nora geçmiş olsun canım neden bu kadr çok ağrın oluyorki, fizik tedaviye gidebildinmi?
eahue evet evt stand-up tadında oldu benimki ama gayet ciddiydi :))
Çok güzel yedim işte:)
Bu arada bebişlerimizin cicileri bölümüne patik koydum..Geçen akşam bitimiştim.Bakalım beğenecek misiniz..
2009 Ağustos Bebişlerinin Cicileri Burada :) - Sayfa 57 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Caninuss gerçekten beğendin mi.Evde bir sürü daha var, fotoğraflayıp koyayım bari..Ben böyle sabır işlerinden çok keyif alıyorum...Ama daha bunları değerlendirmeye başlamadım. Yastık battaniye olabilirler.Bebek odasına pano yapabilirim..Bilmiyorum yani şimdi sadece beklemedeyim..
Esrako gözleri hep kapalı mı oluyo, yoksa arasıra açtığı da oldu mu? Ay içim bi tuhaf oluyo 4 boyutlu görünce.. Sağlıkla al kucağına...
kolay gelsin noraa.ağrıların ne alemde.benimki bu gün ağırıyor yine ayağa kalkamıyorum..allahtan işimiz masa başıhadi kizlar ben kactim, biraz calismamgerek, firsat buldukca girereim; mucksss
geçmiş lsun..erken müdahale ile düzelirsin bencekış boyu hasta olmadım olmadım...sabah kalktım boğazım gıcıklanıo ve halsizim ve çalışıyorum...ocağa atom karışımından koydum..inşallah iyi gelir....
off mart ayı yaktınn benii...
benim 26. haftada olacak şeker yüklemesipetrik esin bilmeden dogru laf etmis 6.ayında bebislere yogurt verilio ama hzır yogurt degil ya devam maması ile mayalıosun yada anne sutuyle :))) evet yapıcam yogurt ama bebise sana degil de:)
telkırma canım dondurma yerken cok dikkatli olmamız gerekiyo agzımızda ısıtarak yememiz lazım cunku bebeisler dondurmadan usutebiliolar .afiyet olsun bebise kalsiyum olsun
esrako cok sevindim ii haberlerine buarada bende cogu seyini eminonunden aldım hemde cokk ucuza hem kaliteli hem ucuz .bi ara foto cekip ekliycem
buarada seker yuklemesei vs nezaman yapılıoki ben en son 2 hafta once tr de gittim doktora bisey demediler artık burda gidince dr ne derse o sanırım.
kediyle süt kardeş mi olacak bebişimiz o zaman:ecrin_bebek:günaydın herkese kızlar
adaşımm ne güzel haberlerle gelmişsin maşallah prensesimizee ayy ne güzel kısmetlerimiz artıyorr :))
ya kızlar yoğurt işine çok güldüm ama kediye vermek olamazmı dökücemize kedilere verelim içerlermi acaba :1rolleyes: bak merak ettim deneme yapıcam sütüm bi gelsin bebişim içsinn kalırsa vercemm sırnaşık şey
yanaklar tontiş orası kesin..balık dudaklı maşallah
Esraa..ne kadar net çıkmış suratı..herşeyi çok net...dudaklarını uzatmışş..sanki saçı da var gibi...çok şeker yaa..maşallah kızımıza...sence kime benziyo? ben sana benzettim...
allahım haftaya bana da öle net bi poz verse...çok merak ediyorum kime benzediğini...ben cinsiyetinden çok tipini merak etmişimdir....
kizlar bu sayfaya yazmamın nedeni tecrubeli hamilelere akıl danısmak
bana yardımcı olursanız cok sevinirim..
benim sat 28 ocak
bugun 8+0 hamileyim
dun aksama kadar kesem hep bostu dun aksam doktorum bir olusum gordu ama kalp atisi yok
boyle bisi yasayan varmi, gec dollenme olupta bebegi ve kalp atislerini gec goren varmi.
doktorlar tam olarak bos gebelikte diyemiyorlar
albumumde bebegin dun aksamki usg goruntusu de var
deneyimlerinizi benimle paylasirmisiniz?
Rica ederim hayatım ne demek.. soyleyecek sozum varsa elbette paylasırım.
