Teşekkürler canııım, evet ilk kez doğum günümde öğrendim cinsiyetinii...pink ve irem oğluşlar hayırlı olssuuuuunnnnn.siz ilk öğreniyosunuz dimi daha önce dr lar bi tahminde bulunmamışlarmıydı?
Çoook teşekkür ederim petriğim.. Amiiin hep birlikte inş :Saruboceq:İrem hadi gözün aydın hayırlı olsun oğluşun maşallah yavruna
Doğum günün kutlu olsun nica mutlu sağlıklı yıllara a.s.
bu arada bebegim 361 gr olmus , boy sormadım sanırım olcmuyorlar artık
bir hafta onde gidiyormus su anda, 3 hafta evel 204 gr dı ne kadar hızlı buyuyorlar artık bundan sonra zaten organ gelisimi azalıyor organlar buyumeye daha agırdevam ediyor yag dokusu artıyormus yani agırlıgı hizla buyuyecekk
bir seydaha yazmıstım sizlere gitmeden once ben mide hizamda sertlik hissediyorum diye
hep netten hafta hafta gebelikleri okudgumda 20, haftada iste rahminiz artıkgobek deliginiz hizasında ustsınırı yani rahmin vs diye yazyordu bende mide kismimda birsey yutmusum gibi ne var diyordum bugun cekim yapılırken bir baktım gobek deligimin epey epey ustlerinde gezniyior alet dedim burda da bebekmi var e tabiki dedi dr baktım kafasıyukarda bizimkinin vedirek midemin ustunde oglumda oldugu gibi yani benim alt karın daha yumusak ust taraf sert nasıl oluyor diyordum nedeni anlasıldı
demek nette yazanbilgiler fiks herkese uyacak diye birsey yok
ve kiz diyemi bilmem nerdeyse yan bosluklaırama dogru bile ultrason probunu gezdirip goruntu aldılar yayık epey kese sanırım,
kızlar akşam eşim beni çok güldürdü
diyorki sütün çok olursa yoğurt yapacakmısın?
:1shok: :roflol: yoğurtmu ne yoğurdu aşkım anne sütünden yoğurtmu olur hiç,
e gördükya yoğurt yapma makinası, anne sütünden yoğurt yapmak için değilmi onlar ? ays koptum gülmekten çok tatlıydı yapılır sanıyor, bu sabahda araştırmış deneme yapılmış ama yoğurt tutmamış, gördünmü diyor sadece benim aklıma gelmemiş kaydirigubbakcemile3 çok tatlı benim kocam
kış boyu hasta olmadım olmadım...sabah kalktım boğazım gıcıklanıo ve halsizim ve çalışıyorum...ocağa atom karışımından koydum..inşallah iyi gelir....
off mart ayı yaktınn benii...
Mercimekim, ben dün 1 lt dondurma yedim. Boğazlarım hafiften gıcıklanıyo..Mart Nisan MAyıs çok tehlikeli aylar dikkat etmemiz gerek. Kıştan fena.Havaların durumu belli olmuyo malum bi sıcak bi serin..
slm ben geldiiiiiiiiiiiiiimmmm..:) şükürler olsun bebişimi gördük babasıyla..günlerdir yaptıgım telkinler işe yaradı.. doktor önce ölçümlerimizi yapalım dedi bende evt evt önce saglıklımı onu ögreneyim sonra cinsiyet dedim.. kafasını ölçtükk karnını falan sonra bacakların ı ölçerken açmış kuzucum bacaklarını yiğidin malı meydandadır hesabı....BENDE SPARTA annesiyim.. kızlar sıpa tam şov yaptı bize ya anlatamam eller ayakalr maşallh çok tatlıydı babsıyla doyamadık... sat la uyumluyus doktor çok begendi gelişimini her şey çok güzel dedi...maşallah..
18 cm ve 249 gr yavrucum.. veeee sadece 1 kilo almışım kızlar doktor çok teşekkür etti bana bebişe iyi baktıgım için..kilo konusuna gelince herşey normal bu aydan sonra kilo almaya başlıcaksın dedi.. bol su ve sıvı tüketiyorum dedim zaten belli bebeğin suyu da çok güzel falan dedi.. bebişim saglıklı sıhhatli ya çok şükür...
kan uyuşmazlıgı tahliimi yaptırcam 15 gun sonra birde15 gun sonra ayrıntılı ultrasyona gircem organlarına bakcas kuzumun...
bu arada Norra aklıma geldi ve sag kalçamın üstünde hafif kemik agrısı gibi bir agrı hissettiğimi söledim magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden dedi...osteocare ve elevite devam dedi...
gelir gelmes size yazdım butun arkadaslarım mj yagmuruna tutmuş durumda onlara cvp yazıp geri dönicem..:)
Kızlarrrrrrrrrr ben geldiiimmm...
Bugün benim doğum günüm ve hayatımın en güzel doğum günü süprizini yaptı bebişim bana..Açmış bacaklarını bekliyormuş annesinii.. Veeeee artık bende bir SPARTA annesiiyiiim..! Herşeyden önemlisi de oğluşum gayet sağlıklıGeçmişi okuyamadım.. Pinky geldimi?
