2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ah guzelim problem orda iste ben tuvalete kadar zor yuruyorum(nerde kaldi cikip dolasmak...2 gun rapor aldim evde dinleneyim diye, ama kurtluyum iste, canim sikiliyor, yatamiyorum uzun sure..

günaydın kızlar herkese gerçi ben geçmişi okuyana kadar öğlen olmuş

Bu arada bugün benim doğumgünümmmm. Kızımla beraber ama eşim ve ailemden ayrı ilk doğumgünüm olacak... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
gizzecim doğum günün kutlu olsun eşin ve bebeğinle nice nice yıllara
Off kızlar ya ben doktorsuz kaldımsenağlamaÜniversite hastanesine devam edeceğim diye doktorumu bırakmıştım. Sabah aradım, onlar da yeni hasta kabul etmiyormuş, çok yoğunlarmış.Ne olacak benim bu halim
pirince giderken bulgurdan olmuşsun burko ya inşallah biran önce bulursun doktor izmirdeki arkadaşlara danış bakalım
iste aldıgımız pusetin resmide asagıda

çok güzel esrako güle güle kullansın kızın bende bukadar yüksek fiyatlı olacaklarını tahmin etmedim bu arada geçmiş olsun diğer sonuç temiz çıkar inşallah
telkırma senin koyduğun fotoda çok güzel ben kaçırdım sen aldınmı alacakmısın??
didecim sanada geçmiş olsun cinsiyeti öğrenemeyen bi ben kaldım sanıyodum sendemi öğrenemedin daha??

puset markası konusunda bilinçsizim biraz baby2go nasıl bir marka bi tanıdığım almıştı iyi gözüküyo ama emin olamadım şimdi netten baktım fiyatları daha uygun geldi.

aldım pembişleri ne yapayım artık..erkekti kıza döndü şimdi kız olduğu da kesin değil..mayısta öğrenirim inşallah

evrişim sağol canım

Seerni, ben bir ay kadar önce almıştım..Esrakoyla aynı sitede görmüşüz.O netten almış ben bakırköydeki mağazasına gittim ordan aldım..Fiyatı uygun olunca kaçırmayayım dedim..Çok komikti. Mağazadaki satış yapan kadın. Bebek nerde, kaç yaşında falan dedi. Yok daha doğmadı karnımda dedim. Hımmmm!! dedi. Bayaa bi erken almışım hissine kapıldım..

merhaba kızlar ben dün bi iş yaptım ama mahvoldum dün eşimle bişeyler yemeye dışarı çıktık ve ben kola içtim hemde içinde buz vardı şimdi öksürükten ölüyorum ne yapsam kızlar akıl varin bana

çok tatlı duruyo telkırma güle güle kullansın bebişin ya doğduktan sonra almakta problem olur bence zaten doğar doğmaz kullanılabilir bişey

Off kızlar ya ben doktorsuz kaldımsenağlamaÜniversite hastanesine devam edeceğim diye doktorumu bırakmıştım. Sabah aradım, onlar da yeni hasta kabul etmiyormuş, çok yoğunlarmış.Ne olacak benim bu halim

canım benim ya inşallah daha iyi doktor bulursun...

geçmiş olsun maviş ben kolasızlıktan geberiyorum bide sen buzlu içmişsin ya babymom un bi karışımı vardı bide karabiber bal karışımı var ben karabiber bal nana limonu kaynatıp içiyorum iyi geliyo ama başka şekilde yapanlarda var

maviş83,
Seni Evriş'e havale ediyorum..Sana gereken dersi verecektir hihi..Geçmiş olsun bu arada..

maviş eh yani ne diyelim sana.hemde buzlu :1shok: bebişi unuttun sanırım :1no2: .canım ıhlamur falan iç rahatlarsın inşallah.evet kızlarında dediği gibi evrimde tarif vardır.bir atomu vardı yanlış hatırlamıyorsam...

Tuzlu suyla gargara yapmak da çok iyi geliyor maviş83..Boğazdaki mikropları kırıyo.. Bu arada Dide senle aynı şeyi düşünmüsüz:)

ah kızlar sormayın o kadar çok canım istediki dayanamadım çok az içtim 1 bardak bile içmedim sayılır ama içinede buz atmışlar benim tabi gözüm buzu falan görmüyo o kadar çok canım çekmişki bi diktim ama ayvayıda yedim boğazlarım çok kötü öksürüp duruyorum canım bu karabiber bal nane karışımını hemen denicem saolun kızlar umarım işe yarar

puset markası konusunda bilinçsizim biraz baby2go nasıl bir marka bi tanıdığım almıştı iyi gözüküyo ama emin olamadım şimdi netten baktım fiyatları daha uygun geldi.

canım ya bizim arkadaşların hepsi baby2go almışlar.chicco nun ürünüymüş.geçen hafta eşimle bakmıştık ama tabii kullananlar daha iyi bilir.

ESRAKO bittim yani pusetinize.renkleri muhteşem.hayırlı uğurlu olsun...

kızlar şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyorr?Doktorum 28. hafta dedi ama sanki çok ilerde geldi bana.şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar ne zaman yaptırdınız???

Burayı da meşgul ettik ama...Az önce olmadı yine deniyorum..

çok hoşsun telkırmacım konu bizide ilgilendiriyor şekerim sanki aylar önceden almışız koymuşuz gibi yapma rica ederim benki bugüne dek 3 tane zıbını ancak almışım kaldı ki araba ho hoy ayrıca rengine ve şekline bayıldım fiyatıda hoş , güle güle kullansın bebeğin

maviş hem buzlu hem bi diktin söyleyecek söz bulamıyorum karışımda bende ısrarlıyım acele iyileş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…