Canııım geldim geldim...a.s. Bende seni merak ediyordum, seninde gözün aydın bitanem yaa... En az kendim kadar sevindim inan.. Gelsin bakalım oğluşlarımız sağlıcakla.. Sağlığınızda yerindeymiş MAŞALLAH ikinize dehepinize çok teşekkur edrim kızlar... darısı irem ve seerni nin başına sanırım ögrenmeyen bi tek onlar kaldı..iremde birazdan gelip yazar inş. onunda randevusu saat 10 daydı...tabiii gezmezde direk evine gelirse..valla biz eşimle gidiyoruz malum onun işi vardı hastaneden sonra hemen eve geldik benm başka hayallerim vardı alşveriş vs... çünkü daha bebşşime hiiiç bişii almadım ya... neyhse.. alırıs haftasonu.. mercimekim haklısın göbek shovda herkes erkek tahmin etmişti..ayrıca kayrayı tebrik ediorum çok çok emindi o benm göbekden erkek çıkacagına...esrako gözun aydın şekerim prensesin geliyor...
Fasulyeko çoook teşekkür ederim canııım beniiim.. Sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin Allahım :Saruboceq:pinky ve irem güzel sparta anneleri hayırlı olsunnnnnnn. peki 1 kilo almak nasıl süper bir başarıdır sırrı ne??ekmek pilav makarna hamurişi hiç mi yok
telkırma patik muhteşem olmuş
Teşekkür ederiiim bitaneem, hepimize eşlerimizle, evlatlarımızla ve tüm sevdiklerimizle nice güzel seneler versin Allahım..iremcimm hayırlı olsun paşann ve doğum gününn kutlu olsun nice mutlu yıllara eşinle ve oğluşunlaaa
Kızlarrrrrrrrrr ben geldiiimmm...
Bugün benim doğum günüm ve hayatımın en güzel doğum günü süprizini yaptı bebişim bana..Açmış bacaklarını bekliyormuş annesinii.. Veeeee artık bende bir SPARTA annesiiyiiim..! Herşeyden önemlisi de oğluşum gayet sağlıklıGeçmişi okuyamadım.. Pinky geldimi?
iremcimm hayırlı olsun paşann ve doğum gününn kutlu olsun nice mutlu yıllara eşinle ve oğluşunlaaa
esracım çok şirin bi kız yaa dudaklar köfte gibi ayy ne güzell öpücek bi gün annesini o dudaklarr hayali bile süperr,bende istiyorummbu 4 boyutluyuu yaa acaba nerde çektirebilirimm acıbadem pahalı olurr bi araştırayımm
mercimekim dikkat canım kendine amann sakın hastalanıp yatmaa geçmiş olsun şimdidenn
kızlar başak yok hala bugün 4.gün umarım ciddi birşey yoktur evriş sende iletişim bilgileri yokmu bi sorsak ne güzel olurr
esracım bebişin resimleri nerde ben neden kaçırdımmm
Gördüm canım mesajını, eksik olma.. Kalp kalbe karşıdır derler bende bugün bi taraftan hep senin için de dua ettim.. Çok şükür 2mizde muradımıza erdik kaydirigubbakcemile3irem hoşgeldin bende tam senden bahsettim birazdan gelir diye ve sen gelmişsin..göözün aydın canım Rabbim saglıkla kavustursun inş. hepimizi..
AMİİİİİN Kayracııım ağzından bal damlamış a.s.:asigim:İREM ve PİNKY canlarım hayırlı uğurlu olsun oğluşlarınız...allah doğumlarını sünnetlerini damatlıklarınıda göstersin.
PİNKY yanılmadığıma sevindim.
Amiiiiiiiiiiiiin canım inşallah.. Çok teşekkür ederim... a.s.iremcim uzun mutlu sağlıklı yılların olsun ailenle !!!!!!!!! oğluşun sağlıkla gelsin hep seni böyle mutlu etsinnn
Sorma Esracıım, Ağustos da erkek nüfus patlaması olacak bu gidişle..irem gozun aydınn bir sparta annesi daha desene:) bu arada obur topiklerden girip okuyanlar oluyorya arada nedir bu sparta annesi diye sasırıyorlardır herkes o filmi izlememistir sanırım:) bizim dilimizde bir sparta dır gidiyor :))) valla kızlar azınlıkta kaldı bu topikte:)
peki 1 kilo almak nasıl süper bir başarıdır sırrı ne??ekmek pilav makarna hamurişi hiç mi yok
pinkycim 1 kilo aldm derken genel olarak değildir sanırım?son kontorlden bu yana 1 kilo almışsındır heralde CADIARZU
canm inş. sende ögrenirsin valla bende telkinler işe yaradı aç yavrum bacaklarını görelim demeye başla sende..:roflol:merhaba kızlar bugün burdaki güzel haberleri okuyunca inanın çok duygulandım gözlerimden yaş geldi
esrako canım çoooook sevindim güzel haberlerine sağlıkla kucağına alırsın inşallah kızını fotoğrafına baktım çok tatlı canım benim yaaa cicilerede bakcam şimdi
pinkycanım hayırlı olsun oğluşun inşallah bende bir an önce öğrenirim güzel haberlerle size gelirim
ireeemmcanım benim ya bende çok merak etmiştim seninkini dualarımız kabul oldu gözün aydın çoook sevindim
merhaba kızlar bugün burdaki güzel haberleri okuyunca inanın çok duygulandım gözlerimden yaş geldi
ireeemmcanım benim ya bende çok merak etmiştim seninkini dualarımız kabul oldu gözün aydın çoook sevindim
Teşekkür ederiim canım, hepimiz sevdiklerimizle nice güzel senelere yaşarız inşallah. Evett oğluşum çok güzel bi hediye verdi bugün annesine.. Tüm iyi dileklerin için teşekkür ederim bitaneem :1hug:irem cnm nice mutlu senelere inşallah eşinle bebişinle inşallah huzurla mutlulujkla innşallah...gözün aydın bu rada senind oğluşun geliyo maşşalh bebişine ... sağlıkla gelir inşallah
telkirma kız sana özel mj yazamadım...kapalı sanırım.. ya şu patiğin açıklaması olan resim açılmıyor...
irem hoşgeldin bende tam senden bahsettim birazdan gelir diye ve sen gelmişsin..göözün aydın canım Rabbim saglıkla kavustursun inş. hepimizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?