benim ağrım direk sağ kasık bölgemden bacağıma geliyordu çok oturunca ve dolaşınca hala var ama az .ağrı çok kötü sende biran önce rahatlarsın inşallahcanim dun fiztoterapist acikladi, benim bel fitigindan kaynaklanan siyatik degilmis, sinir tam kalcadan bacaga inerken kaslarin arasinda pelviste sikismis, basidan ve odemden, onu biraz zor acicaz dedi, hatta belki vaginal bile girip icerden masaj yapmayi deniycek, canin biraz yanar ama cok daha etkili dedi,anatomik olarak cok abuk subuk biyerdeymis, zaten belim degil tam kalcmin ici ve bacaga gelen yer agriyor...anam bende de ne sans var???
bende 9 kilo aldım benim ilk ay fazla bulantım olmadı ilk 4 kilo ozaman aldımkayracığım ben 9 kilo almışım şok oldum.nasıl alıyorum anlamadım.ekmek çok az tüketiyorum tatlı pasta bçikolata tarzı şeyler sevmem ve çok nadir yedim şimdiye kadar.aşırı bi yememde yok ama önüne geçemiyorum kiloların
maşallah oğluna canım .önemli olan onların sağlıklı bişekilde gelmesi zaten.bu sefer tam zamanında alacaksın oğlunu kucağına canım allahın izniyle.kilomu ilk öğrendiğimde üzüldüm.sonra muayeneye girince oğlumun 551 gr olduğunu sağlıklı olduğunu gelişiminin güzel olduğunu öğrenince demekki yediklerim annesi kadar oğlunada yaramış diye düşündüm.dün oğlumu dört boyutlu görünce bi çocuğum olduğunu hissetttim ve kaç kilo alırsam alayım hiç önemli değil yeterki o ssıhhatli ve zamanında gelsin annesinin kucağına.şuan başka hiç bi şey düşünmüyorum.
seninde boyuna maşallah kayra alır kilo üzülme .inşallah bitanem.ya helin benim bebiş kilo almıyor.doktor iyi dedi ama daha yanlış görmediysem 400 lerde.çok üzülüyorum.boyu 26 haftalık bebeklerinkine eşitlenmiş.boya veriyor dedi.ne yapsam ne yesemki?tavsiyen varmı?
canım kafanı rahat tut testini tekrarlat allah korusun birşey olmayacak.
öptüm canım azıcık uzanayım ben...
daha uzanmadınmı yoksa ben dinlendim uyudum ama fenayım boğazım ağrıyor ve başım
inşallah bitanem.ya helin benim bebiş kilo almıyor.doktor iyi dedi ama daha yanlış görmediysem 400 lerde.çok üzülüyorum.boyu 26 haftalık bebeklerinkine eşitlenmiş.boya veriyor dedi.ne yapsam ne yesemki?tavsiyen varmı?
seçimler sonuçlanıor
sakaleynmaster selam canım benim, görüşmeyeli iyisin inşallah. Ben de gribim, boğazım ağrımıyor ama diğer tüm belirtileri deli gibi çekmekteyim. Bu mart nisan ayları çok tehlikeli olacak sanırım havaların değişimi açısından. Benim de okkalı bir uyumaya ihtiyacım var ama burnum felaket, uyumak ne mümkün. Deli gibi hapşırıyorum... minoset alabilirsin dedi dr ama henüz almadım... ilaçları sevmiyorum hiç
kayra'cım bak internette de bir yazı okumuştum, sakın diyor annelere, sakın bebeğinizin kilosunu vs. diğerlerininkiyle kıyaslamayın diyor. Çünkü her bebeğin kendine has bir gelişimi olacak. Boşuna endişe etme sakın canım.
yeme mevzusundaben de birkaç şey söyliyeyim kayra belki işine yarar:
ben de helin gibi 2 büyük bardak süt içiyorum ama kahvaltıyla birlikte değil. daha önce içiyorum. kahvaltıda yumurta oluyor genelde ve büyükçe peynir. yeşilliklerden yemeye de özen göster. et-balık öğünüm öğlenleri. öğlen ayran yoğurt yemiyorum, salata bulursam salata tercih ediyorum. sebzeler için öğünüm akşam, akşam ayrıca yoğurt ayrana da ağırlık vermeye çalışıyorum. Öğün aralarında ceviz, fındık, badem, kayısı kurusu, hurma... genel itibariyle böyle. Ve meyve, aralarda... Tabi uyamadığım zaman da çok oluyor ama uymaya çabalıyorum
kızlar bebişim doğar doğmaz ilk 48 saatte sünnet olacak. benim gibi yaptırcak olan var mı.
bugün benim doğumgünüm kızlar. saat 12 olurolmaz eşim hediyemi verdi. zor sabretmiş anlaşılan. hamile mağazasından bana etek ve gömlek almış. gerçekten çok şık bişey. ikisi de çok güzel. hele gömleğe bayıldım. GEBE diye bir mağaza ben hiç gitmemiştim. yarın gitmem gerekecek ama... zira ikisi de büyük oldu. small beden almış ama üstümde çok iğreti durdu. yaptırdığı tşört de göbeğimi ön plana çıkarması gerekirken gizledi. çok komik yaaa.... bugün üç tane hamile kıyafeti de beni hayalkırıklığına uğrattı. inşallah gebede xs de vardır. gerçi biraya kadar olurlar ama ben hemen giymek isterdim. bunlar o kadar büyük ki sanki doğurana kadar giyebilirim. ve eminim çok pahalıdır. değiştiremezsem üzülürüm valla. ambalajı filan çok güzeldi ama, çok şık pembe bir kutuya koymuşlar. yarın oraya gitmek için heyecanlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?