2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar tetenoz asısını buldum
bi arkadasımın arkadasının kocası eczacıymıs hemde turkmus
aksama hem ilacı getircekler hemde vurcaklar
hemde bize yakın oturuyolarmıs cok sevindim

Hem dr umun hemde sağlık ocağındaki ebelerin söylediklerine göre 4. ayında vurulıyor ve sadece tetanoz aşısı .

inşallah canım çok güzel haberlerle dönersin..merakla bekliyorum
geç kalmış mısın bilemem ama sağlık ocağında sadece tetanoz aşısı yapıyorlar gebelere..korkma rahat ol.
kızlar tetenoz asısını buldum
bi arkadasımın arkadasının kocası eczacıymıs hemde turkmus
aksama hem ilacı getircekler hemde vurcaklar
hemde bize yakın oturuyolarmıs cok sevindim
hihoyyytgözün aydın..şansın dönmeye başladı nihayet..hep böyle gider inşallah

.................................

Son düzenleme:
Seren Serengil için ben de çok üzüldüm bebeiş 24 haftalıkmış ama 21 haftalık kadar gelişmiş daha 400 gr.İnşallah sağlıklı bir şekilde yaşatmayı başarırlar, insan böyle haberler okuyunca ister istemez etkileniyor doğrusu:çok üzgünüm:

sagolun kizlar dualariniz icin , randevum bura saati 2.30 da , tr ile 1 saat fark var orada 3.30 oluyor..gelir gelmez yazarim, zaten calistigim universitede olduggu icin randevu, 5-10 dk sonra cikar cikmaz yazarim...

ya ndn ayrılalım erkekmiş kızmış diye hep biarada olmak daha güzel kızlar ya

babay gozun aydin canim, ne guzel dilini bilen , seni anlayan birilerinin olmasi doktor olarak, cok sevindim o klinigi bulduguna ayrica bebisinin saglikli olmasina...

eeylem2007, dide teşekkür ederim cvp için. birazdan izin alıp sağlık ocağına giderim. Allaha emanet artık bir sürü insan vuruluyor sağlık ocağında dediğiniz gibi.

kızlar seren serengilin bebişi hayatını kaybetmiş cok acı gercekten . Allah kimseye yasatmasın

çok üzüldüm bende ya üçüncü kez yaşıyormuş, allah sabır versin.

sagolun kizlar dualariniz icin , randevum bura saati 2.30 da , tr ile 1 saat fark var orada 3.30 oluyor..gelir gelmez yazarim, zaten calistigim universitede olduggu icin randevu, 5-10 dk sonra cikar cikmaz yazarim...

nurdancım iyi haberlerini bekliyoruzhihoyyyt

bebişine maşallahgözünaydın canım.ödem bi çoğumuzda oluşuyor.tansiyonunu da az tuzlu yiyerek kontrol altına alabilirsin

allah yardımcısı olsun.çok yazık ilk oğlunuda 9.ayında kaybetmişti.bebeğin yaşama şansı az gibi ama allhım bi mucize yaratır inşalah.

geçenlerde nette okumuştum ben 21 haftalık bebeğin yaşama şansı zaten %1 miş tabi allah isterse hiç bişi olmaz ama böle bi yazı okumuştum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…