2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gözünaydınkızınada maşallah
ödem çoğumuzda olmaya başlayacak kaçınılmaz gibi geliyor.........kızın iyiymiş ya boşver azıcık tuzsuz yedinmi tamamdır:lepi:

kızlar günaydın yaa ben sizi bişi soracağım benim çizelgem hafta atıyacağı zaman takılıo şimdi 22 olacaktı 21 geri dönmüş siz nerden yaptınız çizelgenizi linkini gönderebilirmisiniz bana?

günaydın herkese...umarım herkes iyidir...doktora gidenler testlerini alanlan gözunuz aydın..bende inş. yarın ayrıntılıya gitcem..umud ediyorumki oglum ve organları sagsalimdir..herşey yolundadır inş.
tetanoz olurum sanırım yarın ve tahlilim var kan uyuşmazlıgı için..umarım oglum annesinin kanındandır da bi sorun yaşamayız..gerçi eger başka grupdan ise hemen iğne olunuyormuş...hakkımızdahayırlısı bakalım.heycanlıyım oglumu görcem...

Gyps esra kızım çok gezen çok bilirmiş..sende geziosun maşllah buluyosun ucuz şeyler..cumartesi pazara nasıl ugrarız imkansız gibi gelio bana..saat 1de buluşcas oturup konusup muhabbet derken epey vakit gecer ve bakırkoy azarında akşam üstü hiç bişey kalmazmış...genelde sabah gider bizim komşular.. bu arada hava çok soguk 2 gündür inş. cumartesi güzel olur...

EVET KIZLAR KOCİŞLERİNİZEDE YASAK KOYUN artık tehlikli yanlız ben iki ay önce o yasağı başlatmıştım :jeyyar:
doktorum henuz öle bişey demedi. tam gaz devam.. zaten seyrek oluyor azcık daha vakti var sanırım 7 den sonra başlarıs yasaklara birde 6 dan sonra tabikide KORUNCAS.bebişin cildi için..

evet dünki arkadas toplantımızdaki konu buydu ELLEMEYİN ELLETMEYİN.. dün toplam 5 kişiydik 3ümüz hamile:) 9 ay 7 ay ve ben 4.5 ay..çok güzel bi sohbetti..oglumda sürekli tekmeledi kuzum benim..

bakın ne buldum, değişik bir kanguru, komiş şekilde anlatmışlar çok şirin olmuş izleyin :)
porter bebe en echarpe de portage coton lycra JE PORTE MON BEBE
ben çok sevdim bunu hatta eşim daha çok sevdi.. o hep böle bişey istiyor ben oglumu böle gezdircem diye hayaller kuruyor ben kangroo almayı düşünmüyordum ama eşim mutlaka istiyor..:) bende bayılırım babalrın o haline...

Kendimizin de bunu yapabileceğine dair kk da cok güsel bir topık var.. bulabılırsem ekleyecegım sıze onu...
o linki istiyoruz evriş...yapalım ya bizde yapalım kumaşı likralı sanırım .. yoksa nasıl olurki..pekde anlamam kumaş cinslerinden

HELİN!!!!!

Evde tahin varsa, tahinin üzerinde bir yag tabakası vardır.. o yağı, göğüs uclarına sür kuzum.. bu baya baya yarıklarını rahatlatacaktır.. aklıma geldı, hemen yazayım dedim
.
bu tarifi ilk defa duydum aklımda olsun..bir KONYA lı olarak evimden tahin eksik olmasda... saol b,lgiler için

pinkyyyy ne demek 6 dan sonra koruncaz bebişin cildi için ne demek ne demek????

Günaydın herkese.. a.s.

Az önce Seren Serengil'in haberini okudum..

"Şiddetli preeklampsi (gebelik zehirlenmesi), baş ağrısı ve yüksek tansiyon şikayetleriyle acil doğuma alınmak istenince, yalnız başına operasyona girmek istemediği için Türkiye’ye döndü. 2 Nisan'da Amerikan Hastanesi’ne yatırılan Serengil, yüksek tansiyonu ve şiddetli baş ağrısı nedeniyle beyin kanaması riski olduğu, 24 haftalık bebeğinin gelişiminin 21 hafta ile uyumlu olduğu ve sıvısının da tamamen bittiği tespit edilince acil doğuma alındı. Sezaryenle doğum yapan Serengil'in 'Stephanie' ismini verdiği bir kızı oldu. Ancak 400 gr. doğan bebeğin hayati tehlikesi sürüyor. Hayati tehlikeyi atlatan Serengil, gözyaşları içinde yoğun bakımda tutulan bebeğinin yaşaması için herkesin dua etmesini istedi."

