günaydın arkadaşlar,,,,,,
hafta sonu bizde detaylı ultrasona girdik şükürler olsun kızımın herşeyi normal.... bütün organlarına kemiklerine tek tek bakıldı.... ama benim yaramaz kızım yüzünü göstermemekte diretti ama en sonunda acıdı bize birden yüzünün yarısını gösterdi bize ve el salladı:)))))kilosu yaklaşık 500 gr mış boyunu söylemedi..... hatta 3 gün önden çıktık detaylı ultrasondu benim gittiğimde 21+4 günlüktü ama detaylı ultrasonun verdiği rapor kağıdında 22+1 günlük çıktı çok şükür bunuda atlattık arkadaşlar......
yanlız bu sabah aşı vurunmak için sağlık ocağına gittim ebe tansiyon kilo ve bacaklarımda ödem varmı diye kontrol etti kötü haber tansiyonum yüksek çıktı 13.8 ve bacaklarımda ödem varmış dr. ara haber ver dedi ebe bilgisi olsun tansiyonun yüksekliğinden ve ödemden dedi.... moralim bozuldu inşallah sadece bu sabah yüksektir.... ebe tansiyon kontrolü yaptır hergün ölçtür ve bir kağıda yazdır dedi.....
doktorum henuz öle bişey demedi. tam gaz devam.. zaten seyrek oluyor azcık daha vakti var sanırım 7 den sonra başlarıs yasaklara birde 6 dan sonra tabikide KORUNCAS.bebişin cildi için..EVET KIZLAR KOCİŞLERİNİZEDE YASAK KOYUN artık tehlikli yanlız ben iki ay önce o yasağı başlatmıştım :jeyyar:
evet dünki arkadas toplantımızdaki konu buydu ELLEMEYİN ELLETMEYİN.. dün toplam 5 kişiydik 3ümüz hamile:) 9 ay 7 ay ve ben 4.5 ay..çok güzel bi sohbetti..oglumda sürekli tekmeledi kuzum benim..göğüslerimizi kocalarımızdan sakınacağız.onların tehlikelerine karşılık koruma altına alacağız.göğüs uçlarının sıkılması rahim kasılmalarına sebep oluyormuş.eşlerimizde dokunmayacaklar yani
ben çok sevdim bunu hatta eşim daha çok sevdi.. o hep böle bişey istiyor ben oglumu böle gezdircem diye hayaller kuruyor ben kangroo almayı düşünmüyordum ama eşim mutlaka istiyor..:) bende bayılırım babalrın o haline...bakın ne buldum, değişik bir kanguru, komiş şekilde anlatmışlar çok şirin olmuş izleyin :)
porter bebe en echarpe de portage coton lycra JE PORTE MON BEBE
o linki istiyoruz evriş...yapalım ya bizde yapalım kumaşı likralı sanırım .. yoksa nasıl olurki..pekde anlamam kumaş cinslerindenKendimizin de bunu yapabileceğine dair kk da cok güsel bir topık var.. bulabılırsem ekleyecegım sıze onu...
bu tarifi ilk defa duydum aklımda olsun..bir KONYA lı olarak evimden tahin eksik olmasda... saol b,lgiler içinHELİN!!!!!
Evde tahin varsa, tahinin üzerinde bir yag tabakası vardır.. o yağı, göğüs uclarına sür kuzum.. bu baya baya yarıklarını rahatlatacaktır.. aklıma geldı, hemen yazayım dedim.
Günaydın herkese.. a.s.
Az önce Seren Serengil'in haberini okudum..
"Şiddetli preeklampsi (gebelik zehirlenmesi), baş ağrısı ve yüksek tansiyon şikayetleriyle acil doğuma alınmak istenince, yalnız başına operasyona girmek istemediği için Türkiye’ye döndü. 2 Nisan'da Amerikan Hastanesi’ne yatırılan Serengil, yüksek tansiyonu ve şiddetli baş ağrısı nedeniyle beyin kanaması riski olduğu, 24 haftalık bebeğinin gelişiminin 21 hafta ile uyumlu olduğu ve sıvısının da tamamen bittiği tespit edilince acil doğuma alındı. Sezaryenle doğum yapan Serengil'in 'Stephanie' ismini verdiği bir kızı oldu. Ancak 400 gr. doğan bebeğin hayati tehlikesi sürüyor. Hayati tehlikeyi atlatan Serengil, gözyaşları içinde yoğun bakımda tutulan bebeğinin yaşaması için herkesin dua etmesini istedi."
