2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Bu arada bugün benim doğumgünümmmm. Kızımla beraber ama eşim ve ailemden ayrı ilk doğumgünüm olacak... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

cnm nice mutlu sağlıklı yıllara eşinle bebişinle bütün sevdiklerinle ve son ayrı geçirdiğin doğum günün olsun eşinden ...doğum günün kutlu olsuna.s.

gizzecim nice mutlu yıllara yeni yaşın tüm güzellikleri getirsin sana..eşin olmasada kızın var en güzel hediyen var değilmi canım seneye hep birlikte kutlarsınız inşallah..

doğum günün yeni yaşın mutlu huzurlu sağlıklı olsun gizzeciğim.rabbim sana sıkıntısız eşinle :1hug: ve bebişinle :ecrin_bebek: bir hayat bahşetsin.NİCE YILLARA.a.s.

helincim yazdıklarını aynen yiyorum bende.yumurtam sütüm balığım hiç eksik olmaz.ama bebiş hep boya alıyor.uyluk ölçümlerine göre 21.hafta gittiğimde 23+5 yazıyordu.hatta sütü azalt dedi ama dişlerim ağrır bendeki kalsiyumu alınca diye azaltamıyorum.çok üzülüyorum çok.kilosu ise tam haftasında ama az gibi geliyor bana...yinede sağol canım.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar.... hepinize iyi haftalar diliyorum sanırım herkes iyi maşallah....

detaylı ultrasonlara girilmiş, şeker testleri yapılmış şükür atlatmışsınız gözünüz aydın...darısı benim başıma şekeri kafama takmıyorumda allahın izniyle detaylı ultrasonu sorunsuz atlatsak.....

aftabrum doğum günün geçmiş ama ben yinede kutlayayım bebeğin ve eşinle geçireceğin nice mutlu günlere.....

gizze canım seninde doğum gününmüş... şuan eşin yanında olamasada kızın yanında yanlız değilsin.... bundan sonraki doğum günlerini eşin ve kızınla hiç ayrılmadan sağlıklı ve mutlu günlere.....

hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun geçmiş sayfalar epey ilerlemiş isim olarak aklımda kalmadı....

BAŞAKCIM 3 boyutlu ultrason bbildiğimiz ultrason.sadece daha uzun sürüyor.bebeğin organları tek tek inceleniyor.kilo boy kalp atım hızı kalbe giden kanın akımı ve diğer organları sana tek tek gösteriyorlar.çok eğlenceli oluyor.korkma canım güzel çıkacak herşey.

ESRAKO[/COLOR] benim şeker yüklememe daha 10 gün var ama sanırım bendede o sorun çıkacak ağzım çok kuruyor.çokta su içiyorum ama banamısın demiyor.birde çok tatlı yiyorum.geçmiş olsun canım.ama arkadaşımın 50 gramında sorun çıktı 100 gramında çıkmadı.meyve yemiş akşamında o bile etkilemiş.

burcu kaç haftalık olduğuna ve bebişinin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiğini bilmiyorum yoktum o sıralar.kaçırmışım.içinden ne geçiyorsa o çıkıyor.benim göbeğime herkes kız diyordu bende öyle istiyordum ama içimden hep erkek geçti doktor ne hissediyorsun dedi erkek dedim doğru dedi.yani annen söylemiştir ama sen ne hissediyorsan genelde o çıkıyor canım...

GÜNAYDIIIIIIIIIIIN HERKESE.umarım hzuurlu bir hafta geçiririz...:dance: bugun enerjikim.oğluşum kocamaaaan oldu sanırım göbüş ben burdayım diyor:CüvCüv:

Bu arada bugün benim doğumgünümmmm. Kızımla beraber ama eşim ve ailemden ayrı ilk doğumgünüm olacak... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce.....a.s.:teytey: bizim topikde maşallah ne çok KOÇ varmış..:)

günaydın burcu,cuğum.şükür ya ses veren çıktı.kızlar online ama geçmişi okuyorlar sanırım.sıkılmıştım.nasılsın canım...bugün okul yok ne güzel değilmi?valla ne rahatım sorma...

