- 18 Şubat 2009
- 288
- 29
- 98
- 42
ögretmen arkadaslar bugun sizi topikde daha yogun hissetmemis lazım malum tatildesiniz...
behiyesen aynen bende ne kadar cabuk yoruldugumu farkettim dün..oy kullanmak için yuruyerek gittik okul çok yakın olmasına ragmen hafifi eğimli bir yokuşda bulunmasından dlayı nefes nefese kaldım.. dinlene dinlene yürüdüm resmen ..gerçekden çok çabuk yoruluyorum ben çok haeketli bir olarak bu halimi yadırgamadım değil..tahuafıma gidiyor....yavaş olmak ve yorulmak..
kayracım nasılsın sanki sana yine kayınvalienler misafir gelcek gibimi hatırlıyorum..geldilermi?
çok kötüsün kayra yaaaaaa:çok üzgünüm:
aman aman TÖVBE TÖVBE diyeyim....:1rolleyes:sağol pinkycim iyiyim sen nasılsın?aşk olsun ağzından yel alsın gelmesin gelmesin.hemen tövbe de bakem...
didecim göbekde tahmin olarak kayra ve mercimek gibi arkadaşlar konunun ehliolarak sana söylerler..:):CüvCüv:.........................................
:roflolhhhhhhhhhhhhh:roflol:bizde yeni kalktık kahvaltı falan yaptıkhihoyyytbiraz sonra gezmeye gitcez ya:teytey:
Evrişim saol canım ya.. İnşallah dediğin gibi bıcır bıcır bişi olur.. Babamız bir kızım olsun popousunu bir sağa bir sola ata ata yürüsün diyordu zaten hep. Ördek popolu kızım olsun diyordu. İnşallah öle bir kızımız olacak...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
selam gizze canım ben geçen hafta yedigim börekten zehirlendim ve hayatım tam anlamıyla kabusa döndü daha yeni kalktım bebegim için çok endişelenmiştim ama allah korudu yavrumu şimdi 9 nisana randevu aldım 3 boyutlu ultrasona giricem dr içimiz rahat olsun dedi canım böyle olunca bir süre uzak kalmak zorunda kaldım malum zehirlenince çok ögürmekten kasıklarım günlerce darbe almışım gibi hem agrıdı hemde resmen ezildi şükür iyiyim kızımda iyi allahım tekrar yaşatmasın
bugün benim doğumgünüm kızlar. saat 12 olurolmaz eşim hediyemi verdi. zor sabretmiş anlaşılan. hamile mağazasından bana etek ve gömlek almış. gerçekten çok şık bişey. ikisi de çok güzel. hele gömleğe bayıldım. GEBE diye bir mağaza ben hiç gitmemiştim. yarın gitmem gerekecek ama... zira ikisi de büyük oldu. small beden almış ama üstümde çok iğreti durdu. yaptırdığı tşört de göbeğimi ön plana çıkarması gerekirken gizledi. çok komik yaaa.... bugün üç tane hamile kıyafeti de beni hayalkırıklığına uğrattı. inşallah gebede xs de vardır. gerçi biraya kadar olurlar ama ben hemen giymek isterdim. bunlar o kadar büyük ki sanki doğurana kadar giyebilirim. ve eminim çok pahalıdır. değiştiremezsem üzülürüm valla. ambalajı filan çok güzeldi ama, çok şık pembe bir kutuya koymuşlar. yarın oraya gitmek için heyecanlanıyorum.
Kıslar günaydın hepinizeeee..... Geçmiş olsun diyen arkadaşlarım, iyi dilekleriniz işe yaradı :) Sabah kalktığımda sadece hafiiiiiiiiiiiif bir kaşıntı dışında bir şey kalmamıştı, çok sevindim. kaydirigubbakcemile2
Sonra İstanbul'daki doktorumu gördüm (Petrikcim, Elif'ten bahsediyorum). Bu 2. defa oluyor. Anlatıyorum ona, İzmir'de filanca doktora gidicem, diyorum. O çok iyidir, iyi yapmışsın, diyor. kaydirigubbakcemile5 Birazdan mesaj atıcam kendisine. Össlediiimmm tininin kokusuuunuuuu össslediiiiimmmm diycem laelaelaelaelae
bugün doktora gittik.kontrolüm vardı.doktorumuz önce ölçümleri aldı.ölçümlerin ortalamasını aldı.ortalamaya göre haftamız 22+6.yarın 24.haftaya giriyorum kızlar
bebişim 551 gr olmuş kızlardaha sonra doktor ayrıntılı olarak organlarını inceledi.kalp yapısına mesaneye akciğer karaciğer mide tüm iç organlarına baktı çok şükür her şeyi iyi dedi.testislerine bile baktı inmemiş testis sorunu varmı diye öyle bi sorun yok dedi.parmaklarını saydı el ve ayaklarda eksik fazla değil dedi.dudağına baktı yarıklık varmı diye öyle bi durumda yok dedi.burun yapısını inceledi.sorun yoktu.bacaklarına baktı içe dönüklük varmı diye ordada sorun çıkmadı.kalbini dinledi atışları çok iyi ddi.bebek gayet sağlıklı dedi.ayrıntılı ultrasonı sorunsuz atlattık kızlar çok şükür.sadece tek bi şey canımı sıktı.bi şey var dedi doktor oğlum kordonunu boynuna almış arkadan atkı gibi.şu an bi sorun sıkıntı yaratmaz dedi ilerki aylarda takip edeceğiz dedi.kafam ona takıldı.çıkarken tekrar sordum kordon sorun yaratırmı diye korkma bi sıkıntı yok yaratmıyor ilerki aylarda yaratırmı diye takip edeceğiz sadece dedi.inşallh bi sıkıntıyla karşılaşmayız kızlar ama ben yinede tedirgin oldum.ama doktorum rahattı yani.şeker testi için 50 gr glikoz alıp kan verdim.pazartesi sonucu alacağım.inşallh sorunsuz onuda atlatırız.bebeğim kıpır kıpırdı.çok hareketliydi.4 boyutlu ile görüntü almaya çalıştı ama hep yüzünü eliyle kapatıyor yüzünü dönüyordu sadece bi defa yandan profilini zar zor yakalayıp bize verdi.bu arada inanamadım ama şimdiye kadar 9 kilo almışım .20 ile tamamlarsam şükredeceğim.benden bu kadar kızlar.
