2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

İŞİNİ SEVEREK YAPMAN ÇOK GÜZEL DOĞAL OLARAKTA BAŞARINI TETİKLİYOR BU SEVGİ.kaydirigubbakcemile5
SENİN GİBİ EĞİTİMCİ ARKADAŞALAR BAŞIMIZIN TACI .kaydirigubbakcemile3
zira işinsadece para kazanmak amaçlı yapan insan okadar çokki .gerçi bizim toplumumuzdada çoğu kişi istediği yerde ya okuyamıyor yada çalışamıyor buda direk olarak isteksiz mecburi çalışma şekline dönüşüyorki o zamanda mıutsuz bir çalışan ve verimi düşük kişiler ortaya çıkıyor malesef.:1no2:
YAPTIĞIN GÜZEL İŞLER VE BAŞARILAR İÇİN SENİ TEBRİK EDERİM :lepi:a.s.AYRICADA YANINDAKİLERİNDE BUNU GÖRÜP TAKDİR ETMESİDE ÖN GÜZEL ÖDÜLÜ OLSA GEREK.:teytey:

PETRİK sonuçların güzel çıkmış canım çok güzel bi haber .
NAZAN ve NAZ hanımlarda doktora gittiler bu gün onlardanda güzel haberler ve fotolar bekliyoruz.

pinkycim dudaklarının kuruması susuzluktan su miktarını arttır farkedeceksin

esrako kızına maşallah ne güzel çıkmış öyle yavrum benim dudakları sana benziyoı annesi bence maşallah.

sol tarafa yatmak bebek içinde anne içinde daha rahat diye bilyorum, mesele bugece sırt üstü yatmışım ağrıyla uyandım, sola yada sağa yatınca ağrı olmuyor ama bende doktora sormadım netten araştırmıştım
benimde dudaklarım çok kuruyor sanki ayazda kalmışım kabuklanıyor çözüm bulamadım henüz

pinkycim dudaklarının kuruması susuzluktan su miktarını arttır farkedeceksin
ya defnem damlam ah sen bigörsen ben ne çok su içiyorum en az 2.5 litre her gün şaşalımı doldurup diziyorum evin çeşitli köşelerine. üstelik kuruyan sadece dudaklarım CADIARZU

Kızlar bebeklere dinletilebilecek müzik ve ninni cd.si var elimde ama nasıl, hangi kaynaktan sizinle paylaşabilirim bilmiyorum. Bu site zip yada mp3 dosyalarının paylaşımına izin veriyor mu?

gerçekten harika bir bilgi
bende şöyle bir şey duydum hamile kadılar vücudun ihtiyacı olan şeyleri aş eriyorlar diye demekki vücudumuzun çağlaya ihtiyacı varmışdelikafadulden
ben ilk hamile kaldığım dönemler pek süt içemiyordum ve canım hep simit çekiyodu buna anlam veremiyodum taaaa ki buradan susamın kalsiyum deposu olduğnu öğreninceye kadar
esrako kızına maşallah ne güzel çıkmış öyle yavrum benim dudakları sana benziyoı annesi bence maşallah.

sakalyn pek gözükmüyosun rahatsızdın biraz ne oldu geçtimi ??

benimde dudaklarım çok kuruyor sanki ayazda kalmışım kabuklanıyor çözüm bulamadım henüz

aynen aynen benm durumumu özetlemişsin ya hani yazın kurur ya kabul kabuk napcas?:bbo: kızlardan muhakkak bir bilen vardır... bu arad nesrin sen çalişiyomuydun ya?

seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım hamileyim diyemidir nedir amirler hepmi böyle değişir. ama ben dişimi sıkacağım şurada 4 aycık kaldık izne çıkmak için. ama nefes almak için iki gün geçen hafta sonu eşimle beraber izin aldık çok iyi geldi üç gün bile işyerinden uzak olmak süper ....

Kıslar merhaba. Maşşallah öyle döktürmüşsünüzki okuyamadım yine hepsini.
Okuduğum sayfalardan aklımda kalanları yazıyım.

Norracım Evrişin seninle ilgili yaptığı önerilerine katılıyorum. Ne karar verirsen ver inşallah hakkında hayırlısı olu. Evriş sen ne güsel tespitler yapıp önerilerde bulunuyorsun maşşallah sana kuzuu:)

Esrako kızın şahane maşşallah ona.

Aftabru inşallah güsel haberler ve fotografla gelirsin.

Mercimekim çok geçmiş olsun. Öyle müsaitki hava hastalanmaya 2 gün önce gezme havası vardı, ama dün felaketti.Geceki şimşeklerden evin camları kırılıcak sandım ne dengesiz bi hava var yahuu.

Başak35 ten hala haber yok galiba

Yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişler.

kızlar birazdan kocişle alışverişe gidicez ordanda kızımı okuldan alıcaz sonra görüşürüz

PETRİK sonuçların güzel çıkmış canım çok güzel bi haber
evet canım havalara uçtum, çok saol : )

aynen aynen benm durumumu özetlemişsin ya hani yazın kurur ya kabul kabuk napcas?:bbo: kızlardan muhakkak bir bilen vardır... bu arad nesrin sen çalişiyomuydun ya?

acıbadem sütü kremi var ondan sürüyorum sabahları biraz iyi oluyor gibi ama tekrar eskiye dönüyor bende ısırıyorum kabuklarını :))
evet şekerim çalışıyorum, inşaat firmasında muhasebedeyim, bebiş gelmeden 2 ay önce iftifa edicem :CüvCüv:

gunaydın herkesee
norram insallah bugun iyisindir canım
helincim basarılarını tebrik ediyorum bende uyku yonunden ayn sen gibiyim bide ustune taban yanmalarım basladı napcam bilmiyorum

buarada bebişimin cicilerini ekliycem fotoları cektim bakarsınız canlarım .cici topigine ekliycem birazdan

kızlar sizden bebek odası hakkında fikir almak istiyorum....

evim musayit olduğundan bebeğime büyüyen karyola zaten onun altında ve yanında çekmeceleri var o yüzden şifonyer almayı düşünmüyorum birtek dolap almayı düşünüyorum yanlız takıldığım bir yer var.... ilk başlarda kayınvalidem bizle kalacak 15 - 20 gün kadar ben bebek odasına kanepemi alsam yoksa bazamı alsam kararsızım sizce ne yapayım....

canım kayınvaliden içinmi alıcaksın kanepeyi..bence 15 20 gün için ikisinide alma..bebek odasında sadece bebeğin eşyaları olsun..ama sürekli kullanıcam dersen baza almak daha mantıklı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…