2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evet aynen bende iki adım atıyorum yok nefesim tıkanıyo yok belim ağrıyo.... sonra ne yaptım da yoruldum ben diyorum. sonra yok midem sanki çok şiş patlıyacak gibi oluyo. eşime bütün bu şikayetlerimi her dakika tekrar edince o da bana haklı olrak sen alışamadın ama hamilesin biliyomusun diye dalga geçiyo. :1rolleyes:bakalım alışcaz herhalde aartık:CüvCüv:

deryacım geçmiş olsun bitanem.bir sen bir ben birde nurdan.ağrıdan bir yerimizi doğrultamadık valla.allah sonumuzu hayır etsin...

sağol pinkycim iyiyim sen nasılsın?aşk olsun ağzından yel alsın gelmesin gelmesin.hemen tövbe de bakem...
aman aman TÖVBE TÖVBE diyeyim....:1rolleyes:
.........................................
didecim göbekde tahmin olarak kayra ve mercimek gibi arkadaşlar konunun ehliolarak sana söylerler..:):CüvCüv:

Günaydın herkese,

C.tesi günü böbrek ultasonu çekildim sağ böbregimde büyüme oluyordu çok şükür şuan çok iyi üroloji doktorum fevkelade, eskisine göre çok iyi dedi çok şükür 2 ay sonra tekrar incelenecek böbreğim, ultason çekilirken acaba bebeğimide gösterirmisiniz desem dr. hn kızarmı diye düşünürken, "gel bi bebeğine bakalım, cinsiyetini söyliyeyim sana" dedi :)) biliyorum felan demedim, bayağı baktı ben böyle inatçı bebek görmedim ama ben daha inatçıyım dedi oğlum daha inatçı çıktı göstermedi :)) gördüm kuzumu uyuşuk inatçı yavrum benim :)))

Gizze maşallah kuzuna

Başak geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlen

Aftabru doğum günün kutlu olsun mutlu yıllar

Sen Elif hn. ı bayağı seviyorsun :)) gidince söyleyim ben ona, gerçekte çok tatlı anlayışı işten iizn alamadım test sonuçlarını telefonda söyledi saolun : )

Helin maşallah kuzuna maşallah gözün aydınolsun

Bu arada bugün benim doğumgünümmmm. Kızımla beraber ama eşim ve ailemden ayrı ilk doğumgünüm olacak... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Gizze doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara

Bu arada bugün benim doğumgünümmmm. Kızımla beraber ama eşim ve ailemden ayrı ilk doğumgünüm olacak... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana ve ailene sağlık mutluluk ve huzur getirsin canım.a.s.

deryacım geçmiş olsun bitanem.bir sen bir ben birde nurdan.ağrıdan bir yerimizi doğrultamadık valla.allah sonumuzu hayır etsin...

sağolcanım ya nedir bu biri bitiyor biri başlıyor ne güzel kızımla alışverişe gidecektim.sinüzit çok fena yaptı antibiyotik verdi doktorda içmiyorum geçen okudum direk plesentatdan bebeğe geçiyormuş ya yazık şuncacığa şimdiden antibiyotik içirmek istemiyorum.

Günaydın kıslar.

Gizze , sakaleynmaster, Petrik çok geçmiş olsun.
Gizze Aftabru doğumgünleriniz kutlu olsun bebişlerinizle ve eşlerinizle tabi nice mutlu yıllar geçirirsiniz inşallah.
Evrişim ufaktan ağrıların vardı inşallah geçmiştir canım.
Esrako canım çok geçmiş olsun, inşallah her şey normale döner.

Son düzenleme:

esra cım üzüldüm bak şimdi 100 gr yüklemende yapılsıın bence ona göre tedbir alınır
benimde senlen aynı gibi iyi çıkmayacak sanki ağzımın kuruması hiç bitmiyor gece sabah kadar su içiyorum ya gerçi hastayımda ama.
böyle böyle hamileliği bitirdik kuzlarımızı hayırlısıyla bi sağsağlim sağlıklı bişekilde kucağımıza alsak allahım :Saruboceq:

eeylem2007 sağolcanım geçsede rahtlasam.benim her bahar böyle olur zaten kalbim beynimde atıyoooooooorrrrrrrr kızzzzzalllaaaaarrrrrrrrrrrrrrr

kızlar bebişim doğar doğmaz ilk 48 saatte sünnet olacak. benim gibi yaptırcak olan var mı.

Ben de yaptırmak istiyorum ama baba sıcak bakmıyor. El kadar bebek sünnet mi olurmuş diyo. En kötü ihtimalle 40'ının içinde yaptırırız. Bizim de iki tarafın ilk torunu olacak ama sonuçta tıbbi bi olay, en az acıyla en iyi şekilde bu dönemde yapılıyomuş...

tamam tamam küsme.yarın mesai var işte bu günlük hava atıyom size....barışalımmı?a.s.lütfeeeeeeeeeeen

ahhh canım ben sana küsermiyim. hamile kadınım ya kıskançlık duygularım kabardıkötükedihüso ama barıştık yabikide:içelim:

gizzecim dogum gunun kutlu olsun nice yaslara insallah seneye kızın ailen esin herkesle birlikte kutlarsın.

insalah kayracım ya insalah benidme yuklemem dusuk çıkar yarın a izin aldım yarın sabah hemen gidip 100 gr yuklemeyi yaptırcam.

selam kızlar
nezamandır giremiyorum siteye. ancak fırsat bulabildim..5.ayımın birmesine 1 hafta kaldı hayırlısıyla... Tekmelerimiz başladı.. Çok şükür herşey yolunda..Sizlerde ne var ne yok.. 10gün sonra kontrole gidicem bakalım cinsiyetini busefer gösterecekmi bizimki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…