2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar ilk kez bu sabah ki 6.aya başladım, ağrısız uyandım maşallah diyeyim kendime.şaşkınım yani.biliyorsunuz ilk günden beri ağrılarımla bütünleştik ayrılamıyoruz...

bende canım 6.ayı doldurduk maşallah .geçen annemlere gitmiştik ve ogün ağrılarım çıldırdı resmen ve gece kalkıp ağladımya olamazdı böyle birşey magnezyumu ikiye çıkardım ve rahatladım canım ya sana ne diyor doktorlar.

kızlar ben oy kullanmaya gidiyorum
kaçakkedi bende tetanoz aşısı oldum ve ne ağrı ne sızı hissettim.gece üzerinede yatmışım ama yinede hiç ağrım olmadı.ebe ağrın olabilir parol iç o zaman dedi ama bende hiç bi şey olmadı.ikinci aşım nisan altıda.inşallah o zamanda böyle ağrısız sızısız olur

evet deryacım artık sık girmiyorum daha çok sırt üstü yatarak dinlenmeye çalışıyorum.ağırlaştım bide canım hiç bir şey yapmak istemiyor.ayakta çok kalınca bilgisayarın başında fazla oturunca hemen başlıyor kasık ve karın ağrım.malum bebi,şin eşide biraz aşağıda.bebişte başını kasığıma dayıyor hemen.acıyor ağrıyor.o yüzden bakıp okuyup çıkıyorum genelde...

biz altıyamı girdik altıyımı doldurduk.ama hesaplarsan doğuma 4 ay var.altıya yeni başlamış olmuyormuyuz?
canım bana yorulmayacaksın dedi.magnezyum sadece bacak ağrılarımı azaltıyor.bebişim başını kasığıma dayıyor en büyük sebebi bu.ama içim rahatlamasa sanırım konyaya gideceğim...

ikincide çok ağrıyor haberiniz olsun.geçmiş olsun ilkin,i atlatmışsın.

bende çok oturunca daha çok ağrıyor benim eşi arkada ama başı sağ kasığıma dayalı kuzumun ondan oluyor zaten resmen topallıyordum kayra

kayra
bana doktor dün için 6.ayında yani 24.haftanın içindesin dedi.bugün 23+1 günlüğüm ve haftanın karşısında doğum tarihi olarak da 25 temmuz yazıyor.doktorumda 20 ile 30 temmuz arası doğum gerçekleşir dedi.sezeryan olunca sanırım bi 10-15 temmuza kadar iner.allah herkese kucağına almayı nasip etsin.

6. aydayız doldurduk yani 7 den gün alıyoruz canım hayırlı olsun.bebeğin başı benimde aynı yorulunca mahvoluyorum zaten ama magnezyumda baya işe yaradı .

helin benim kesin sezeryan-tatlicadiarzu- o kadar erkenmi olacak hele 10 temmuz olursa babasının doğum günü süper olur:lepi: ama aslan olmuyor o zamnda yengeç oluyor delikafadulden

doktorum risk yaratacak şekilde değil dedi.allah korusun eş çok önde olsaydı kanama olurdu dedi.sorun eşi değil zaten ağrımın sebebi bebişimin başı.olsun be derya iyi olsunlarda minicik başlarını nereye isterlerse oraya dayasınlar kuzularımız.
ya derya rahim ağrın oluyormu?aynı haftayız ya bendemi gariplik var.birde bazen karnım ağrıyor.gerçi o kabızlıktan diye düşünüyorum ama...

canım benim doğumda 20/25 temmuz ama ben yarın 23+0 olacağım.sen daha öndesin.canım valla bana 5 temmuz yetiyor.allahım kısmet ederse.ya neleri atlattık beraber.kese kalp ikili üçlü detaylı ultrason derken bak son tahlillere geldik.rabbim acısız zulümsüz eksiksiz tastamamam birbirimii doğumlarına tanık olmayı nasip etsin...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar azıcık uzanayım.sırtım ağrıdı...tekrar gelinceye kadar öpüldünüz...

