutlu senelere güzelim...a.s.

yıllarca içtim, geçen yaz bıraktım bırakana kadarda neler çektim ..... içenler kesinlikle izlesin .....

teşekkürler esraaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…