2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

iremcimm hayırlı olsun paşann ve doğum gününn kutlu olsun nice mutlu yıllara eşinle ve oğluşunlaaa

esracım çok şirin bi kız yaa dudaklar köfte gibi ayy ne güzell öpücek bi gün annesini o dudaklarr hayali bile süperr,bende istiyorummbu 4 boyutluyuu yaa acaba nerde çektirebilirimm acıbadem pahalı olurr bi araştırayımm

mercimekim dikkat canım kendine amann sakın hastalanıp yatmaa geçmiş olsun şimdidenn

kızlar başak yok hala bugün 4.gün umarım ciddi birşey yoktur evriş sende iletişim bilgileri yokmu bi sorsak ne güzel olurr

pinky ve irem güzel sparta anneleri hayırlı olsunnnnnnn. peki 1 kilo almak nasıl süper bir başarıdır sırrı ne??ekmek pilav makarna hamurişi hiç mi yok
telkırma patik muhteşem olmuş

defnecim evett bende içtim maalesef ama kurtulduk şükürler olsun rica ederim ne demek keşke herkese duyarlı olsa bıraksa hele helee anne adaylarıı onlara bi türlü inanamıyorum yaa

pinkycim 1 kilo aldm derken genel olarak değildir sanırım?son kontorlden bu yana 1 kilo almışsındır heralde CADIARZU

Canııım geldim geldim...a.s. Bende seni merak ediyordum, seninde gözün aydın bitanem yaa... En az kendim kadar sevindim inan.. Gelsin bakalım oğluşlarımız sağlıcakla.. Sağlığınızda yerindeymiş MAŞALLAH ikinize de

telkirma kız sana özel mj yazamadım...kapalı sanırım.. ya şu patiğin açıklaması olan resim açılmıyor...

irem hoşgeldin bende tam senden bahsettim birazdan gelir diye ve sen gelmişsin..göözün aydın canım Rabbim saglıkla kavustursun inş. hepimizi..

ıREM ve PıNKY canlarım hayırlı uğurlu olsun oğluşlarınız...allah doğumlarını sünnetlerini damatlıklarınıda göstersin.
PıNKY yanılmadığıma sevindim.

pinky ve irem güzel sparta anneleri hayırlı olsunnnnnnn. peki 1 kilo almak nasıl süper bir başarıdır sırrı ne??ekmek pilav makarna hamurişi hiç mi yok
telkırma patik muhteşem olmuş
Fasulyeko çoook teşekkür ederim canııım beniiim.. Sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin Allahım :Saruboceq:
iremcimm hayırlı olsun paşann ve doğum gününn kutlu olsun nice mutlu yıllara eşinle ve oğluşunlaaa
Teşekkür ederiiim bitaneem, hepimize eşlerimizle, evlatlarımızla ve tüm sevdiklerimizle nice güzel seneler versin Allahım..

iremcim uzun mutlu sağlıklı yılların olsun ailenle !!!!!!!!! oğluşun sağlıkla gelsin hep seni böyle mutlu etsinnn

irem gozun aydınn bir sparta annesi daha desene:) bu arada obur topiklerden girip okuyanlar oluyorya arada nedir bu sparta annesi diye sasırıyorlardır herkes o filmi izlememistir sanırım:) bizim dilimizde bir sparta dır gidiyor :))) valla kızlar azınlıkta kaldı bu topikte:)

ya dimi esracım dudaklar etli etli babasına ve anasına çekicek tabi kime çekicek:))

esracım bebişin resimleri nerde ben neden kaçırdımmm

canım cicielr bu linkte

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-agustos-bebislerinin-cicileri-burada-15.html

irem hoşgeldin bende tam senden bahsettim birazdan gelir diye ve sen gelmişsin..göözün aydın canım Rabbim saglıkla kavustursun inş. hepimizi..
Gördüm canım mesajını, eksik olma.. Kalp kalbe karşıdır derler bende bugün bi taraftan hep senin için de dua ettim.. Çok şükür 2mizde muradımıza erdik kaydirigubbakcemile3
İREM ve PİNKY canlarım hayırlı uğurlu olsun oğluşlarınız...allah doğumlarını sünnetlerini damatlıklarınıda göstersin.
PİNKY yanılmadığıma sevindim.
AMİİİİİN Kayracııım ağzından bal damlamış a.s.:asigim:

iremcim uzun mutlu sağlıklı yılların olsun ailenle !!!!!!!!! oğluşun sağlıkla gelsin hep seni böyle mutlu etsinnn
Amiiiiiiiiiiiiin canım inşallah.. Çok teşekkür ederim... a.s.
Sorma Esracıım, Ağustos da erkek nüfus patlaması olacak bu gidişle..

