2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evrişcim canm saol:) utanmak demişsin ya yahu ben zaen zayıf değilimki baksana sen NAZAN daha yeni 57 olacakmış..:) o yuzden sorun yok depodan yiyos biz:)siz zayıf anneler olarak kilo almanız normal..

:))) Yerim seni...

Ne güzel bak bunları ogrenmek.. saol canım benım paylastıgın ıcın.

selam,
beni de aranıza alırmısınız 17 haftalık hamileyim kısmetse ağustos 27 gibi doğum yapacağım.

Hoşgeldin arkadasım..

Samanyolu hoşgeldin, cinsiyetini soruyoruz hemen. Kızsa alıyoruz, erkekse almıyoruz.. Çok erkek var topikte çünkü...

kaydirigubbakcemile3 hey allamm..

bende eşime söyledim 40 güne kadar ağrıyı daha az hissedermiş dedimde, hatırlaması daha iyi 6-7 yaşlarında yaptırırız dedi, yaptırsak iyi olacak ama babamız izin vermez Samanyolu hoşgeldiin

Once gozun aydın olsun kuzum.. test sonucların ıcın. Bende olabıldıgınce erken yasta yaptırıcam.. Asla kendını bıldııgı bır yasta yapma nıyetınde degılım, psıkolojısı ıcın.. ılerıde dugununu yaparıs.

Aynısı mevcuttur bende de.

başak nerde yahu

Al benden de o kadar.. merak edıyorum acıkcası.Artı Keops dan da ses yok, farkında mısınız???

Celduk celduk.. cok da inmiş değildi fıyatlar ama cok cıcı ıkı tane tulum aldık, onları da koyarım cıcılere..

selam kızlar.
yeni foto ekleyen var mı? albümüne, ciciler topiğine ya da göbek şova?
ESRAKO, senin kızın foto çok hoş. o ne dudak öle ayol? sarkıtmış resmen. küs gibi... ben de yarın giriyorum detaylı usgye. inşallah benim kız da artık fotojenik bir poz verir de ben de koyarım. hala görmediniz benim kızımı.

selam kızlar.
yeni foto ekleyen var mı? albümüne, ciciler topiğine ya da göbek şova?
ESRAKO, senin kızın foto çok hoş. o ne dudak öle ayol? sarkıtmış resmen. küs gibi... ben de yarın giriyorum detaylı usgye. inşallah benim kız da artık fotojenik bir poz verir de ben de koyarım. hala görmediniz benim kızımı.

iremcim ve petrikcim gozunuz aydın
esrako kızın tombul yanak cok seker

kızlar gece uykularınız ne alemde yatıs pozisyonlarınız nasıl
benim gecelrim cok sıkıntılı ayaklarım dısarda bi icerde kıpır kıpırım hic rahat uyuyamıyorum
bi saga bi sola donuyorum arada sırt ustu uyudugum oluyo uyku sersemi uyanınca farkediorum
bide uyanıp saga sola donerken kasıklarım acıyo gaz birikio sanırım
geneldede aksam midem dolu olursa oluyo siz de uyku nasıl. wcye kalkma durumunu hic soylemiorum bile o artık fix :)

pinkyy beni çağırmıyomusunn ii öle olsun Çok üzgünüm çoook ayrıca çay keyfi yaparım dediğiniiii evrime sölücemmm laelaelaelaelae
ahhh kuzum kıyamam kız sende atla gel maşallhın var durmadan gezion arabayla almış kocasından anahtarı fıldır fıldırsın hee ... gel anacım hepiniz gelin evde parti yaparız hmm göbek partisi:roflol::sm_cool::teytey:hihoyyytkaydirigubbakcemile2

ayrıcaa evrim ve burcu zaten durmadan çay içiolar...

selam kızlar.... ben de yarın giriyorum detaylı usgye. inşallah benim kız da artık fotojenik bir poz verir de ben de koyarım. hala görmediniz benim kızımı.

