2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Bizler artık arkadastan ote boyutlardayız.. bu samimiyetime dayanarak sana bir kac sey soylemek ıstıyorum... annen ve baban konusundaki endişeni anlıyorum AMA bu hayat senin Nurdan, sıkıntıyı yaşayan sensin.. doktorluk her zaman senın bileğinde altın bir bileziktir, bunu hiç bir sey degıstıremez.. anne, baba, ata, cevre, dost.. herkes kendınce dogru olanı soyler.. ama hayat bizim.. bu hayatı yasayan bizleriz.. yalnız dogan, yalnız yasayan, yalnız ölecek olan da.. o yuzden 3. sahısları mutlu etmek adına kendine eziyet etmeye başlamak.. (sen ki tıp ınsanısın) bunu sana anlatmak en kolayı.. başka bir boyuta girer, sen de o boyutun insanı değilsin. Önemli olan senin hayatın ve de nasıl kolay-huzurlu-keyifli yasanacaksa oyle yaşaman.. geride kalan hersey gelip geçicidir.

İyi geceler arkadasım..

evriş
güzel iltifarların için teşekkürler canım.bebek istediğim ve olmadığı ve olmayacağına inandığım zamanlarda kendimi hep öğrencilerime vererek psikolojimi onarmaya çalışırdım ve allaha hep ben bende annelik duygusunu böyle yaşayacağım bana bunu layık gördün derdim.inan onlarla uğraşmak acımı hafifletip kendimin olmasa bile başkalaeının çocuklarıyla mutlu olurdum.akşamlara yemekten sonra onlarla bazen gece 11'e kadar soru çözerdim eşim arardı artık uyuyacağım gel diye.şimdilerde geç vakte kadar kalamıyorum yorgun hissediyorum kendimi.başlarda da düşük tehlikem vardı 3 hafta hatta rapor aldım.belki de bu çocuklarla uğraşarak ben kendimi dinlemekten kurtulup psikolojimi onarıyordum diyorum.ama hala aynı şevki hissediyorum eşim bazen çok paramız olsada çalışmasan diyor bazen fikir güzel gibi gelsede ben öğretmenliğimden vazgeçemem diyorum

Son düzenleme:
Kızlar günaydın.
göbek şovun linkini tekrar atarmısınız bir zahmet uzun zamandır bakmamışım linki bulamadım da
şimdiden sağolun.
Bu arada ben de kilolarımdan rahatsız olmaya başladım inşallah doğumdan hemen sonra veririz spora da gideriz ya da evde bebeklerle spor yaparız olmadı :) koşturmaca vb.

Hayyy oku oku içime daral geldi. Anca 7 sayfa geçmişe bakabildim kızlar. Esrakocum bebeğini gördüm çok tatlı, Allah bağışlasın. Biz de büyük ihtimalle p.tesi gidicez 4 boyutluya. Çok heyecanlıyım.

Norracım işindeki sorunlar için çok üzüldüm.Keşke iş değiştirme imkanın olsa. Ama işten çıkarsan da şunun ağzının payını vermeden ayrılma bence.

muhteşem Allah nazarlardan saklasın canım.Acaba bizimki ne alemde? :)
bu arada 4 boyutlu goruntu kacıncı haftadan sonra alınıyo.kacırmıyayım benimkini. :))

cambaz 4 boyutlu ultrasonun birtarihi suresi yok. ama ilk uç ay bakmanın pek bir anlamı yok bebek namına kotu goruntuler var ecis bucus yani 4 aydans onra guzel bebekg orunteliri gormek mumkun. istedgin zaman girebilirsiny ani

baby cim ben daha evelde yazmıstım gece uykularımda sorun yok valla. yani birtek pazar oglenlere kadar uyurdum oyle oglene kadar uyuyamıyorum yatakta rahat donenemediiugim için en geç 10 gibi uyanıyorum zaten o arada 7-8 gibi tuvaletim gelip kalkınca uykum dagılıyor kalksam daha iyi gunu yakaliyim diyorum falan. istesem uyurum ama. allaha sukur tum gece deliksiz uyuyorum ben tuvalete de kalkmıyorum sabah patlayaccak gibi uyanıyorum tabi.

