arkadaşlar çok sağolun
benim ikinci bebeğim 7 yaşında bir kızım var ankarada oturuyorum.
hepimize hayırlı olsun sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah
slm ben geldiiiiiiiiiiiiiimmmm..:) şükürler olsun bebişimi gördük babasıyla..günlerdir yaptıgım telkinler işe yaradı.. doktor önce ölçümlerimizi yapalım dedi bende evt evt önce saglıklımı onu ögreneyim sonra cinsiyet dedim.. kafasını ölçtükk karnını falan sonra bacakların ı ölçerken açmış kuzucum bacaklarını yiğidin malı meydandadır hesabı....BENDE SPARTA annesiyim.. kızlar sıpa tam şov yaptı bize ya anlatamam eller ayakalr maşallh çok tatlıydı babsıyla doyamadık... sat la uyumluyus doktor çok begendi gelişimini her şey çok güzel dedi...maşallah..
18 cm ve 249 gr yavrucum.. veeee sadece 1 kilo almışım kızlar doktor çok teşekkür etti bana bebişe iyi baktıgım için..kilo konusuna gelince herşey normal bu aydan sonra kilo almaya başlıcaksın dedi.. bol su ve sıvı tüketiyorum dedim zaten belli bebeğin suyu da çok güzel falan dedi.. bebişim saglıklı sıhhatli ya çok şükür...
kan uyuşmazlıgı tahliimi yaptırcam 15 gun sonra birde15 gun sonra ayrıntılı ultrasyona gircem organlarına bakcas kuzumun...
bu arada Norra aklıma geldi ve sag kalçamın üstünde hafif kemik agrısı gibi bir agrı hissettiğimi söledim magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden dedi...osteocare ve elevite devam dedi...
gelir gelmes size yazdım butun arkadaslarım mj yagmuruna tutmuş durumda onlara cvp yazıp geri dönicem..:)
sendee deneyimli annesin yanii ne güzell
Kızlarrrrrrrrrr ben geldiiimmm...
Bugün benim doğum günüm ve hayatımın en güzel doğum günü süprizini yaptı bebişim bana..Açmış bacaklarını bekliyormuş annesinii.. Veeeee artık bende bir SPARTA annesiiyiiim..! Herşeyden önemlisi de oğluşum gayet sağlıklıGeçmişi okuyamadım.. Pinky geldimi?
selam,
beni de aranıza alırmısınız 17 haftalık hamileyim kısmetse ağustos 27 gibi doğum yapacağım.
mercimekim bak bu neye işaret biliyo musun. İlk bebek Rüzgar tamam. 3 tane daha olacak, erkek, kız erkek. Fırtına, Yağmur ve Dolu bebek..Ve bu senin kıyametin olacak..Hihi...
ne biliyim cümleye Rüzgar diye başlayınca...
anaaaaaaaaammm..bakamamam...delikafadulden
allah söyletmiş olmasın sakın....ben 2.yi bile düşünemiyorum şu an....oğlumu bilerek öne yazdım..ihihihihii:)))
ayyy inanmıyorum bu oğuz tam ş.. neysee şok oldum yaa bulup izlemeliyimmm..kurdelayı söktürdümmm hemidee nasıll kayra kızıyo susimm barii :icecream:
kızlar size bir soru teknik bir soru ama.
bu hani MQ secenegi varya burda tıklıyorz tek tek alıntı yapıyoruz pekçok kisinin yazısından. bizim evde laptop ile ne gibi bi ayar eksikligi varsa ben o MQ ya tıklayınca direk yanıtla ekranı çıkıyor. neden olabilir bir fikri olan varmıdır ??
Bebek sekerİ ve kapı suslerİ vs fİatları
3lü sonucum çıkmış hastane yakın ama gidemiyorumaradım sonucu doktora ulaştıracaklar, sonra beni arayacaklar çok merak ediyorum inşallah güzel çıkar
güzel çıkacaktır canım gönlünü ferah tut bize hemen bilgi ver ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?