2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

GYPSY, gözünaydın. maşallah bebişine. sana da... ama aldığın kiloya inanamadım. :1shok: gerçekten 13 kilo mu almışsın? emin misin? yani hepimiz ortalama 6-7 kilo aldık ama sen biraz abartmışsın sanki... çok mu uzundun sen bakiim? lütfen biraz dikkat et. tamam tansiyonun şekerin filan iyi, bebeğinin gelişimi de iyi ki en önemlisi bu, ama biraz dizginlemeye çalış be kuzum. son aylarda daha çok alınıyormuş. yok waffle dı yok dürümdü.... biraz da nefsine hakim olmaya çalış arkadaşım. tastamam ye herşeyini ama lütfen aşırıya kaçma.

gypsy çok sevindim canım. Geçmiş olsun... Demek senin sıpa da güldü ha? Ne güzel...
ay evet burcum yaa inanamadım ama güldü o ağzını açışı vardı minicik yaa şansımaa vallahi doktorun yardımcısı bi kız vardı dediki eşinizle geliyodunuz hep bide kamera felan bu kez yalnız geldiniz şhow yaptı resmen diyo vallahi kocişi aradım söledim vay eşşoğlueşşek diyo ben yokken nasıl yapar diyo :sm_cool:

kuzumm sen yemicenmi yani nolcakki?doktora bi sorsan yani waffle meyve ağırlıklı sen bi sor yaa olmazki öle biz yicez sen bakcan bi kereden nolcakk abartma bence genel olarak dikkat et bak yarım kilo vermişsn bende 4 kilo almışım oyy oyy napcam bilmem yaa
mercimekim net gözükmüyoki pozlar verdi ama 4 boyutlu gibi diil bide benim tarayıcım yok nasıl koycam -tatlicadiarzu- koysamda belli olmaz valla kilo konusunu bende anlamadım böyle giderse en az 90la doğurucam offf senağlama
tatlım cumartesi buluşuyoruz program aynı değişiklik yok

Gözün aydın canııımmm..hihoyyythihoyyyt. Darısı başıma inş :Saruboceq:
Bebişe de sana da kocamaan bi MAŞALLAH

NURDAAAANNN çatlıyoruz meraktaaannnn delikafaduldendelikafadulden
sağolasın iremcim
valla şekerim dışarı çıkmıcaksanızz öncee güzel bi sofra hazırla şöle çiçekler mumlar felan en sevdiği yemeği yap ama mesela ben naptımm kapını girişindenn yatak odasına kadar yerleri mumlarla döşedim delikafadulden adam şok oldu bide güzell bi gecelik yada elbise ama seksi olsun mümkünse artıkın önce yemekmi yersiniz yoksa omu seni yer size kalmış ama mum olayını mutlaka uygulaa en güzel doğumgünü hediyesi tabikidee kırmızı kurdeleli bi göbiş olsunn kaydirigubbakcemile3
yaa nazanımm tmm dürüm waffle felan yiyorum anacım ama bende abartmıyorum belli zamanlar yanii ben meyve ve sebzeyi aşırı yiyorum günde bi lt süt içiyorum kase kase yoğurt abartı derecede yani inan sizin kadar hamurişi bile yemiyorumdur nasıl oluyoru böyle anlamıyorum yaa :bbo: aynen öyle 70 ile hamile kaldım şimdi 83 üm bende inanamıyorum en son gittğimde 78 küsürlerdeydim 3 haftada 4-5 kilo :uhm:

gözünaydın esracım çok sevindim önemli olan bebişin sağlığı tabi ama sen şişko bir annesin işte doktorun yüzüne vurmamış olabilirrr ama biz vuruyoz :teytey:

ESRAKO, çok güzel ya, demek ki iki gün dikkat etmekle yarım kilo verdin. bence sen çok da fazla zorlanmayacaksın şu diyet işinde. diyetisyen senin şimdi yediklerinden daha sıkı bir diyet vermeyecek sana. daha bile rahat olacaksın bence. cmts günü için de endişe etme. mado da light dondurma da var. ya da başka şeyler yersin sen. olmadı yanında kepekli ekmekle yapılmış bi sandviç filan getirirsin. ben de yemem waffle. pek sevmem.

bizde geldik doktordan herşey çok güzel gelişimide çok iyi dedi doktor:teytey: en önemlisi amniyotik bant yok olmuş yani artık öyle bişey yok:Saruboceq::lepi::sm_cool: kuzumun başıda yukarı dönmüş zaten bu gün çok rahattım ağrısız sızısız dolaştım :sm_cool:tetanoz aşısını sordum geçen sen haziranda vurulduğum için gerek yokmuş yani ondan sıyırdık .şeker yüklemem yapıldı ama sonucu almayı bekleyemedik kociş göreve gitti .yarın öğrenebileceğim .sadece 1 kilo almışım doktor kilon çok iyi dedi toplam 10 kilodayım şuan yani.:dance:
gelelim tosunuma boyumuzu öğrenemedik ama 778gr olmuşuz.her hafta başımız sata göre ileri bacaklarımız tam satla uyumluydu bu hafta hepsi eşitlenmiş tam 24+4 olmuşuz:teytey:bizden bukadar teyzeleri.kaydirigubbakcemile3

Gypsesra hadi bakalım gözün aydın. Ama sen yine de bişey olmaz deyip tuzlu çok yeme bence.. Bu arada dün 14-9 olan tansiyon, bugün 13-7 olmuş. Birazcık moralim düzeldi..
Norra da hasretle bebeğine bakıyordur şimdi. Meraklardayız hadi amaa..Darısı başıma perşembeye..

