Bu arada bugün benim doğumgünümmmm. Kızımla beraber ama eşim ve ailemden ayrı ilk doğumgünüm olacak... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Nice yıllara gizzeciğim. Sevdiğin birinden ayrı ilk ve son doğumgünün olsun inşallahBu arada bugün benim doğumgünümmmm. Kızımla beraber ama eşim ve ailemden ayrı ilk doğumgünüm olacak... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
GÜnaydın kızlar.
Bu arada bugün benim doğumgünümmmm. Kızımla beraber ama eşim ve ailemden ayrı ilk doğumgünüm olacak... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
burcu kaç haftalık olduğuna ve bebişinin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiğini bilmiyorum yoktum o sıralar.kaçırmışım.içinden ne geçiyorsa o çıkıyor.benim göbeğime herkes kız diyordu bende öyle istiyordum ama içimden hep erkek geçti doktor ne hissediyorsun dedi erkek dedim doğru dedi.yani annen söylemiştir ama sen ne hissediyorsan genelde o çıkıyor canım...
günaydın burcu,cuğum.şükür ya ses veren çıktı.kızlar online ama geçmişi okuyorlar sanırım.sıkılmıştım.nasılsın canım...bugün okul yok ne güzel değilmi?valla ne rahatım sorma...
Doktor 16+3te baktı ve "çok net gösterdi, kız" dedi. Ben de kız hissediyordum zaten. Peki %100 kız diyebilir misiniz dedim, doğana kadar diyemeyiz dedi:roflol:
Okulun olmaması harika haklısınkaydirigubbakcemile2Ama ben yine de çok rahat değilim birazdan annem gelir de beni bilgisayar başından kaldırır diyeÇok üzgünüm çoook
herkese günaydıııınnn arkadaşlar. yine pazartesi yine iş amannnnn-tatlicadiarzu-ama olsun dün çok güzel bi havada akşama kadar gezdim. çok güzel bi gün geçirdim. ama çok yoruldum.daha doğrusu artık ne kadar çabuk yorulıyomuşum onun farkına vardım. ama olsun çok güzel oluyo nazlana nazlana gezmek....:jeyyar:
cnm nice mutlu sağlıklı yıllara eşinle bebişinlebütün sevdiklerinle ve son ayrı geçirdiğin doğum günün olsun eşinden ...doğum günün kutlu olsuna.s.
gizzecim nice mutlu yıllara yeni yaşın tüm güzellikleri getirsin sana..eşin olmasada kızın var en güzel hediyen var değilmi canım seneye hep birlikte kutlarsınız inşallah..
doğum günün yeni yaşın mutlu huzurlu sağlıklı olsun gizzeciğim.rabbim sana sıkıntısız eşinle :1hug: ve bebişinle :ecrin_bebek: bir hayat bahşetsin.NİCE YILLARA.a.s.
Nice yıllara gizzeciğim. Sevdiğin birinden ayrı ilk ve son doğumgünün olsun inşallah
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce.....a.s.:teytey: bizim topikde maşallah ne çok KOÇ varmış..:)
gizze canım seninde doğum gününmüş... şuan eşin yanında olamasada kızın yanında yanlız değilsin.... bundan sonraki doğum günlerini eşin ve kızınla hiç ayrılmadan sağlıklı ve mutlu günlere.....
evet canım ama net gösterdiyse değişmez içini rahat tut.allah gönlüne göre versin...
evet annem buradayken bilgisayar hayal olmuştu.elinden gelse tv yi bile yasaklayacaktı.radyasyon varmış.onlarda haklı be canım.torun kıymetli olurmuş...
oh olsun çalışın bakem.biz dün oturduk sen limiti doldurmuşsun çalış...bizde evdeyiz işte ahhhkötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?