bugün garip bi durum yaşadım kızlar.bugün müdürüm odama geldi.gerçi sık sık gelir sohbet eder yada bi konu hakkında yapacağı bi iş hakkında fikrimi alır.bana bana bi konuda yardımcı olmanı istiyorum dedi.bu okulda çalışan öğretmenlere ihtiyacım var dedi.yatılı okul olarak başarımızı arttırmak istiyorum dedi.seninle bu okul nefes aldı çok şey değişti.çalıştığın bu altı yılda çok şey başardın çok şey değiştirdin meslek aşkına hayranım dedi.ben pür dikkat dinliyorum ne isteyecek benden diye.en son dedi ne yap ne et eşin bu okula tayin istesin.eşimde yan okulda çalışıyor ama gerçekten çok başarılı bi öğretmen.ben ikinizide bu okulda görmek istitorum dedi.ikinizede ihtiyacım var dedi.iyi bi ekiple çalışmak istiyorum dedi.güzel bi duyguydu yaptıklarının görülmesi farkedilmesi.geçen senede bi ara tayin düşündüm müdürüm günlerce ısrar ettiği araya öğrencilerimi koyduğu için ben seninle bu okulda kendimi güçlü hissediyorum diyince vazgeçtim.bide eski öğrencilerimden mesaj aldım fen lisesinde okuyorlar bana teşekkür ediyorlardı inanın çok mutlu oldum.kendimi övmüş gibi oldum ama ben bu mesleğe aşığım kızlar.müthiş bi doyum alıyorum.mutluluğumu paylaşmak istedim sadece
nurdan ya senn için üzülüyorum inan... ne kadar anlayışsız insanlaarla çalişmak zorundasın..kıyamm ya..Allah yardımcın olsun...sen atla gel turkiyeye annemlerin didimde yazlıgı var anahtarı vereyim git kocanla tatil yap..:) enerji depolakendine bebişine...
bu arada Nazan bugun 4 boyutluya gitcekdi inş. saglıklı haberlerle ve güzel pozlarla gelir NAz kızla..:)
birde aklmı agelmişken sorayım..yahu doktora sormayı unuttum yatış pozisyonumuz nasıl olmalı sadece sol tarafa yatmak ebek için en saglıklı diye biliyorum ama ben gece boyu dön sag dön sol en son sırt üstü sızıyorum öle bi zarararı varmı ogluma..:)birde dudakları kuruyan varmı anacım hemde az buz değil koruyucu krem sürmekden bööğğğ geldi valla...bu haftalarda normalmi?yahu bu bebkler herşeyimi sömürdü bizden aaaaaaaa:)
nurdan ya senn için üzülüyorum inan... ne kadar anlayışsız insanlaarla çalişmak zorundasın..kıyamm ya..Allah yardımcın olsun...sen atla gel turkiyeye annemlerin didimde yazlıgı var anahtarı vereyim git kocanla tatil yap..:) enerji depolakendine bebişine...
bu arada Nazan bugun 4 boyutluya gitcekdi inş. saglıklı haberlerle ve güzel pozlarla gelir NAz kızla..:)
birde aklmı agelmişken sorayım..yahu doktora sormayı unuttum yatış pozisyonumuz nasıl olmalı sadece sol tarafa yatmak ebek için en saglıklı diye biliyorum ama ben gece boyu dön sag dön sol en son sırt üstü sızıyorum öle bi zarararı varmı ogluma..:)birde dudakları kuruyan varmı anacım hemde az buz değil koruyucu krem sürmekden bööğğğ geldi valla...bu haftalarda normalmi?yahu bu bebkler herşeyimi sömürdü bizden aaaaaaaa:)
ya defnem damlam ah sen bigörsen ben ne çok su içiyorum en az 2.5 litre her gün şaşalımı doldurup diziyorum evin çeşitli köşelerine. üstelik kuruyan sadece dudaklarım CADIARZUpinkycim dudaklarının kuruması susuzluktan su miktarını arttır farkedeceksin
gerçekten harika bir bilgiSize Bir Bilgi Aktarımı Paylasmak Istıyorum.. Sadece Hamileyiz, Aş Eriyoruz Adı Altında Değil de.. Bebeğiniz İçin Çağla Mevsimi Bitene Kadar Her Fırsatta Yemeniz Adına Bildiğimi Paylaşmak İstedim..
Bugünlerde manav tezgâhlarında, hatta seyyar satıcı arabalarında bol bol gördüğümüz badem çağlası, insanın içini ferahlatan mayhoş lezzetinin yanı sıra sağlığımız için de son derece yararlı bir meyvedir. Bu sebeple uzmanlar, “çağla mevsimini iyi değerlendirin, bol çağla yiyin” uyarısında bulunuyor. Yaklaşık on yıldır kanser tedavisinde alternatif ve tamamlayıcı yöntemler üzerine çalışmalar yapan Çapa Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Erkan Topuz, yüksek dozda C ve E vitamini ile selenyum ihtiva eden çağlanın; bağışıklık sistemini güçlendirerek hem kanserden koruduğunu, hem de kanser tedavisi sırasında vücuda büyük destek sağladığını söylüyor. Prof. Dr. Erkan Topuz, özellikle malin melanom, lösemi, multiple myelom (kemik iliği) ve bağırsak kanseri gibi bağışıklık sisteminin zayıf düştüğü kanser türlerinde çağlanın son derece yararlı olduğunu belirtiyor. Bunun için en uygun günleri yaşıyoruz. Hergün yiyeceğiniz bir avuç çağla, hem bağışıklık sisteminize güç katacak, hem de birçok tehlikeli kanser türüne karşı vücudumuzda kalkan oluşturacaktır.
esrako kızına maşallah ne güzel çıkmış öyle yavrum benim dudakları sana benziyoı annesi bence maşallah.
benimde dudaklarım çok kuruyor sanki ayazda kalmışım kabuklanıyor çözüm bulamadım henüz
gunaydin guzel hamisler..Evrim; Esra desteginiz icin sagolun...Bugunu de bi atlatayim, duruma bakicam, ya bi ara izin alicam kafami toparlamak icin, ki o izni nisan sonu alip annemlerin yanina gitmek istiyordum ama bakalim hayirlisi yada doktorumdan ciddi bir rapor alip evde kalicam...
dun bebisim hic kipirdamadi, o da hissediyor, ki hep kendimi telkin etmeye calisiyorum etkilenmesin diye...butun gece elim karnimda bekledim, tik yok...solee esimle 1 hafta biyerlere gidebilsek nasil iyi gelicek anlatamam...
evet canım havalara uçtum, çok saol : )PETRİK sonuçların güzel çıkmış canım çok güzel bi haber
aynen aynen benm durumumu özetlemişsin ya hani yazın kurur ya kabul kabuk napcas?:bbo: kızlardan muhakkak bir bilen vardır... bu arad nesrin sen çalişiyomuydun ya?
kızlar sizden bebek odası hakkında fikir almak istiyorum....
evim musayit olduğundan bebeğime büyüyen karyola zaten onun altında ve yanında çekmeceleri var o yüzden şifonyer almayı düşünmüyorum birtek dolap almayı düşünüyorum yanlız takıldığım bir yer var.... ilk başlarda kayınvalidem bizle kalacak 15 - 20 gün kadar ben bebek odasına kanepemi alsam yoksa bazamı alsam kararsızım sizce ne yapayım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?