herkese günaydınlar...3 gündür giremedim.biraz muhabbetten geri kaldım..cuma günü aşımı oldum..bizim bağlı olduğumuz sağlık ocağı çok uzakmış..10 kişiye sormuşuzdur kesin bilen yok..ara ara yarım saatte zor bulduk..ama mesai bitmilşti..çok canım sıkıldı.olmayacağım aşı diye mızırdadım..eşim zor ikna etti öğleden sonra tekrar yola koyulduk..yolda büyük bir kaza atlattık hayatımda bu kadar korkmamıştım..önümüze 3-4 yaşlarında bir kız çocuğu fırladı nasıl fren yaptık nasıl durduk hayretler içindeyim..tekerin altında kalmasına yarım santim bile yoktu..o kızın yüzünü asla unutamam öyle korktu ki o da..annesi ile arasında çok mesafe vardı..kadın bir başladı bağırmaya kız iyice korktu..o kadar şükrettim ki anlatamam.gittim aşı falan vız geldi valla.sonra da çok ağrıdı kolum yüzümü bile zor yıkıyordum..bu gün dajha iyiyim..bir de çok kalçam ağrıdı hafta sonu..kalsiyum ve magnezyum almaktan başka bir şey de yapamıyorum..yine ağladım bir sürü
Çok geçmiş olsun büyük bir olay atlatmışsınız ne derler verilmiş sadakanız varmış tabi o önünüze atlayan kızında.
Ben tetanoz aşıma 2007 de başladım 4. dozunu yaptılar geçenlerde şükür hiç öyle ağrım sızım olmadı kolumun üstünede rahat rahat yattım şükür her aşımdada , onun içinde geçmiş olsun.
canım fiyatlar çok değisken 100 tl ye de puset var 1000 tl ye de. aradıgın istedigin marka model i gordugun en uygun fiyata almak uygun ama buna bakınca ben kime desem begendigim puset 750 tl diye oha yok artık falan diyor insanlar. ama kaliteli birsey almak istiyorsan paraya kıymak gerekiyor. esimin meshur lafıdır 150 tl lik puset alacak kadar szengin değilim diyor bu ara yuhh falan diyenlere:)
çunku oglumda dandik markazı birsey aldık ne bilelim puset in bu kadar onemli bir arac oldugunu sahsen biz çok gezen tipler oldugumuz için çok yuruyen çok tatile çıkan kum deniz puseti heryere sokan:)
aldık birkaç ay sonra fenalık geldi kapatsan iki saat kapatamassın hantan donmez rahat ilerlemez kaldırımda çıkmaz falan sinir oludk attık onu peg perego aldık o zaman e ne oldu obur dandige verdigmiz para bosa gitti.
iyi birsey almanı tavsiye ederim maddi durumun elverdigince tabi.
esrako pembeli renkelre bayılıyorum ya hep gözüm kalıyor... puset konusunda ve diğer bebk gereçlerinde Pierre cardin önerirmisin? ben bi tane model begendimde puset otokoltuguyla beraber 350 tl.. CE belgesi olan ve çinde üretilmeyen olmasına dikkat etmek gerkliymiş.".Profesyonel bir babadan annelere tavsiyeler" isimli kitapda okumuştum...
Evet Esrako, ben de gözümle göreyim öyle alayım dedim, Bakırköy'de iki tane mağazası var..İlk aldığım şey bu puset oldu zaten. İçin rahat olsun, ordaki bayanla da konuştuk, internetten çok sipariş alıyoruz falan dedi.
bu konuda sana cok katiliyorum, kesinlikle saglam bisi olsun ki 4 yasina kadar bisi olmadan kullansin..o benim dedi(gim 3lu set chicco nun 600 euroama isim oldugu icin o kadar pahali ayni kalitede 350-400 euro civari var amadedigim gibi araba koltugu, port bebe ve puset, hatta bazen canta bile icinde.. ben buyuk ihtmal temmuz indirimini bekliycem, bazen ´%50 indirim olabiliyor..
evet sıcak iyi geliyor..yine söyleyeceğim doktoruma..biraz umursamazdır kendisi..istirahat edemiyorum ki nora..uzandığım gibi başlıyor..DIDe cim valla bi doktoruna danis, bi git olmazsa fizyoterpiste, masajla ve egzersizlerle biraz rahatliyor, ama istirahat kesin cozum, bide sicak uygulamasi...
