ay evet burcum yaa inanamadım ama güldü o ağzını açışı vardı minicik yaa şansımaa vallahi doktorun yardımcısı bi kız vardı dediki eşinizle geliyodunuz hep bide kamera felan bu kez yalnız geldiniz şhow yaptı resmen diyo vallahi kocişi aradım söledim vay eşşoğlueşşek diyo ben yokken nasıl yapar diyo :sm_cool:gypsy çok sevindim canım. Geçmiş olsun... Demek senin sıpa da güldü ha? Ne güzel...
kuzumm sen yemicenmi yani nolcakki?doktora bi sorsan yani waffle meyve ağırlıklı sen bi sor yaa olmazki öle biz yicez sen bakcan bi kereden nolcakk abartma bence genel olarak dikkat et bak yarım kilo vermişsn bende 4 kilo almışım oyy oyy napcam bilmem yaaay hadi ggozun aydın adasım. yırtıtn sekerdende yani vallahi allah vermisin kimseye yani bu yiyememe durumunu. yani diyet yapsan arada amann der yersin ne bilim annemin kayınvaldeminde sekeri var ama onlar amaann deyip borek pogacca goturuyorlar arada çunku korkuları tek kendilerniden yana ama bir gebelikte aman deyip yenilmiyorsanırım korkudan halimi bilemezsiniyani ama alısmaya basladım heryere kepekli galetaları falan tasıyıp peynirimle yemege millet borek çorek y erken:) veee bu sabah yarım kilo verdigim gorunce daha bir hosuma gitti bu durum:)
hos bulusma gunu siz waffle ları yerken ben dusman gozlerle size bakcamo ayrı ama:))) bende artık idare etcek birseyler getiririm yanımda:) yada light tatlı falan oluyor mado da onlardan yerim:)
mercimekim net gözükmüyoki pozlar verdi ama 4 boyutlu gibi diil bide benim tarayıcım yok nasıl koycam -tatlicadiarzu- koysamda belli olmaz valla kilo konusunu bende anlamadım böyle giderse en az 90la doğurucam offf senağlamacanım gözün aydın...maşallah..poz verdiyse koy da görelim bebişi..canım kaç haftalıksın şu an...biraz fazla almışsın kiloyu gerçekten...benim dr.1 ayda aldığım 3 kilo için hoop dediydi...dr.dan dr.a farkediyo demkki..
tatlım cumartesi buluşuyoruz program aynı değişiklik yokselam kızlar benim bilgisayarda problem var gidiyo geliyo o yüzden takip edemiyorum formu düzenli olarak umarım herkes iyidir geçmişi okuma şansım olmadı hasta olan arkadaşlar var ise geçmiş olsun diyorum bebişini görenleride tebrik ediyorum gözleri aydın herkesin umarım geçmişle ilgili bir sıkıntı yoktur .. bu arada ist buluşmasında son durum aynı değil mi bir değişiklik yok az kaldı çünkü eger bir değişiklik varsa bilgilendirirseniz sevinirim beni sorarsanız benden bir yaramazlık yok herşey yolunda ve güzel arkadaşlar..
sağolasın iremcimGözün aydın canııımmm..hihoyyythihoyyyt. Darısı başıma inş :Saruboceq:
Bebişe de sana da kocamaan bi MAŞALLAH
NURDAAAANNN çatlıyoruz meraktaaannnn delikafaduldendelikafadulden
valla şekerim dışarı çıkmıcaksanızz öncee güzel bi sofra hazırla şöle çiçekler mumlar felan en sevdiği yemeği yap ama mesela ben naptımm kapını girişindenn yatak odasına kadar yerleri mumlarla döşedim delikafadulden adam şok oldu bide güzell bi gecelik yada elbise ama seksi olsun mümkünse artıkın önce yemekmi yersiniz yoksa omu seni yer size kalmış ama mum olayını mutlaka uygulaa en güzel doğumgünü hediyesi tabikidee kırmızı kurdeleli bi göbiş olsunn kaydirigubbakcemile3gözün aydın... ohh sende atlattın darısı benim gibilerin başına. yarın ayrıntılım var belki şker testinide yapar?tetanoz da var...ayhhh bakalım hayırlısı...
gypsy cim benmde eşimin dogum gunu bugun...neler tavsiye edersin...hediyesini aldım ..göbeğim büyümüşken kurdeleyi bende mi denesem..kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
benim eşim romantizme bayılır ona güzeeeeeeel bi not yazıyım...:asigim: bu akşam yapacaklarım cumartesi günü bana yapılacakların teminatıdır...delikafadulden:dance:
taze burcu evinden baglanıyorsun sanırım artık hadi gözün aydın..saglıkla huzurla oturun inş...
