helincim cok sevindim bebisinin iyi olmasina, ay bir ben mi kaldim detayliya girmeyen, herkes guzel haberlerle geliyor, darisi basima insallah...
Günaydın Norraa,
Ağrıların bugün nasıl oldu? Umarım fizik tedavi çok çok ii gelir güzelim.. Bu arada paylaştıkların için teşekkürler...
QUOTE]
Rica ederim canim, agrilarim berbat yine ya, dun aksam yine basladi, gece uyutmadi,belki bikac seans sonra daha duzelir, insallah...
Lütfen norraacım, daha yeni başladık :) Biz de bu çarşamba gideceğiz. İnşallah güzel haberlerle dönücez hepimiz :)
Kıslar bis pikniğe gidiyoruz. Onur ve ben zaten oy kullanamıyoruz. Son başvuru tarihinde İstanbul'da idik. Biraz (açık hava + balık) - rakı senağlama ben artık meyve suyuyla takılacağım arık. Öptüm hepinisi....
NEEE piknik mii( ay cok guzel mevsim simdi izmir'de piknik icin, bizim yerimize de eglenin:)))
selam canım.ama kimse yokki herkes seçimde herhalde.biz iyiyiz sen nasılsın
KAYRA,
Sen de hoşgeldin, yoktun ne zamandır. Nasılsın iyi misin canım?
Bende iyiyim kayracım .
Oyumuda kullandım geldim küçük yerde olmanın avantajları bide erkenden gidince tam süper oldu:)
hadi bakalım hayırlı olsun.allah hak edenleri ve vicdan sahibi olanları başa getirsin ne diyeim...:Saruboceq:
kızlar ilk kez bu sabah ki 6.aya başladım, ağrısız uyandım maşallah diyeyim kendime.şaşkınım yani.biliyorsunuz ilk günden beri ağrılarımla bütünleştik ayrılamıyoruz...
bende özledim canım ya artık sık sık girmiyorsun .deryacım bende seni görünce çok sevindim.özledim seni bayadır konuşmuyoruz.iyiyim canım sen nasılsın?
eşinin doğum günü kutlu olsun bir ömür mutlu ve sağlıklı günler geçirirsiniz inşallah.günaydın kızlar bugün eşimin doğum günü ama o seçimde görevli.sandık başkanı olduğu için sabaha karşı ancak gelir artık.daha ben oy kullanmadım.şuan çok kalabalık gözüküyo.daha sonra gideceğim
benimde son usg de 26 temmuz yazıyordu canım.canım ultrason kağıdında çıkıyor doğum tarihin.benim hep 2 ağustostu ama son 5 randevudur 25 temmuza kadar kaydı.
geçtiğine sevindim canım acısını bilirm .çarşambada güzel haberlerle geliceksiniz inşallah.Lütfen norraacım, daha yeni başladık :) Biz de bu çarşamba gideceğiz. İnşallah güzel haberlerle dönücez hepimiz :)
DERYAcım, teşekkür ederim canım. Geçti çok şükür ilerlemedi.
Kıslar bis pikniğe gidiyoruz. Onur ve ben zaten oy kullanamıyoruz. Son başvuru tarihinde İstanbul'da idik. Biraz (açık hava + balık) - rakı senağlama ben artık meyve suyuyla takılacağım arık. Öptüm hepinisi....
iyiyiz canım sen de iyiisindir inşallahMerhaba herkese
Umarım herkes iyidir
ankaradayım canım batıkente metrocenter var içinde bebek şekeri sepeti yapan bir yer varama fiyatı tam bilemiyorum ben öylesine bi bakmıştım.tam bilgim yok.bakabileceği yerler anafartalar çarşısı var ulusta birde kızılayda onur çarşısı var canım yer çokda bu söylediğim yerlerde fiyatlar daha uygun olur.HELİN,CİĞİM,
İyi haberlerine sevindim canım. Darısı bizim başımıza. Kordon olayı da bir sorun yaratmaz inşallah.
BURKO,CUĞUM,
Ben sormuştum canım tetanoz aşısını. Topikte senden başka şu ana kadar kim olduysa bu aşıyı, biraz gözümü korkutkuştu da. Malum ben zaten iğneden, doktordan çok korkan bi tipimdir.
SAKALEYN,
Sen de Ankaralısın sanırım. Bize ordaki bebekle ilgili dükkanları, süslü bebek askıları ve bebek kapı süsleri nerelerde bulunur yazabilir misin. Kociş bu hafta Ankara'ya gidiyor da sipariş vereyim istedim.
GYPSYESRA,
Canım doğru söylüyorsun askılar konusun da ama ben becerebilir miyim bilemiyorum. O yüzden önce hazırlara bakmak istedim. Gönlüme göre bulamazsam o zaman belki yapmayı düşünürüm artık.
TAZE,CİĞİM,
Güle güle gidin canım. Hava çok güzel zira. İyi eğlenceler... Omega 3 leri depola bakalım. :))
Günaydın Norraa,
Ağrıların bugün nasıl oldu? Umarım fizik tedavi çok çok ii gelir güzelim.. Bu arada paylaştıkların için teşekkürler...
QUOTE]
Rica ederim canim, agrilarim berbat yine ya, dun aksam yine basladi, gece uyutmadi,belki bikac seans sonra daha duzelir, insallah...
NEEE piknik mii( ay cok guzel mevsim simdi izmir'de piknik icin, bizim yerimize de eglenin:)))
senin neen geçmediki nırdan benim baya iyi rahatladım çok az bi ağrım oluyor oda çok ayakta durur yada yorulursam.sende bir an önce kurtulursun inşallah canım ya
Maaşallah canım çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?