Norra çık dolaş bizim yerimize de..Dün İstanbulda hava çok güzeldi. Oy kullanacağımız yere kadar yürüyelim dedik. Yakın bir yer ama nasıl hamlamışım şimdi bacaklarım ağrıyo.. Artık her akşam yarım saat yürüyecem..Otur otur olmuyo..
gizzecim doğum günün kutlu olsun eşin ve bebeğinle nice nice yıllaraBu arada bugün benim doğumgünümmmm. Kızımla beraber ama eşim ve ailemden ayrı ilk doğumgünüm olacak... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
pirince giderken bulgurdan olmuşsun burko ya inşallah biran önce bulursun doktor izmirdeki arkadaşlara danış bakalımOff kızlar ya ben doktorsuz kaldımsenağlamaÜniversite hastanesine devam edeceğim diye doktorumu bırakmıştım. Sabah aradım, onlar da yeni hasta kabul etmiyormuş, çok yoğunlarmış.Ne olacak benim bu halim
çok güzel esrako güle güle kullansın kızın bende bukadar yüksek fiyatlı olacaklarını tahmin etmedim bu arada geçmiş olsun diğer sonuç temiz çıkar inşallah
günaydın kızlar herkese gerçi ben geçmişi okuyana kadar öğlen olmuş
gizzecim doğum günün kutlu olsun eşin ve bebeğinle nice nice yıllara
pirince giderken bulgurdan olmuşsun burko ya inşallah biran önce bulursun doktor izmirdeki arkadaşlara danış bakalım
çok güzel esrako güle güle kullansın kızın bende bukadar yüksek fiyatlı olacaklarını tahmin etmedim bu arada geçmiş olsun diğer sonuç temiz çıkar inşallah
telkırma senin koyduğun fotoda çok güzel ben kaçırdım sen aldınmı alacakmısın??
didecim sanada geçmiş olsun cinsiyeti öğrenemeyen bi ben kaldım sanıyodum sendemi öğrenemedin daha??
merhaba kızlar ben dün bi iş yaptım ama mahvoldum dün eşimle bişeyler yemeye dışarı çıktık ve ben kola içtim hemde içinde buz vardı şimdi öksürükten ölüyorum ne yapsam kızlar akıl varin bana[/
kola içtin bir de buzlusundan..ben ne diyyim sana..seni evrişe refere ediyorum..hem onda tarif boldur hem de azarlasın seni azıcık
Off kızlar ya ben doktorsuz kaldımsenağlamaÜniversite hastanesine devam edeceğim diye doktorumu bırakmıştım. Sabah aradım, onlar da yeni hasta kabul etmiyormuş, çok yoğunlarmış.Ne olacak benim bu halim
puset markası konusunda bilinçsizim biraz baby2go nasıl bir marka bi tanıdığım almıştı iyi gözüküyo ama emin olamadım şimdi netten baktım fiyatları daha uygun geldi.
ah kızlar sormayın o kadar çok canım istediki dayanamadım çok az içtim 1 bardak bile içmedim sayılır ama içinede buz atmışlar benim tabi gözüm buzu falan görmüyo o kadar çok canım çekmişki bi diktim ama ayvayıda yedim boğazlarım çok kötü öksürüp duruyorum canım bu karabiber bal nane karışımını hemen denicem saolun kızlar umarım işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?