Ay ne zor yaa.. Allahım yardımcısı olsun.. Hepimizin.. Sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza..Ödem son bi kaç gündür bende de olmaya başladı, özellikle ellerimde.. Tansiyon problemim yok ama hergünde düzenli ölçtürmüyorum maalesef.. Doktordan doktora.. Ooof sağlıkla bi bitirsek şu dokuz ayı :Saruboceq:
saol hayatım iyiyim bugun hepinizin gecmıs olsunları işe yaradı :))minik kelebek sanırım hastasın geçmiş olsun..
evet annem zaten bugun alcam turp dıyıp duruyodu ama şükür bugun iyyim sadece 5 10 dakka ösürdüm heralde gecıyo tamamenAh ah kıyamam sana.. öksürüğün gecmezse o turplu baldan yap bari.. hem o balgamı da söküyor..
canım sanada gecmıs olsun sende mı rahatsızsınya evrimcim öyle kötü hissediyorumki kendimi kolumu kaldıramıyorum.hep yatıyorum.yarın doktora gidip şeker testimi yaptırayım sonrada ekleyeyim canım...
saol canım diiaket6 edıyorum inşalah atlatıcam.kelebeğim çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine ve bebişee
bende kelebeğin
dediği kremden alayım
çok geçmiş olsun ıhlamur kayanat balla iç canım
bende alıcam gögüs uçlarım çok kuru ve acıyor.
Günaydın canııım.. Sende hasta olmuşsun dimi..? Geçmişe bakıyordum şimdii.. Nasılsın, iyimisin biraz daha? Aman dikkat et kendine de bebişe de... :teselli:canım günaydın allah hepimizi böle kötü durumlardan korusun:Saruboceq:
Eveet ya, insan yaşamadığı şeyi bilemiyor.. hamile olmasaydım bu kadar anlar, üzülürmüydüm acaba.. Ama şimdi o kadar ii anlıyorum ki onun üzüntüsünü, haberi okuduğumdan beri dua ediyorum.. Allahım bu sefer bağışlasın yavrusunu :Saruboceq:amin güzelim inşallah..allah yardımcısı olsun kadının..onu en iiyi biz anlayabiliriz...allah yavrusundan ayırmasın.....ama daha çok küçükmüş...
geçen pazartesi yattım hastanede çıktım dünde gittim doktora bebekimm 2 gündür hiç oynamadı die oda bebek geriye çekilmiş bana sordu ters bişimi yaptın die temizlik yaptım dedim meğer teyzesi ben yorulunca oda yoruluyormuş geriye çekilmiş dinleniyim diee:)) ama tansion problemim var hep düşük çıkıo canım yaa sen nasılsın bu arada bebişin nasılGünaydın canııım.. Sende hasta olmuşsun dimi..? Geçmişe bakıyordum şimdii.. Nasılsın, iyimisin biraz daha? Aman dikkat et kendine de bebişe de... :teselli:
Eveet ya, insan yaşamadığı şeyi bilemiyor.. hamile olmasaydım bu kadar anlar, üzülürmüydüm acaba.. Ama şimdi o kadar ii anlıyorum ki onun üzüntüsünü, haberi okuduğumdan beri dua ediyorum.. Allahım bu sefer bağışlasın yavrusunu :Saruboceq:
Günaydın herkese.. a.s.
"Şiddetli preeklampsi (gebelik zehirlenmesi), baş ağrısı ve yüksek tansiyon şikayetleriyle acil doğuma alınmak istenince, yalnız başına operasyona girmek istemediği için Türkiye’ye döndü. 2 Nisan'da Amerikan Hastanesi’ne yatırılan Serengil, yüksek tansiyonu ve şiddetli baş ağrısı nedeniyle beyin kanaması riski olduğu, 24 haftalık bebeğinin gelişiminin 21 hafta ile uyumlu olduğu ve sıvısının da tamamen bittiği tespit edilince acil doğuma alındı. Sezaryenle doğum yapan Serengil'in 'Stephanie' ismini verdiği bir kızı oldu. Ancak 400 gr. doğan bebeğin hayati tehlikesi sürüyor. Hayati tehlikeyi atlatan Serengil, gözyaşları içinde yoğun bakımda tutulan bebeğinin yaşaması için herkesin dua etmesini istedi."
Ay ne zor yaa.. Allahım yardımcısı olsun.. Hepimizin.. Sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza..Ödem son bi kaç gündür bende de olmaya başladı, özellikle ellerimde.. Tansiyon problemim yok ama hergünde düzenli ölçtürmüyorum maalesef.. Doktordan doktora.. Ooof sağlıkla bi bitirsek şu dokuz ayı :Saruboceq:
bebeğin cild güzelliği için korunmak gerekliymiş...ablamın doktoru söylemişti. zaten korunmak bebeğin dogduugnda daha temiz olmasınıda saglıyor..benm ablam ebe hemşire o söylemişti bebklerde çok farkediliyor diye...hani bebek daha temiz doguyormuş...pinkyyyy ne demek 6 dan sonra koruncaz bebişin cildi için ne demek ne demek????