Bu arada bugün benim doğumgünümmmm. Kızımla beraber ama eşim ve ailemden ayrı ilk doğumgünüm olacak... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Bu arada bugün benim doğumgünümmmm. Kızımla beraber ama eşim ve ailemden ayrı ilk doğumgünüm olacak... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
deryacım geçmiş olsun bitanem.bir sen bir ben birde nurdan.ağrıdan bir yerimizi doğrultamadık valla.allah sonumuzu hayır etsin...
küstüm senle konuşma benlenaniknanik afiyet olsun bakalım bide size iyi gesmeleeerrŞeniz
herkese merhabalar
gecmisi okumadan yazayım sonra çokzaman geçiyor topiktekimseler kalmıyor:)x
dun kendi dr umla randevum vardı. oncelikle merak edenler için yazayım dr um cinsiyeti goremedi bebek yatay olarak karnımda yine yuzukoyun yatıyoddu ve bu pozisyonda birsey demem yanlıs olur dedi bendeisrar etmedmi tabi zaten biliyorum :) peki dedik
seker yuklemesi yapıldı aclık kansekerim normalçıktı ona bir sevindim ama yukleme sonuçlarını 3 saatsonra dr unuzdan ogrenebilrsiniz dediler dr um o saatte çıktıgı için ogrenemedim bugun hastanenin onunden geçerken girpi sansimizi deneyelim dedik acilden ekrandan bakıp tahlil sonucunu çıktı verirler belki dedim ve verdilerde, sonuç sekerim epey yuksek çıktı
140 dan kuçuk olması gerekiyor yukleme sonucu bende ise 176 cıkmıs, ablamdan hatırlıyorum onun 145 cıkmıstı ve dr kuçuk caplı bir diyete tabi tutmustu, ama tabi ondan once 100 gr yukleme yapılıp kesin olarak tam duruma bakılıyor, dun bana yapılan 50 gr glikoz yukleme tarama testi bu asıl 100 gr likolan tehsis testi. simdi dr umla henuz konusmadım muhtemelen yarın bana 100 gr yukleme yapılcagını soyleyecek ve saat bası 3 saat 3kere kan vereerk asıl duruma bakılcak ne yazikki(( bir anda çokkotu oldum
hayallerimde yeni çikan yaz meyvalarından tepe tepe yemek vardı hatta tahlili almaya gitmeden once tatlıcıya gitmeye karar vermistik esim ve oglumla tabi o plan yattı elimde kagıt kalakaldım içimdee dogmustu zaten nedense, oglumda çıkmamıstı çok iyi hatırlıyrum 110 cıkmıstı yukleme sonrası çokiyi diysevine sevine eve gelmistim napalım artık 4ay diyety aparak geçirceğiz. dondurmalar makarnalar falan muhtemelenyasak artık dr diyetisyeene falanmı yonlendircek bilmiyorum canmım sıkıldı ama bunada sukur bebekle ilgili birsey olmasında,
gözün aydın petrikcim.dahada güzel olur inşallah...
kızlar bebişim doğar doğmaz ilk 48 saatte sünnet olacak. benim gibi yaptırcak olan var mı.
tamam tamam küsme.yarın mesai var işte bu günlük hava atıyom size....barışalımmı?a.s.lütfeeeeeeeeeeen
BAŞAKCIM 3 boyutlu ultrason bbildiğimiz ultrason.sadece daha uzun sürüyor.bebeğin organları tek tek inceleniyor.kilo boy kalp atım hızı kalbe giden kanın akımı ve diğer organları sana tek tek gösteriyorlar.çok eğlenceli oluyor.korkma canım güzel çıkacak herşey.
ESRAKO[/COLOR] benim şeker yüklememe daha 10 gün var ama sanırım bendede o sorun çıkacak ağzım çok kuruyor.çokta su içiyorum ama banamısın demiyor.birde çok tatlı yiyorum.geçmiş olsun canım.ama arkadaşımın 50 gramında sorun çıktı 100 gramında çıkmadı.meyve yemiş akşamında o bile etkilemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?