2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kaçakkedim photoshop olurmuu var böylee bende ablamda buna benzer bi görüntü ile karşılaşmıştım yiğenime hamileyken son zamanlarındaaa

irem nice güzel yıllara oğluşunla birlikte girersiniz inşallah doğum günün kutlu olsuna. a.s.a.s.

Canım bana da ikilin iyi zaten üçlüye gerek yok dedi. +lüyü ister mi bilemiyorum. 4lü ne zamanlarda isteniyor bu arada.

valla ben 4lüyü sizden duydum gidince sorcam doktora bu 1 ay meğer ne kadar uzunmuş daha 20 gün var gitmeme oğluşumu çok özleedddddiiiiiiiiimmmmmmmmmmm

Kaçakkedi,
Deriyle ilgili bişey bence. ınce esnek derisi olanlar görebiliyo böyle. Arkadaşım kız bebeğinin parmak eklemlerini bile gördüğünü söyler dururdu. Lastik gibiydi derisi..Benim derim kalın o yüzden böyle görüntüler oluşmaz bende...Derim de çatır çatır çatlıyacak diye korkuyorum..

evros bence ne dörtlüyü nede üçlüyü yaptır çok gereksiz ve boşu boşun stres ikli temizse hiç karıştırma diğerlerini bence

Evros, 4'lü test ile 3'lü test hemen hemen aynı..Aynı zamanda da yapılıyo. 4'lü testte bir parametre daha ekleniyo biraz daha güvenilir olduğu düşünülüyo. En güvenilir olanı aslında 2'li test..

evet canım kafanın duzgun olması içinben ç ok fazla ciddiye aldım sag sol habre değisik yaptırdım e bir zararı yada kulfeti yok biraz ozen gostermek gerekiyoryani. ve oglumun kafası çok guzel su an.

canım benim oglum yarım sunnetli dogdu tip dilinde hipospadias denen bir olay 1/300 erkek çocukta olan birsey ve 10 aylıkken ameliyat olarak duzeltildi pipisi egri idi. yani bacagına cis yapıyordu ayakta yaptıgını dusun. iki saatlik çok hassas birameliyat oldu. simdi hersey normal . tabi neler çektim odonem sen bana sor isin ehli olmazsa ilerde olabilkcek sorunlar falan insanı çok korkutyor o yuzden normal sunnet olayına giremedik ameliyatla sunnetide olmuus oldu.
ama tekrar oglum olsa ilk bir ay içinde yaptırırdım bu kesin
ameliayat olgdu halde bile oglum .ibirkaç gun içinde atlattı altı bezli olunca çok cabuk iyilesyiormus hiçde anlamadı buyuk kuzenimin falan acılarını hala hatırlarım tuvalete gitmesi bir toren idi koca çocuk oldumu can kiymetli hele su an oglumu dusunuorum pipisi kesilcek falan kabus yarattırır bize vallahi. bebekken bilmeden yapılmasından yanayım.

arkadaşlar çok sağolun
benim ikinci bebeğim 7 yaşında bir kızım var ankarada oturuyorum.
hepimize hayırlı olsun sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah

hosgeldin samanyolu benimde 9 yasında bir oglum var.

gozun aydın canım hadi bir snıavı daha basarı ile geçtin sende.
valla ben ellemiyorum kedi kopek e
kedisi olan insanlara mecburkalmadıkca gitmioyrum ama abinlere nası gitmiycen e lleme yeterli heralede

mercimekim besik cok hos ben de ilk bikac ay bizim odada yatacagi icin bi besik alicam, fotosunu koymaya calisayim isedigim seyin..fiyati 100 euro civari ama ssusleri yatagi dahil degil onlarda 50 euro civari tutuyor..

geçtigimiz hafta sonu ben de şöyle bir gezmiştim mağazaları neler var diye..
bu beşiğin aynısı mothercare'de vardı sadece beşiği 200 tl. dı. sanırım çınar yada kayın agacından yapılmıştı.ben de çok hoşlandım ama alt kasası mdf olunca hoşuma gitmedi keşke o da ağaç olsaymış..

canım benim 9 yasında bir oglum var su an ikinciyehamileyimi bu sefer kızım olacak insallah bende bostancı koprusunun ordaa oturuyorum

ne güzel tecrüben varmış.bir oglun şimdi de bir kızın olacak maşallah...kaydirigubbakcemile
peki kısmetse dogumun ne zaman?

