2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ay pinkycim süper demekki bünye ile alakalı ama şanslısın al anacım artık kilolalrııı bak kıskanıyorummm ona göreeee

ırem hadi gözün aydın hayırlı olsun oğluşun maşallah yavruna

Doğum günün kutlu olsun nica mutlu sağlıklı yıllara a.s.

ayyy kızlar ya şu helikopter kazasına içim acıdı valla dundne beri...bugun 112 yle yapılan görüşmeyi yayınlamıslar ayy çk fena ya umarım en kısa zamanda ulaşırlar...

ireem dogum gunun kutlu olsun canm bu arada...

kayrq gerçektn tebrik ediyorum sen çok emindin vee kayranın göbek tahminikonusundaki başarısı tescillenmiştir...

Maaşalllahhhh prensesimizee.. gözün aydın Esracım...

Ya alem bu adamlarr yaaa kaydirigubbakcemile3 hayal gucune bak..

kış boyu hasta olmadım olmadım...sabah kalktım boğazım gıcıklanıo ve halsizim ve çalışıyorum...ocağa atom karışımından koydum..inşallah iyi gelir....
off mart ayı yaktınn benii...

Gecmiş olsun kuzum.. iyi koru kolla kendını, aman haa.. az kaldı kısın bıtmesıne. Dayan.

Mercimekim, ben dün 1 lt dondurma yedim. Boğazlarım hafiften gıcıklanıyo..Mart Nisan MAyıs çok tehlikeli aylar dikkat etmemiz gerek. Kıştan fena.Havaların durumu belli olmuyo malum bi sıcak bi serin..

Maşallahh annem sana yaa.. ılık su ıcseydın barı uzerıne...

Gzöün aydın Pinkymm, oglusun hayırlı ugurlu olsun kuzum... sonuna kadar en guzel haberlerın boyle olsun.. biir de ne o ole 1 kg aldım falan.. hiç utanman sıkılman yok mu senın yazıyosun buraya kötükedihüso

iste bu da resmimizzz

Esra.. kızın sana benziyor yaa.. resmen surat sen.. :)))

Oooooo Spartalar dıyarına hoşgeldinisss kaydirigubbakcemile3 Gözün aydın senin de İremim... Alllahım nazarlardan saklasın hepimizi.

Biz Burcu ıle dısarı cıkıcas.. su Kıpaya gıdıp bakalım dıyorus, bebek ürünlerinde ındırım varmıs yaa... gelınce yazarım deger mı degmez mı? indirim ne durumda diye..

sağol canım sağlıklı olsunda ben beklemeye razıyım..canım erkek benim sıpam.çok oldu belli olalı ama kaçırdın sanırım...bana gelir işte bahtsız bedevi hesabı...

kayra gözünaydın canım.biraz olsun rahatlamışsındır ağrı sebebini öğrendiğin için

yok be güzelim ben doğurana kadar rahatlayamam...sağol bitanem.bir şeker yüklemem birde bebişin kalp grafiği kaldı inşallah.

kayra gözün aydın canım haberler gercekten çok güzel
maşşallah bebişine

sağol canım darısı başınıza inşallah...

maşallah kayracım allah sağlıklı sıhatli analı babalı büyütsün

sağol güzelim çok sağol..

canım boya zamanımı?ağrılarla...işte benimde 24.haftama denk geliyor.hayırlısı artık.dikkat et kendine...

allahım evine geçsende bir başlasan sıcak gecelere.ilahi deli....

kayracım hayırlı olsun güsel haberlerle gelmişsin.kusura bakma uzun zamandan beri yoktum geçmişte maşallah 200 sayfa olmuş. merak ettim canım kötü bişeyiniz yok değil mi.

yok canım ya sağol.ağrılar bebeğim ve ben.muhteşem bir üçlü olduk...

eh valla pes.olan var olmayan var değilmi ama?

iste bu da resmimizzz

allahım nazarlarda saklasın...

