Kızlarrrrrrrrrr ben geldiiimmm...
Bugün benim doğum günüm ve hayatımın en güzel doğum günü süprizini yaptı bebişim bana..Açmış bacaklarını bekliyormuş annesinii.. Veeeee artık bende bir SPARTA annesiiyiiim..! Herşeyden önemlisi de oğluşum gayet sağlıklıGeçmişi okuyamadım.. Pinky geldimi?
Canım bana da ikilin iyi zaten üçlüye gerek yok dedi. +lüyü ister mi bilemiyorum. 4lü ne zamanlarda isteniyor bu arada.
Evroşum eksik olma, çok teşekkür ederiim a.s.irem nice güzel yıllara oğluşunla birlikte girersiniz inşallah doğum günün kutlu olsuna. a.s.a.s.
aa ben bunu bilmiyodum..yani sürekli sag yada sol yatırmak yok ...hmm ayyh esra senden çok şey ögrences..:) yan yatırma olayını ilk zamnlar çok kustugu için şart diye biliodum ama hmmm demek tek taraflı değil sürekli farklı yatırcas...:lepi: saol esra..
Benim de en nefret ettiğim kafa arkası düz kafalar, annem de biz öyle olmayalım diye hiç sırtüstü sürekli yatırmamış..saçlar bizde kapatıyo ama erkeklerde çok belli haklısın Esrako..Dikkat edicem..Bir ara sünnet konusunu açmak istiyorum ama çok mu erken..Ben hemen olsun istiyorum babası yazık diyo..E işte daha iyi göbeği düşerken pipisi de iyileşir çok acı çekmeden..Ama en geç 40'ının içinde yapılsa ne iyi olur..Siz Berke'ye nasıl yaptınız??
arkadaşlar çok sağolun
benim ikinci bebeğim 7 yaşında bir kızım var ankarada oturuyorum.
hepimize hayırlı olsun sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah
sağol helincim
hihoyyyt :dance: :teytey: ays çok sevindim aradılar güzel çıkmış riskler çok düşük dedi :sm_cool: çok stres yapmıştım çok şükür, rubella kızamıkçık ve toskoplasmaya da bakılmıştı toskoplazma geçirmemişim dikkat et sebzeleri iyi yıka, çiğ et yeme kedilerle fazla haşirneşir olma dedi zaten bunlar dikkat ettiğim şeyler
abimlerin kedisi var ama o da aşılı hep evde zararı olmaz dimi noraa
canım benim 9 yasında bir oglum var su an ikinciyehamileyimi bu sefer kızım olacak insallah bende bostancı koprusunun ordaa oturuyorum
PETRİK,Canım gözünaydın herşeyin iyi çıkmasına sevindim.
petrikcim güzün aydın
gozun aydın canım hadi bir snıavı daha basarı ile geçtin sende.
valla ben ellemiyorum kedi kopek e
kedisi olan insanlara mecburkalmadıkca gitmioyrum ama abinlere nası gitmiycen elleme yeterli heralede
maşallah kayra çok güzel herşeyin iyi olmasına sevindim canım.biz gittik doktor amcaya...doktor amcamız baktı herşeyimize.gelişimimiz gayet iyi.ağrılarımın sebebi plesantam biraz aşağıdaymış ama risk teşkil etmiyormuş..bebeğimin başıda aşağıdaymış ağrılarımın sebebi buymuş..idrar torbamız midemiz ve tüm organlarımız çok şükür gayet iyi gelişmiş.4 boyutludan baktık ama çıktı alamadım bebişim parmağını emiyordu bir eliylede yüzünü kapatıp ceee yapıp açıyordu resmen oynadı bizimle.bebişim anneye gülücük at dedim döndü gülümsedi el salladı.hadi bir tekme dedim doktor amcan görsün küt vurdu.eğitilmiş bu bebek dedi.erken doğum riskim şimdilik ekarte edildi.5 temmuz yetermiş bana inşallah.ama normal doğum tarihim 5 gün daha öne kaydı.kilosunu ve boyunu sordum boşver gayet i,yi dedi.bu kadar kızlar.mutluyum...darısı başınıza.iki hafta sonrada şeker yüklemem var.kan verdim enfeksiyona bakılacak...