canm inş. hayırlı saglıklı haberle vee en güzel pozlarla gel..:))

ay nazan gozler acık oldumu bir garip oluyor ablamın oglundan hatırlıyroum iki yasında su an
gozlerini kapalı iken bir anda bir acyordu urkuyorduk ay diye:)))

benimkisi öle gözlerini dikip bakmıyordu, kırpıştırıyordu, yani gözkapağının açılıp açılıp kapandığını gördük sadece. öle içini filan görsek biz de korkardık herhalde.

ben de çok seviyorum dondurmayı ama çok şekerli yemememiz gerekiyorya... ondan diyorum... yoksa ye tabi afiyet olsun naniknanik

çok sağol ESRAKO, ne güzel hatırlıyorsun fiyatları. o kadar heyecanlıyım ki bu konuda , hemen gidip alasım var... sanki oturup da uğraşacak vaktim varmış gibi... ama doğumiznimde yaparım, hele bir o günler gelsin de... ablam da yardım eder, çok yeteneklidir elişlerine karşı.

aa evet ya ben gypsy esrayı unutmuştum..kız Allah seni..............kaydirigubbakcemile3 kurdeleçok şirin yahu..tahrik gücü yüksek şeyler kullansaydın ya...

"tahrik gücü yüksek şeyler" derken neleri kastediyorsunuz PİNKY hanım, engin tecrübelerinizden faydalanabilir miyiz?:CADIARZU: :sm_confused::uhm:

arkadaşlar çok sağolun
benim ikinci bebeğim 7 yaşında bir kızım var ankarada oturuyorum.
hepimize hayırlı olsun sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah

hoşgeldin samanyolu, kaç haftalıksın? cinsiyet nedir? anlat biraz....

ayyy şımartıyorsun şeker...:sm_cool:

gözünaydın PETRİK. çok sevindim. aman aman kimseden kötü haber beklemiyorum zaten. hepbirlikte artık sadece güzel şeyler konuşacağız.

celduk celduk.. cok da inmiş değildi fıyatlar ama cok cıcı ıkı tane tulum aldık, onları da koyarım cıcılere..

ben öğrenciyken kipada çalışmıştım parttime. bir tane vardı hemen bizim kampüsün yanında... ona mı gittiniz yoksa başka kipa da var mı artık?

evriş çay içmezzz pinkycimmmm dimi evrişşş belkii bi tanecikk oda açık çayy
valla geziyorum fıldırr fıldırr yarın eminönüne gitmeyi planlıyorum eğer hava çok soğuk olursa eurofloraya gidicem kızlar kağıthanede bebek şekeri için malzemeler varmış orda çeşitte bolmuşş hemde toptan fiyatındaymış bakalım araştırıcamm ya eminönünü ya ordan alıcamm iyice ağırlaşmadan yavaş yavaş yaparım evdee ayy bende çok heyecanlanıyorum böyle düşündükçeee..
Euro Flora Çiçek ve Dekorasyon Merkezi, Kağıthane
linkinide buldumm lazım olcak ileridee bebek şekeri için benden sölemesiii

ben o kadar rahat uyuyorum ki anlatamam. hala yüzüstü yatabiliyorum. eskisi kadar rahat olmuyor ama göğüs hizama elimle destek koyunca göbeğime çok fazla baskı olmuyor. tabi uzun süre o pozisyonda kalmıyorum. genelde sol tarafım üstünde yan yatıyorum. şimdilik ağrım sızım uykusuzluğum filan olmuyor... allaha şükür senin de düzene girer inşallah biran önce...

canm inş. hayırlı saglıklı haberle vee en güzel pozlarla gel..:))

valla PİNKY cim doktoru güzel bir poz yakalayana kadar uğraştırmayı düşünüyorum. ilk fetal biometride adama bana çok güzel bir dosya hazırlamıştı, pozpoz fotoları vardı filan (esrako da bahsetmiş ya ACIBADEM in hoşluklarından...) ama ben büzüşük beyin klava:
o dosyayı takside unuttum. bunu duyunca doktor da üzülmüştü. raporları yeniden verebiliyorlar ama tüm fotoları gitti kuzumun. o yüzden yarın özellikle rica edeceğim adamdan.

