2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Off kızlar ya ben doktorsuz kaldımsenağlamaÜniversite hastanesine devam edeceğim diye doktorumu bırakmıştım. Sabah aradım, onlar da yeni hasta kabul etmiyormuş, çok yoğunlarmış.Ne olacak benim bu halim

Gizze, happy birthday to you..

Şeker yüklemeleri yapılmış, doktor kontrollerine gidilmiş....Ben geriden geldiğim için sizin yaşadıklarınız güzel deneyim oluyo benim için..

Hepinize iyi haftasonları..

gunaydin hamislerrrr,
GIZZE nice mutlu yillara canim, yeni yasin sana mululuk, saglik ve huzur getisin..
KAYRACIM ne guzel soylemisiin, valla deryada sende bende curuge ciktik:)))insallah tum bu acilara degicek 4 ay sonra:))
DERYAcim cok gecmis olsun, umarim duzelir biran once, en azindan agri kesici minoset al bas agrisi icin...

herkese günaydınlar...3 gündür giremedim.biraz muhabbetten geri kaldım..cuma günü aşımı oldum..bizim bağlı olduğumuz sağlık ocağı çok uzakmış..10 kişiye sormuşuzdur kesin bilen yok..ara ara yarım saatte zor bulduk..ama mesai bitmilşti..çok canım sıkıldı.olmayacağım aşı diye mızırdadım..eşim zor ikna etti öğleden sonra tekrar yola koyulduk..yolda büyük bir kaza atlattık hayatımda bu kadar korkmamıştım..önümüze 3-4 yaşlarında bir kız çocuğu fırladı nasıl fren yaptık nasıl durduk hayretler içindeyim..tekerin altında kalmasına yarım santim bile yoktu..o kızın yüzünü asla unutamam öyle korktu ki o da..annesi ile arasında çok mesafe vardı..kadın bir başladı bağırmaya kız iyice korktu..o kadar şükrettim ki anlatamam.gittim aşı falan vız geldi valla.sonra da çok ağrıdı kolum yüzümü bile zor yıkıyordum..bu gün dajha iyiyim..bir de çok kalçam ağrıdı hafta sonu..kalsiyum ve magnezyum almaktan başka bir şey de yapamıyorum..yine ağladım bir sürü
gözün aydın canım..fotoğrafı da çok güzelmiş..harbiden burun da burun yani..sağlıkla gelsin
çok sağol canım aydınlattın bizi.
evrişim geçmiş olsun..takımlar sağlam değil mi hala? fitil desteğiyle daha da sağlam olurlar inşallah
başakçık yaaa.çok merak ettim seni..neyse ki bebiş de iyimiş..geçmiş olsun tekrar
darısı başıma canuım..ne güzel olmuş herşey.maşallah
iyi ki doğdun....cicilerini değiştirince fotoğraf çekip koy da görelim olur mu?
Eevet kızlar unisex isimler var ama renklerden ayırt ederız die düşündüm.hem erkek hem isim yamasına gerek yok die ama olmamıssa eskı halını yaparım

telkırma ekledım canım.
çok güzel minikim aynene devam bencesengözlerimebaksanab
yaaa noram ben nasıl yapsam yaaaa..bir şey annamadım ki
oh oh sen de güzel haberlerle dönmüşsün...gözün aydın.

kızlar bu aradaaa az evel kizima puset siparisi verdimm hatta kargoya verildi mesajı bile geldi.
kiraz bebe diye biryer bakırkoyde magazası varmıs sanırım guvenilir oldgunu dusunduk e-bebek tarzı 4 katlı bebek magazası imis bilenler vardır aranızda orda oturan cok vardı sanırım.

peg perego p3 classico sportive modeli ve siyah zeminli pembe kumasları var bazı yerlerinde falan baston puset ama konforlu bastonlardan genelde heryerde e bebekte falan satıs fiyatı 759 internette duyulmamıs birkaç sitede 650 ye falan buldum epeydir bakıyorum oglumdada aynı marka model kullanmıstık çok çok memnunduk secmek kolay oldu model marka belli olunca. kiraz bebede havale ile 449 ytl çok çok ucuz değilmi. yarın elimizde olacak insalah . daha çok erken puset almak için ama bu fiyatı birdaha bulamayız resmen yarı yarıya gibi nerdeyse diye aldık. hiç kullanmadan cinsiyet konusunda bir supriz vs olursa değisim yaparlarmıs ki zaten nerde kullancaz :)

