neyse sizleri sikmak istemem, farkettimde son iki haftadir hep sikayetlerimden bahseder oldum( ben sizlerle guzel seyler paylasmak istiyorum ama buaralar pek iyi seyler olmuyor benim icin...normalde sikayet etmeyide hic sevmeme, kusura bakmayin, noluurr...
muhteşem Allah nazarlardan saklasın canım.Acaba bizimki ne alemde? :)
bu arada 4 boyutlu goruntu kacıncı haftadan sonra alınıyo.kacırmıyayım benimkini. :))
iremcim ve petrikcim gozunuz aydın
esrako kızın tombul yanak cok seker
kızlar gece uykularınız ne alemde yatıs pozisyonlarınız nasıl
benim gecelrim cok sıkıntılı ayaklarım dısarda bi icerde kıpır kıpırım hic rahat uyuyamıyorum
bi saga bi sola donuyorum arada sırt ustu uyudugum oluyo uyku sersemi uyanınca farkediorum
bide uyanıp saga sola donerken kasıklarım acıyo gaz birikio sanırım
geneldede aksam midem dolu olursa oluyo siz de uyku nasıl. wcye kalkma durumunu hic soylemiorum bile o artık fix :)
evriş çay içmezzz pinkycimmmm dimi evrişşş belkii bi tanecikk oda açık çayy
valla geziyorum fıldırr fıldırr yarın eminönüne gitmeyi planlıyorum eğer hava çok soğuk olursa eurofloraya gidicem kızlar kağıthanede bebek şekeri için malzemeler varmış orda çeşitte bolmuşş hemde toptan fiyatındaymış bakalım araştırıcamm ya eminönünü ya ordan alıcamm iyice ağırlaşmadan yavaş yavaş yaparım evdee ayy bende çok heyecanlanıyorum böyle düşündükçeee..
Euro Flora Çiçek ve Dekorasyon Merkezi, Kağıthane
linkinide buldumm lazım olcak ileridee bebek şekeri için benden sölemesiii
geçmiş okumaktan hala yazamadım.çok birikince olmuor arkadaşlar yani birinin dgünüydü biri bebişinin cinsiyetini öğrenmişti biri yeni gelmişti esracım sen kalmışsın aklımda bebiş foton çok seksiydi. o ne dudaklar yere bakan yürek yakan gelior. aftabrucum ben de 57 yi gördüm artık yani nasıl olcek bu iş bilmiorum.18. haftamdayım halen ve off offf 2 ay kilo almasam bari dicem ama 1 hafta almayım bari diorum. göbişimi yarın koyarım . senin de göbek çıkmış az biraz ama alt kısım üstten geniş benim gibi olmuş. nie öle oldu anlamadım.8 kilo heryerime dağıldıu eller kollar bacaklar popo kalça göbek maşallah yağ görmeyen yerim kalmadı.
2 hafta sonra detaylı ultrasonum var inşallah 4 boyutlu çeken bir yer bulurum.
okurken comely ve başaktan msj görmedim nasıllar bilior musunuz kızlar.
aşkı memnuya geçiorum şimdilik
eee, aşk-ı memnu bittiiiii... öpüştüler.. dönün artık :)
kizlar bugun berbat bir gun gecirdim, ancak girip sole bir goz gezdirebildim yazdiklariniza...