ben eurofloraya gitmiştim daha önce. ithalatlarına aracılık ediyoruz banka olarak. bankanın yılbaşı süsleme komitesindeydim, süslemeleri almak için oaraya gitmiştik. bize ayrıca indirim yapmışlardı, az kahırlarını çekmiyoruz yani...gerçekten fiyatları daha uygundu. ama bana çok ters, hayatta oralara tekrar gidemem.

ayy esra sana takılmak lazım valla maşşalh gitmediğin ve bilmediğin yer yok kız.. hele bi buluşalımda sonra peşini bırakmam söliyim..:)kaydirigubbakcemile

iyi akşamlar kızlar bir kaç gündür işlerimden dolayı giremedim geçmişe henüz bakmadım umarım herşey yolundadır güzel haberlerle doludur diyorum ve şöle bir göz atıp geliyorumm

bana o kadar ters değil giderim e bide evde oturan için sorun olmuyo uzak yakın ters düz ben her yere giderim elim ayağım tuttuğu süreceee sıkılyorum evdee sürekli mesela bugün dışarı çıkmadım sırf hava almak olsun die markete gittim evde süt olduğu halde gitmişken aldım patlarım sıkıntıdan bebiş gelince napcam bilmem valla 40 ını beklemedn koycam arabasına çıkartcamm

angel hoşgeldin haberler herkeste güzell canım sorun yok kimsede Allaha şükür ama sadece başaktan haber yokkk hayırlara yoralım

saolun kızlar merak etmiştim bende acaba zamanını kaçırdım mı diye bu testlerin
bu arada eğitimciş arkadaşlar pazartesi tatilmiş haberiniz olsun :lepi: hihoyyyt

ayhh kıslar size iyi akşamlar aşkı memnu başlıyor..hazır eşim yokken azcık izliyim..malum dizide kim kime aşık kim kiminle evli birbirine karıştığı için hiiiç sevmio kocacım..o yusden ben kaçar.......hihoyyyt

benim de gözüm etraftaki erik ağaçlarında. bizim sitenin bahçesinde de var ama onunkiler çok geç olur. iki hafta sonra turfandasını almaya başlarım ben daha fazla dayanamam herhalde. adanada daha erken çıkar, olmazsa annemler postalarlar ordan iki kilo kadar.

ne iş yapıyordun GYPSY?

döndüğüne göre yine sık sık girebilirsin o zaman. özledik seni. göbeğin de şovluk olmuştur 8 kilo alınca, ekle de görelim. ben de 6 kilo aldım 56 oldum. albümümde 21+3 halimi görebilirsin

Ya herkes çeşit çeşit ilaç kullanıyor, ben vitamin hapı bile kullanmıyorum. Sadece demir. Benim doktor mu bir tuhaf acabaCADIARZU

gerçekten mi? sadece demir hapı mı?

67 ile başladım 72 - 73 geziyorum.

kızlar siz bu kiloları sabah çıplak tartılınca mı görüyorsunuz? hayır eğer akşam kıyafetlerle tartılıyorsanız fazla çıkması normal. benim akşamki kilomla sabahki kilom arasında en az 700 gr oluyor.

evet , galiba herkes aşkı memnuyu izliyor. ben de gidip izlesem mi ne... ama geçmişini bilmiyorum, anlayamayabilirim. ben de ne zaman fırsat bulup girsem millet dizi izliyor oluyor yaww... ben yoğunken de döktürüyorsunuz, hızınıza yetişemiyorum. valla küsüp gideceğim başka topiğe. haziran annelerinin arasına mı karışsam acaba? CADIARZU