Off kızlar ya ben doktorsuz kaldımsenağlamaÜniversite hastanesine devam edeceğim diye doktorumu bırakmıştım. Sabah aradım, onlar da yeni hasta kabul etmiyormuş, çok yoğunlarmış.Ne olacak benim bu halim

ay canim benim ya, cok zor universitede yer bulmak, niye birakmistin doktorunu, memnun degilmiydin??Bide egeyi dene istersen, dokuz eylulde cok sira varsa..egenin doktorlarini sidetle onerririm, ne de olsa benim hocalarim di:)))

resmini yollasana gorelim esracim pusetin..internetten bulabilirmisin resmini, fikir olur bize de..

esrako şekerin yüksekse tespit edilmesi iyi birşeydir değil mi? belki ikinci yükleme daha iyi çıkar..inşallha sorun oluşturacak bir şey yoktur.

günaydın arkadaşlarrr

tatsız bir sabah sanki geçmişi okudum biraz keyiflendim ama bir sürü işim var yapmak istemiyorummmmmm esracım uğraşmış o kadar resim çekip bizim için koymuşsun izlemek bile çok güzeldi ellerine sağlık.. ankarada necatibey caddesinde varmış ben görmedim henüz, soran arkadaşlar vardı, doğum öncesi izni alıp kapağı oraya atmayı planladığım için her türlü alışverişi o zamana bıraktım. üç tane zıbınımız var bizimde. anneanneye güveniyoz erken filan doğarsak onun sayesinde çıplak kalmıcazz neyseki yaz ayları yarı çıplak idare ederiz gibi geliyorkaydirigubbakcemile2

hep küçük çıkıyor yawww

nazancımmm doğum günün kutlu olsun nice yaşları sağlıkla mutlulukla kızınla ailenle göresin kızına bayıldım o nasıl bir poz öyle aynı sen burnuna ağzına maşallah
eşinde ne kadar ince düşünmüş kendisinide tebrik ederim.gebe markasını bende seviyorum. yeni karamürsel mağazalarının içinde var ayrıca mağazasını görmedim ama pantolonlarıda güzell.. ayrıca xs varmıdır bilemiyorum gebe kıyafetleri yaparken senin gibi narin ve zarif ve ince gebeleri düşünebilmişlermidir bilemem gebe diyince large hatta xlarge olur diiilmi arkadaşlarrr:asigim::asigim:

başakcım hoşgeldin tahmin ettik dinlendiğini ama yinede evham yapmaya müsaitiz ya ..... tekrar geçmiş olsun.

gizzecim gözünaydın olsunnn doğum günün kutlu mutlu olsunnnn . kızında ismiyle yaşasın. selen ismi çok güzel:dance:

fasülyecim benim ayak parmaklarımın hepsi batar nedense biraz ihmal etsem, kestikten sonra ya da o hafif acıyı hissettiğinde silverdin diye bir krem varya yara yanık merhemi onu sürersen iyi gelir tavsiye ederim.

kelebek hoşgeldin ben çok özzledim seni :sm_cool:

deryacım geçmiş olsun sanada kızınada.....

DIDe cim valla bi doktoruna danis, bi git olmazsa fizyoterpiste, masajla ve egzersizlerle biraz rahatliyor, ama istirahat kesin cozum, bide sicak uygulamasi...
Ben 2-3 gun izin aldim evdeyim, yataktan kalkmadan dinlenicem...

Aa Esrako ben de kirazbaby'nin internet sitesinde görüp, mağazasından aldım..Benimki frstwheels 399 TL ana kucağı da hediyeli..Biraz erken aldık ama fiyatı uygun olunca kaçırmak istemedik..