Günaydın herkese.. a.s.
geçen pazartesi yattım hastanede çıktım dünde gittim doktora bebekimm 2 gündür hiç oynamadı die oda bebek geriye çekilmiş bana sordu ters bişimi yaptın die temizlik yaptım dedim meğer teyzesi ben yorulunca oda yoruluyormuş geriye çekilmiş dinleniyim diee:)) ama tansion problemim var hep düşük çıkıo canım yaa sen nasılsın bu arada bebişin nasıl
günaydın arkadaşlar,,,,,,
yanlız bu sabah aşı vurunmak için sağlık ocağına gittim ebe tansiyon kilo ve bacaklarımda ödem varmı diye kontrol etti kötü haber tansiyonum yüksek çıktı 13.8 ve bacaklarımda ödem varmış dr. ara haber ver dedi ebe bilgisi olsun tansiyonun yüksekliğinden ve ödemden dedi.... moralim bozuldu inşallah sadece bu sabah yüksektir.... ebe tansiyon kontrolü yaptır hergün ölçtür ve bir kağıda yazdır dedi.....
yok teyzesi artık temizlik yok daha yeni yeni oynuyor tansionum iide canım başımı tutamıyorum bedenim zayıf olduğu için kaldırmıorum sanırım ama allah hepimize sağlıklıca doğumlar nasip etsin:Saruboceq:kıyamam benn ona yaa annesi yapma bi daha temizlik bırak kirli kalsın bişey olmaz aaaaaaaaklava:
tansiyonunun düşük çıkması zaten istenen durum ne güzel işte şanslısın:CüvCüv:
mercimekim, telkırma ve defnedamla teşekkür ederim canlarım.....
ayyya az önceki seren serengilin haberini okuyunca korktum ya allah korusun rabbim kimsenin başına vermesin....
telkırma canım senindemi tansiyonun yüksek çıkıyor hergün ölçtürüyormusun hergün yüksekmi çıkıyor yoksa aradamı yükseliyor kafama takıldı ya offff.....
maşallah kuzuna, hadi gözün aydınSelam kızlar. Anne sultan nöbet bekliyor. Fazla kalamayacağım. Bebişimi göremedim adamakıllıÖzel olmayınca çevirdi monitörü kendisi baktı. Ama herşeyi tam olması gerektiği gibiymiş, gayet iyiymiş kuzucuğum 340 gram olmuşuz. Kafamız da kocamanmışdelikafadulden2 hafta sonra detaylıya çağırdı. Cinsiyetini çok net göremiyorum dedi. Hem ultrason kaliteli değildi, hem de benim yağlar izin vermedi:çok üzgünüm:Ama yorumlarınıza bakılırsa endişe etmeme gerek yokyerimsenibenÖptüm hepinizi
gözünaydın aidaa maşallah kızına, çok şirin görünüyor, biizm böyle resmimis yok ayrıntılı ultasonra verir belkiKIIIZLAAR dün 4 boyutluya girdik. Kızımız maşallah çok iyi görünüyor. Herhangi bir organ anomalisi yok. :dance: :sm_cool: Bi fotosunu da yüklüyorum. Bu arada ismi de DİDAR olacak. Güzel yüzlü anlamına geliyor.
oo büyümüş maşallah gözün aydıngünaydın arkadaşlar,hafta sonu bizde detaylı ultrasona girdik şükürler olsun kızımın herşeyi normal.... bütün organlarına kemiklerine tek tek bakıldı.... ama benim yaramaz kızım yüzünü göstermemekte diretti ama en sonunda acıdı bize birden yüzünün yarısını gösterdi bize ve el salladı:)))))kilosu yaklaşık 500 gr mış boyunu söylemedi..... hatta 3 gün önden çıktık detaylı ultrasondu benim gittiğimde 21+4 günlüktü ama detaylı ultrasonun verdiği rapor kağıdında 22+1 günlük çıktı çok şükür bunuda atlattık arkadaşlar...yanlız bu sabah aşı vurunmak için sağlık ocağına gittim ebe tansiyon kilo ve bacaklarımda ödem varmı diye kontrol etti kötü haber tansiyonum yüksek çıktı 13.8 ve bacaklarımda ödem varmış dr. ara haber ver dedi ebe bilgisi olsun tansiyonun yüksekliğinden ve ödemden dedi.... moralim bozuldu inşallah sadece bu sabah yüksektir.. ebe tansiyon kontrolü yaptır hergün ölçtür ve bir kağıda yazdır dedi.....
bizim babamızda çok sevdi alallım ama nerde satılıyorki diyor biraz araştırıcaz o siteye baktımda yeri pariste 79 € umarım buluruz ve bu kadar pahalı değildir.ben çok sevdim bunu hatta eşim daha çok sevdi.. o hep böle bişey istiyor ben oglumu böle gezdircem diye hayaller kuruyor ben kangroo almayı düşünmüyordum ama eşim mutlaka istiyor..:) bende bayılırım babalrın o haline...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?