Teşekkür ederiin canııım, Aminnn inş :Saruboceq:gözün aydın canım.allah kucağına almayıda nasip etsin
Hadi seninde gözün aydın canıım, bugün çok güzel haberler alıyoruzhihoyyyt :dance: :teytey: ays çok sevindim aradılar güzel çıkmış riskler çok düşük dedi :sm_cool: çok stres yapmıştım çok şükür, rubella kızamıkçık ve toskoplasmaya da bakılmıştı toskoplazma geçirmemişim dikkat et sebzeleri iyi yıka, çiğ et yeme kedilerle fazla haşirneşir olma dedi zaten bunlar dikkat ettiğim şeyler
abimlerin kedisi var ama o da aşılı hep evde zararı olmaz dimi noraa
Bence de ya... BAŞAK bi ses ver noluuuuuuurrr :çok üzgünüm:başak nerde yahu
gözün aydın Petrik....rahat rahat yola devamm..
ayy çok sevindimm bişi olmaz be kedi sevmektenn kedi psiliği asıl mikrop olan kedinin kendisi diil ben sokakta bile görsem seviyorum dayanamıyorumm
bendede sarılık testinde sarılığa karşı bağışıklığın var demişti bebişimin sarılık olma ihitimali çok düşükmüş doğunca inşallah öyle olurr genelde bebekler olurmuş ya
BEBEK SEKERİ , HASTANE KAPI SUSLERİ VS FİYATLARI
arkadaslar dun eminonunde sadece tek bir magazaya girebildim keza çokkk yoruldum. ama hersey vardı omagazada. fiyatlarda eminunonde herseyde uç asagı bes yukarı yanyana olan dukkanlarda pekbirsey değismiyor z aten çok dolasmaya keza gerek yok gibi.
fiyatları yazıyorum size fikir olması için.
içine seker koymak için olan tul kese ler 50 lik posetlerde fiyatı 11 TL
ustune slikon tabancası ile yapıstırılabilen biblolar 35 Kr dan baslıyor
hastane kapı susleri 20 Tl den baslıyor benim begendiklerim 30 civarı
hazır kese niyetine alınacak iste minik cuzdan gibi yok bebek biberonu seklinde olan falan var direk hiçbir emek sarfetmeden direk içne seker konabilcekkese canta vs ler var onlar biraz daha pahalı tabi tanesi 1,40 Tl
takı takmak için suslu tuylu yastıklar birkaç çesit vardı 18 Tl idi.
hersey çok sekerdi çok guzeldi gidip bir dukkandan pazarlıkla hersey alınıp çıkılabilir yani.
site adresi tahtabesik.com amasite yapım asamasında imis su anda çok tatlı ilgili birde bayan vardı orda . ilgilenenlere duyrulur.
3lü sonucum çıkmış hastane yakın ama gidemiyorumaradım sonucu doktora ulaştıracaklar, sonra beni arayacaklar çok merak ediyorum inşallah güzel çıkar
Hadi seninde gözün aydın canıım, bugün çok güzel haberler alıyoruzMaşallah
gözün aydın petrikcim.masallah bebişinebenim doktor 3lüyü yapmaya gerek yok dedi kızlar ya kafamçokkarıştı
gözün aydın petrikcim.masallah bebişinebenim doktor 3lüyü yapmaya gerek yok dedi kızlar ya kafamçokkarıştı
mercimekim geçmiş olsun antalyanın havası böyle yapıyo işte bende hep kış sonunda hastalanırdım zaten senin yazıları okuyunca hep antalya geliyo aklıma hüzünleniyorumben değilim Aftabru...Telkırma yemiş dondurmayı...ben havaların dengesizliğinden dolayı üşüttüm..atom karışımı içiyorum sabahtan beri...çok halsizim...
samanyolu hoşgeldin aynı kaderi paylaşıyoruz beninkininde ayakları kapalı göstermiyo kaç haftalıksınhoşbulduk;
malesef cinsiyeti belli değil henüz geçen ayakları kapalı olduğu için görünmedi kısmetse pazartesi bir daha gideceğiz. sanki erkek gibi hissediyorum ben bakalım kısmet
sağol helincim
hihoyyyt :dance: :teytey: ays çok sevindim aradılar güzel çıkmış riskler çok düşük dedi :sm_cool: çok stres yapmıştım çok şükür, rubella kızamıkçık ve toskoplasmaya da bakılmıştı toskoplazma geçirmemişim dikkat et sebzeleri iyi yıka, çiğ et yeme kedilerle fazla haşirneşir olma dedi zaten bunlar dikkat ettiğim şeyler
abimlerin kedisi var ama o da aşılı hep evde zararı olmaz dimi noraa
ayy kıslarr şuna bakınn bizimde böylemi olcakk Allahım harika bi görüntüüü nasıl bir mucizeee
[/URL][/IMG]
mercimekim geçmiş olsun antalyanın havası böyle yapıyo işte bende hep kış sonunda hastalanırdım zaten senin yazıları okuyunca hep antalya geliyo aklıma hüzünleniyorum
ay canıımmm....insanın memleketi gibisi yok..gelirsen beklerim..tanışmak isterim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?