Günaydınlar :
Kayra gözün aydın bebeğinin iyi olmasına sevindim, içimizde ilk bebeğine kavuşacak olan sensin sağlıkla kuacağına alırsın inşallah, cinsiyeti için birşey dedimi dr. ?
negüzel çok net hissediyorsun tekmeleri darısı başıma sabırsızlıkla bekliyorum
hafta içi çalışan kadına misafirmi gelirmiş peh
Esrako gözünaydın çok sevindim senin adına pembeli prenses kaydirigubbakcemile3 neler aldın kızına hadi eklede görelim 0-3 aylıkmı aldın ? sen tecrübelisin anlatsana hangi boy almak daha mantıklı ?
kayra gözünaydın canım.biraz olsun rahatlamışsındır ağrı sebebini öğrendiğin için
kayra gözün aydın canım haberler gercekten çok güzel
maşşallah bebişine
maşallah kayracım allah sağlıklı sıhatli analı babalı büyütsün
merhaba kizlar..bu aralar cok yogunum..evi boyattiriyoruz ve tahmin edeceginiz gibi heryer berbat halde..insallah iyisinizdir..Kayracigim iyi olmana sevindim..senin sorun bendede var ama simdilik riskli gözükmüyor..kan sonuclarimdada demir eksikligi cikmis..bu yüzden demir hapi aliyorum..simdilik 24.haftamda ki seker testini bekliyorum..
kayracim gozun aydin bebisin iyimis, oh masallah annesi, tekmelerde hissediliyor ne guzel..umarim misafirlerin cabucak gider sende yarin dinlenirsin bol bol..
yok canım ya kalktığımdan beri ev topluyorum.sağol bitanem.güzel haberler herkesi bulsun...
hmmm, sansur koyucaz bu yaziya....hadi size iyi aksamlar bakalim, guzel bir aksam ve gece gecirin:)))sengözlerimebaksanab
Ay ne güzel, maşallah ömüre.. İnşallah bizimkiler de en kısa zamanda kuvvetlenir. Daha çok tekme istiyorum, daha çookkkk!! Bağımlısı oldum :
Ayrıca ne güzel, gelişimi güzelmiş sıpanın. 1 haftam var benim. Haftaya bugün de ben yazacağım size..
olacak canım olacak kemikler güçlendikçe tekmeler hissedilirmiş...
Allaaaaam ben de kocamla yalnız kalmak ve koklaşa koklaşa sevişmek istiyorum... Sanırım 1 hafta içinde (bunu ne çok söyledim) evimize geçicez.. Şeniz :icecream: :asigim:
kayracım hayırlı olsun güsel haberlerle gelmişsin.kusura bakma uzun zamandan beri yoktum geçmişte maşallah 200 sayfa olmuş. merak ettim canım kötü bişeyiniz yok değil mi.
kızlarr ben kaçarr,bu akşam bidaha girememm e malumunuz yemekten ve pastadan sonra göbeğime bi kırmızı kurdela bağlayıp kocişime doğumgünü hediyesi vericem :jeyyar: bu gece çook havamdayım hormonlarda tavana yakın bi yerlerde şanslı bizimki bu gecee laelaelaelaelae
öpüldünüzz göbişlerinizdennn :CüvCüv:
sağol canım sağlıklı olsunda ben beklemeye razıyım..canım erkek benim sıpam.çok oldu belli olalı ama kaçırdın sanırım...bana gelir işte bahtsız bedevi hesabı...
yok yok biliyordum belkı yalnışdır kızdır diyordunya ondan sordum
ya sanırım gozleri 22 demi ne acılıyo hiç acık gormedik ama bir ara agzı acıktı resmen guluyor gibi idi evrimin kuzey aklıma geldi içimden guldum orda ne alem bunlar diye agzı boyle sarkı soyler gibi acık idi acıp kapatıyodu falan :))
günün gün olmuş canım..Allah oğluşunla daha güzel günler göstersinKızlarrrrrrrrrr ben geldiiimmm...
Bugün benim doğum günüm ve hayatımın en güzel doğum günü süprizini yaptı bebişim bana..Açmış bacaklarını bekliyormuş annesinii.. Veeeee artık bende bir SPARTA annesiiyiiim..! Herşeyden önemlisi de oğluşum gayet sağlıklıGeçmişi okuyamadım.. Pinky geldimi?
:çok üzgünüm:senağlamaçok istiyordum allahta biliyor ya ama ne yapalım kısmet dedim.kızı olanlarınkiyle avunurum artık...yanlış çıkanlar olmuştu ya bir umut dedim ama olmadı.neyse küsecek şimdi.sağlıkla zamanında gelsinde önemli değil artık...:Saruboceq:
SELAM KIZLAR
İREM ve PİNKY oğluşlarınız olacakmış. gözünüz aydın olsun SPARTA anneler... yahu biri de kızım olacak diye gelsin ayol... gerçekten azınlık kaldık.
cinsiyet öğrenemeyen kimler kaldı? SEERNİ? başka kim vardı? PETRİK?
ireem dogum gunun kutlu olsun canm bu arada....
Oooooo Spartalar dıyarına hoşgeldinisss kaydirigubbakcemile3 Gözün aydın senin de İremim... Alllahım nazarlardan saklasın hepimizi.
İremim.. dogum günün kutlu olsun.. oğluşunla, eşinle, daha nice nice yılları kutlamanız dileğiyle.. içinden gecen herseyın sana nasip olacagı bir yıl olsun inşallah..
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar.. İnanın bugün mutluluğuma mutluluk kattınız, iyi ki varsınııız Hep birlikte - evlatlarımızla, sevdiklerimizle beraber - nice güzel senelere inşallah :Saruboceq: Sizleriii seviyoruuummm :asigim:İREM ve PİNKY oğluşlarınız olacakmış. gözünüz aydın olsun SPARTA anneler... İREMcim aynı zamanda doğumgünün kutlu olsun, nice mutlu yıllara...
Aynen dediğin gibi oldu canııım kaydirigubbakcemile3 Teşekkür ederim güzel dileklerin için, amin inş :Saruboceq:günün gün olmuş canım..Allah oğluşunla daha güzel günler göstersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?