2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canim dogum gunun kutlu olsun, oglusunda hayirli olsun...ne guzel bir hediye..
ah bir noram kaldı ogrenemeyen ve catlamak uzre olan insallah iki hafta sonra diyordu nora da ogrencek ve herkes artık cinsiyetleri biliyor olcak

..

insallah canim, amin..

pat diye soru soranlara nedense artık pat diye cevap verir olduk
korktukmu ne üstümüze çok geldiler sanırım

kizlar bugun berbat bir gun gecirdim, ancak girip sole bir goz gezdirebildim yazdiklariniza...
bugun manyak sefim bana resmen iskence yapti sabah 8.30 da basladim, 15dk yemek molasi verdim 4.30 da tam isimi bitirdim cikicam, calisma raporunu hemen istiyorum dedi, 7 ye kadar kalip bitirdim ve sadece 5 dk bakti, neyse yarin incelerim dedi gitti, ki ona yarin hazirliyayim demistim, hemen gormek istiyorum diye kabul etmemisti(yarinda kotu olsan bile geliceksin, konuusucaklarimiz var edi( allahim istifa edip evime oturmak istiyorum, iskenc gibi, nasil bencil duyarsiz insanlar, eve saat 8 de topallayarak ve aglayarak geldim, esimde sehir disindaydi((

norra yaa istifa et iş bulamazmısın başka?yada geçinemezmisiniz doğuma kadar ne bilim bu kadar sıkıntı stress nolcakk yaa

fasulyem nereyee ben daha yeni geldim sen gidiyonnn helincim ne güzel dile getirdi bilinçaltını kaydirigubbakcemile2

bugün garip bi durum yaşadım kızlar.bugün müdürüm odama geldi.gerçi sık sık gelir sohbet eder yada bi konu hakkında yapacağı bi iş hakkında fikrimi alır.bana bana bi konuda yardımcı olmanı istiyorum dedi.bu okulda çalışan öğretmenlere ihtiyacım var dedi.yatılı okul olarak başarımızı arttırmak istiyorum dedi.seninle bu okul nefes aldı çok şey değişti.çalıştığın bu altı yılda çok şey başardın çok şey değiştirdin meslek aşkına hayranım dedi.ben pür dikkat dinliyorum ne isteyecek benden diye.en son dedi ne yap ne et eşin bu okula tayin istesin.eşimde yan okulda çalışıyor ama gerçekten çok başarılı bi öğretmen.ben ikinizide bu okulda görmek istitorum dedi.ikinizede ihtiyacım var dedi.iyi bi ekiple çalışmak istiyorum dedi.güzel bi duyguydu yaptıklarının görülmesi farkedilmesi.geçen senede bi ara tayin düşündüm müdürüm günlerce ısrar ettiği araya öğrencilerimi koyduğu için ben seninle bu okulda kendimi güçlü hissediyorum diyince vazgeçtim.bide eski öğrencilerimden mesaj aldım fen lisesinde okuyorlar bana teşekkür ediyorlardı inanın çok mutlu oldum.kendimi övmüş gibi oldum ama ben bu mesleğe aşığım kızlar.müthiş bi doyum alıyorum.mutluluğumu paylaşmak istedim sadece

hahahaha :)) az kaldı kıssııııımmmm ...

Hıı.. efet, Kanada ya tasınıyosun dı mı , dogru sengözlerimebaksanab

eee, aşk-ı memnu bittiiiii... öpüştüler.. dönün artık :)

Tuşumuzu da aldık, oturduk cicim.. öpüştürdük te cok şükür :)))

pat diye soru soranlara nedense artık pat diye cevap verir olduk
korktukmu ne üstümüze çok geldiler sanırım

İçimden geceni dile getirmiş, sevgiyle kucaklarım seni...

Garip diyince.. ve de yazdıklarını okumaya baslayınca kac tane senaryo yazdım kafamda :))) neyse çok şükür iyi bir sey varmıs :)) insanın sevdıgı meslegı yapması gercekten cok gusel bır ayrıcalık bu donemde.

Evinizin düzeni.. kafanızdakı planlar nedır bılemıyorum ama huzursuz bir ıs yeri hayatındaki herseyı derınden bozuyor.. psıkolojın cok cok onemlı Nurdan,eger ki cok cok zor durumda kalmıyorsan, bırak derım bende.. azıcık aşın olsun, kaygısız da başın, hele hele hamilesin, üstüne de fiziksel sıkıntıların cok.. umarım hersey ıstedıgın sekılde sekıllenır.. sanırım bu bı nevi seni yıpratma polıtıkası da olabılır.. güç yarısına gırecek durumda da degılsın,karar senin..

