evrişcim canm saol:) utanmak demişsin ya yahu ben zaen zayıf değilimki baksana sen NAZAN daha yeni 57 olacakmış..:) o yuzden sorun yok depodan yiyos biz:)siz zayıf anneler olarak kilo almanız normal..
anladım canım :) ya koltukta bile yatar yani duz zemin olsun sırtına destek yastık koncak biliyorsun yan yatırmak gerekiyor. hos bu kurallar surekil değiyor dr larda son yıllarda. benim mantıgıma yan yatırmak geliyor. oglumu sis kofte gibi habire çevirirdim her uykusunda baska yonune yatırırdım ki kafası ezilmesin duzgun olsun diye aynende su an amerikan yada kavun kafa denen arkası bombeli guzel kafalardan. ha tebi dogumdaki seklide onemil dogumadad boyle guzeldi kafası ama duzy atırsam basılırdı arkası. erkek anneleri ona dikkat etmelisizin sbirde
selam,
beni de aranıza alırmısınız 17 haftalık hamileyim kısmetse ağustos 27 gibi doğum yapacağım.
Samanyolu hoşgeldin, cinsiyetini soruyoruz hemen. Kızsa alıyoruz, erkekse almıyoruz.. Çok erkek var topikte çünkü...
bende eşime söyledim 40 güne kadar ağrıyı daha az hissedermiş dedimde, hatırlaması daha iyi 6-7 yaşlarında yaptırırız dedi, yaptırsak iyi olacak ama babamız izin vermez Samanyolu hoşgeldiin
milkshake
ağrıların nasıl oldu.ben doktorumu ara ara vajinal ağrı hissediyotum dedim bebek büyüdükçe baskı yapacak ve ağrılar hissetmeye başlayacaksın dedi.bende kasık değilde vajinal bi ağrı oluşuyor bazen
başak nerde yahu
petrik canım gözun aydın test sonuçların güzel çıkmış.. bu arada bayrampaşa ikea evime okadar yakınki sen atla gel metroyla abuluşur gideris sonrada evde cay keyfi yaparız...:))
bu arada evriş ve taze fasulye yine beraber gazcekledi kipaya gitceklerdi noldu?acaba alışverişden kendilerini alamadılarmı bu kızlar.....
ahhh kuzum kıyamam kız sende atla gel maşallhın var durmadan gezion arabayla almış kocasından anahtarı fıldır fıldırsın hee ...pinkyy beni çağırmıyomusunn ii öle olsun Çok üzgünüm çoook ayrıca çay keyfi yaparım dediğiniiii evrime sölücemmm laelaelaelaelae
selam kızlar.... ben de yarın giriyorum detaylı usgye. inşallah benim kız da artık fotojenik bir poz verir de ben de koyarım. hala görmediniz benim kızımı.
ay nazan gozler acık oldumu bir garip oluyor ablamın oglundan hatırlıyroum iki yasında su an
gozlerini kapalı iken bir anda bir acyordu urkuyorduk ay diye:)))
ben de çok seviyorum dondurmayı ama çok şekerli yemememiz gerekiyorya... ondan diyorum... yoksa ye tabi afiyet olsun naniknanikAftabru ben yaptım ben!!! Leyla ile Oğuz'u izledikçe hırsımı dondurmadan almışım anlamadım.Ilık su içseydim haklısın Evriş aklıma gelmedi..Zaten tüm hücrelerim donarcasına yatağa koştum uyudum:)
BEBEK SEKERİ , HASTANE KAPI SUSLERİ VS FİYATLARI
arkadaslar dun eminonunde sadece tek bir magazaya girebildim keza çokkk yoruldum. ama hersey vardı omagazada. fiyatlarda eminunonde herseyde uç asagı bes yukarı yanyana olan dukkanlarda pekbirsey değismiyor z aten çok dolasmaya keza gerek yok gibi.
fiyatları yazıyorum size fikir olması için.
içine seker koymak için olan tul kese ler 50 lik posetlerde fiyatı 11 TL
ustune slikon tabancası ile yapıstırılabilen biblolar 35 Kr dan baslıyor
hastane kapı susleri 20 Tl den baslıyor benim begendiklerim 30 civarı
hazır kese niyetine alınacak iste minik cuzdan gibi yok bebek biberonu seklinde olan falan var direk hiçbir emek sarfetmeden direk içne seker konabilcekkese canta vs ler var onlar biraz daha pahalı tabi tanesi 1,40 Tl
takı takmak için suslu tuylu yastıklar birkaç çesit vardı 18 Tl idi.