merhaba kızlar bugün burdaki güzel haberleri okuyunca inanın çok duygulandım gözlerimden yaş geldi

esrako canım çoooook sevindim güzel haberlerine sağlıkla kucağına alırsın inşallah kızını fotoğrafına baktım çok tatlı canım benim yaaa cicilerede bakcam şimdi
pinkycanım hayırlı olsun oğluşun inşallah bende bir an önce öğrenirim güzel haberlerle size gelirim
ireeemmcanım benim ya bende çok merak etmiştim seninkini dualarımız kabul oldu gözün aydın çoook sevindim

esrako cnm gözün aydın negüsel .maşallah bebişine sağlıkla gelsin inşallah
pink gözün aydın cnm ne güsel oğlun olcak maşallah ...sağlıkla gelir inşallah

irem cnm nice mutlu senelere inşallah eşinle bebişinle inşallah huzurla mutlulujkla innşallah...gözün aydın bu rada senind oğluşun geliyo maşşalh bebişine ... sağlıkla gelir inşallah

peki 1 kilo almak nasıl süper bir başarıdır sırrı ne??ekmek pilav makarna hamurişi hiç mi yok

pinkycim 1 kilo aldm derken genel olarak değildir sanırım?son kontorlden bu yana 1 kilo almışsındır heralde CADIARZU

fasülyeko ve esracım vallaha 1 kilo almışım ben zaten
almadıgmı biliyordum.. ilk 3 ay 4 kilo verdim bildiğiniz gibi en son 12+5 de gitmiştim doktora benm doktor 6 haftada bir çagııryorda..ozamndan beri sadec 1 kilo almışım.valla özel bişii yapmıyorum çok su içiyorum hamurişine gelince valla kayınvalidem arnavut burda bizim bi gelin gezmelerimiz var herçeşit hamur işi mecburen yiyosun üstelik çook sverim pilav desen hergun olsa yerim hiiç acımam...ama şunu etkisi oldugunu düşünüyorum ben 2 gunde bir soda içiyorum akşam yemekden sonra..magnezyum için..hemde hazmetmek kolay oluyor..doktorum gayet normal bu aydan sonra almaya başlıcaksın dedi..umarım bu aydan sonra çook almam..ben zaten ölee çok zayıf değilim ilk gittiğimde 62 dim 4 kilo vernce 58 oldum bugunde 58.9 dum valla... öle yani

canm inş. sende ögrenirsin valla bende telkinler işe yaradı aç yavrum bacaklarını görelim demeye başla sende..:roflol:

ya kızlar bende başağı çok merak ettim profilinden baktım şimdi en son ayın 22sinde pazar günü yazmış ve pazartesi dokora gidecğini söylemişti ne oldu acaba yaa

Eksik olma bitaneeeeem a.s.Canıııım bundan sonra senin için başlıyoruz dua etmeye, kendi adıma söz veririm dua edicem senin için bol bol yerimseniben Biran önce sende önce sağlıklı olduğunu sonrada cinsiyetini öğrenirsin inş :Saruboceq:

irem cnm nice mutlu senelere inşallah eşinle bebişinle inşallah huzurla mutlulujkla innşallah...gözün aydın bu rada senind oğluşun geliyo maşşalh bebişine ... sağlıkla gelir inşallah
Teşekkür ederiim canım, hepimiz sevdiklerimizle nice güzel senelere yaşarız inşallah. Evett oğluşum çok güzel bi hediye verdi bugün annesine.. Tüm iyi dileklerin için teşekkür ederim bitaneem :1hug:

pink ve irem oğluşlar hayırlı olssuuuuunnnnn.siz ilk öğreniyosunuz dimi daha önce dr lar bi tahminde bulunmamışlarmıydı?

Albüme de koydum bakabilirsin. Bu arada senin tırtılı hala merak ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…