kızın hayırlı olsun canım maşallah .kaydirigubbakcemile2bu arada bebegim 361 gr olmus , boy sormadım sanırım olcmuyorlar artık
bir hafta onde gidiyormus su anda, 3 hafta evel 204 gr dı ne kadar hızlı buyuyorlar artık bundan sonra zaten organ gelisimi azalıyor organlar buyumeye daha agırdevam ediyor yag dokusu artıyormus yani agırlıgı hizla buyuyecekk
bir seydaha yazmıstım sizlere gitmeden once ben mide hizamda sertlik hissediyorum diye
hep netten hafta hafta gebelikleri okudgumda 20, haftada iste rahminiz artıkgobek deliginiz hizasında ustsınırı yani rahmin vs diye yazyordu bende mide kismimda birsey yutmusum gibi ne var diyordum bugun cekim yapılırken bir baktım gobek deligimin epey epey ustlerinde gezniyior alet dedim burda da bebekmi var e tabiki dedi dr baktım kafasıyukarda bizimkinin vedirek midemin ustunde oglumda oldugu gibi yani benim alt karın daha yumusak ust taraf sert nasıl oluyor diyordum nedeni anlasıldı
demek nette yazanbilgiler fiks herkese uyacak diye birsey yok
ve kiz diyemi bilmem nerdeyse yan bosluklaırama dogru bile ultrason probunu gezdirip goruntu aldılar yayık epey kese sanırım,
gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşun maşallah.slm ben geldiiiiiiiiiiiiiimmmm..:) şükürler olsun bebişimi gördük babasıyla..günlerdir yaptıgım telkinler işe yaradı.. doktor önce ölçümlerimizi yapalım dedi bende evt evt önce saglıklımı onu ögreneyim sonra cinsiyet dedim.. kafasını ölçtükk karnını falan sonra bacakların ı ölçerken açmış kuzucum bacaklarını yiğidin malı meydandadır hesabı....BENDE SPARTA annesiyim.. kızlar sıpa tam şov yaptı bize ya anlatamam eller ayakalr maşallh çok tatlıydı babsıyla doyamadık... sat la uyumluyus doktor çok begendi gelişimini her şey çok güzel dedi...maşallah..
18 cm ve 249 gr yavrucum.. veeee sadece 1 kilo almışım kızlar doktor çok teşekkür etti bana bebişe iyi baktıgım için..kilo konusuna gelince herşey normal bu aydan sonra kilo almaya başlıcaksın dedi.. bol su ve sıvı tüketiyorum dedim zaten belli bebeğin suyu da çok güzel falan dedi..
kan uyuşmazlıgı tahliimi yaptırcam 15 gun sonra birde15 gun sonra ayrıntılı ultrasyona gircem organlarına bakcas kuzumun...
bu arada Norra aklıma geldi ve sag kalçamın üstünde hafif kemik agrısı gibi bir agrı hissettiğimi söledim magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden dedi...osteocare ve elevite devam dedi...
gelir gelmes size yazdım butun arkadaslarım mj yagmuruna tutmuş durumda onlara cvp yazıp geri dönicem..:)
doğum günün kutlu olsun.a.s.hediyende süper zaten hayırlı olsun oğluşun.:teytey:Kızlarrrrrrrrrr ben geldiiimmm...
Bugün benim doğum günüm ve hayatımın en güzel doğum günü süprizini yaptı bebişim bana..Açmış bacaklarını bekliyormuş annesinii.. Veeeee artık bende bir SPARTA annesiiyiiim..! Herşeyden önemlisi de oğluşum gayet sağlıklıGeçmişi okuyamadım.. Pinky geldimi?
hoş geldin canım bende ikinci kez anne olucam ve ankarada oturuyorum.hihoyyyta.s.arkadaşlar çok sağolun
benim ikinci bebeğim 7 yaşında bir kızım var ankarada oturuyorum.
hepimize hayırlı olsun sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah
paket adrese hatasız teslim edilmiş belli :lepi:he bu arada kurdela olayıda önemlii diil tatlım kendimi aynen değdin gibi ambalaj yaptım gerekli yere teslim ettim o kadar yanee delikafadulden
Evros, 4'lü test ile 3'lü test hemen hemen aynı..Aynı zamanda da yapılıyo. 4'lü testte bir parametre daha ekleniyo biraz daha güvenilir olduğu düşünülüyo. En güvenilir olanı aslında 2'li test..
deryacım bugün geç girdin topiğe genelde erkencisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?