evet sağlıklı olsunlarda başalarını nasıl rahat ediyorsa oraya koysunlar.rahim ağrım oluyor zaten bi sitede okudum asıl ağrı olmazsa şüphe edin diyor ağrı herşeyin yolunda olduğunu görteriyormuş .ama şiddetli ve devamlı olan değil ara sıra olan rahim ağrısı rahimin büyüdüğünü gösteriyormuş.bende kabızlık yok çok şükür elevit ve kan hapı içiyorum aradada balık yağı hapı verdi doktor onu içiyorum o yönden rahatım yani.tabi bolda su içiyorum kayracım.

amin canım inşallah hep beraber o günleride göreceğiz.
benimde az uzanmam gerek sancılanıyorum yoksa .sende yat dinlen canım öpüldünüz.

canım bana demir vitamin veya kan hapı vermedi.kilomdan dolayı sanırım.rahim ağrısıda garp bir ağrı tarif edemiyorum.ama sürekli bakıyor doktor sorun yok.rahim ölçümümde gayet iyi.kasılmada yok.anlamadım.iki doğum arasında uzun süre olmadığı için ağrı var diye bir açıklama yaptı.doğumdan bu yana rahim ağrım var benim malesef...tabi vücut topalanamadı...

ne güzel önden gidiorsunuz siz. bakalım ilk bebişleri sizinkiler olcak. sanki daha çok varmış gibi ama yol yarılanmışta geçior. kayra seninde 2. demi. hemen ardarda mı oldu anlatsana. inşallah allah nasip ederse ve gerçekten zorlanmazsam şimdiden tabi ki bilemem ama bebişim doğduktan 2 sene sonra en geç gene hamile kalmayı planlıorum. nasıl oluor ardarda

kayracım demekki bebegini erkenden göreceksin temmuz sonunda allah sorunsuz dogumlar versin arkadaşım benim geç döllenme tahminim çürüdü tam gününde çıkıyor kızım dogumumda yine agustos 14 diyor dr erken veya geç olmaznış hayırlısını versin allah.
bu gün daha önceki kullandıgım hamilelik kıyafetimin üstünü giydim artık çok belli oluyor karnım ama hiç kilo almamışım üzülmelimiyim sevinmelimiyim bilmiyorum hala kıyafetlerimi kullanabiliyorum sadece bagzı pantalonlarım dar geliyor bende genişlerle idare ediyorum.
oy kullanmaya gittigimde kyafetimden hamile oldugumu hemen anladı görevliler herkesden önce bana sıra verildi hoşumada gitti dogrusu

evet canım çok şükür yarıyı geçtik.canım ben ilk bebeğimi malesef kaybettim erken doğumla.yaşasaydı oğlum 6 aylık olacaktı.:çok üzgünüm:ama malesef.takdiri ilahi.bende allahım nasip ederse bebeğim bir yaşına gelince düşünüyorum.kısmet güzelim.allah bir sıkıntı vermezse nazan helin derya ben sanırım gypresra en erken doğum yapacağız.normal doğum üşünüyorum ama bebişe beğlı.sezeryan olursa 10 temmuz gibi olacak...

sağol bitanem.rabbim zamanında sağlıklı evlatlar versin.ben razıyım beklemeye.canım ne güzel kilo almaman demek bebişi besliyorsun.7 kilo aldım ben dehşet bir durumdayım.bebişimde öyle iri falan değil ama boyu çok uzun.oda kilo almasına engel oluyormuş.benim karnıda top gibi maşallah önden önden gidiyor.hiç eski kıyafetlerimi giyemiyorum kaldırdım hepsini.içine girme umudumda bitti.allahtan bir dünya hamile kıyafetim var hele yazlık sürüyle.kısmet be güzelim.ne güzel işte tam zamanında döllenmiş kuzun.biz her gittiğimizde öne kayıyoruz.usg kağıdına he baktığımda şok oluyorum ama hayırlısı.5 temmuzdan sonra istediği an gelsin yavrum ama önce olmasın...

başın saolsun kayracım ya bilmiordum. anladığım kadarıyla bebişin baya bi büyükken kaybetmişsin. allah yaşatmasın tekrar. ardarda doğurmak vücudumuz için pek ii olmayacak ama kardeşler arasında ki az farkı çok önemsiorum. fark olmadan büyüsünler istiorum. inşallah olur

noracım senin neyin var tam geçmişi okuyamıorum uzun süredir olmadığımdan çok birikmiş atlaya atlaya geçtim sayfaları. fizyoterapist filan denmiş.geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…