hersey çok sekerdi çok guzeldi gidip bir dukkandan pazarlıkla hersey alınıp çıkılabilir yani.
site adresi tahtabesik.com amasite yapım asamasında imis su anda çok tatlı ilgili birde bayan vardı orda . ilgilenenlere duyrulur.
aa evet ya ben gypsy esrayı unutmuştum..kız Allah seni..............kaydirigubbakcemile3 kurdeleçok şirin yahu..tahrik gücü yüksek şeyler kullansaydın ya...
arkadaşlar çok sağolun
benim ikinci bebeğim 7 yaşında bir kızım var ankarada oturuyorum.
hepimize hayırlı olsun sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah
nazancım varya şu topikte seni tek geçerim yanii aramızda hamile olduğunu en çok gösteren biricik anne adayımız sensinn,,unutmak desen sendeeee karıştırmak desenn sendee aşermek desennn en çok sendeee oburlukk desennn sendeeee paniklik desenn sendee az çektirmedinn hani bizee sonuçları beklerkenee daha aklıma gelmeyen bir sürü özellik ama çok ilginçtirkii hamilelere en hass en önemli özellik olan alınganlık sende yokk kapris yok tamamen doğallık var ne güzell seviyorum seni kızz kaydirigubbakcemile2
sağol helincim
hihoyyyt :dance: :teytey: ays çok sevindim aradılar güzel çıkmış riskler çok düşük dedi :sm_cool: çok stres yapmıştım çok şükür, rubella kızamıkçık ve toskoplasmaya da bakılmıştı toskoplazma geçirmemişim dikkat et sebzeleri iyi yıka, çiğ et yeme kedilerle fazla haşirneşir olma dedi zaten bunlar dikkat ettiğim şeyler
abimlerin kedisi var ama o da aşılı hep evde zararı olmaz dimi noraa
celduk celduk.. cok da inmiş değildi fıyatlar ama cok cıcı ıkı tane tulum aldık, onları da koyarım cıcılere..
iremcim ve petrikcim gozunuz aydın
esrako kızın tombul yanak cok seker
kızlar gece uykularınız ne alemde yatıs pozisyonlarınız nasıl
benim gecelrim cok sıkıntılı ayaklarım dısarda bi icerde kıpır kıpırım hic rahat uyuyamıyorum
bi saga bi sola donuyorum arada sırt ustu uyudugum oluyo uyku sersemi uyanınca farkediorum
bide uyanıp saga sola donerken kasıklarım acıyo gaz birikio sanırım
geneldede aksam midem dolu olursa oluyo siz de uyku nasıl. wcye kalkma durumunu hic soylemiorum bile o artık fix :)
canm inş. hayırlı saglıklı haberle vee en güzel pozlarla gel..:))
evriş çay içmezzz pinkycimmmm dimi evrişşş belkii bi tanecikk oda açık çayy
valla geziyorum fıldırr fıldırr yarın eminönüne gitmeyi planlıyorum eğer hava çok soğuk olursa eurofloraya gidicem kızlar kağıthanede bebek şekeri için malzemeler varmış orda çeşitte bolmuşş hemde toptan fiyatındaymış bakalım araştırıcamm ya eminönünü ya ordan alıcamm iyice ağırlaşmadan yavaş yavaş yaparım evdee ayy bende çok heyecanlanıyorum böyle düşündükçeee..
Euro Flora Çiçek ve Dekorasyon Merkezi, Kağıthane
linkinide buldumm lazım olcak ileridee bebek şekeri için benden sölemesiii
birde kızlar dün markete uğradım ordaki amcam dediki gözünüz aydın 15 güne erike gelicek seninki hergün sorup duruyo dedi ayy kociş gidip soruyomuş adamın kafasını yersem böle olurr
dideee çağla geldii dedin buaraya ne zaman gelir acabaa
babycim kızlarında dediği gibi gebe iken evde olmak inan çok daha iyi bende 7 yıllık çalışma hayatını bıraktım çok stresli bi çalışma ortamım vardı eşim dedi istemiyorum bu streste devam etmeni yani hem gebelik hem o ortam mahvolurdum çalışan annelere rabbim yardım etsin sabır versin..
merhaba kızlar uzun zamandır yoktum hem izmir hem de nevruz bayramı tatili var tahranda.eşimle tatil yaptık gezdik bol bol. herkes ii okudum biraz geçmişi ama tabi 200 sayfa kadar birikmiş hepsine bakamadım. bebişler kıpır kıpır hepsi zıpırık tepiniolar annişlerinin içlerinde. ben de haftada 2*3 hissediorum hala. bir deişiklik olmadı bebişimin hareketlerinde. belki bu aralar ben çok hareketliyim onu farketmedim. bu arada aldığım kilo 8 e çıktı. hayırlı olsunn diorummmmm....