PETRİK,Canım gözünaydın herşeyin iyi çıkmasına sevindim.

petrikcim güzün aydın

gozun aydın canım hadi bir snıavı daha basarı ile geçtin sende.
valla ben ellemiyorum kedi kopek e
kedisi olan insanlara mecburkalmadıkca gitmioyrum ama abinlere nası gitmiycen elleme yeterli heralede

sağolun kızlar : ) nasıl sevindim anlatamam kötü kötü şeyler geliyordu aklıma çok şükür bu sınavda geçti
Esra abimlere gidince balkona koyuyorlar kedüşü söylerim daha da dikkat ederler eşide anlayışlıdır saolsun

petrik gözün aydın canım masallah
kızlar ben buranın bağımlısı oldum galiba gece burada sürekli resimlerinizi görüyorum mesajları okuyorum sürekli cevap yazdığımı görüyorum sabahta hiç uyumamış gibi kalkıyorum :uhm:

petrik canım gözun aydın test sonuçların güzel çıkmış.. bu arada bayrampaşa ikea evime okadar yakınki sen atla gel metroyla abuluşur gideris sonrada evde cay keyfi yaparız...:))

bu arada evriş ve taze fasulye yine beraber gazcekledi kipaya gitceklerdi noldu?acaba alışverişden kendilerini alamadılarmı bu kızlar.....

zavallı kedüşş balkonlaramı talim ediyoo kıyamam ona yaa sizdee yanii napcak kedii yaa atılmasın balkonaa ben olsam çıkarmazdım valla mesela benim kedim olsa yengem gelse bize hamile felan olsa yinede çıkartmam uyuzluk olsun diee :jeyyar: pek sevüşmeyüktee kendisi ilee mümkün olduğu kadar uzak olsun bana kendileriii..

pinkyy beni çağırmıyomusunn ii öle olsun Çok üzgünüm çoook ayrıca çay keyfi yaparım dediğiniiii evrime sölücemmm laelaelaelaelae

maşallah kayra çok güzel herşeyin iyi olmasına sevindim canım.
kızın hayırlı olsun canım maşallah .kaydirigubbakcemile2seninde gönlüne göre oldu çok sevindim Şenizaldığın cicilerde süper güle güle giysin prensesin.yerimseniben
başının yukarda olması iyi heralde benimki aşağıya dönük zor dolaşıyorum.benim altta sert üstte
gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşun maşallah.a.s.aynı ağrılar bendede var kafamçokkarıştımagnezyum içiyorum bende
doğum günün kutlu olsun.a.s.hediyende süper zaten hayırlı olsun oğluşun.:teytey: spartalım benim.kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar çok sağolun
benim ikinci bebeğim 7 yaşında bir kızım var ankarada oturuyorum.
hepimize hayırlı olsun sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah
hoş geldin canım bende ikinci kez anne olucam ve ankarada oturuyorum.hihoyyyta.s.
he bu arada kurdela olayıda önemlii diil tatlım kendimi aynen değdin gibi ambalaj yaptım gerekli yere teslim ettim o kadar yanee delikafadulden
paket adrese hatasız teslim edilmiş belli :lepi:
Evros, 4'lü test ile 3'lü test hemen hemen aynı..Aynı zamanda da yapılıyo. 4'lü testte bir parametre daha ekleniyo biraz daha güvenilir olduğu düşünülüyo. En güvenilir olanı aslında 2'li test..

bencede ikili diğerleri boşuna stres ama yinede doktor isteyince yaptırıyoruz .:uhm:

deryacım bugün geç girdin topiğe genelde erkencisin

canım kocişimle ev temizledik yemekti filan anca girebildim.
birde benim kızımda arasıra blgisayarda oyun ıoynuyor sıra anca geldi.
şimdide ona bırakacağım biraz bende uzanacağım.hala kasık ağrım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…