temizlik falan yapmazsın artık.düşük tansiyon sorun değil.bunu takma.yüksek tansiyon tehlike yaratabiliyorgeçen pazartesi yattım hastanede çıktım dünde gittim doktora bebekimm 2 gündür hiç oynamadı die oda bebek geriye çekilmiş bana sordu ters bişimi yaptın die temizlik yaptım dedim meğer teyzesi ben yorulunca oda yoruluyormuş geriye çekilmiş dinleniyim diee:)) ama tansion problemim var hep düşük çıkıo canım yaa sen nasılsın bu arada bebişin nasıl
allah sabırlar versin.çok acı bi durum.kızlar seren serengilin bebişi hayatını kaybetmiş cok acı gercekten . Allah kimseye yasatmasın
bende azonce yeni acılan turk kliniginden geldim cok guzel gecti muayenem tam 1.30 saat kaldım . kendimi turkiyede hissettim . kızım 534 gr olmus bende 66 kg :) renkli dopplerdende baktık cok sukur hersey yolunda.uzun bacaklı bir kızmıs .sag elini yuzune goturuyodu. dr dediki anne karnında hangi elini kullanıosa o eliyle yazar onu kullanır. hersey cok guzeldi anlıyacagınız mutlu mutlu dondüm eve. ama tetanoz asısını bu hafta yaptır dedi bulanlar olmus bakalım bulamazsamda napayım yaptırmam. seker testimde 24-28.hafta arasında yani bi sonraki randevumda.
ben cumartesi ful ayaktaydım pazar günüde sabah 9 dan 4 kadar temizlik yaptım ama dinlenmedim sonra 4 bucuktan 7 kadarda yürüyüş yaptım dr eğer iş yaptıysan zaten yürüyüşe gerek yok dedi bebek yoruluyor dedi ben bilmiyordum onun yorulduğunu içimde bişi olmaz die:) dünde en sonunda gittik dr yee ilk başta duyamadı kap atışını ben ağlamaya başlayınca dr yanlış yapıosun dedi şimdi bebeğini iice geriosun dedi sonra karnıma hareket uyguladı sonra duyduk kalp atışını geri çekilmiş dedi çok şükür allah kimseye kötü şeler yaşatmasın yaa bi sapa sağlim doğursaydık başka bişi istemiyorum dün hep yattım bugün ayaklandı yerinde durmuyor bugün:)) çok şükür:))temizlik falan yapmazsın artık.düşük tansiyon sorun değil.bunu takma.yüksek tansiyon tehlike yaratabiliyor
allah sabırlar versin.çok acı bi durum.
gözünaydın canım maşallh bebişinebende azonce yeni acılan turk kliniginden geldim cok guzel gecti muayenem tam 1.30 saat kaldım . kendimi turkiyede hissettim . kızım 534 gr olmus bende 66 kg :) renkli dopplerdende baktık cok sukur hersey yolunda.uzun bacaklı bir kızmıs .sag elini yuzune goturuyodu. dr dediki anne karnında hangi elini kullanıosa o eliyle yazar onu kullanır. hersey cok guzeldi anlıyacagınız mutlu mutlu dondüm eve. ama tetanoz asısını bu hafta yaptır dedi bulanlar olmus bakalım bulamazsamda napayım yaptırmam. seker testimde 24-28.hafta arasında yani bi sonraki randevumda.
dua etmez olurmuyuz.dualarım seninle.güzel haberlerini bekliyorumKizlar herkese gunaydin...
Hasta olan tum arkadaslarim gecmis olsunn...
Yazik bende uzumldum seren'e bu kacinci sanssizlik kadinin yasadigi, ya, allahim yardimcisi olsun...
Kizlar bugun buyuk gun, saatler kaldi, cok heyecanliyim, bebisim kipir kipir, ama belki babamiz gelemicekmis gormeye cok uzuldum...Lutfen bana dua edin, hayirli haberlerle doneyim...
canım insan kendini hamile hamile bu kadar yorar mı?dinlenmeden akşama kadar nasıl temizlik yaptın.hamile olduğunu unuttun sanırımben cumartesi ful ayaktaydım pazar günüde sabah 9 dan 4 kadar temizlik yaptım ama dinlenmedim sonra 4 bucuktan 7 kadarda yürüyüş yaptım dr eğer iş yaptıysan zaten yürüyüşe gerek yok dedi bebek yoruluyor dedi ben bilmiyordum onun yorulduğunu içimde bişi olmaz die:) dünde en sonunda gittik dr yee ilk başta duyamadı kap atışını ben ağlamaya başlayınca dr yanlış yapıosun dedi şimdi bebeğini iice geriosun dedi sonra karnıma hareket uyguladı sonra duyduk kalp atışını geri çekilmiş dedi çok şükür allah kimseye kötü şeler yaşatmasın yaa bi sapa sağlim doğursaydık başka bişi istemiyorum dün hep yattım bugün ayaklandı yerinde durmuyor bugün:)) çok şükür:))
bende azonce yeni acılan turk kliniginden geldim cok guzel gecti muayenem tam 1.30 saat kaldım . kendimi turkiyede hissettim . kızım 534 gr olmus bende 66 kg :) renkli dopplerdende baktık cok sukur hersey yolunda.uzun bacaklı bir kızmıs .sag elini yuzune goturuyodu. dr dediki anne karnında hangi elini kullanıosa o eliyle yazar onu kullanır. hersey cok guzeldi anlıyacagınız mutlu mutlu dondüm eve. ama tetanoz asısını bu hafta yaptır dedi bulanlar olmus bakalım bulamazsamda napayım yaptırmam. seker testimde 24-28.hafta arasında yani bi sonraki randevumda.
