bu sefer tam zamanında alacaksın oğlunu kucağına canım allahın izniyle.kilomu ilk öğrendiğimde üzüldüm.sonra muayeneye girince oğlumun 551 gr olduğunu sağlıklı olduğunu gelişiminin güzel olduğunu öğrenince demekki yediklerim annesi kadar oğlunada yaramış diye düşündüm.dün oğlumu dört boyutlu görünce bi çocuğum olduğunu hissetttim ve kaç kilo alırsam alayım hiç önemli değil yeterki o ssıhhatli ve zamanında gelsin annesinin kucağına.şuan başka hiç bi şey düşünmüyorum.
yarın şeker testimin sonucunu alacağım kızlar.inşallah bi sorun çıkmazda bu sınavıda atlatırız.eğer sorun çıkarsa bu safer 100 gr lık glikoz alacağım.onda da sorun çıkarsa diyet veriyorlar
aynı durum eşimde de var.doktor virüsü almışsın ama vücudun bağışıklık geliştirmiş dedi.korkmana gerek yok dedi.taşıyıcımı oluyorsunuz bilmiyorum ama bulaşıcılık özelliği yok çevresindekilere.hamilelikteki durumu bilmiyorum ama mikrop aktif değil yani canım.bi sorun çıkacağını sanmıyorum aktif olmadığından.yinede içini rahatlatmak için doktoruna sor canım.bu arada geçmiş olsun
canım geçmiş olsun.amin bitanem amin...
doktorumda bi sorun yok dedi.daha önce böyle bi durum yoktu.araştırmalardan sonra iyice rahatladım.bebeğe oksijen ve besini her şekilde saplayan bi yapıymış kordon ve çoğu zaman doğuma kadar eğer dolanma varsa farkedilemiyormuş.bebek oksijen ve besin aldıkça sorun yok.şimdi rahatım.allaha şükür sağlık durumuda iyimiş.bi sorun olsa korkulacak bi durum olsa eminim doktorum söylerdi.zaten iki haftada bi doktora gidiyorum kontrol altında oldukça içim rahat edecek.belki gittiğimde daha farklı bi pozisyonda bulacağım kordonunu
3k1m gecmis olsun canim, bebisinin iyi olmasina sevindim...
yarın şeker testimin sonucunu alacağım kızlar.inşallah bi sorun çıkmazda bu sınavıda atlatırız.eğer sorun çıkarsa bu safer 100 gr lık glikoz alacağım.onda da sorun çıkarsa diyet veriyorlar
canım o hbs aşı olduysanda çıkıor. antikor sayısı olarak. yani virüsü aşıyla alıosun vücuda 0-1000 arası çıkıo onun da sonuçları. benim mesela 1000 antikorum var hala. 2 sene daha aşı olmama gerek yok. aşı oldun mu
şimdi onu araştırıordum da doğumun ertesi günü en ideal günmüş. hem hatırlamıcak hem de anne sütü hemen iyileşmesini sağlayacakmış. pipişimiz kesilcek hemen. kayra sen de yaptırıp düğünü sonra yaptırabilirsin. bebekken kurtulsunlar yazık gözgöre göre pipişleri kesilcek . çok zor erkek olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?