teşekkür canım az uyudum şimdide parol içtim hemde ne çürük ya üffgunaydin hamislerrrr,
GIZZE nice mutlu yillara canim, yeni yasin sana mululuk, saglik ve huzur getisin..
KAYRACIM ne guzel soylemisiin, valla deryada sende bende curuge ciktik:)))insallah tum bu acilara degicek 4 ay sonra:))
DERYAcim cok gecmis olsun, umarim duzelir biran once, en azindan agri kesici minoset al bas agrisi icin...
hayırlı olsun çok güzel melek kızın içinde güzel güzel otursun esarcım.fiyatıda uygun .benim kızınknide kraft almıştım iç bişey olmadı maxi coziside duruyor kırmızı lacivertli rengide uygun
seninkide çok güzel sizde güle güle kullanın annesi.Seerni, ben bir ay kadar önce almıştım..Esrakoyla aynı sitede görmüşüz.O netten almış ben bakırköydeki mağazasına gittim ordan aldım..Fiyatı uygun olunca kaçırmayayım dedim..Çok komikti. Mağazadaki satış yapan kadın. Bebek nerde, kaç yaşında falan dedi. Yok daha doğmadı karnımda dedim. Hımmmm!! dedi. Bayaa bi erken almışım hissine kapıldım..
çok geçmiş olsun yapma canım ya bu havada ne buzumerhaba kızlar ben dün bi iş yaptım ama mahvoldum dün eşimle bişeyler yemeye dışarı çıktık ve ben kola içtim hemde içinde buz vardı şimdi öksürükten ölüyorum ne yapsam kızlar akıl varin bana
deryacım nasıl oldun bitanem?
Kanı alasını doğumda görcen dedin ya.Yine hayal ettim, resim çizdim beynimde..Kan tuttu gene Norraaaaa..
Saol Kayra da.. Ya şekerli su içcez anladım da e nasıl ölçecekler kan almadan.Hım söyleyin bana..
önce su içmeden kan veriyorsun sonra suyu içip 1 saat sonra kan veriyorsun canım bildiğim kadarıyla bende daha yaptırmadım.Kanı alasını doğumda görcen dedin ya.Yine hayal ettim, resim çizdim beynimde..Kan tuttu gene Norraaaaa..
Saol Kayra da.. Ya şekerli su içcez anladım da e nasıl ölçecekler kan almadan.Hım söyleyin bana..
ay kızlar ne oluyor yahuı durunmaviş geçmiş olsun
benimde canım buzz gibi kola istedi
sahile inicem biraz yürüyüş yapayım dondruma alıcam yicem oda soğuk ama en azından asitli diil ay napsam koladamı içsemm yok yok içmem ama dondruma yicemm ay ne pisboğaz oldum yaaa
evet havalar ısınsada şöle bi rahatça gezsek dondu yesek ımmmımmm ımmmmmm.Gypsesra amaaa olmuyo...Dondurma, sahil, açık hava, yürüyüş..Bu kelimeleri yanyana kurunca çok fena oluyorum...Yok yok kan tutmadı bu sefer, dondurma tuttu:)) Can çekti yani..Hadi neyse git git biraz bebek oksijen alsın, spor yapsın..Ben de akşam doktora yürüme gitcem hihi.Çok yakın eve.Spor olsun biraz..
garibim ya psikolojiden olsa gerek herşeye alınır oldum.çok tuhaf hissediyorum kendimi.en ufak bir söz bile incitir oldu beni...sayın doktorumuz bu hormonlar ne zaman yakamı bırakacak?
kızlar benim kuzu hala aşağılarda vuruyor sizlerde durum nasıl
gizzecim dogum gunun kutlu olsun nice yaslara insallah seneye kızın ailen esin herkesle birlikte kutlarsın.
darısı başıma canım..ne güzel olmuş herşey.maşallah
günaydın arkadaşlarrr
gizzecim gözünaydın olsunnn doğum günün kutlu mutlu olsunnnn . kızında ismiyle yaşasın. selen ismi çok güzel:dance:
kızlar üzerimde bi ağırlık var anlatamam havalardanmıdır anlayamadım birde sol göğsümde ağrı var ne alaka bilmiyorum göğüs ucunda değilde dahada gerilerde bi ağrı acaba üşüttümmü ondan olabilirmi dünde bel ağrısı gecede uyuyamadım sabahında köründe kalktım..aman böle şikayet edince benim bile içim karardı öfff
Aftabru ve Gizze nice mutlu yaşlara.
Esrako ve Telkırma pusetler hayırlı olsun.
Pusetleri almakla süper yapmışsınız daha ne masraflar çıkacak kimbilir biraz biraz başlamak lazım :)
kusura bakmayın geçmişi pek okuyamadım
kızlar benim kuzu hala aşağılarda vuruyor sizlerde durum nasıl
canim yalniz degilsin, bende acayip duygusal gecisler yasiyorum, saatim saatime uymuyor..bence dogumdan sonra bi muddet daha surer bu..allah sonumuzu hayir ede...
ben gittim tüm çalışanlar içinde gezicem..deryacımmm valla yicem dondurmayıı sende dondurucan çıkar biraz erisin yada ağzında eritip yee ay bende ne kötü örnek oluyorum evriş dövcekk beniii evriş gelmedenn kaçimmmmmklava:
bir ben mi kalıcam yani:çok üzgünüm:yok norracım yarın öğrenicez kısmetse
benim de hep aşağılarda oluyor hareketi ama midemin oraya kadar şişti karnım..kızlar benim kuzu hala aşağılarda vuruyor sizlerde durum nasıl
puset markası konusunda bilinçsizim biraz baby2go nasıl bir marka bi tanıdığım almıştı iyi gözüküyo ama emin olamadım şimdi netten baktım fiyatları daha uygun geldi.
kızlar şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyorr?Doktorum 28. hafta dedi ama sanki çok ilerde geldi bana.şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar ne zaman yaptırdınız???
canım şeker yüklemesinde kan vermiyorsun.şekerli su içiyorsun aç karna...
daha çıkamadımki eşimi bekliyorum.bugün ağrılarım yine coştu :teytey:
bizimki kafasina gore takiliyor, ya bazen karnimi akvaryyum, onuda icinde yuzen balik gibi hissediyorum, nerden vurup kacacagi belli olmuyor, asagi, yukari, yandan, karatemi yapiyor bu cocuk icerde??gerci cok kuvvettli degil daha , minik dokunuslar seklinde, bazen belki 1 tane kuvvetli indiriyor o kadar...bazende hickirik tutuyor, o cok komik iste:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?