2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

geçmiş olsun..bende de oluyo sancı oluyo anlıyorum gazdan olduğu..öncelikle ilaç dışında yapabilceklerinş söleim ben sana asla gazı içinde tutma geliyosa müsaişt ortamö olmuyo o anda belki uygun bi ortam bul tutubca çok fena oluyo bende dün akşam oldu..asla üşütme ayakalrın sıcak tut ..hemen gazla doluyo içerisi önceden böle diildim ben...umarım bi daha böle bi sorun yaşamzzsın cnm

BEBEK SEKERı , HASTANE KAPI SUSLERı VS FıYATLARI

arkadaslar dun eminonunde sadece tek bir magazaya girebildim keza çokkk yoruldum. ama hersey vardı omagazada. fiyatlarda eminunonde herseyde uç asagı bes yukarı yanyana olan dukkanlarda pekbirsey değismiyor z aten çok dolasmaya keza gerek yok gibi.

fiyatları yazıyorum size fikir olması için.

içine seker koymak için olan tul kese ler 50 lik posetlerde fiyatı 11 TL
ustune slikon tabancası ile yapıstırılabilen biblolar 35 Kr dan baslıyor
hastane kapı susleri 20 Tl den baslıyor benim begendiklerim 30 civarı
hazır kese niyetine alınacak iste minik cuzdan gibi yok bebek biberonu seklinde olan falan var direk hiçbir emek sarfetmeden direk içne seker konabilcekkese canta vs ler var onlar biraz daha pahalı tabi tanesi 1,40 Tl
takı takmak için suslu tuylu yastıklar birkaç çesit vardı 18 Tl idi.
hersey çok sekerdi çok guzeldi gidip bir dukkandan pazarlıkla hersey alınıp çıkılabilir yani.

site adresi tahtabesik.com amasite yapım asamasında imis su anda çok tatlı ilgili birde bayan vardı orda . ilgilenenlere duyrulur.

benim oooooooooo..hayırdır???

canım ya ben senin durumunu işten bi arkadaşa anlatmıştım onun da polikistik over rahatsızlığı vardı çok şaşırmıştı demek öyle hamile kalınabiliyo bende kaç ay adet olmayınca hemen doktora gidiyorum öğrendiğim iyi oldu dedi ve seninle tanışmak istiyordu derken bu konuşmamızın üzerinde iki hafta geçmeden doktordan o kadar mutlu geldiki o da kaç aydır adet olmuyordu ve hamile kalmıştı aynı senin gibi bugun yine seni sordu tanışmak isterim deiye sen daha öndesin ya onunki şimdi 9 haftalık

Esrako, Bana da garip geldi kendime destek aradım saol ana kucağı için..Gerçi benimki pek eğimli değil düz gibi bişey..Neyse yerde yatırırım artık...Şaka yaaaaa..

Gypsesra ne diyim sana ben şimdi.. Haberin olsun kafamda canlandırmaktan alıkoyamadım kendimi..Hay allah yaramazlar sizi..

Aftabru şu 70 kiloları zikreden benim. Şu an 72 yim..63'le başlamıştım...Ama şişko olmadım henüz.Benim kilolar dağılıyo her köşeme gören inanamıyo bu kadar olamazsın diyolar..Allahım en fazla 5-6 daha alarak kurtarsam şu işi. Ben kilo vermekten korkmuyorum da doğumda zorlar mı beni diye endişeleniyorum..Normal isteğim olursa tabi..

Evet bizim gibi polikstik over hastalarına sürekli müdahale olmadan hamile kalamazsınız derlerdi. Ben de neyse karar verirsem bebek yapmaya giderim ne gerekiyosa yaparız derken, korunmayı bıraktım 3 ay sonra hamileydim.Hiçbir tedavi olmadan yani.. Şok ki ne şok...Arkadaşınla tanışalım.. Dikkat etsin bizde düşük tehlikesi fazla oluyo..Gerçi ben kafama çok takmamıştım bişey de olmadı şükür..Çok sevindim arkadaşın adına..Mucize bu arkadaşlar başka bişey değil işte...