Ya herkes çeşit çeşit ilaç kullanıyor, ben vitamin hapı bile kullanmıyorum. Sadece demir. Benim doktor mu bir tuhaf acabaCADIARZU
gerçekten mi? sadece demir hapı mı?
67 ile başladım 72 - 73 geziyorum.
canım çok geçmiş olsun biraz geçde olsa aman dinlen kendine iyi bak evet hasta olunca bebişlerde kendilerini biraz çekiyolar ...Kızlar ben bu sefer çok fena şifayı kaptımsenağlamaAtom bile kar etmedi. Sabah bir ders girdim, baktım kafamı kaldıramayacağım, izin aldım yine gittim dokuz eylüle. Teker teker poliklinikleri dolaş, o diyor biz bakmayız, bu diyor randevusuz gelemezsin.O ara ateşim yükseldi biraz, soluğu acilde aldım:a015:Ateşim çok çıkmamış neyse ki. Şimdi normale döndü de, bütün etlerimi parça parça etmişler sanki. Aaah ah, bir theraflu için neler vermezdimsenağlamaBebişim de üzüldü annesinin haline, bugün pek bir hareketsiz:çok üzgünüm:
hadi gözün aydın bundan sonra daha sıklaşıcak ve dahada belirginleşecek gözün aydın benim oğlum olucak canım..angeleyes 3 canım ben 2 3 hafta önce farkettim ilk aslında önce anlamamıştım arkadaş dedi göz seğirmesi diye ama aralarda hissetmediğim günler çok oluyordu.bu hafta inşallah hep böle devam eder hergün hissediyorum oğluşumu.senin neyin olacak kaydirigubbakcemile5
ben evrişin dediği boyayı araştırdım bir sakınca yok ve buldum aldım lorealin amonyaksız boyası büyük migroslarda yada parfümerilerde bulabilirsin istersen.....Angeleyes, boya konusunda neye karar verirsen bana da bildir lütfen...
hayırlısı olsun saglıkla gelsin bebeğin...teşekkür ederim arkadaşlar..bugün itibarıyla 20.haftayı bitirip 21 e giriyoruz..kızım olacak işalah...
çoook güzel ama uzun süre kullanamazsın canım bende kızımda almıştım 6 ay kullanabildim sonrasında çok hareketleniyolar kullanmak zor oluyo çokta kullanışlı değil yani
yasıll???
ben çok beğendim amaa...satıcı 1 yaşına kadar yatabilir dedi..hareketlenince o da sanırım 5-6 ayında olcak, gece yatıramazsınız, gündüz uykularında, sürekli takipte kullanabilrisiniz dedi...650 tl cik...
gözün aydın canım ya çok tatlılar ah bunlar allah nazardan saklasınn....biz gittik doktor amcaya...doktor amcamız baktı herşeyimize.gelişimimiz gayet iyi.ağrılarımın sebebi plesantam biraz aşağıdaymış ama risk teşkil etmiyormuş..bebeğimin başıda aşağıdaymış ağrılarımın sebebi buymuş..idrar torbamız midemiz ve tüm organlarımız çok şükür gayet iyi gelişmiş.4 boyutludan baktık ama çıktı alamadım bebişim parmağını emiyordu bir eliylede yüzünü kapatıp ceee yapıp açıyordu resmen oynadı bizimle.bebişim anneye gülücük at dedim döndü gülümsedi el salladı.hadi bir tekme dedim doktor amcan görsün küt vurdu.eğitilmiş bu bebek dedi.erken doğum riskim şimdilik ekarte edildi.5 temmuz yetermiş bana inşallah.ama normal doğum tarihim 5 gün daha öne kaydı.kilosunu ve boyunu sordum boşver gayet i,yi dedi.bu kadar kızlar.mutluyum...darısı başınıza.iki hafta sonrada şeker yüklemem var.kan verdim enfeksiyona bakılacak...