Ben 2-3 gun izin aldim evdeyim, yataktan kalkmadan dinlenicem...
canım inşallah bir sorun oluşturmaz senin ve kızın için..evet canım tesbit edilmesi tabiki iyi ama iste diyet yaparak bir gebelik nası olur bilmyorum ya moralim bozuk birde nette yazanalr pek iç acıcı değil diyet yapılmassa insulin duzenli kullanılmazsa vs diye birsuru olay yazıyor.
sizede çok geçmis olsun bu arada ya buyuk olay atlatmıssınız en korktugum sey araba kullanırken onume çocuk firlaması.
teşekkür ederim canım..herkese günaydınlar...3 gündür giremedim.biraz muhabbetten geri kaldım..cuma günü aşımı oldum..bizim bağlı olduğumuz sağlık ocağı çok uzakmış..10 kişiye sormuşuzdur kesin bilen yok..ara ara yarım saatte zor bulduk..ama mesai bitmilşti..çok canım sıkıldı.olmayacağım aşı diye mızırdadım..eşim zor ikna etti öğleden sonra tekrar yola koyulduk..yolda büyük bir kaza atlattık hayatımda bu kadar korkmamıştım..önümüze 3-4 yaşlarında bir kız çocuğu fırladı nasıl fren yaptık nasıl durduk hayretler içindeyim..tekerin altında kalmasına yarım santim bile yoktu..o kızın yüzünü asla unutamam öyle korktu ki o da..annesi ile arasında çok mesafe vardı..kadın bir başladı bağırmaya kız iyice korktu..o kadar şükrettim ki anlatamam.gittim aşı falan vız geldi valla.sonra da çok ağrıdı kolum yüzümü bile zor yıkıyordum..bu gün dajha iyiyim..bir de çok kalçam ağrıdı hafta sonu..kalsiyum ve magnezyum almaktan başka bir şey de yapamıyorum..yine ağladım bir sürü
Çok geçmiş olsun büyük bir olay atlatmışsınız ne derler verilmiş sadakanız varmış tabi o önünüze atlayan kızında.
Ben tetanoz aşıma 2007 de başladım 4. dozunu yaptılar geçenlerde şükür hiç öyle ağrım sızım olmadı kolumun üstünede rahat rahat yattım şükür her aşımdada , onun içinde geçmiş olsun.
didecim ben kaa kismini kacirmisim, buyuk gecmis olsun canim...
didecim yaa büyük geçmiş olsun gerçekten büyük bir felaket atlatmışsınız ben araba kullanırken en çok çocuklar ve motorlulardan korkuyorum..çnkü çocuk bu ne yapacağı belli olmuyor eziliceni bişey olucanı düşünmüyorki motorllarda her yere giriyo pataküte sinir oluyorum yaa..Allah korumuş o yavrucağı ve sizi..
Dide çook geçmiş olsun en korkulu rüyam, Esracığın dediği gibi çocuklar ve motorsikletler..
Saol canım.. Sana da geçmiş olsun.. Böbrek ultrasonun iii çıkmış. Çok sevindim
Esrako çok güzelmiş güle güle kullanın fıstıgınla
adaşım ben fiyatları bilmiyorum ama ucuzmu gerçekten o fiyat yaa bana ucuz gibi gelmedide bide o sadece pusetmi yoksa hani hem araba koltuğu vs olanlar var ondandmı?
defnecim ne demek size fikir olması için çektim sadece bir işe yarayabildiyse ne mutlu bana
petrik gözünyadın canım güzel haberler duyunca seviniyorum ben..
kızlar üzerimde bi ağırlık var anlatamam havalardanmıdır anlayamadım birde sol göğsümde ağrı var ne alaka bilmiyorum göğüs ucunda değilde dahada gerilerde bi ağrı acaba üşüttümmü ondan olabilirmi dünde bel ağrısı gecede uyuyamadım sabahında köründe kalktım..aman böle şikayet edince benim bile içim karardı öfff
Aa Esrako ben de kirazbaby'nin internet sitesinde görüp, mağazasından aldım..Benimki frstwheels 399 TL ana kucağı da hediyeli..Biraz erken aldık ama fiyatı uygun olunca kaçırmak istemedik..
Seninkini de gördüm.Güle güle kullan..
Off kızlar ya ben doktorsuz kaldımsenağlamaÜniversite hastanesine devam edeceğim diye doktorumu bırakmıştım. Sabah aradım, onlar da yeni hasta kabul etmiyormuş, çok yoğunlarmış.Ne olacak benim bu halim
nurdan inanamassın yain sen 4 yasına kadar kullancak diyorsun benim oglum 7 yasında okula basladıgı anda bile oturuyordu o sonbahar son kez oturdu yani pusete. hatta utanıp ustumu kapatın diyodu tentesini indiriyorduk yoldan gelen geçenler sakat falan sanıp acıyarak bakıyorlardı esek kadar çocuk pusetin içinde:)))
biz çok fazla yuruyuse falan çıkan insanlarız sahile falan çok ineriz. e oglumda tembel son gunlerde bebekken oturmak istemezdi kuçkken yani buyudce anladı onun iç inde keyifle oturmak en rahatı diye inmek istemedi:)) zor zar attık 7 yasında iken yani tepe tepe kullanınca verdigin paray ayazık olmuyor. temmuz indirimi diye birsey varsa bekleyin tabi bana kalsa çok erken ben giysi bile yeni yeni almaya baslarken boyle buyuk parca birsey almaktan rahatsızım aslında erkenden ama bu fiyata birdaha bulamayız diye panikle aldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?