mercimekcim geçmiş olsun ben atlamışım pardon , portakal suyu iç iyi geliyor birde ıhlamur kaynat iyimisin şimdi?
merhaba arkadaşlarr geçmiş sayfaları okumaya fırsat bulamadım henüzz benim bir sorunum var paylaşmak istedim ve benim gibi aynı sorunu yaşamış arkdaşlarımda varsa sizlerdende yardım almak istedim.hem kendimden hem sorunumdanda bahsedicem.
ben 19 haftalık hamişim bir kızım olucak geçen hafta sağ böbrek tarafımdaki şiddetli ağrıyla dr umu aradım apandist yada gaz sıkışması olabilir dedi ama hemen genel cerrahiye gitmelisin apandist ise hemen gerekenler yapılmalı dedi neyse hemen hasteneye gittik ilk 3 saat hiç bir şekilde teşhis konulamadıı ikinci gittiğimiz hastanede gaz sıkışması olduğu anlaşıldı kısa züreli bir tedavi uygulandı ardından dr umu tekrar aradım ve bir ilaç kullanmammı istedi barsak düzenliyici bir ilaaç günde dört defa iç dedi fakat ben genede bebişime zararı olur diye sadece iki defa kullandım. geçen gece gene aynı sancılarla dr a gittim gene aynı şey olduğunu biliyordum.gebelik döneminde bu sorunu yaşamış arkadaşlarım varsa ilaç dışında bitkisel olarak faydalandığınız etkisini gördüğünüz bir şeyler varsa lütfen yardımcı olunn.....hepimiz için sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsinn..
canım geçmiş olsun benim bi arkadaşta olmuştu hamileyken (şimdi bebeği 2 aylık oldu doğumunu yaptı) iki gece sancılanmıştı ona doktor serum vermişti bir gece hastanede kaldı sonra geçti bi daha olmadı demişti
ağustosun tüm güzel annelerine merhaba artık ben sadece sizi okumakla yetiniyorum mutlu olanların mutluluğunu paylaşıyorum zor durumda olanlar için dua ediyorum rabbim yavrularımızı sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin
şimdi size birini soaracagım bi arkadaşım tanışmak istiyo aynı şekilde hamile kalmış adını hatırlayamadım bi türlü son adet tarihim ağustos diyordu polikistikover hastalığı vardı bizimle doğum yapacak hatırlayan yada şimdi burdaysa bana cevap verebilir mi
çok teşekkür ederim cnm biyolog83 bana serum değilde başka bir tedavi uygulandı ama ikinci defa gene aynı şeyi yaşayınca ürktüm açıkçası bitkisel doğall tedavi yöntemleri varmı diye baktım araştırdım ama hiç bişi bulamadımm allahım hiç kimseye yaşatmasın gerçekten çok zordu.
telkırma yaprak dökümünde önemli bişiler oldumu yaa kaçırdım dün akşam netten bulabilirsem izlicem niye hırslandın o kadar dadandın dondurmayaa,ay bide mammut takımı harikaa yaa evet ben bayıldım
evrişcim canm saol:) utanmak demişsin ya yahu ben zaen zayıf değilimki baksana sen NAZAN daha yeni 57 olacakmış..:) o yuzden sorun yok depodan yiyos biz:)siz zayıf anneler olarak kilo almanız normal..
ben sparta annesiyim unuttunmu ? hızlı okuyup karıştırmışsın kaydirigubbakcemile3
Serni kaldı sadece öğrenecek o da az kaldı
Sayın deneyimli anne Esrako bişey soracam,
Ben bebek arabası ve ana kucağı aldım. Küçük beşik almak istemiyorum malum çok az yatacaklar orda hemen büyüyolar. Bir iki ay o ana kucağında yatsa olmaz mı..Odama getiririm yanımda durur arabasında. Sonra normal beşik ve şifonyer gibi bişey alırsam oraya transfer ederiz. Bu arada IKEA'nın mammut takımını çok beğenmiştik. Ondan almayı planlıyorum. Taaa yeşilköydeki fuar zamanı İkea'ya da bakmıştık o zaman görmüştüm... Gypsesra da yazmıştı. Çok şirin şeyler var. Beşiğini ve şifonyerini alsam yeter. Annem diyor ki bebek zaten kıpraşmıyo bir iki ay yatar o ana kucağında.. Sence?
Biz de dışardaydık sonlarına yetiştim. Leylayla Oğuz Antalya'ya gittiler kaçamak yapmaya. Ferhunde görmüştü ya onları havalimanında fotoğraflarını çekmişti. Onu Leylaya mesajladı. Leyla korktu tabi evdekilere de söyler diye. amaaa Oğuz ne yapsa beğenirsin, Leyla banyodayken o fotoğrafı (ikisinin havalimanında beraber çekilmiş olan) Neclaya mesajladı. İşte ben o 1 lt'yi orda götürdüm sanırım:)
Sonra Fikret de öğrendi, çok sinirlendi. Babası da seminere gitmediğini öğrendi..Falan filan. E sen tabi göbeğindeki kırmızı kurdelayı çözdürmekle meşguldün izleyemedin tabi. Noldu çözebildiniz mi bari:))))))))))
Evet mammut takım çok güzel..Pembesi daha da güzel demi. Kız anneleri çok şanslı yaaa!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?