2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

norraacım çok geçmiş olsun. Allah tez zamanda şifanı versin inşallah

kayra42 Allah bi daha öyle acılar yaşatmasın inşallah hiç birimize.

Son düzenleme:
spinal sezeryanla epidüral arasında ki fark ne
spinal genel anestezi mi demek yani yoksa başka bi yöntem mi anlamadım

noracım senin neyin var tam geçmişi okuyamıorum uzun süredir olmadığımdan çok birikmiş atlaya atlaya geçtim sayfaları. fizyoterapist filan denmiş.geçmiş olsun canım

sagol canim ben 2 haftadir hamilelige bagli basi ve odemden olusmus siyatik sinir sikismasi nedeniyle, inanilmaz agrilar yasiyorum, yuruyemiyorum, donemiyorum yatakta, oturup kalkamiyorum, ilac da kullanamiyorum, doktorum fizik tedavi onerdi, ama hala devam ediyor(

kayra yaranı deşmek istemiyorum ama ilk oğlun kaç haftalıkken erken doğumla kaybettin canım.bizim bi arkadaş 28 haftalıkken doğum yaptı oğlu şimdi bi yaşında maşallah

spinal sezeryanla epidüral arasında ki fark ne
spinal genel anestezi mi demek yani yoksa başka bi yöntem mi anlamadım

canim spinal anestezi ve epidural ayi sey aslinda, ama bizim normal dogumda aldigimiz spinal analjezi, yani agri zaltiliyor, sezeryanda ise spina anestezi yapiliyor dozaji daha da yuksek ve duyu da kayboluyor bi sure yani genel anestezi almana gerek kalmiyor, diger adlari epidural analjezi ve anestezi...ilac verilen araligin ismi....

kayracığım ben 9 kilo almışım şok oldum.nasıl alıyorum anlamadım.ekmek çok az tüketiyorum tatlı pasta bçikolata tarzı şeyler sevmem ve çok nadir yedim şimdiye kadar.aşırı bi yememde yok ama önüne geçemiyorum kiloların

saol noracım. spinali tavsiye etmişlerde allah alah dedim ne fark var epiduralle.

kilolar kendiliğinden gelior zaten helincim galiba. yapçak bişi yok. eskisinden daha sağlıklı az kalorili sadece besleyici yiecekleri yiorum ama maşalahım var. eskisi gibi yesem cipsler patates kızartmaları mayoneler pizzalar nolurduım bilmem. vücudumuz stokluo yağşarı löp löp olalım diye

çok kalamayacağım arkadaşlar, şöyle bir bakıp çıkayım diye girdim. yine çok yoğun bir haftasonu geçiriyorum. sonra anlatırım.... birkaç sayfa bakabildim sadece.... inşallah geçen gece olduğu gibi yaptığım yorumalr silinip gitmez, çok sinir bozucu oluyor.

Anne kuşlar selamlar...
Ben geldim... En son geçen haftalarda midemi üşütmüştüm, çok fena bir gece geçirdim, 1-2 gün doğru düzgün birşey yiyemedim... Şükür o durum geçti...
Şimdi de çok şiddetli grip oldum. Burnum,gözlerim sürekli akıyor ateş de var sanırım...
Neyse bakalım kendime iyi bakmaya çalışıyorum...

Dün de detaylı ultrasonumuz yapıldı. Anladığımız kadarıyla bir sorun yoktu çok şükür. Darısı hepinizin başına inşallah. Yalnız kafamı kurcalayan bir durum oldu; kan testimde anti HBs diye bir değer var ve bu 0 ile 10 arasında olması gereken bir değer. Oysa bende 1000'den büyük çıktı. Dr. hepatit B mikrobu almışsın ama vücudun bağışıklık geliştirmiş dedi. Ama sonradan kafam karıştı. Ben hepatit B taşıyıcısı mı oluyorum bu durumda? :1shok:

Çünkü eğer öyleyse doğumda bu virüsün bebeğe geçme ihtimali var sanırım. senağlama

Bu arada norraa çok geçmiş olsun, benim deağrılarım vardı, dr. normalde 7. ayda başlıyoruz ama madem ağrın çok magnezyuma şimdi başlayalım dedi.