evriş
ben yatılı kulda olduğum için sanki başka bi okulda bu doyumu yaşayamayacakmışım gibi geliyor.burda yoksul kimsesiz yatılı olarak haftalarca okulda kalan öğrenciler için öğretmenlerin anlamı başka.resmen ilgiye sevgiye muhtaç olacaklar.sendromlarıda çok ama onları eğitmek dönüştürmek şekil vermek daha kolay.bide lojmanda kalıyorum.10 dairelik bi lojman.lojman okulun içinde.ilaç ihtiyaçlrı olur gelirler karınları acıkır gelirler ped için gelirler.ilaçlarını içirirsin uyutursun her şeyi olıyoruz onların.annelik yapıyoruz biraz.akşamları yemek yedikten sonra eşofmanlarımı çekip aşağı onların yanına giderim.konuşuruz soru çözeriz birlikte.sadece tek sorun ilgisiz veliler.6 yıl oldu beldede kalıyorum ilçe bile değil istesem her yere tayinim çıkar ama ben onlardan kopamıyorum tayin vakti.ama hep de bu belde de kalamam.bebekten sonra bi düşünürüm yine

Sen hayatta (kanımca) Allah-u Teala tarafından gercekten faydalı bır amaç için yaratılan kullardansın.. ben buna cok ınanırım.. hep te dua etmısımdır, faydalı bır ınsan yap beni diye.. anlattıkların bana göre cok olaganustu seyler.. oldukca ozverı gerektıren.. kendini ne kadar işe yarar, ne kadar doygun hissettiğini tahmin edıyorum.. ne mutlu onlara ki senin duyarlılıgında bir öğretmene sahipler.. bazı ınsanların yürekleri bedenlerinden taşar.. sen de o özel insanlardan birisisin..

Size Bir Bilgi Aktarımı Paylasmak Istıyorum.. Sadece Hamileyiz, Aş Eriyoruz Adı Altında Değil de.. Bebeğiniz ıçin Çağla Mevsimi Bitene Kadar Her Fırsatta Yemeniz Adına Bildiğimi Paylaşmak ıstedim..

Bugünlerde manav tezgâhlarında, hatta seyyar satıcı arabalarında bol bol gördüğümüz badem çağlası, insanın içini ferahlatan mayhoş lezzetinin yanı sıra sağlığımız için de son derece yararlı bir meyvedir. Bu sebeple uzmanlar, “çağla mevsimini iyi değerlendirin, bol çağla yiyin” uyarısında bulunuyor. Yaklaşık on yıldır kanser tedavisinde alternatif ve tamamlayıcı yöntemler üzerine çalışmalar yapan Çapa Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Erkan Topuz, yüksek dozda C ve E vitamini ile selenyum ihtiva eden çağlanın; bağışıklık sistemini güçlendirerek hem kanserden koruduğunu, hem de kanser tedavisi sırasında vücuda büyük destek sağladığını söylüyor. Prof. Dr. Erkan Topuz, özellikle malin melanom, lösemi, multiple myelom (kemik iliği) ve bağırsak kanseri gibi bağışıklık sisteminin zayıf düştüğü kanser türlerinde çağlanın son derece yararlı olduğunu belirtiyor. Bunun için en uygun günleri yaşıyoruz. Hergün yiyeceğiniz bir avuç çağla, hem bağışıklık sisteminize güç katacak, hem de birçok tehlikeli kanser türüne karşı vücudumuzda kalkan oluşturacaktır.

ay evrişim son verdiğin bilgiye bayıldım valla tam tersini söyleseydin zararlı falan diee yinede dayanamz yerdim çünkü ben çağla hastasıyımdır

tatlı rüyalar hepinize güzel anneler..

norra yaa istifa et iş bulamazmısın başka?yada geçinemezmisiniz doğuma kadar ne bilim bu kadar sıkıntı stress nolcakk yaa

norraa?? İnanmıyorum yaaaa... şerefsiz herife bak. Iyyhhhh! nefret ediyorum böyle insanlardan.

noraa
yaptığı gerçekten gıcıklık insanı zora sokma.ne yapacaksın canım çalışmakta lazım bu krizde

kizlar esim geldiginden beri konusuyoruz, eger boyle giderse ayrilicam...tek sorun esim icin hic bir problem yok ama bizimkiler pek bu ise sevinmez, annemle babam buna nasil tepki veriri bilmiyorum acikcasi(aciklamasi biraz zor burada, zaten kendi meslegimi(klinisyenligi) birakip buraya geldigim ve bu cesit bi is sectigim icin bana tepkililerdi..onlara gore kariyerimi mahvetmisim 6 sene tip okuduktan sonra, simdi evde oturucam dersem hepten ustume gelirler...dedim ya aciklamasi biraz zor burada...o yuzden iyice dusunup tasinmam gerek yada 1 sene falan ara vericem diycem...ama katlanicak hic gucum kalmadi, hele fiziksel olarak bu kadar aci cekerken(

neyse sizleri sikmak istemem, farkettimde son iki haftadir hep sikayetlerimden bahseder oldum( ben sizlerle guzel seyler paylasmak istiyorum ama buaralar pek iyi seyler olmuyor benim icin...normalde sikayet etmeyide hic sevmeme, kusura bakmayin, noluurr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…