2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ayy çok sevindimm bişi olmaz be kedi sevmektenn kedi psiliği asıl mikrop olan kedinin kendisi diil ben sokakta bile görsem seviyorum dayanamıyorumm
bendede sarılık testinde sarılığa karşı bağışıklığın var demişti bebişimin sarılık olma ihitimali çok düşükmüş doğunca inşallah öyle olurr genelde bebekler olurmuş ya

mmehaba kızlar geçmişi okumam daha doğrusu bugünü okumak uzun olacak sanırım gene kaynatmışsınız kızlar delikafadulden

gözün aydın canım.allah kucağına almayıda nasip etsin
Teşekkür ederiin canııım, Aminnn inş :Saruboceq:
Hadi seninde gözün aydın canıım, bugün çok güzel haberler alıyoruz Maşallah
başak nerde yahu
Bence de ya... BAŞAK bi ses ver noluuuuuuurrr :çok üzgünüm:

gözün aydın Petrik....rahat rahat yola devamm..

sağolun kızlar hihoyyyt çok mutluyum öpüjeem sizi Şeniz
zaten abimlerin kedisine hiç dokunmadım ayak altında geziniyordu garibim, abimde balkona koyuyor kedüşü ben gidince huylanmayım diye adıda kedüş : )
benimde sarılığa bağışıklıgım varmış 5 yıl önce hepatit B aşısı olmuştum iyi ki olmuşum :)

bende hazır değil kendim yapmak istiyordum ii oldu bu canım.artıkım ben siteden bakarım keske orda olsaydım en azından bakıp almak daha güzel olurdu kaydirigubbakcemile

3lü sonucum çıkmış hastane yakın ama gidemiyorum aradım sonucu doktora ulaştıracaklar, sonra beni arayacaklar çok merak ediyorum inşallah güzel çıkar

gözün aydın petrikcim.masallah bebişine benim doktor 3lüyü yapmaya gerek yok dedi kızlar ya kafamçokkarıştı

bebek şekerini bende kendim yapıcam kızlarr bi model beğendim kafaya taktım renkli kumaşlar tabee bizimki erkek olcağından ona uygun renkler minik minik yastıklar dikip içine elyaf dolduyorsun ortadan organze kumaş geçriyorsun üstüne bebiş biblosu yada zevke göre süsleme vee şekeri tabiki kurdela vs biraz karışık yazdım ama öle bşi yapcamm nasılsa evdeyim vakitte bol.aslında örgü düşünyodum ama çok uğraştrır vazgeçtimm

merhaba kızlar nasılsınız doktorlara gidilmiş güzel haberlerle gelinmiş maşallah.geçmişe birazcık bakıp geliyorum

gözün aydın petrikcim.masallah bebişine benim doktor 3lüyü yapmaya gerek yok dedi kızlar ya kafamçokkarıştı

sağol evros benim ilk doktorumda 3lü yapmıyacağım gerek yok dedi sonra 4lü yapıalcak dedi , şimdiki doktorumda 3lü yaptı 4 lü yapmayacağız dedi, her doktorun tarzı farklı canım

GYPSYESRA,
Anlaşılan geceniz güzel geçmiş. Eeee kırmızı kurdelalı tombiş bir hediyeyi de hangi erkek olsa beğenir herhalde. Hayatında bundan daha güzel bi hediye almış mıdır ki!!!

Ben de geçmişi okuyamadım ama önemli bişi yoktur umarım.

PETRıK,
Canım gözünaydın herşeyin iyi çıkmasına sevindim.

ESRAKO,
Tebrik ederim canım Allah gönlüne göre vermiş.

ayy kıslarr şuna bakınn bizimde böylemi olcakk Allahım harika bi görüntüüü nasıl bir mucizeee

[/URL][/IMG]

ben değilim Aftabru...Telkırma yemiş dondurmayı...ben havaların dengesizliğinden dolayı üşüttüm..atom karışımı içiyorum sabahtan beri...çok halsizim...
mercimekim geçmiş olsun antalyanın havası böyle yapıyo işte bende hep kış sonunda hastalanırdım zaten senin yazıları okuyunca hep antalya geliyo aklıma hüzünleniyorum
hoşbulduk;
malesef cinsiyeti belli değil henüz geçen ayakları kapalı olduğu için görünmedi kısmetse pazartesi bir daha gideceğiz. sanki erkek gibi hissediyorum ben bakalım kısmet
samanyolu hoşgeldin aynı kaderi paylaşıyoruz beninkininde ayakları kapalı göstermiyo kaç haftalıksın

petrikcim güzün aydın

az önce arkadaşımla görüştüm...nisan 10 da doğum yapıcak...istanbulda o da..göbeğim şekilden şekile giriyor diyor artık..ayağını onlar da farketmiş bi ara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…