Bakmaz mıyız, bakarıs tabikii.. ne demek.
kaydirigubbakcemile3
Ya kuzular bır daha yazıyorum, kasıklarımda,hıv bölgemde hafif agrı hıssedıyorum.. adet agrısı gıbı,yorumlar mısınız??
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr...........
bişey sölemem lazıımmmm...........oğluşumun hareketleri dünden beri çok garip...sanki içimde balık dolaşıyo gibi.......günnde 1-2 defa oluyo....ay çok tuhaf oldum..gıdıklanıyorum...:))
biz gittik doktor amcaya...doktor amcamız baktı herşeyimize.gelişimimiz gayet iyi.ağrılarımın sebebi plesantam biraz aşağıdaymış ama risk teşkil etmiyormuş..bebeğimin başıda aşağıdaymış ağrılarımın sebebi buymuş..idrar torbamız midemiz ve tüm organlarımız çok şükür gayet iyi gelişmiş.4 boyutludan baktık ama çıktı alamadım bebişim parmağını emiyordu bir eliylede yüzünü kapatıp ceee yapıp açıyordu resmen oynadı bizimle.bebişim anneye gülücük at dedim döndü gülümsedi el salladı.hadi bir tekme dedim doktor amcan görsün küt vurdu.eğitilmiş bu bebek dedi.erken doğum riskim şimdilik ekarte edildi.5 temmuz yetermiş bana inşallah.ama normal doğum tarihim 5 gün daha öne kaydı.kilosunu ve boyunu sordum boşver gayet i,yi dedi.bu kadar kızlar.mutluyum...darısı başınıza.iki hafta sonrada şeker yüklemem var.kan verdim enfeksiyona bakılacak...
slm ben geldiiiiiiiiiiiiiimmmm..:) şükürler olsun bebişimi gördük babasıyla..günlerdir yaptıgım telkinler işe yaradı.. doktor önce ölçümlerimizi yapalım dedi bende evt evt önce saglıklımı onu ögreneyim sonra cinsiyet dedim.. kafasını ölçtükk karnını falan sonra bacakların ı ölçerken açmış kuzucum bacaklarını yiğidin malı meydandadır hesabı....BENDE SPARTA annesiyim.. kızlar sıpa tam şov yaptı bize ya anlatamam eller ayakalr maşallh çok tatlıydı babsıyla doyamadık... sat la uyumluyus doktor çok begendi gelişimini her şey çok güzel dedi...maşallah..
18 cm ve 249 gr yavrucum.. veeee sadece 1 kilo almışım kızlar doktor çok teşekkür etti bana bebişe iyi baktıgım için..kilo konusuna gelince herşey normal bu aydan sonra kilo almaya başlıcaksın dedi.. bol su ve sıvı tüketiyorum dedim zaten belli bebeğin suyu da çok güzel falan dedi.. bebişim saglıklı sıhhatli ya çok şükür...
kan uyuşmazlıgı tahliimi yaptırcam 15 gun sonra birde15 gun sonra ayrıntılı ultrasyona gircem organlarına bakcas kuzumun...
bu arada Norra aklıma geldi ve sag kalçamın üstünde hafif kemik agrısı gibi bir agrı hissettiğimi söledim magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden dedi...osteocare ve elevite devam dedi...
gelir gelmes size yazdım butun arkadaslarım mj yagmuruna tutmuş durumda onlara cvp yazıp geri dönicem..:)
Kızlarrrrrrrrrr ben geldiiimmm...
Bugün benim doğum günüm ve hayatımın en güzel doğum günü süprizini yaptı bebişim bana..Açmış bacaklarını bekliyormuş annesinii.. Veeeee artık bende bir SPARTA annesiiyiiim..! Herşeyden önemlisi de oğluşum gayet sağlıklıGeçmişi okuyamadım.. Pinky geldimi?
sanirim enflamasyonda oldu surekli ayakta oldugum icin sinirde( en erken randevuyu ctsiye alabildim fizik tedavi icin, bakalim iyi gelir insallah..
Kızlarrrrrrrrrr ben geldiiimmm...
Bugün benim doğum günüm ve hayatımın en güzel doğum günü süprizini yaptı bebişim bana..Açmış bacaklarını bekliyormuş annesinii.. Veeeee artık bende bir SPARTA annesiiyiiim..! Herşeyden önemlisi de oğluşum gayet sağlıklıGeçmişi okuyamadım.. Pinky geldimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?