2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

nbr kızlar of ya ben çok kötüyüm bu geniz akıntısı beni ölürecek doktor zimaks diye bi ilaç verdi ama hiç işe yaramadı hep ağzıma doğru akıntı yapıyor buda benim midemi bulandırıyor bi öneriniz varmı kızlar

maşallah allah nazarlardan saklasın herşey gerçekten çok güzelll sevindim adına ..
gözün aydın demek sende sparta annesi odun maşallah oğluşuna BU ARDA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNtüm dileklerin gerçekleşmesi dileğiyle sanırım en güzel hediyeyide sana oğluşun vermiş..
ben değilim Aftabru...Telkırma yemiş dondurmayı...ben havaların dengesizliğinden dolayı üşüttüm..atom karışımı içiyorum sabahtan beri...çok halsizim...
geçmiş olsun dikkat et canım dinlen bol bol..
selam,
beni de aranıza alırmısınız 17 haftalık hamileyim kısmetse ağustos 27 gibi doğum yapacağım.
hoşgeldin aramıza allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin..
ohh gözün aydın kedi içinde aşısı oldugu için çokta sorun lmaz ..
geçmiş olsun be güzelim bu konuda çok bişey bilmiyorum ama gerçekten zor bir durum bulantının etkisini naneli şekerle azaltabilirsin ama akıntı için çok bir bilgim yok..

bende önümüzdeki hafta detaylı ultrasona giricem kızlar son 6 günüm bakalım oğluşumda nele yapıyo gerçi içimde durduğu yok ama kıpır kıpır

Yok ben hiç Çay içmem , Çay ı hiç sevmem :çok üzgünüm:, asla ama asla aramam :sm_confused: , hiç içmesem aklıma gelmes..delikafadulden bir türlü Çay la aram olamadı.. Şenizçay, çay,çay,çay......... gün geçtikce içimde çığ gibi büyüyen sevdammm benimmmmmmmmmmmmmmmmmm :asigim:

Nazanım... Kipalar mantar gibi kuzum ızmir de... hangi büyüklükte istersen her semttte var artık..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Arkadaşım patladım gülmekten :)))

Onu bunu bırak.. mutfaktaki o yemek ne alemde, sen ondan haber ver laelaelaelaelae

Evde annem varken mi?? KOmik olma :))

Duygularım oynama.......... artık dayanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm senağlama gelmeyinnnnnnn üstüme beaaaa, yaramın üstünde tepişmeyinnnn klava:

muccuk.. vereyim mi 1 fincan daha :))

Ulennnn Burcu... annen tependen hiç inmesin inşallahhhhh, kötükedihüso anlıyor musun beniii klava:

hanımlar iyi akşamlar
karnınızda siyah ince bir çizgi oluştu mu
olanlar yazabilir mi hanımlar nedir buu

bu arada KEOPS mesaj göndermiş. Nette problem varmış.. 1 haftaya anca yapılırmış. hepimizi öpüyormuş. ıletmemi istedi..

geceler kabus benim için sağa sola dönmeketen uyuyamıyorum.belim sanki kopuyor gibi ağrıyor bide sıkıntı şişkinlik nefes alamıyorum üstüne 3-4 defa wc ye gidiyorum wc ye gittikten sonra çok susadığımı hissedip su içiyorum sonra tekerar wc.sabahta kalkıp okula gidiyorum.dün gece iki yastıkla uyumaya çalıştım birini sırtıma diğerini bacaklarımın arasına aldım.ne olacak halim bilmiyorum

hanımlar iyi akşamlar
karnınızda siyah ince bir çizgi oluştu mu
olanlar yazabilir mi hanımlar nedir buu

evet canım oluştu.ilerki aylarda iyice koyulaşıyor

petrik gözünaydın canım.kuş gibi hafiflemişsindir şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…