Kısaca bir geçmişe bakabildim kızlar, gribim ya, başımı kaldıracak halim yok maalesef.. Dayanabildiğim kadar durmaya çalışacağım PC başında...

aftabru
, doğum gününü kutlarım ben de, nice yaşlara bebişinle birlikte inşallah.
kayra'cım senin de bu bebişini Allah sana bağışlasın ve hayırlı uzun ömürler versin inşallah. Herkesin bebişine tabi...

Son düzenleme:
minikkelebek canım teşekkürler liste için, güncellemişsin ellerine sağlık...

helin, kordon demişsin, detaylı ultrasonda ters duran bebiş, akşamüstü tekrar muayene olurken bu sefer tam aksi pozisyon almıştı. Yani onlar an be an hatta belki de saatte bir pozisyon değiştiriyor olabilirler... Dolayısıyla Allah' a emanetler, bir sorun olmaz inşallah.. Üzme kendini...

aynı durum eşimde de var.doktor virüsü almışsın ama vücudun bağışıklık geliştirmiş dedi.korkmana gerek yok dedi.taşıyıcımı oluyorsunuz bilmiyorum ama bulaşıcılık özelliği yok çevresindekilere.hamilelikteki durumu bilmiyorum ama mikrop aktif değil yani canım.bi sorun çıkacağını sanmıyorum aktif olmadığından.yinede içini rahatlatmak için doktoruna sor canım.bu arada geçmiş olsun

kayra yaranı deşmek istemiyorum ama ilk oğlun kaç haftalıkken erken doğumla kaybettin canım.bizim bi arkadaş 28 haftalıkken doğum yaptı oğlu şimdi bi yaşında maşallah

canım maşallah arkadaşının bebişine.ben im oğlum 27 haftalık 850 gram 30 cmdi.olmadı.ilgilenmediler.kader canım.bebeğimin ömrü kısaymış.rabbim aratmadan kısa zamanda verdi çok şükür kardeşini.ömrü ömrümün olsun...

valla helincim ben aklına ne gelirse yiyorum.ekmek çikolata vs.boşver alalım kiloları.bebişler iyi olsun..

canım geçmiş olsun.amin bitanem amin...

doktorumda bi sorun yok dedi.daha önce böyle bi durum yoktu.araştırmalardan sonra iyice rahatladım.bebeğe oksijen ve besini her şekilde saplayan bi yapıymış kordon ve çoğu zaman doğuma kadar eğer dolanma varsa farkedilemiyormuş.bebek oksijen ve besin aldıkça sorun yok.şimdi rahatım.allaha şükür sağlık durumuda iyimiş.bi sorun olsa korkulacak bi durum olsa eminim doktorum söylerdi.zaten iki haftada bi doktora gidiyorum kontrol altında oldukça içim rahat edecek.belki gittiğimde daha farklı bi pozisyonda bulacağım kordonunu

bu sefer tam zamanında alacaksın oğlunu kucağına canım allahın izniyle.kilomu ilk öğrendiğimde üzüldüm.sonra muayeneye girince oğlumun 551 gr olduğunu sağlıklı olduğunu gelişiminin güzel olduğunu öğrenince demekki yediklerim annesi kadar oğlunada yaramış diye düşündüm.dün oğlumu dört boyutlu görünce bi çocuğum olduğunu hissetttim ve kaç kilo alırsam alayım hiç önemli değil yeterki o ssıhhatli ve zamanında gelsin annesinin kucağına.şuan başka hiç bi şey düşünmüyorum.

3k1m gecmis olsun canim, bebisinin iyi olmasina sevindim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…