adascım bize yaz kagıthane bilgilerini fiyatlarını bak banada yakın yani ablam oralarda oturuyor gitmedigim yerler değil gidiveririm .

canım selamm dun seni gordum adını yani forumu okuyor diye isten çıkmadan evel laf atacaktım vakit olmadı. kilo lardan falan sus bahsetme sen nolury ahu saka mı yapıyorsun kafa mı buluyorsun aramızda 70 kusur lerde olanlar var benim gibii 81 falan olanlarda vardır belki yapma etme sinirlerimize dokunma:)))
kızıma iltifatların için ayrıca tsk ederim:)

eee, aşk-ı memnu bittiiiii... öpüştüler.. dönün artık :)

ya cidden fasulye kendimi bazen sapık gibi hissediyorum dikkat ediyorum oglumdada aynısey var içerde cizgi film izliyor oluyor arada reklamda bize ugruyor falan opustulermi anne diye soruyor hayır henuz edğil diyorum sanki sapik aile gibiyiz:))))) esim laptop la nete girerken gozunu kaydırıyor opusme sahnesinde ne is bizim ailenin durumu nedir bilmiyorum:)))))))
ama opusme sahnesini izlemek guzeldiiii. algıda secicilik denmis ama ben hep askla olan opusmeleri izlemeye bayılırım. ozledim oyle heyecanları diycem yanlıs anlasılcak :)

canım benim ya yazık sana patranon sana ozel bir garezi mi var anlamadım gitti . allahından bulsun pislik adam. valla aileni falan dusunuyorsun tamam ama senin hayatın bu ve bu hamilelik en ozel en keyifl idonemin olmalı belki birdaha dgurmaycaksın. hayatındakı en ozel donemi boyle sinir harbi ve sıkıntılarla geçirmeni hiç ihiç istemem hep guzelliklerle anmalı insan bu donemi. allah daha kotu sıkıntı vermesin is sırkıntısı birnebze sarsar insanı ama yinede etkiler. iyi dusun tasının esinle ikiniz karar verin.

helin çok kutsal bir is yapıyorsun tuylerim dikan diken oldu okurken yazdıkalrını. ogretmen birkaç arkadasım var aynen basarılı ileri siniflara okullara geçen ogrencilerinden haber alıyorlar falan nası guzel bir duygudur keske zamanında akıl epip ogretmenlik okusaymısım hiç eskiden yoktu boyle heveslerim ogretmen arkadaslardan çok etkileniyorum ama.
bu arada sizin kendi eviniz var ama sen aksam 11 lere kadar lojmanda niye kalıyorsun anlamadım ??

esin dusunuyormu sizin okula geçis yapmayı ?

askolsun nurdanım ya olurmu oyle sey herkesin mutlulug varsa onu sıkıntısı varsa onu paylasması çok dogall.
ben haftalarca kızmı erkekmi polemigimle topuikte yazdım durdum artık kızmıs dedigimde insanlar bana ay gozun aydın demekten sıkılmıstır diye dusunuyorum :))) habire her ahfta baska dra gidip kızmıs kızmıs diye yazdım herkesde sagolsun yanıt yazıyor :) yani herkes ne yasıyorsa onuy azıyor sakın oyle dusunme.

gunaydin guzel hamisler..Evrim; Esra desteginiz icin sagolun...Bugunu de bi atlatayim, duruma bakicam, ya bi ara izin alicam kafami toparlamak icin, ki o izni nisan sonu alip annemlerin yanina gitmek istiyordum ama bakalim hayirlisi yada doktorumdan ciddi bir rapor alip evde kalicam...
dun bebisim hic kipirdamadi, o da hissediyor, ki hep kendimi telkin etmeye calisiyorum etkilenmesin diye...butun gece elim karnimda bekledim, tik yok...solee esimle 1 hafta biyerlere gidebilsek nasil iyi gelicek anlatamam...

günaydın arkadaşlar.....nasılsınız......

bugün bim'de indirim var johnsonbaby bebek bakım seti 18 lira haberiniz olsun bence kaçırmayın.....