Ay ne zor yaa.. Allahım yardımcısı olsun.. Hepimizin.. Sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza..Ödem son bi kaç gündür bende de olmaya başladı, özellikle ellerimde.. Tansiyon problemim yok ama hergünde düzenli ölçtürmüyorum maalesef.. Doktordan doktora.. Ooof sağlıkla bi bitirsek şu dokuz ayı :Saruboceq:

canım günaydın allah hepimizi böle kötü durumlardan korusun:Saruboceq:

amin güzelim inşallah..allah yardımcısı olsun kadının..onu en iiyi biz anlayabiliriz...allah yavrusundan ayırmasın.....ama daha çok küçükmüş...

mercimekim, telkırma ve defnedamla teşekkür ederim canlarım.....

ayyya az önceki seren serengilin haberini okuyunca korktum ya allah korusun rabbim kimsenin başına vermesin....

telkırma canım senindemi tansiyonun yüksek çıkıyor hergün ölçtürüyormusun hergün yüksekmi çıkıyor yoksa aradamı yükseliyor kafama takıldı ya offff.....

benimde hep düşük çıkıyor dün yine 10.5 çıktı ama düşük olan tansiyon önemli deil dediler

minik kelebek sanırım hastasın geçmiş olsun..
saol hayatım iyiyim bugun hepinizin gecmıs olsunları işe yaradı :))
Ah ah kıyamam sana.. öksürüğün gecmezse o turplu baldan yap bari.. hem o balgamı da söküyor..
evet annem zaten bugun alcam turp dıyıp duruyodu ama şükür bugun iyyim sadece 5 10 dakka ösürdüm heralde gecıyo tamamen
ya evrimcim öyle kötü hissediyorumki kendimi kolumu kaldıramıyorum.hep yatıyorum.yarın doktora gidip şeker testimi yaptırayım sonrada ekleyeyim canım...
canım sanada gecmıs olsun sende mı rahatsızsın
kelebeğim çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine ve bebişee
bende kelebeğin
dediği kremden alayım
saol canım diiaket6 edıyorum inşalah atlatıcam.
buarada kremın küçük boyunuda buldum sanırım bebek markette.cünkü gercekten arkadasım sadece 2 kere kullandı ve okadar etkı ettıkı arkadasına verdı sonra oda baska bırıne.krem tam 3 kısı gezdı hala bıtmemıs kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun ıhlamur kayanat balla iç canım

bende alıcam gögüs uçlarım çok kuru ve acıyor.

ıhlamur içiyorum ama bak katamıyorum.hala mıdem kalırmıyor balı,kokusuna dahı dayanamıyorum.ama ökdürüğüm devam ederse mecbur bebegım için ılık suya bal falan katıp içicem ama bugun daha iyi sayılırım öksürük yok cok şükür

canım günaydın allah hepimizi böle kötü durumlardan korusun:Saruboceq:
Günaydın canııım.. Sende hasta olmuşsun dimi..? Geçmişe bakıyordum şimdii.. Nasılsın, iyimisin biraz daha? Aman dikkat et kendine de bebişe de... :teselli:
amin güzelim inşallah..allah yardımcısı olsun kadının..onu en iiyi biz anlayabiliriz...allah yavrusundan ayırmasın.....ama daha çok küçükmüş...
Eveet ya, insan yaşamadığı şeyi bilemiyor.. hamile olmasaydım bu kadar anlar, üzülürmüydüm acaba.. Ama şimdi o kadar ii anlıyorum ki onun üzüntüsünü, haberi okuduğumdan beri dua ediyorum.. Allahım bu sefer bağışlasın yavrusunu :Saruboceq:

geçen pazartesi yattım hastanede çıktım dünde gittim doktora bebekimm 2 gündür hiç oynamadı die oda bebek geriye çekilmiş bana sordu ters bişimi yaptın die temizlik yaptım dedim meğer teyzesi ben yorulunca oda yoruluyormuş geriye çekilmiş dinleniyim diee:)) ama tansion problemim var hep düşük çıkıo canım yaa sen nasılsın bu arada bebişin nasıl

