2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

esrako pembeli renkelre bayılıyorum ya hep gözüm kalıyor... puset konusunda ve diğer bebk gereçlerinde Pierre cardin önerirmisin? ben bi tane model begendimde puset otokoltuguyla beraber 350 tl.. CE belgesi olan ve çinde üretilmeyen olmasına dikkat etmek gerkliymiş.".Profesyonel bir babadan annelere tavsiyeler" isimli kitapda okumuştum...

Evet Esrako, ben de gözümle göreyim öyle alayım dedim, Bakırköy'de iki tane mağazası var..ılk aldığım şey bu puset oldu zaten. ıçin rahat olsun, ordaki bayanla da konuştuk, internetten çok sipariş alıyoruz falan dedi.

bu konuda sana cok katiliyorum, kesinlikle saglam bisi olsun ki 4 yasina kadar bisi olmadan kullansin..o benim dedi(gim 3lu set chicco nun 600 euro ama isim oldugu icin o kadar pahali ayni kalitede 350-400 euro civari var amadedigim gibi araba koltugu, port bebe ve puset, hatta bazen canta bile icinde.. ben buyuk ihtmal temmuz indirimini bekliycem, bazen ´%50 indirim olabiliyor..

didecim ben kaa kismini kacirmisim, buyuk gecmis olsun canim...

didecim yaa büyük geçmiş olsun gerçekten büyük bir felaket atlatmışsınız ben araba kullanırken en çok çocuklar ve motorlulardan korkuyorum..çnkü çocuk bu ne yapacağı belli olmuyor eziliceni bişey olucanı düşünmüyorki motorllarda her yere giriyo pataküte sinir oluyorum yaa..Allah korumuş o yavrucağı ve sizi..

ya bende bayılıyorum iste allan nasip etti pembelerdende almayı ne mutlu ki. olurda dedik yinede bir supriz erkek bebek falan gelires hiç kullanmadıgımız iç in değistirirlermis insalah gerek olmaz tabi.
valla canım ben peg perego kullandım mama sandalyesi olsun puset olsun baska birseye iyi yada kotu diyemem hani . bilinen markalar sonuçta onlarda acıkcası ben kullanldgıma guvendimgim için chicco bile aynı ayar bir marka ona bile tamg uvenemiyorum. o yuzden birsey diyemeyeceğim ne yazıkkı

sagol canmı içim rahatladı valla.)

nurdan inanamassın yain sen 4 yasına kadar kullancak diyorsun benim oglum 7 yasında okula basladıgında bile oturuyordu o sonbahar son kez oturdu yani pusete. hatta utanıp ustumu kapatın diyodu tentesini indiriyorduk yoldan gelen geçenler sakat falan sanıp acıyarak bakıyorlardı esek kadar çocuk pusetin içinde:)))
biz çok fazla yuruyuse falan çıkan insanlarız sahile falan çok ineriz. e oglumda tembel son gunlerde bebekken oturmak istemezdi kuçkken yani buyudce anladı onun iç inde keyifle oturmak en rahatı diye inmek istemedi:)) zor zar attık 7 yasında iken yani tepe tepe kullanınca verdigin paray ayazık olmuyor. temmuz indirimi diye birsey varsa bekleyin tabi bana kalsa çok erken ben giysi bile yeni yeni almaya baslarken boyle buyuk parca birsey almaktan rahatsızım aslında erkenden ama bu fiyata birdaha bulamayız diye panikle aldık.

Dide çook geçmiş olsun en korkulu rüyam, Esracığın dediği gibi çocuklar ve motorsikletler..

DIDe cim valla bi doktoruna danis, bi git olmazsa fizyoterpiste, masajla ve egzersizlerle biraz rahatliyor, ama istirahat kesin cozum, bide sicak uygulamasi...
Ben 2-3 gun izin aldim evdeyim, yataktan kalkmadan dinlenicem...
evet sıcak iyi geliyor..yine söyleyeceğim doktoruma..biraz umursamazdır kendisi..istirahat edemiyorum ki nora..uzandığım gibi başlıyor..
canım inşallah bir sorun oluşturmaz senin ve kızın için..
çok sağol canım..valla diyorum ya çarpmış olsaydık ne yapardık şimdi diye?Allah korudu.zaten kullanmıyorum araba bıraktım artık.

didecim ben kaa kismini kacirmisim, buyuk gecmis olsun canim...

Dide çook geçmiş olsun en korkulu rüyam, Esracığın dediği gibi çocuklar ve motorsikletler..

hepinize çok teşekkür ederim..Allah hepimizi korusun..özellikle de bu dönemde.

Dide geçmiş olsun..

Saol canım.. Sana da geçmiş olsun.. Böbrek ultrasonun iii çıkmış. Çok sevindim

sende sağol canım

iste aldıgımız pusetin resmide asagıda

Esrako çok güzelmiş güle güle kullanın fıstıgınla

sağol canım, dün benimde gögsüm sıkışıyordu, uzanıyorum rahat edemiyorum oturuyorum kalçam ağrıyor püff yani

telkırma sende resmini çekip eklesene görelim : )
bu arada patigi bitirdim ama ponponunu yapamadım : ) uğraştım olmadı ipler ziyan oldu, çok hamarat değilim beceremedim

Off kızlar ya ben doktorsuz kaldımsenağlamaÜniversite hastanesine devam edeceğim diye doktorumu bırakmıştım. Sabah aradım, onlar da yeni hasta kabul etmiyormuş, çok yoğunlarmış.Ne olacak benim bu halim

Hey allamm ya.. eskı doktorun da sımdı senı asla gerı almas.. nese gel ben sana bakarım bari a.s.

iste aldıgımız pusetin resmide asagıda

Çok begendım Esra.. gercekten cok düzgün bişi, ama oglunun 7 yasına kadar binmesine inanamadımm :1shok:

Didocum, cok cok gecmıs olsun annem... verilmiş sadakanız varmış.

Defnem saol gusel dileklerin için arkadasım..

evet burda 1 temmuz-31 temmus ve 1 ocak-31 ocak hersey indirimlidir, yila 2 kare cok buyuk indirim olur bole, o da bizim sansimiza temmuzda, yani 1 temmuz itibariyle, sagligim el verirse alisveriste bulucam kendimi, o zmaan kadar azar azar alicam, asil buyuk parcalari o zaman alicam...
buarad oglusuna cok guldum:)))hatta 5 yas yazicaktim yok deim, 4 diyim ama 7 de iyiymis:)))

ay kizlar nasil cikip dolasasim var yaa, 2 gun evdeyim, sansima da hava super, offf yatmaktan biktim artik((

Burayı da meşgul ettik ama...Az önce olmadı yine deniyorum..

Norra çık dolaş bizim yerimize de..Dün ıstanbulda hava çok güzeldi. Oy kullanacağımız yere kadar yürüyelim dedik. Yakın bir yer ama nasıl hamlamışım şimdi bacaklarım ağrıyo.. Artık her akşam yarım saat yürüyecem..Otur otur olmuyo..

Evet Norra ya araba koltukları da çok pahalı. Set olarak almak mantıklı. Ama bunda o yoktu işte.. Sen set olarak almak için indirimi bekle bakalım...Biz hediye gelir belki araç koltuğu diye bekliyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…