alemsin hadi kolay gelsin güzel geçer inşallah geceniz seneyede 3 kişi kutlarsınız..kızlarr ben kaçarr,bu akşam bidaha girememm e malumunuz yemekten ve pastadan sonra göbeğime bi kırmızı kurdela bağlayıp kocişime doğumgünü hediyesi vericem :jeyyar: bu gece çook havamdayım hormonlarda tavana yakın bi yerlerde şanslı bizimki bu gecee laelaelaelaelae
öpüldünüzz göbişlerinizdennn :CüvCüv:
bu arada bebegim 361 gr olmus , boy sormadım sanırım olcmuyorlar artık
bir hafta onde gidiyormus su anda, 3 hafta evel 204 gr dı ne kadar hızlı buyuyorlar artık bundan sonra zaten organ gelisimi azalıyor organlar buyumeye daha agırdevam ediyor yag dokusu artıyormus yani agırlıgı hizla buyuyecekk
bir seydaha yazmıstım sizlere gitmeden once ben mide hizamda sertlik hissediyorum diye
hep netten hafta hafta gebelikleri okudgumda 20, haftada iste rahminiz artıkgobek deliginiz hizasında ustsınırı yani rahmin vs diye yazyordu bende mide kismimda birsey yutmusum gibi ne var diyordum bugun cekim yapılırken bir baktım gobek deligimin epey epey ustlerinde gezniyior alet dedim burda da bebekmi var e tabiki dedi dr baktım kafasıyukarda bizimkinin vedirek midemin ustunde oglumda oldugu gibi yani benim alt karın daha yumusak ust taraf sert nasıl oluyor diyordum nedeni anlasıldı
demek nette yazanbilgiler fiks herkese uyacak diye birsey yok
ve kiz diyemi bilmem nerdeyse yan bosluklaırama dogru bile ultrason probunu gezdirip goruntu aldılar yayık epey kese sanırım,
kızlar akşam eşim beni çok güldürdü
diyorki sütün çok olursa yoğurt yapacakmısın?
:1shok: :roflol: yoğurtmu ne yoğurdu aşkım anne sütünden yoğurtmu olur hiç,
e gördükya yoğurt yapma makinası, anne sütünden yoğurt yapmak için değilmi onlar ? ays koptum gülmekten çok tatlıydı yapılır sanıyor, bu sabahda araştırmış deneme yapılmış ama yoğurt tutmamış, gördünmü diyor sadece benim aklıma gelmemiş kaydirigubbakcemile3 çok tatlı benim kocam
Esrako,
"Ece" güzelmiş işte.. Ama "Derin" daha güzel. Gerçi haklısın bu Derin ismini sevmeyecek çok kişi çıkar. Daha çok hafta var önünüzde bulursunuz yeni isimler. Bak "Duru" koyun demiyorum, ağzımdan bile çıkmadı( Biri Duru mu dedi..Kim??kaydirigubbakcemile2
Kızlarrrrrrrrrr ben geldiiimmm...
Bugün benim doğum günüm ve hayatımın en güzel doğum günü süprizini yaptı bebişim bana..Açmış bacaklarını bekliyormuş annesinii.. Veeeee artık bende bir SPARTA annesiiyiiim..! Herşeyden önemlisi de oğluşum gayet sağlıklıGeçmişi okuyamadım.. Pinky geldimi?
Ben de hamilelikte en sevdiğim şey dondurma oldu özellikle Mado'nun fıstıklı ve kestaneli dondurması,kar çamur yağmur soğuk demeden yiyorum valla.Telkirma ben de sendenim yani :)
İremcim doğun günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice mutlu yıllara
Benim de en nefret ettiğim kafa arkası düz kafalar, annem de biz öyle olmayalım diye hiç sırtüstü sürekli yatırmamış..saçlar bizde kapatıyo ama erkeklerde çok belli haklısın Esrako..Dikkat edicem..Bir ara sünnet konusunu açmak istiyorum ama çok mu erken..Ben hemen olsun istiyorum babası yazık diyo..E işte daha iyi göbeği düşerken pipisi de iyileşir çok acı çekmeden..Ama en geç 40'ının içinde yapılsa ne iyi olur..Siz Berke'ye nasıl yaptınız??
arkadaşlar çok sağolun
benim ikinci bebeğim 7 yaşında bir kızım var ankarada oturuyorum.
hepimize hayırlı olsun sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah
bu arada evriş ve taze fasulye yine beraber gazcekledi kipaya gitceklerdi noldu?acaba alışverişden kendilerini alamadılarmı bu kızlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?