ayy cok üzüldüm yaa,zaten öbür bebegınıde 9 aylıkken kaybetmıstı.cok zor bı durumda olmalı suan.Allah yardım etsın inşallah,
canım sen okadar takma kafana bı arkadasımda böyle preeklampsi yüzünden 6 aylık bebegını kaybetmıstı.ama onun anlatısı zaten 15.haftadan sonra baslamıs şişmeye.öyle azbuz degıl.her uyandıgıda yüzü gözü, şiş oluyomustu.ben oyuzden aslında hep laf aralarında msjlarıma yazdım uyandıgınızda kendınızı kontrol edın dıe.direk yazıp korkutmak istemedım.ve önemlı bı konuda su içitiğin zaman eger tuvaletın gelmıyorsa anlıycakmıssınkı vucud su tutuyomus.ve tansıyonun süreklı 14 ve üzerinde oluyomus.bendedeazcık ödem cıktı.saglık ocagındakı ebe 2 haftada bır gel engec dedı.ama sanırım bizdekı şişlikler ayagımızın asagı sarkmasından kaynaklanıyo.tansıyonumda düşük seyredıyo 11_7
sen ne durumdasın canım

pinkyyyy ne demek 6 dan sonra koruncaz bebişin cildi için ne demek ne demek????
bebeğin cild güzelliği için korunmak gerekliymiş...ablamın doktoru söylemişti. zaten korunmak bebeğin dogduugnda daha temiz olmasınıda saglıyor..benm ablam ebe hemşire o söylemişti bebklerde çok farkediliyor diye...hani bebek daha temiz doguyormuş...

gerçekten üzücü bir haber..bu kadında hep evladıyla imtihan oluyor..Allah evladını bağışlasın..

kıyamam benn ona yaa annesi yapma bi daha temizlik bırak kirli kalsın bişey olmaz aaaaaaaa klava:

tansiyonunun düşük çıkması zaten istenen durum ne güzel işte şanslısın:CüvCüv:

Geçmiş olsun Milkshakecim. 4lünün iyi çıkmasına sevindim. Tansiyonuna takma kafanı. Bir süre her sabah ölçtürmeye çalış. Yorgun olup olmadığın, sinirsel durumun vs.. çok etkiliyor tansiyonu.

kızlar selamlar ,
ben aşı olmadım doktor çok önemli değil dedi. yaptırmadım bende. dörtlü test kaçıcı haftalarda yapılıyo

kıyamam benn ona yaa annesi yapma bi daha temizlik bırak kirli kalsın bişey olmaz aaaaaaaa klava:

tansiyonunun düşük çıkması zaten istenen durum ne güzel işte şanslısın:CüvCüv:
yok teyzesi artık temizlik yok daha yeni yeni oynuyor tansionum iide canım başımı tutamıyorum bedenim zayıf olduğu için kaldırmıorum sanırım ama allah hepimize sağlıklıca doğumlar nasip etsin:Saruboceq:

Her kontrolde 13-8 falan çıkıyo. Dün de 14-9 çıktı. hergün ölçtürmem gerektiğini biliyorum ama kafama takarım diye ölçtürmüyorum. Perşembe dr kontrolünden sonra bi bakıcam belki tansiyon aleti edinirim..Ödem oluşuyomu anlamıyorum açıkçası..Derime bastırıyorum çukur oluşursa ödem var diye biliyorum ama..

Preeklampsi işte herkesin elini kolunu bağlayan bi çözümü de olmayan melet bişey..

Günaydın herkese,

netten patik modeli buldum tığla işleriniyor kırmızı beyaz convers örüyorum oğluma ilk tekin yarısını bitirdim bu akşamda geri kalanı tamamlarım resmini çekerim çok şiirn görünüyor şimdiden: )

maşallah kuzuna, hadi gözün aydın

gözünaydın aidaa maşallah kızına, çok şirin görünüyor, biizm böyle resmimis yok ayrıntılı ultasonra verir belki

oo büyümüş maşallah gözün aydın

bizim babamızda çok sevdi alallım ama nerde satılıyorki diyor biraz araştırıcaz o siteye baktımda yeri pariste 79 € umarım buluruz ve bu kadar pahalı değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…