Doktor 16+3te baktı ve "çok net gösterdi, kız" dedi. Ben de kız hissediyordum zaten. Peki %100 kız diyebilir misiniz dedim, doğana kadar diyemeyiz dedi:roflol:

Okulun olmaması harika haklısınkaydirigubbakcemile2Ama ben yine de çok rahat değilim birazdan annem gelir de beni bilgisayar başından kaldırır diyeÇok üzgünüm çoook

herkese günaydıııınnn arkadaşlar. yine pazartesi yine iş amannnnn-tatlicadiarzu-ama olsun dün çok güzel bi havada akşama kadar gezdim. çok güzel bi gün geçirdim. ama çok yoruldum.daha doğrusu artık ne kadar çabuk yorulıyomuşum onun farkına vardım. ama olsun çok güzel oluyo nazlana nazlana gezmek....:jeyyar:

Doktor 16+3te baktı ve "çok net gösterdi, kız" dedi. Ben de kız hissediyordum zaten. Peki %100 kız diyebilir misiniz dedim, doğana kadar diyemeyiz dedi:roflol:

evet canım ama net gösterdiyse değişmez içini rahat tut.allah gönlüne göre versin...

Okulun olmaması harika haklısınkaydirigubbakcemile2Ama ben yine de çok rahat değilim birazdan annem gelir de beni bilgisayar başından kaldırır diyeÇok üzgünüm çoook

evet annem buradayken bilgisayar hayal olmuştu.elinden gelse tv yi bile yasaklayacaktı.radyasyon varmış.onlarda haklı be canım.torun kıymetli olurmuş...

oh olsun çalışın bakem.biz dün oturduk sen limiti doldurmuşsun çalış...bizde evdeyiz işte ahhhkötükedihüso

cnm nice mutlu sağlıklı yıllara eşinle bebişinle bütün sevdiklerinle ve son ayrı geçirdiğin doğum günün olsun eşinden ...doğum günün kutlu olsuna.s.

gizzecim nice mutlu yıllara yeni yaşın tüm güzellikleri getirsin sana..eşin olmasada kızın var en güzel hediyen var değilmi canım seneye hep birlikte kutlarsınız inşallah..

doğum günün yeni yaşın mutlu huzurlu sağlıklı olsun gizzeciğim.rabbim sana sıkıntısız eşinle :1hug: ve bebişinle :ecrin_bebek: bir hayat bahşetsin.NİCE YILLARA.a.s.

Nice yıllara gizzeciğim. Sevdiğin birinden ayrı ilk ve son doğumgünün olsun inşallah

doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce.....a.s.:teytey: bizim topikde maşallah ne çok KOÇ varmış..:)

Çook teşekkür ederim kızlar.. Saolun ii ki varsınız...:1hug: Evet neyse ki bu sene kızım var benimle... Bir daha ki sene de inşallah tüm aile, kızım, eşim anneanneler babaanneler hep birlikte kutlarıss. Gelecek günler güzel olur inşallah..sositosositosositososito.

ögretmen arkadaslar bugun sizi topikde daha yogun hissetmemis lazım malum tatildesiniz...

behiyesen aynen bende ne kadar cabuk yoruldugumu farkettim dün..oy kullanmak için yuruyerek gittik okul çok yakın olmasına ragmen hafifi eğimli bir yokuşda bulunmasından dlayı nefes nefese kaldım.. dinlene dinlene yürüdüm resmen ..gerçekden çok çabuk yoruluyorum ben çok haeketli bir olarak bu halimi yadırgamadım değil..tahuafıma gidiyor....yavaş olmak ve yorulmak..

kayracım nasılsın sanki sana yine kayınvalienler misafir gelcek gibimi hatırlıyorum..geldilermi?

çok kötüsün kayra yaaaaaa:çok üzgünüm:

günaydın arkadaşlar naslısınız .
benim sinüzitten başım çatlıyor ve zonkluyor ilaçta içmiyorum kızımda hala düzelmedi dünden bu gün için plan yapmıştım kızımla alışverişe gidip gezecektim ama oda hasta bende yani gezmemiz yatmış durumda.geçmiş bakıp gelicem bakalım ne var ne yokmuş.

sağol pinkycim iyiyim sen nasılsın?aşk olsun ağzından yel alsın gelmesin gelmesin.hemen tövbe de bakem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…