günaydın kızlar

akşamlarıda iyi kaynatıyorsunuz bakıyorum okumakla bitmiyor allahtan diziler var da hızınızı biraz kesiyor :))) ben de nerde evde internete takılmak yemek yedikten sonra nereye nasıl uzandığımı bilemeden küt diye gidiveriyorum sonrada gecenin bir yarısı uyanıp pijama giymece- tuvalete gitmece -su içmece derken yatağa girdiğimde cin gibi ardından kocacığıma uyudunmu neden uyudun ne vardı şimdi uyuyacak bunları hep kendi kendime konuşuyorum sonrada kızımla konuşuyorum sabaha doğruda dalıyorum.....

esrako kızın çokkkk tatlı ne kadar güzel yakalanmış benim kızım hep yandan hiç yüzünü göremedik ağzı yanakları çok şeker allah nazarlardan saklasın maşallah ona.

norraacım allah yardımcın olsun..bende siyatikten şüpheleniyorum biraz ayakta dursam yürüsem yorulsam hemen belimde bacağıma vuran ağrılar oluyo..bazen özelliklede akşamları yürümekte bile zorlanıyorum..doğum izninede var daha..bakalım napıcaz..

17 haftalık şimdi pazartesi inşallah diyorum öğrenirim

Günaydın herkese : )

petrik canım gözun aydın test sonuçların güzel çıkmış.. bu arada bayrampaşa ikea evime okadar yakınki sen atla gel metroyla abuluşur gideris sonrada evde cay keyfi yaparız...:))..

aslında iyi fikir havalar ısınsında değerlendirelim bu fikri : )

Esra iyiki yengemiz senin gibi düşünmüyor cadı görümce :) hem kedüş alışık sokak kedisiydi yavruydu abimin oğlu birgün kucağına alıp eve getirmiş evde kalsın diyede yalvarmış, öyle yani bişi olmaz ona kont avin başköşesine kuruluyor : )

sağol evriş, bende diyorum doğunca olsun sünneti sonra düşününü yaparız yine hatırlar

gözünaydın PETRİK. çok sevindim. aman aman kimseden kötü haber beklemiyorum zaten. hepbirlikte artık sadece güzel şeyler konuşacağız....
saol Aftabru amin inşallah her zaman böyle güzel devam edecek, sonrada bebişlerimizi kucağımıza alıp buluşacağız : )

angeleyes, helin hivda, tazefasulye, babymom çok teşekkürler kızlar öpüyorum hepinizi : ))

noraa geçmiş olsun tekrar, mutlu değilsen biraz ara ver işine, sonra dhha iyi bir iş fırsatı çıkar hemde dinlenmiş olursun, huzur önemlidir işyerinde hakkında hayırlısı olsun

Helin görevin kutsal bunu yürekten yapman çok güzel okurken duygulandım, emeğinin karşılığını alıryorsun ne mutlu sana...

nurdan ya senn için üzülüyorum inan... ne kadar anlayışsız insanlaarla çalişmak zorundasın..kıyamm ya..Allah yardımcın olsun...sen atla gel turkiyeye annemlerin didimde yazlıgı var anahtarı vereyim git kocanla tatil yap..:) enerji depolakendine bebişine...

bu arada Nazan bugun 4 boyutluya gitcekdi inş. saglıklı haberlerle ve güzel pozlarla gelir NAz kızla..:)

birde aklmı agelmişken sorayım..yahu doktora sormayı unuttum yatış pozisyonumuz nasıl olmalı sadece sol tarafa yatmak ebek için en saglıklı diye biliyorum ama ben gece boyu dön sag dön sol en son sırt üstü sızıyorum öle bi zarararı varmı ogluma..:)birde dudakları kuruyan varmı anacım hemde az buz değil koruyucu krem sürmekden bööğğğ geldi valla...bu haftalarda normalmi?yahu bu bebkler herşeyimi sömürdü bizden aaaaaaaa:)

günaydın kızlar nasılsınız bu gün
nurdan senin şefin ne yapmak istiyor be kuzum inşallah bu günde abuk subuk konuşup seni üzmez.çalışmakta zor insanlarla uğraşmakta öyle ÇALIŞANLARIN ALLAH YARDIMCISI OLSUN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…