2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyorr?Doktorum 28. hafta dedi ama sanki çok ilerde geldi bana.şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar ne zaman yaptırdınız???

canım benim haftaya.yani 24.haftamda.hayır canım 28.haftaya kadar yapılabilir.

kızlar şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyorr?Doktorum 28. hafta dedi ama sanki çok ilerde geldi bana.şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar ne zaman yaptırdınız???

bende 8 mayısta gideceğim daha erken olabilir dedi ama ben o tarihte gelebileceğimi söyledim ki 28. haftaya denk geliyor, tamam dedi. sanırım sınır 28. hafta

Saol Defne,
Hele bi sağlıkla doğsunlar, sonradan da alınır herşey.

mavis gecmis olsun guzelim, sana iyi bi ceza vermek gerek...ama sende haklisin insanin bazen gozu donuyor:))

Artık yeter bitti test mest yok diyorum habire bişey çıkıyo. Şeker yüklemesi mi. Ya kan vermekten bıktık yaaaa. (Beni kan tutuyo da o bakımdan)

Artık yeter bitti test mest yok diyorum habire bişey çıkıyo. Şeker yüklemesi mi. Ya kan vermekten bıktık yaaaa. (Beni kan tutuyo da o bakımdan)

ha gayret azz kaldi, you yariladik bak, biraz daha sik disini, kanin babasini dogumda gorceksin:))))

valla bizim doktor kacinda yapicak haberim yok, bu gidisimde soyler heralde, 21 nisan randevum var, 22 haftalik olucam, heralde o zzamana soyler, 24-25.hafta gibi yapar..

kılar eşimin telefonunda dün bi foto buldum ilk hamile kaldığım zamanlar hasta yatıyorum hep yorgunum sanki çok geride kalmış o günler gibi hissettim bi garip oldum albüme bakabilirsiniz oraya koydum

kılar eşimin telefonunda dün bi foto buldum ilk hamile kaldığım zamanlar hasta yatıyorum hep yorgunum sanki çok geride kalmış o günler gibi hissettim bi garip oldum albüme bakabilirsiniz oraya koydum

canim baya bi solgun cikmisin, senin cinsiyet bellimiydi, unuttum ben??

canım şeker yüklemesinde kan vermiyorsun.şekerli su içiyorsun aç karna...

KAYRA dondun mu gezmekten???guzel miydi hava??

daha çıkamadımki eşimi bekliyorum.bugün ağrılarım yine coştu :teytey:

ayy açılın açılın bende ağustosun sonunda anne olacağım inşallah :) :CüvCüv: ayy çook mutluyum

Seerni,
Anne olmak ne zor, çok hasta görünüyosun resimde, üzüldüm. Sebebi güzel ama...Annelerimizin kıymetini daha iyi anlıyoruz şimdi değil mi..

seerni canım ya seninki geride kalmış çok şükür.ben hala öyleyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…