2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

yarın şeker testimin sonucunu alacağım kızlar.inşallah bi sorun çıkmazda bu sınavıda atlatırız.eğer sorun çıkarsa bu safer 100 gr lık glikoz alacağım.onda da sorun çıkarsa diyet veriyorlar

inşallah bitanem.ya helin benim bebiş kilo almıyor.doktor iyi dedi ama daha yanlış görmediysem 400 lerde.çok üzülüyorum.boyu 26 haftalık bebeklerinkine eşitlenmiş.boya veriyor dedi.ne yapsam ne yesemki?tavsiyen varmı?

nurdancım ayran içip ayrımı düştük.kaç gündür selam sabah yok...

canım o hbs aşı olduysanda çıkıor. antikor sayısı olarak. yani virüsü aşıyla alıosun vücuda 0-1000 arası çıkıo onun da sonuçları. benim mesela 1000 antikorum var hala. 2 sene daha aşı olmama gerek yok. aşı oldun mu

yarın şeker testimin sonucunu alacağım kızlar.inşallah bi sorun çıkmazda bu sınavıda atlatırız.eğer sorun çıkarsa bu safer 100 gr lık glikoz alacağım.onda da sorun çıkarsa diyet veriyorlar

güzel çıkacak korkma.sen baya erken yaptırmışsın.8 nisanda benimki...

Dr.'um doğum sonrasında bir sorun olup olmayacağı konusunda bir şey söylemedi. Gerçi ben de makul karşıladım çünkü kadın dopum dr'larının ilgisi doğum olana kadar, sonrası çocuk dr'larının denetiminde olacak sanırım. Teşekkür ederim helincim...
Bizde de eşim ve yakın aile de bu kan değerlerine baktıracaklar mecburen. Onlarda var mı bi sorun diye. Yoktur inşallah...

canım geçmiş olsun.amin bitanem amin...

amin canım... teşekkür ederim...

evet muhtemelen bir dahaki kontrolünüze, hatta 1 saat sonra tekrar bakasanız bile değişmiş olabilir. gönlümüz ferah olsun bu konularda inşallah...

3k1m gecmis olsun canim, bebisinin iyi olmasina sevindim...

teşekkür ederim norraa'cım... sen detaylıya girmedin sanırım, darısı başınıza...

benim 50 gr. glukoz yüklemesinin sonucu 136 çıktı yani sınırda. Dr. dikkat et şekere dedi. Ama fazla şekerli çikolata vs. yememekten başka nasıl dikkat edilir bilemiyorum. Sanırım ben normal beslenmemi sürdüreceğim. Zaten çay yok, bu şeker de yok anlamına gelir ki, şekerin büyük bir kısmını vücuduma çay, kahve ile alırdım. Şu an içmiyoruz tabi...

aşı olmadım lal'cim , işte beni de düşündüren o :) Aşı maşı yok ama değer 1000'den büyük :S

Norraa, aklıma gelmişken sorayım, kedinizi verdiniz mi kayınpederine? Bizimki hala evde ve 1-2 ay daha vermeye niyetim yok. Çünkü beni çok mutlu ediyor, stresliysem stresimi alıyor, gözlerini dikip bana bakıyor, mutlu oluyorum :) 1-2 ay sonra başka bir yuvası olacak inşallah

kızlar bebişim doğar doğmaz ilk 48 saatte sünnet olacak. benim gibi yaptırcak olan var mı.

yok canım ya bizimkiler izin vermiyor düğün yapılacak.ilk torın ya kıymetli...

Hemen sünnet olması konusuna biz de henüz karar vermiş değiliz. Doğum sonrası uğraşacak imkan olursa bir ihtimal sünnet olabilir. Ama halimiz olur olmaz, onu bilemiyorum canım.

şimdi onu araştırıordum da doğumun ertesi günü en ideal günmüş. hem hatırlamıcak hem de anne sütü hemen iyileşmesini sağlayacakmış. pipişimiz kesilcek hemen. kayra sen de yaptırıp düğünü sonra yaptırabilirsin. bebekken kurtulsunlar yazık gözgöre göre pipişleri kesilcek . çok zor erkek olmak

3k1m hepatit B'ye karşı bağışıklığın var demek canım. Korkmana gerek yok

valla canım haklısın ya,temsili kesim olur düğünde.ama hevesi kursağında kalsın mahrum kalsın istemiyorum...ama dediğin çok mantıklı...

burcu prensesten ne haber?iyidir değilmi?en çok istediğim şeydi kız çocuk artık sizinkileri severim...

bebeğe geçeceğini zannetmiorum doktorun önlem almak için birşeyler yapardı. birşeyler söyledi mi ki

yok lalcim, dr bişey söylemedi bebek mevzusuyla ilgili, sadece bana şansın varmış dedi, vücudun bağışıklık geliştirmiş dedi. Taşıyıcı mıyım, ya da bebeğime geçer mi soruları yeni yeni geliyor aklıma...

Ama ben de düşündüm ki şu andaki dr kadın doğumcu, yani bebek ile çocuk dr unun ilgilenmesi gerekecek. Dolayısıyla acaba bir çocuk dr'una mı danışmam gerekecek? sanırım öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…