bugun manyak sefim bana resmen iskence yapti sabah 8.30 da basladim, 15dk yemek molasi verdim 4.30 da tam isimi bitirdim cikicam, calisma raporunu hemen istiyorum dedi, 7 ye kadar kalip bitirdim ve sadece 5 dk bakti, neyse yarin incelerim dedi gitti, ki ona yarin hazirliyayim demistim, hemen gormek istiyorum diye kabul etmemisti(yarinda kotu olsan bile geliceksin, konuusucaklarimiz var edi ( allahim istifa edip evime oturmak istiyorum, iskenc gibi, nasil bencil duyarsiz insanlar, eve saat 8 de topallayarak ve aglayarak geldim, esimde sehir disindaydi ((
bugün garip bi durum yaşadım kızlar.bugün müdürüm odama geldi.gerçi sık sık gelir sohbet eder yada bi konu hakkında yapacağı bi iş hakkında fikrimi alır.bana bana bi konuda yardımcı olmanı istiyorum dedi.bu okulda çalışan öğretmenlere ihtiyacım var dedi.yatılı okul olarak başarımızı arttırmak istiyorum dedi.seninle bu okul nefes aldı çok şey değişti.çalıştığın bu altı yılda çok şey başardın çok şey değiştirdin meslek aşkına hayranım dedi.ben pür dikkat dinliyorum ne isteyecek benden diye.en son dedi ne yap ne et eşin bu okula tayin istesin.eşimde yan okulda çalışıyor ama gerçekten çok başarılı bi öğretmen.ben ikinizide bu okulda görmek istitorum dedi.ikinizede ihtiyacım var dedi.iyi bi ekiple çalışmak istiyorum dedi.güzel bi duyguydu yaptıklarının görülmesi farkedilmesi.geçen senede bi ara tayin düşündüm müdürüm günlerce ısrar ettiği araya öğrencilerimi koyduğu için ben seninle bu okulda kendimi güçlü hissediyorum diyince vazgeçtim.bide eski öğrencilerimden mesaj aldım fen lisesinde okuyorlar bana teşekkür ediyorlardı inanın çok mutlu oldum.kendimi övmüş gibi oldum ama ben bu mesleğe aşığım kızlar.müthiş bi doyum alıyorum.mutluluğumu paylaşmak istedim sadece
neyse sizleri sikmak istemem, farkettimde son iki haftadir hep sikayetlerimden bahseder oldum( ben sizlerle guzel seyler paylasmak istiyorum ama buaralar pek iyi seyler olmuyor benim icin...normalde sikayet etmeyide hic sevmeme, kusura bakmayin, noluurr...
mercimekim geçmiş olsun antalyanın havası böyle yapıyo işte bende hep kış sonunda hastalanırdım zaten senin yazıları okuyunca hep antalya geliyo aklıma hüzünleniyorum
samanyolu hoşgeldin aynı kaderi paylaşıyoruz beninkininde ayakları kapalı göstermiyo kaç haftalıksın
petrikcim güzün aydın
petrik canım gözun aydın test sonuçların güzel çıkmış.. bu arada bayrampaşa ikea evime okadar yakınki sen atla gel metroyla abuluşur gideris sonrada evde cay keyfi yaparız...:))..
Esra iyiki yengemiz senin gibi düşünmüyor cadı görümce :) hem kedüş alışık sokak kedisiydi yavruydu abimin oğlu birgün kucağına alıp eve getirmiş evde kalsın diyede yalvarmış, öyle yani bişi olmaz ona kont avin başköşesine kuruluyor : )zavallı kedüşş balkonlaramı talim ediyoo kıyamam ona yaa sizdee yanii napcak kedii yaa atılmasın balkonaa ben olsam çıkarmazdım valla mesela benim kedim olsa yengem gelse bize hamile felan olsa yinede çıkartmam uyuzluk olsun diee :jeyyar: pek sevüşmeyüktee kendisi ilee mümkün olduğu kadar uzak olsun bana kendileriii..
Once gozun aydın olsun kuzum.. test sonucların ıcın. Bende olabıldıgınce erken yasta yaptırıcam.. Asla kendını bıldııgı bır yasta yapma nıyetınde degılım, psıkolojısı ıcın.. ılerıde dugununu yaparıs...
saol Aftabru amin inşallah her zaman böyle güzel devam edecek, sonrada bebişlerimizi kucağımıza alıp buluşacağız : )gözünaydın PETRİK. çok sevindim. aman aman kimseden kötü haber beklemiyorum zaten. hepbirlikte artık sadece güzel şeyler konuşacağız....
kizlar bugun berbat bir gun gecirdim, ancak girip sole bir goz gezdirebildim yazdiklariniza...
bugun manyak sefim bana resmen iskence yapti sabah 8.30 da basladim, 15dk yemek molasi verdim 4.30 da tam isimi bitirdim cikicam, calisma raporunu hemen istiyorum dedi, 7 ye kadar kalip bitirdim ve sadece 5 dk bakti, neyse yarin incelerim dedi gitti, ki ona yarin hazirliyayim demistim, hemen gormek istiyorum diye kabul etmemisti(yarinda kotu olsan bile geliceksin, konuusucaklarimiz var edi ( allahim istifa edip evime oturmak istiyorum, iskenc gibi, nasil bencil duyarsiz insanlar, eve saat 8 de topallayarak ve aglayarak geldim, esimde sehir disindaydi ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?