merhaba arkadaşlarr geçmiş sayfaları okumaya fırsat bulamadım henüzz benim bir sorunum var paylaşmak istedim ve benim gibi aynı sorunu yaşamış arkdaşlarımda varsa sizlerdende yardım almak istedim.hem kendimden hem sorunumdanda bahsedicem.
ben 19 haftalık hamişim bir kızım olucak geçen hafta sağ böbrek tarafımdaki şiddetli ağrıyla dr umu aradım apandist yada gaz sıkışması olabilir dedi ama hemen genel cerrahiye gitmelisin apandist ise hemen gerekenler yapılmalı dedi neyse hemen hasteneye gittik ilk 3 saat hiç bir şekilde teşhis konulamadıı ikinci gittiğimiz hastanede gaz sıkışması olduğu anlaşıldı kısa züreli bir tedavi uygulandı ardından dr umu tekrar aradım ve bir ilaç kullanmammı istedi barsak düzenliyici bir ilaaç günde dört defa iç dedi fakat ben genede bebişime zararı olur diye sadece iki defa kullandım. geçen gece gene aynı sancılarla dr a gittim gene aynı şey olduğunu biliyordum.gebelik döneminde bu sorunu yaşamış arkadaşlarım varsa ilaç dışında bitkisel olarak faydalandığınız etkisini gördüğünüz bir şeyler varsa lütfen yardımcı olunn.....hepimiz için sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsinn..
benim oooooooooo..hayırdır???
canım ya ben senin durumunu işten bi arkadaşa anlatmıştım onun da polikistik over rahatsızlığı vardı çok şaşırmıştı demek öyle hamile kalınabiliyo bende kaç ay adet olmayınca hemen doktora gidiyorum öğrendiğim iyi oldu dedi ve seninle tanışmak istiyordu derken bu konuşmamızın üzerinde iki hafta geçmeden doktordan o kadar mutlu geldiki o da kaç aydır adet olmuyordu ve hamile kalmıştı aynı senin gibi bugun yine seni sordu tanışmak isterim deiye sen daha öndesin ya onunki şimdi 9 haftalık
anladım canım :) ya koltukta bile yatar yani duz zemin olsun sırtına destek yastık koncak biliyorsun yan yatırmak gerekiyor. hos bu kurallar surekil değiyor dr larda son yıllarda. benim mantıgıma yan yatırmak geliyor. oglumu sis kofte gibi habire çevirirdim her uykusunda baska yonune yatırırdım ki kafası ezilmesin duzgun olsun diye aynende su an amerikan yada kavun kafa denen arkası bombeli guzel kafalardan. ha tebi dogumdaki seklide onemil dogumadad boyle guzeldi kafası ama duzy atırsam basılırdı arkası. erkek anneleri ona dikkat etmelisizin sbirde
aa ben bunu bilmiyodum..yani sürekli sag yada sol yatırmak yok ...hmm ayyh esra senden çok şey ögrences..:) yan yatırma olayını ilk zamnlar çok kustugu için şart diye biliodum ama hmmm demek tek taraflı değil sürekli farklı yatırcas...:lepi: saol esra..anladım canım :) ya koltukta bile yatar yani duz zemin olsun sırtına destek yastık koncak biliyorsun yan yatırmak gerekiyor. hos bu kurallar surekil değiyor dr larda son yıllarda. benim mantıgıma yan yatırmak geliyor. oglumu sis kofte gibi habire çevirirdim her uykusunda baska yonune yatırırdım ki kafası ezilmesin duzgun olsun diye aynende su an amerikan yada kavun kafa denen arkası bombeli guzel kafalardan. ha tebi dogumdaki seklide onemil dogumadad boyle guzeldi kafası ama duzy atırsam basılırdı arkası. erkek anneleri ona dikkat etmelisizin sbirde
Samanyolu hoşgeldin, cinsiyetini soruyoruz hemen. Kızsa alıyoruz, erkekse almıyoruz.. Çok erkek var topikte çünkü...
Benim de en nefret ettiğim kafa arkası düz kafalar, annem de biz öyle olmayalım diye hiç sırtüstü sürekli yatırmamış..saçlar bizde kapatıyo ama erkeklerde çok belli haklısın Esrako..Dikkat edicem..Bir ara sünnet konusunu açmak istiyorum ama çok mu erken..Ben hemen olsun istiyorum babası yazık diyo..E işte daha iyi göbeği düşerken pipisi de iyileşir çok acı çekmeden..Ama en geç 40'ının içinde yapılsa ne iyi olur..Siz Berke'ye nasıl yaptınız??
:roflol::roflol:sırnaşık şey:dance: ayy sen çok yaşa güldürdün beni...Samanyolu hoşgeldin, cinsiyetini soruyoruz hemen. Kızsa alıyoruz, erkekse almıyoruz.. Çok erkek var topikte çünkü...
aman be güzelim olsunda boşver tahriki felannn hemdee kırmızı kurdela gelinlikteki belime bağladığım ordan saklamıştımm delikafaduldenaa evet ya ben gypsy esrayı unutmuştum..kız Allah seni..............kaydirigubbakcemile3 kurdeleçok şirin yahu..tahrik gücü yüksek şeyler kullansaydın ya...
selam,
beni de aranıza alırmısınız 17 haftalık hamileyim kısmetse ağustos 27 gibi doğum yapacağım.
arkadaşlar çok sağolun
benim ikinci bebeğim 7 yaşında bir kızım var ankarada oturuyorum.
hepimize hayırlı olsun sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?