Seninkini de gördüm.Güle güle kullan..

esrcim cok guzel ve kaliteli bisi, cok uygun fiyata almissin.iyi gunlerde kullansin canim, cok begendim..ben burdan 3lu setler bakiyorum, pusat, maxi-cosi araba koltugu ve bebekkende pusete konulmasi icin olan koltuk, ama ama bgendiklerim biraz pahali, chicconun bi tane cok begendim..

adaşım ben fiyatları bilmiyorum ama ucuzmu gerçekten o fiyat yaa bana ucuz gibi gelmedide bide o sadece pusetmi yoksa hani hem araba koltuğu vs olanlar var ondandmı?
defnecim ne demek size fikir olması için çektim sadece bir işe yarayabildiyse ne mutlu bana
petrik gözünyadın canım güzel haberler duyunca seviniyorum ben..

kızlar üzerimde bi ağırlık var anlatamam havalardanmıdır anlayamadım birde sol göğsümde ağrı var ne alaka bilmiyorum göğüs ucunda değilde dahada gerilerde bi ağrı acaba üşüttümmü ondan olabilirmi dünde bel ağrısı gecede uyuyamadım sabahında köründe kalktım..aman böle şikayet edince benim bile içim karardı öfff

Aftabru ve Gizze nice mutlu yaşlara.
Esrako ve Telkırma pusetler hayırlı olsun.
Pusetleri almakla süper yapmışsınız daha ne masraflar çıkacak kimbilir biraz biraz başlamak lazım :)
kusura bakmayın geçmişi pek okuyamadım

doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana ve ailene sağlık mutluluk ve huzur getirsin canım.a.s.

Günaydın kıslar.

Gizze , sakaleynmaster, Petrik çok geçmiş olsun.
Gizze Aftabru doğumgünleriniz kutlu olsun bebişlerinizle ve eşlerinizle tabi nice mutlu yıllar geçirirsiniz inşallah.

Gizze, happy birthday to you..

gunaydin hamislerrrr,
GIZZE nice mutlu yillara canim, yeni yasin sana mululuk, saglik ve huzur getisin..

Çoooook teşekkür ederim kızzlar. Çook saolun.. İyi ki varsınıza.s.

esrako şekerin yüksekse tespit edilmesi iyi birşeydir değil mi? belki ikinci yükleme daha iyi çıkar..inşallha sorun oluşturacak bir şey yoktur.

evet canım tesbit edilmesi tabiki iyi ama iste diyet yaparak bir gebelik nası olur bilmyorum ya moralim bozuk birde nette yazanalr pek iç acıcı değil diyet yapılmassa insulin duzenli kullanılmazsa vs diye birsuru olay yazıyor.

sizede çok geçmis olsun bu arada ya buyuk olay atlatmıssınız en korktugum sey araba kullanırken onume çocuk firlaması.

aa ona bende çok baktım telkirma. hatta puset port bebe ve anakucagı olarak uç parca çok uygun fiyatmıs ya dedim hatta. ama bildigim rahat ettigim markayı modeli almak istedim yoksa senin aldıgın çok daha mantıklı. aynı kalite ve dayanıklılıkta olmaz diye çekindim bilmedigmi markayı almak istemedim. ama onunda fiyatı çokk uygun demek magazasından aldın yani magaza falan sanal değil var boyle bir magaza yani:) sevnidim içim rahat etmed ipek netten para yollayınca.

noracım maxi cosi nin araba koltuklarına bayıldım bende desenleri falan çok guzel hele kiz renkleri harika. ama çok yuksek fiyatları 600 tl civarı hep. daha araba koltugnua zaman var sonra bakarım dedim odogumdan sonra bir sure anakucagını arabaya koyacagımız için malum. onun aciliyeti yok.

canım fiyatlar çok değisken 100 tl ye de puset var 1000 tl ye de. aradıgın istedigin marka model i gordugun en uygun fiyata almak uygun ama buna bakınca ben kime desem begendigim puset 750 tl diye oha yok artık falan diyor insanlar. ama kaliteli birsey almak istiyorsan paraya kıymak gerekiyor. esimin meshur lafıdır 150 tl lik puset alacak kadar szengin değilim diyor bu ara yuhh falan diyenlere:)
çunku oglumda dandik markazı birsey aldık ne bilelim puset in bu kadar onemli bir arac oldugunu sahsen biz çok gezen tipler oldugumuz için çok yuruyen çok tatile çıkan kum deniz puseti heryere sokan:)
aldık birkaç ay sonra fenalık geldi kapatsan iki saat kapatamassın hantan donmez rahat ilerlemez kaldırımda çıkmaz falan sinir oludk attık onu peg perego aldık o zaman e ne oldu obur dandige verdigmiz para bosa gitti.
iyi birsey almanı tavsiye ederim maddi durumun elverdigince tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…