yaa nazanımm tmm dürüm waffle felan yiyorum anacım ama bende abartmıyorum belli zamanlar yanii ben meyve ve sebzeyi aşırı yiyorum günde bi lt süt içiyorum kase kase yoğurt abartı derecede yani inan sizin kadar hamurişi bile yemiyorumdur nasıl oluyoru böyle anlamıyorum yaa :bbo: aynen öyle 70 ile hamile kaldım şimdi 83 üm bende inanamıyorum en son gittğimde 78 küsürlerdeydim 3 haftada 4-5 kilo :uhm:GYPSY, gözünaydın. maşallah bebişine. sana da...ama aldığın kiloya inanamadım. :1shok: gerçekten 13 kilo mu almışsın? emin misin? yani hepimiz ortalama 6-7 kilo aldık ama sen biraz abartmışsın sanki... çok mu uzundun sen bakiim? lütfen biraz dikkat et. tamam tansiyonun şekerin filan iyi, bebeğinin gelişimi de iyi ki en önemlisi bu, ama biraz dizginlemeye çalış be kuzum. son aylarda daha çok alınıyormuş. yok waffle dı yok dürümdü.... biraz da nefsine hakim olmaya çalış arkadaşım. tastamam ye herşeyini ama lütfen aşırıya kaçma.
slm kızlar nasılsınızzz
ben süperimmm
az önce doktordan geldim şekerim güzel çıktı yani sorun yok derin bir nefes aldımmm,oğluşum bana güldüüüü ilk evrimin fotoyu gördüğümde inanamamıştım ama gözlerimle gördümm ağzını açıp kapadıı dilini çıkardı ben şok üstüne şok yaşadımmm sanki bişi yiyodu yaşlı dedeler gibi çeneyi açıp kapadı ay süperdii yaa 542 gr olmuşuz teyzeleri,suyumuz güzel,satla uyumlu gidiyomuşum herşeyimiz güzel çıktı temmuz son hafta doğum dedii,kısacası bebişim çok iyiio iyi olunca aldığım kiloları kafaya takmadım bile ama kızlar korkunç bi durumdayım,tamm 83 kiloyum delikafadulden yani 13 kilo aldım Allah sonumu hayır etsin,doktora diyorum ben çok kilo alıyorum napcam böyle birşey olmaz dedi diyet felan gerekmezmi dedim hayır dedii,tansiyonum normal gözle görülür şişliklerim yok bu kadar tuzlu yememe rağmenn aman inşallah olmaz,benim doktor şişkoları seviyo heralde lülülülülülü neyse geçmişe bi bakim ne var ne yok...
sağolasın iremcim
yaa nazanımm tmm dürüm waffle felan yiyorum anacım ama bende abartmıyorum belli zamanlar yanii ben meyve ve sebzeyi aşırı yiyorum günde bi lt süt içiyorum kase kase yoğurt abartı derecede yani inan sizin kadar hamurişi bile yemiyorumdur nasıl oluyoru böyle anlamıyorum yaa :bbo: aynen öyle 70 ile hamile kaldım şimdi 83 üm bende inanamıyorum en son gittğimde 78 küsürlerdeydim 3 haftada 4-5 kilo :uhm:
sağol defnecimm aynen ölee ben şişko bi anneyimm topiğin en şişkosu benimmmm delikafaduldengözünaydın esracım çok sevindim önemli olan bebişin sağlığı tabi ama sen şişko bir annesin işte doktorun yüzüne vurmamış olabilirrr ama biz vuruyoz :teytey:
bizde geldik doktordan herşey çok güzel gelişimide çok iyi dedi doktor:teytey: en önemlisi amniyotik bant yok olmuş yani artık öyle bişey yok:Saruboceq::lepi::sm_cool: kuzumun başıda yukarı dönmüş zaten bu gün çok rahattım ağrısız sızısız dolaştım :sm_cool:tetanoz aşısını sordum geçen sen haziranda vurulduğum için gerek yokmuş yani ondan sıyırdık .şeker yüklemem yapıldı ama sonucu almayı bekleyemedik kociş göreve gitti .yarın öğrenebileceğim .sadece 1 kilo almışım doktor kilon çok iyi dedi toplam 10 kilodayım şuan yani.:dance:
gelelim tosunuma boyumuzu öğrenemedik ama 778gr olmuşuz.her hafta başımız sata göre ileri bacaklarımız tam satla uyumluydu bu hafta hepsi eşitlenmiş tam 24+4 olmuşuz:teytey: bizden bukadar teyzeleri.kaydirigubbakcemile3
Kizlar herkese gunaydin...
