2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gözünaydın canım.bebeğine maşallahne güzel bi kilo almışsın ben en son 6 kilo almıştım bakalım cumartesi kaç kilo almış gözükeceğim

iste bu da resmimizzz

canım maşallh ya çok tatlı gözüküyor.inşallh ben gittiğimde de güzel bi poz yakalarızda ekelrim bende

evet Pinky çok kolay diye boş yere bağırmıyorum diğer topikte..Galiba tırtılı ben de deniycem.Ama ip almam gerek..

Samanyolu ,neyse cinsiyeti öğrenince bakarız artık. Kızsa devam edersin aramızda, erkekse başka topiğe artık.. Şaka yapıyorum...

Gypsesra, vücuduma hükmedebilirsin ama beynime ve hayal dünyama asla!!!!

ahahaahh..rüzgar, fırtına,yağmur, dolu..kıyamet gibi yağmur başladı..........:1shok:

mercimekim bak bu neye işaret biliyo musun. ılk bebek Rüzgar tamam. 3 tane daha olacak, erkek, kız erkek. Fırtına, Yağmur ve Dolu bebek..Ve bu senin kıyametin olacak..Hihi...

ne biliyim cümleye Rüzgar diye başlayınca...

gözün aydın canım.allah kucağına almayıda nasip etsin

selam,
beni de aranıza alırmısınız 17 haftalık hamileyim kısmetse ağustos 27 gibi doğum yapacağım.

hoşgeldin aramıza canım.almazmıyız tabii alırız aramıza

anaaaaaaaaammm..bakamamam...delikafadulden
allah söyletmiş olmasın sakın....ben 2.yi bile düşünemiyorum şu an....oğlumu bilerek öne yazdım..ihihihihii:)))

milkshake
ağrıların nasıl oldu.ben doktorumu ara ara vajinal ağrı hissediyotum dedim bebek büyüdükçe baskı yapacak ve ağrılar hissetmeye başlayacaksın dedi.bende kasık değilde vajinal bi ağrı oluşuyor bazen

3lü sonucum çıkmış hastane yakın ama gidemiyorum aradım sonucu doktora ulaştıracaklar, sonra beni arayacaklar çok merak ediyorum inşallah güzel çıkar

ayyy inanmıyorum bu oğuz tam ş.. neysee şok oldum yaa bulup izlemeliyimmm..kurdelayı söktürdümmm hemidee nasıll kayra kızıyo susimm barii :icecream:

galiba geçmişi okuyamayarak çok şey kaçırıyorum. ne kurdelesi be GYPSY? göbeğine ambalaj mı yaptın? nasıl geçti akşamınız? romantik bir atmosfer yaratabildin mi? herhalde zaten anlatmışsındır, boşver tekrar yazma, ben fırsat bulunca geçmiş sayfalara döner okurum.

herhalde benden cevap beklemiyorsundur di mi? yani benim bilebileceğim aklına gelmemiştir....

Bebek sekerİ ve kapı suslerİ vs fİatları

eeee? hani fiyatlar? güzel şeyler var mıydı? evde uğraştığımıza değer mi acaba? ben kendim yapmayı çok istiyorum valla....

nazancım varya şu topikte seni tek geçerim yanii aramızda hamile olduğunu en çok gösteren biricik anne adayımız sensinn,,unutmak desen sendeeee karıştırmak desenn sendee aşermek desennn en çok sendeee oburlukk desennn sendeeee paniklik desenn sendee az çektirmedinn hani bizee sonuçları beklerkenee daha aklıma gelmeyen bir sürü özellik ama çok ilginçtirkii hamilelere en hass en önemli özellik olan alınganlık sende yokk kapris yok tamamen doğallık var ne güzell seviyorum seni kızz kaydirigubbakcemile2

he bu arada kurdela olayıda önemlii diil tatlım kendimi aynen değdin gibi ambalaj yaptım gerekli yere teslim ettim o kadar yanee delikafadulden

GYPSYESRA,
Anlaşılan geceniz güzel geçmiş. Eeee kırmızı kurdelalı tombiş bir hediyeyi de hangi erkek olsa beğenir herhalde. Hayatında bundan daha güzel bi hediye almış mıdır ki!!!

Ben de geçmişi okuyamadım ama önemli bişi yoktur umarım.

güzel çıkacaktır canım gönlünü ferah tut bize hemen bilgi ver ama

sağol helincim
hihoyyyt :dance: :teytey: ays çok sevindim aradılar güzel çıkmış riskler çok düşük dedi :sm_cool: çok stres yapmıştım çok şükür, rubella kızamıkçık ve toskoplasmaya da bakılmıştı toskoplazma geçirmemişim dikkat et sebzeleri iyi yıka, çiğ et yeme kedilerle fazla haşirneşir olma dedi zaten bunlar dikkat ettiğim şeyler
abimlerin kedisi var ama o da aşılı hep evde zararı olmaz dimi noraa

nesrinim güzel olucaktır inşallah bize yaz hemen

kaçakkedim çok güzel geçtiii darısıı geçiremeyenlerin başına :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…