Petrik, O ördüğün patiği biran önce görmek istiyorum haberin olaaa

Bu arada bebeklerinizin hareketlerinden bahsetmiyosunuz artık ..Benim bir haftadır seğirme şeklindeyken dün bir iki kez daha güçlü hissettim...23-24 haftalık gebeler sizin nasılllll güçlü mü..Anlatın hadiii. Bide benle aynı haftadakiler nasıll?? Lalece vardı mesela..

ben de anlamadım. doktordaki tartıdan mı kaynaklanıyor acaba? sonuçta kıyafetle çizmeyle filan çıkıyoruz tartıya. acaba çok mu ağır giyinmiştin bu kez?

bak yoksa DEFNE nin de dediği gibi dalga geçicez senle ŞİŞKO diye kaydirigubbakcemile3

gözünaydın esracım çok sevindim önemli olan bebişin sağlığı tabi ama sen şişko bir annesin işte doktorun yüzüne vurmamış olabilirrr ama biz vuruyoz :teytey:
sağol defnecimm aynen ölee ben şişko bi anneyimm topiğin en şişkosu benimmmm delikafadulden

canım gözünaydın ne güzel herşey yolunda gitmiş en güzelide tetenozdan kurtulmuşsunn maşallah grmına bebişin yaa bir hafta var aramıda ama senin bebişin maşallahı var acaba benimkide bir hafta sonra o kadar olurmu topiğin en şişman annesi benim en şişko bebişide seninki olcak sanırım nazarlarda korusun rabbim maşşallah

Güzel haberlerlegel Nora, cinsiyetini merak ediyorum bence erkek :)

Gözünaydın Baby maşallah kızınada sanada :)

Pinky temizliği eşimle birlikte yapıyoruz sağolsun yardım ediyor,evimiz küçük 2 saatte bitiyor işimiz, o süpürüyor ben siliyorum, birlikte toz alıyoruz büyük temizlik içinde ayda 1 bi kadın çağırıcam arıyorum birini..

Esracım maşallah oğluna gözün aydın iyi olmanıza sevindim
inanamadım aldıgın kiloya ne yesen yarıyor demekki götür sen dürümleri kaydirigubbakcemile3

Derya kocaman olmuş maşallah oğluna, herşey yolunda hadi gözünaydın

SAKALAEYN MASTER , GÖZÜN AYDIN!!! yaw capslock açık kalmış sorry

SAKALEYN, senin de gözünaydın. en çok da bandın yokolduğuna sevindim. bende de var ya, inşallah benimki de yok olur. bazen kafama takıyorum çünkü. acaba bebek takılacak mı diye.... biraz kıpırdanmasa, hissedemesem hemen endişe ediyorum "acaba banda mı takıldı" diye. darısı benim başıma o zaman...

merhaba kızlar okuldan geldim bi bakıyım bugün ne olmus diye derken sayfalar coşmuş gene
neyse bi göz atmam uzun sürdü ama bugün doktordan iyi haberlerle dönen herkese maşalllahh allah hiçbirimize kötü an yaşatmasın hasta olanlara geçmiş olsun diyorum öpüyorum hepinizi:teytey:

ayy ne güzel haberler alıyoruz bugün...maşallah deryacım..çok sevindim inanki..senin tosun giderek kiloya yaklaşıyor..ayy ne güzel yaa....

ayçacım sağolasın tansiyonun düşmesine sevindim dedğin gibi tuzlu yememem gerek ama yapamıyorum kopamıyorum (

nazan valla üstümde bi elbise vardı incecik çizme vardı ama çizmede iki kilo gelcek diil ya yok anacım ben bariz o kilodayım hatta çıktım kayınvalidede tartıldım tartı doğru anacım 300 gr kadar eksik geldim napalım bebiş sağlıklı olsunda işin komik yani ben havuza gidiyorum yüzüyorum çok geziyorum sürekli hareket var yani mesela siz çalışıyosunuz genel olarak masabaşındasınız yada ev hatunlarından havuza giden felan yok aramızda nasıl iştir anlamıyorum kendimi rahatsızda hissetmiyorum o kadar genel şişko oldumki belli bi yerim kilo almadı heryerimm genişledii foto koyimde görün 13 kilo almış bi hamisss

yok kızlar merek etmeyin sizler aramızda en zayıf olanlarsınız cumartesi beni görünce biz senin yanında tığ gibiyiz dersiniz çünkü en şişko benim ama dalga geçmeyin alınırım haa

Telkırma...ben artık baya baya hissediyorum oğlumu...sabah ta yazmıştım..bugün mesela kıpır kıpır...özellikle akşam yemekten sonra tv karşısındayken çok kıpırdıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…