Hasta olan tum arkadaslarim gecmis olsunn...
Yazik bende uzumldum seren'e bu kacinci sanssizlik kadinin yasadigi, ya, allahim yardimcisi olsun...Kizlar bugun buyuk gun, saatler kaldi, cok heyecanliyim, bebisim kipir kipir, ama belki babamiz gelemicekmis gormeye cok uzuldum...Lutfen bana dua edin, hayirli haberlerle doneyim...
bende azonce yeni acılan turk kliniginden geldim cok guzel gecti muayenem tam 1.30 saat kaldım . kendimi turkiyede hissettim . kızım 534 gr olmus bende 66 kg :) renkli dopplerdende baktık cok sukur hersey yolunda.uzun bacaklı bir kızmıs .sag elini yuzune goturuyodu. dr dediki anne karnında hangi elini kullanıosa o eliyle yazar onu kullanır. hersey cok guzeldi anlıyacagınız mutlu mutlu dondüm eve. ama tetanoz asısını bu hafta yaptır dedi bulanlar olmus bakalım bulamazsamda napayım yaptırmam. seker testimde 24-28.hafta arasında yani bi sonraki randevumda.
Pinky temizliği eşimle birlikte yapıyoruz sağolsun yardım ediyor,evimiz küçük 2 saatte bitiyor işimiz, o süpürüyor ben siliyorum, birlikte toz alıyoruz büyük temizlik içinde ayda 1 bi kadın çağırıcam arıyorum birini..kıslar ben size bişii sorcam hani temzilik yaptım şöle oldu böle oldu yazıyosunuz ya temizlik derken??? sadece süpürüp viledayla silmek ve toz almakmı yoksa daha detaylı ve yorucumu? kapı cam halı koltuk silmek gibimi??korkuyorum valla..ev süpürüyorum dinlene dinlene her oda için dinlenerek yapiyorum camtabiikii silmices artık ama ya diğerleri süpürrüp silmek?
Esracım maşallah oğluna gözün aydın iyi olmanıza sevindimslm kızlar nasılsınızzz, ben süperimmm
az önce doktordan geldim şekerim güzel çıktı yani sorun yok derin bir nefes aldımmm,oğluşum bana güldüüüü ilk evrimin fotoyu gördüğümde inanamamıştım ama gözlerimle gördümm ağzını açıp kapadıı dilini çıkardı ben şok üstüne şok yaşadımmm sanki bişi yiyodu yaşlı dedeler gibi çeneyi açıp kapadı ay süperdii yaa 542 gr olmuşuz teyzeleri,suyumuz güzel,satla uyumlu gidiyomuşum herşeyimiz güzel çıktı temmuz son hafta doğum dedii,kısacası bebişim çok iyiio iyi olunca aldığım kiloları kafaya takmadım bile ama kızlar korkunç bi durumdayım,tamm 83 kiloyum delikafadulden yani 13 kilo aldım Allah sonumu hayır etsin,doktora diyorum ben çok kilo alıyorum napcam böyle birşey olmaz dedi diyet felan gerekmezmi dedim hayır dedii,tansiyonum normal gözle görülür şişliklerim yok bu kadar tuzlu yememe rağmenn aman inşallah olmaz,benim doktor şişkoları seviyo heralde lülülülülülü neyse geçmişe bi bakim ne var ne yok...
bizde geldik doktordan herşey çok güzel gelişimide çok iyi dedi doktor:teytey: en önemlisi amniyotik bant yok olmuş yani artık öyle bişey yok:Saruboceq::lepi::sm_cool: kuzumun başıda yukarı dönmüş zaten bu gün çok rahattım ağrısız sızısız dolaştım :sm_cool:tetanoz aşısını sordum geçen sen haziranda vurulduğum için gerek yokmuş yani ondan sıyırdık .şeker yüklemem yapıldı ama sonucu almayı bekleyemedik kociş göreve gitti .yarın öğrenebileceğim .sadece 1 kilo almışım doktor kilon çok iyi dedi toplam 10 kilodayım şuan yani.:dance:
gelelim tosunuma boyumuzu öğrenemedik ama 778gr olmuşuz.her hafta başımız sata göre ileri bacaklarımız tam satla uyumluydu bu hafta hepsi eşitlenmiş tam 24+4 olmuşuz:teytey: bizden bukadar teyzeleri.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?