İremim.. dogum günün kutlu olsun.. oğluşunla, eşinle, daha nice nice yılları kutlamanız dileğiyle.. içinden gecen herseyın sana nasip olacagı bir yıl olsun inşallah..

sağol canım sağlıklı olsunda ben beklemeye razıyım..canım erkek benim sıpam.çok oldu belli olalı ama kaçırdın sanırım...bana gelir işte bahtsız bedevi hesabı...

yok yok biliyordum belkı yalnışdır kızdır diyordunya ondan sordum

yok yok biliyordum belkı yalnışdır kızdır diyordunya ondan sordum

:çok üzgünüm:senağlamaçok istiyordum allahta biliyor ya ama ne yapalım kısmet dedim.kızı olanlarınkiyle avunurum artık...yanlış çıkanlar olmuştu ya bir umut dedim ama olmadı.neyse küsecek şimdi.sağlıkla zamanında gelsinde önemli değil artık...:Saruboceq:

evrişcim canm saol:) utanmak demişsin ya yahu ben zaen zayıf değilimki baksana sen NAZAN daha yeni 57 olacakmış..:) o yuzden sorun yok depodan yiyos biz:)siz zayıf anneler olarak kilo almanız normal..

SELAM KIZLAR,

o kadar yoğun bir gün ki, çok az sayfayı okuyabildim, onu da ara ara gözucuyla.... atladığım çok haber olabilir. ama şunları yakaladım:

KAYRA ve ESRAKO, sizin kuzular sınavı başarıyla atlaşmışlar. gözünüz aydın. sizleri detaylı okudum ama uzun uzun yorum yazacak vaktim yok, sadece tebriklerimi iletiyorum....hihoyyyt

İREM ve PİNKY oğluşlarınız olacakmış. gözünüz aydın olsun SPARTA anneler... yahu biri de kızım olacak diye gelsin ayol... gerçekten azınlık kaldık.
cinsiyet öğrenemeyen kimler kaldı? SEERNİ? başka kim vardı? PETRİK?

İREMcim aynı zamanda doğumgünün kutlu olsun, nice mutlu yıllara...
MERCİMEK geçmiş olsun canım, dikkat et de hafif atlat. mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır. 1 lt dondurma yiyen sen miydin? pek iyi etmemişsin.

kızlar başka varmıy dı havadis?

evet canım, ben 22. haftadayım ya benim kız gözlerini de ağzını da açıp açıp kapatıyordu.

ben değilim Aftabru...Telkırma yemiş dondurmayı...ben havaların dengesizliğinden dolayı üşüttüm..atom karışımı içiyorum sabahtan beri...çok halsizim...

Kayracım ben de tebrik etmiştim seni, kaçırmış olabilrisn...oğluşun sağlıklıymış, ne güzel..ben de haftaya gidicem dr.a..gıdıklayıp duruyo kerata..
anlatıcakların vardı bugün...

günün gün olmuş canım..Allah oğluşunla daha güzel günler göstersin

Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin Kayra gerisi boş

ben sparta annesiyim unuttunmu ? hızlı okuyup karıştırmışsın kaydirigubbakcemile3
Serni kaldı sadece öğrenecek o da az kaldı

mercimekcim geçmiş olsun ben atlamışım pardon , portakal suyu iç iyi geliyor birde ıhlamur kaynat iyimisin şimdi?

ireem dogum gunun kutlu olsun canm bu arada....
Oooooo Spartalar dıyarına hoşgeldinisss kaydirigubbakcemile3 Gözün aydın senin de İremim... Alllahım nazarlardan saklasın hepimizi.
İremim.. dogum günün kutlu olsun.. oğluşunla, eşinle, daha nice nice yılları kutlamanız dileğiyle.. içinden gecen herseyın sana nasip olacagı bir yıl olsun inşallah..
İREM ve PİNKY oğluşlarınız olacakmış. gözünüz aydın olsun SPARTA anneler... İREMcim aynı zamanda doğumgünün kutlu olsun, nice mutlu yıllara...
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar.. İnanın bugün mutluluğuma mutluluk kattınız, iyi ki varsınııız Hep birlikte - evlatlarımızla, sevdiklerimizle beraber - nice güzel senelere inşallah :Saruboceq: Sizleriii seviyoruuummm :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…