geçmiş okumaktan hala yazamadım.çok birikince olmuor arkadaşlar yani birinin dgünüydü biri bebişinin cinsiyetini öğrenmişti biri yeni gelmişti esracım sen kalmışsın aklımda bebiş foton çok seksiydi. o ne dudaklar yere bakan yürek yakan gelior. aftabrucum ben de 57 yi gördüm artık yani nasıl olcek bu iş bilmiorum.18. haftamdayım halen ve off offf 2 ay kilo almasam bari dicem ama 1 hafta almayım bari diorum. göbişimi yarın koyarım . senin de göbek çıkmış az biraz ama alt kısım üstten geniş benim gibi olmuş. nie öle oldu anlamadım.8 kilo heryerime dağıldıu eller kollar bacaklar popo kalça göbek maşallah yağ görmeyen yerim kalmadı.
2 hafta sonra detaylı ultrasonum var inşallah 4 boyutlu çeken bir yer bulurum.
okurken comely ve başaktan msj görmedim nasıllar bilior musunuz kızlar.
aşkı memnuya geçiorum şimdilik

canım çok geçmiş olsun biraz geçde olsa aman dinlen kendine iyi bak evet hasta olunca bebişlerde kendilerini biraz çekiyolar ...
hadi gözün aydın bundan sonra daha sıklaşıcak ve dahada belirginleşecek gözün aydın benim oğlum olucak canım..
Angeleyes, boya konusunda neye karar verirsen bana da bildir lütfen...
ben evrişin dediği boyayı araştırdım bir sakınca yok ve buldum aldım lorealin amonyaksız boyası büyük migroslarda yada parfümerilerde bulabilirsin istersen.....
teşekkür ederim arkadaşlar..bugün itibarıyla 20.haftayı bitirip 21 e giriyoruz..kızım olacak işalah...
hayırlısı olsun saglıkla gelsin bebeğin...
çoook güzel ama uzun süre kullanamazsın canım bende kızımda almıştım 6 ay kullanabildim sonrasında çok hareketleniyolar kullanmak zor oluyo çokta kullanışlı değil yani
gözün aydın canım ya çok tatlılar ah bunlar allah nazardan saklasınn....
alemsin hadi kolay gelsin güzel geçer inşallah geceniz seneyede 3 kişi kutlarsınız..

kızın olacagı oldukça belliydi zaten hadi gözün aydın maşallah bu arada kocaman olmuş..

çok güldüm petrikçim :)) Çok yaratıcıymış eşin :)) Ayrıca sonucun iyi çıkmış, çok sevindim..

Ay Derin çok güzel isim yaa, kızım olsaydı Derin düşündüğümüz isimlerden biriydi.. Ama kocalar beğenmeyince de olmuyor tabi..

İremcim oğlun hayırlı ve sağlıklı olsun canımcım.. Nice mutlu senelere ayrıca..

Yaahaaaaa........... Fıstıklı, karadutlu, kakaolu benim favorimdir!! Ayyyhh ne yapsam? :icecream: :icecream:

Doğar doğmaz yapıldığında neredeyse hiç acı hissetmiyormuş. Çünkü sinir hücreleri henüz gelişmemiş oluyormuş. Ve vücut kendini çok çabuk topluyormuş, hücreler hemen yenileniyormuş. Bİz doğar doğmaz hastanede kestirmeyi planlıyoruz. İşin açığı, ben zaten sünnet düğünlerinden hiç mi hiç hazzetmem. Sünneti tıbbi bir olay olarak görenlerdenim. Ayrıca bu konuda "erkek üstünlüğü" olayına da hep kıl olmuşumdur. Biz regl olunca cümle aleme duyuruyor muyuz? klava:

arkadaşlar çok sağolun
benim ikinci bebeğim 7 yaşında bir kızım var ankarada oturuyorum.
hepimize hayırlı olsun sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah

Hoşgeldin samanyolu.. allah tamamına erdirsin.

bu arada evriş ve taze fasulye yine beraber gazcekledi kipaya gitceklerdi noldu?acaba alışverişden kendilerini alamadılarmı bu kızlar.....

efet şekerim gittik ama pek bir şey bulamadık, 2 şer tulum alıp döndük

LalEce, hemen koy kıs fotonu çok merak ettim. Çok tatlı göbüşün vardı. Eminim daha da tatlı olmuşsundur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…