anladım canım :) ya koltukta bile yatar yani duz zemin olsun sırtına destek yastık koncak biliyorsun yan yatırmak gerekiyor. hos bu kurallar surekil değiyor dr larda son yıllarda. benim mantıgıma yan yatırmak geliyor. oglumu sis kofte gibi habire çevirirdim her uykusunda baska yonune yatırırdım ki kafası ezilmesin duzgun olsun diye aynende su an amerikan yada kavun kafa denen arkası bombeli guzel kafalardan. ha tebi dogumdaki seklide onemil dogumadad boyle guzeldi kafası ama duzy atırsam basılırdı arkası. erkek anneleri ona dikkat etmelisizin sbirde

aa evet ya ben gypsy esrayı unutmuştum..kız Allah seni..............kaydirigubbakcemile3 kurdeleçok şirin yahu..tahrik gücü yüksek şeyler kullansaydın ya...

ben de duydum onu..bebeği yan yatırmak gerekiyomuş..hem kafası muntazam oluyomuş hem de kusarsa boğulmasın diye..

aa ben bunu bilmiyodum..yani sürekli sag yada sol yatırmak yok ...hmm ayyh esra senden çok şey ögrences..:) yan yatırma olayını ilk zamnlar çok kustugu için şart diye biliodum ama hmmm demek tek taraflı değil sürekli farklı yatırcas...:lepi: saol esra..

Benim de en nefret ettiğim kafa arkası düz kafalar, annem de biz öyle olmayalım diye hiç sırtüstü sürekli yatırmamış..saçlar bizde kapatıyo ama erkeklerde çok belli haklısın Esrako..Dikkat edicem..Bir ara sünnet konusunu açmak istiyorum ama çok mu erken..Ben hemen olsun istiyorum babası yazık diyo..E işte daha iyi göbeği düşerken pipisi de iyileşir çok acı çekmeden..Ama en geç 40'ının içinde yapılsa ne iyi olur..Siz Berke'ye nasıl yaptınız??

Samanyolu hoşgeldin, cinsiyetini soruyoruz hemen. Kızsa alıyoruz, erkekse almıyoruz.. Çok erkek var topikte çünkü...

telkirma anladım ya nihayet patiğin nasıl oldugunu..kız daha ayrıntılı bi resm buldum... aaa çok basitmiş..benm tırtıla gelince ya ilk eklediğim gibi hala henüz ayaklarını yapmadım antenler ve gözlerde yok... ama renkler cok güzel oldu.

Samanyolu hoşgeldin, cinsiyetini soruyoruz hemen. Kızsa alıyoruz, erkekse almıyoruz.. Çok erkek var topikte çünkü...

hoşbulduk;
malesef cinsiyeti belli değil henüz geçen ayakları kapalı olduğu için görünmedi kısmetse pazartesi bir daha gideceğiz. sanki erkek gibi hissediyorum ben bakalım kısmet

bende eşime söyledim 40 güne kadar ağrıyı daha az hissedermiş dedimde, hatırlaması daha iyi 6-7 yaşlarında yaptırırız dedi, yaptırsak iyi olacak ama babamız izin vermez

Samanyolu hoşgeldiin

:roflol::roflol:sırnaşık şey:dance: ayy sen çok yaşa güldürdün beni...

hoşgeldin samanyolu aramıza..Allah saglıkla kavustursun bebişini.. nerdensin bebişinn cinsiytei ne?a.s.

aa evet ya ben gypsy esrayı unutmuştum..kız Allah seni..............kaydirigubbakcemile3 kurdeleçok şirin yahu..tahrik gücü yüksek şeyler kullansaydın ya...
aman be güzelim olsunda boşver tahriki felannn hemdee kırmızı kurdela gelinlikteki belime bağladığım ordan saklamıştımm delikafadulden

telkırmaa süpersinn canlandırma yapmaa valla pek güzel bi görüntü yok yane ortadaa şişko şişko ıyy bu adamları anlamak zor anacımmm

selam,
beni de aranıza alırmısınız 17 haftalık hamileyim kısmetse ağustos 27 gibi doğum yapacağım.

hoşgeldin samanyoluu cinsiyet alalım hemennn bebişindee hayırlı olsun bu arada

arkadaşlar çok sağolun
benim ikinci bebeğim 7 yaşında bir kızım var ankarada oturuyorum.
hepimize hayırlı olsun sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah

sünneti olayıı ben minikken istemem yaa büyüsün birazz şöle düğünlü felannn hatta benim bi hayalim var kızlarr hep öle istemişimdir oğlumun sünnet düğününde bembeyaz giyinicemm gelinler gibii tabii şık bir abiyee ayy ne güzell yanii sünnet çocuğu annesi olduğumm belli olsun hemenn kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…