maşallah allah nazarlardan saklasın herşey gerçekten çok güzelll sevindim adına ..slm ben geldiiiiiiiiiiiiiimmmm..:) şükürler olsun bebişimi gördük babasıyla..günlerdir yaptıgım telkinler işe yaradı.. doktor önce ölçümlerimizi yapalım dedi bende evt evt önce saglıklımı onu ögreneyim sonra cinsiyet dedim.. kafasını ölçtükk karnını falan sonra bacakların ı ölçerken açmış kuzucum bacaklarını yiğidin malı meydandadır hesabı....BENDE SPARTA annesiyim.. kızlar sıpa tam şov yaptı bize ya anlatamam eller ayakalr maşallh çok tatlıydı babsıyla doyamadık... sat la uyumluyus doktor çok begendi gelişimini her şey çok güzel dedi...maşallah..
18 cm ve 249 gr yavrucum.. veeee sadece 1 kilo almışım kızlar doktor çok teşekkür etti bana bebişe iyi baktıgım için..kilo konusuna gelince herşey normal bu aydan sonra kilo almaya başlıcaksın dedi.. bol su ve sıvı tüketiyorum dedim zaten belli bebeğin suyu da çok güzel falan dedi.. bebişim s
kan uyuşmazlıgı tahliimi yaptırcam 15 gun sonra birde15 gun sonra ayrıntılı ultrasyona gircem organlarına bakcas kuzumun...
bu arada Norra aklıma geldi ve sag kalçamın üstünde hafif kemik agrısı gibi bir agrı hissettiğimi söledim magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden dedi...osteocare ve elevite devam dedi...
gelir gelmes size yazdım butun arkadaslarım mj yagmuruna tutmuş durumda onlara cvp yazıp geri dönicem..:)
gözün aydın demek sende sparta annesi odun maşallah oğluşuna BU ARDA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNtüm dileklerin gerçekleşmesi dileğiyle sanırım en güzel hediyeyide sana oğluşun vermiş..Kızlarrrrrrrrrr ben geldiiimmm...
Bugün benim doğum günüm ve hayatımın en güzel doğum günü süprizini yaptı bebişim bana..Açmış bacaklarını bekliyormuş annesinii.. Veeeee artık bende bir SPARTA annesiiyiiim..! Herşeyden önemlisi de oğluşum gayet sağlıklıGeçmişi okuyamadım.. Pinky geldimi?
geçmiş olsun dikkat et canım dinlen bol bol..ben değilim Aftabru...Telkırma yemiş dondurmayı...ben havaların dengesizliğinden dolayı üşüttüm..atom karışımı içiyorum sabahtan beri...çok halsizim...
hoşgeldin aramıza allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin..selam,
beni de aranıza alırmısınız 17 haftalık hamileyim kısmetse ağustos 27 gibi doğum yapacağım.
ohh gözün aydın kedi içinde aşısı oldugu için çokta sorun lmaz ..sağol helincim
hihoyyyt :dance: :teytey: ays çok sevindim aradılar güzel çıkmış riskler çok düşük dedi :sm_cool: çok stres yapmıştım çok şükür, rubella kızamıkçık ve toskoplasmaya da bakılmıştı toskoplazma geçirmemişim dikkat et sebzeleri iyi yıka, çiğ et yeme kedilerle fazla haşirneşir olma dedi zaten bunlar dikkat ettiğim şeyler
abimlerin kedisi var ama o da aşılı hep evde zararı olmaz dimi noraa
geçmiş olsun be güzelim bu konuda çok bişey bilmiyorum ama gerçekten zor bir durum bulantının etkisini naneli şekerle azaltabilirsin ama akıntı için çok bir bilgim yok..nbr kızlar of ya ben çok kötüyüm bu geniz akıntısı beni ölürecek doktor zimaks diye bi ilaç verdi ama hiç işe yaramadı hep ağzıma doğru akıntı yapıyor buda benim midemi bulandırıyor bi öneriniz varmı kızlar
bende önümüzdeki hafta detaylı ultrasona giricem kızlar son 6 günüm bakalım oğluşumda nele yapıyo gerçi içimde durduğu yok ama kıpır kıpır
Evet canım ya, yanlış mı yaptı ki?fisfisfisHemogramda RBC, hemoglobin ve hematokrit değerlerim düşük çıktı. Vitaminin bir ilgisi olabilir mi acaba? Noraam, ne dersin kuzuuum???sadece demir hapı mı?
evriş çay içmezzz pinkycimmmm dimi evrişşş belkii bi tanecikk oda açık çayy
valla geziyorum fıldırr fıldırr yarın eminönüne gitmeyi planlıyorum eğer hava çok soğuk olursa eurofloraya gidicem kızlar kağıthanede bebek şekeri için malzemeler varmış orda çeşitte bolmuşş hemde toptan fiyatındaymış bakalım araştırıcamm ya eminönünü ya ordan alıcamm iyice ağırlaşmadan yavaş yavaş yaparım evdee ayy bende çok heyecanlanıyorum böyle düşündükçeee..
Euro Flora Çiçek ve Dekorasyon Merkezi, Kağıthane
linkinide buldumm lazım olcak ileridee bebek şekeri için benden sölemesiii
Yok ben hiç Çay içmem, Çay ı hiç sevmem :çok üzgünüm:, asla ama asla aramam :sm_confused: , hiç içmesem aklıma gelmes..delikafadulden bir türlü Çay la aram olamadı.. Şenizçay, çay,çay,çay......... gün geçtikce içimde çığ gibi büyüyen sevdammm benimmmmmmmmmmmmmmmmmm :asigim:
AFTABRU valla gayet aç karnına, pijamalı halim
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Arkadaşım patladım gülmekten :)))
Onu bunu bırak.. mutfaktaki o yemek ne alemde, sen ondan haber ver laelaelaelaelae
Duygularım oynama.......... artık dayanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm senağlama gelmeyinnnnnnn üstüme beaaaa, yaramın üstünde tepişmeyinnnnklava:
hanımlar iyi akşamlar
karnınızda siyah ince bir çizgi oluştu mu
olanlar yazabilir mi hanımlar nedir buu
iremcim ve petrikcim gozunuz aydın
esrako kızın tombul yanak cok seker
kızlar gece uykularınız ne alemde yatıs pozisyonlarınız nasıl
benim gecelrim cok sıkıntılı ayaklarım dısarda bi icerde kıpır kıpırım hic rahat uyuyamıyorum
bi saga bi sola donuyorum arada sırt ustu uyudugum oluyo uyku sersemi uyanınca farkediorum
bide uyanıp saga sola donerken kasıklarım acıyo gaz birikio sanırım
geneldede aksam midem dolu olursa oluyo siz de uyku nasıl. wcye kalkma durumunu hic soylemiorum bile o artık fix :)
hanımlar iyi akşamlar
karnınızda siyah ince bir çizgi oluştu mu
olanlar yazabilir mi hanımlar nedir buu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?