Kizlar bugun buyuk gun, saatler kaldi, cok heyecanliyim, bebisim kipir kipir, ama belki babamiz gelemicekmis gormeye cok uzuldum...Lutfen bana dua edin, hayirli haberlerle doneyim...
esrako
sanırım suyun azalması yada bitmesi belirti vermiyor.su vajinadan gelince zaten bu doğum başlangıcı ama bide suyun vücut içinde azalıp kalmaması varki bu belirti vermeyebiliyor.yalnız bu problemli hamileliklerde oluyor.benim tanık olduğum isie yüksek tansiyon sebep oluyor.bi arkadaşım aşırı yüksek tansiyondan ve buna bağlı suyun çok azalması yüzünden iki defa erken doğum yaptı.ilki yaşamadı ama şükür ikinci bebeği 7.ayını doldurmuştu şimdi oğlu bi yaşında.
kızlar yalnız öyle bi ölçümle yükek çıkan tansiyondan bahsetmiyorum.ağzına tuz almadığı halde kontrol edilemeyen sürekli bi yüksek tansion yüzün gözün her yerin aşırı şişmesiki düşünün bu kadın ancak 7.ayına kadar hamilelik geçirdi.erken dönemlerde başlayan aşırı şişlikler.buna bağlı suyu hep azmış ve bebek 7.ayına kadar ancak dayandı.o çok zor hamilelikler geçiriyordu yani.
anlattım çünkü tansiyonu bi defada yüksek çıkan hafif ödemler aoluşmuş arkadaşların korkmasına gerek yok.ödemler hepimizde oluşabilir.ama her muayenede tansiyonumuzu ölçtürmede tuzu azaltmada aşırı şişlikleri takip etmekte tabii önemli.
slm kızlar nasılsınızzz
ben süperimmm
,tamm 83 kiloyum delikafadulden yani 13 kilo aldım Allah sonumu hayır etsin,doktora diyorum ben çok kilo alıyorum napcam böyle birşey olmaz dedi diyet felan gerekmezmi dedim hayır dedii,tansiyonum normal gözle görülür şişliklerim yok bu kadar tuzlu yememe rağmenn aman inşallah olmaz,benim doktor şişkoları seviyo heralde lülülülülülü neyse geçmişe bi bakim ne var ne yok...
slm kızlar nasılsınızzz
ben süperimmm
az önce doktordan geldim şekerim güzel çıktı yani sorun yok derin bir nefes aldımmm,oğluşum bana güldüüüü ilk evrimin fotoyu gördüğümde inanamamıştım ama gözlerimle gördümm ağzını açıp kapadıı dilini çıkardı ben şok üstüne şok yaşadımmm sanki bişi yiyodu yaşlı dedeler gibi çeneyi açıp kapadı ay süperdii yaa 542 gr olmuşuz teyzeleri,suyumuz güzel,satla uyumlu gidiyomuşum herşeyimiz güzel çıktı temmuz son hafta doğum dedii,kısacası bebişim çok iyiio iyi olunca aldığım kiloları kafaya takmadım bile ama kızlar korkunç bi durumdayım,tamm 83 kiloyum delikafadulden yani 13 kilo aldım Allah sonumu hayır etsin,doktora diyorum ben çok kilo alıyorum napcam böyle birşey olmaz dedi diyet felan gerekmezmi dedim hayır dedii,tansiyonum normal gözle görülür şişliklerim yok bu kadar tuzlu yememe rağmenn aman inşallah olmaz,benim doktor şişkoları seviyo heralde lülülülülülü neyse geçmişe bi bakim ne var ne yok...
Gözün aydın canııımmm..hihoyyythihoyyyt. Darısı başıma inş :Saruboceq:slm kızlar nasılsınızzz
ben süperimmm
az önce doktordan geldim şekerim güzel çıktı yani sorun yok derin bir nefes aldımmm,oğluşum bana güldüüüü ilk evrimin fotoyu gördüğümde inanamamıştım ama gözlerimle gördümm ağzını açıp kapadıı dilini çıkardı ben şok üstüne şok yaşadımmm sanki bişi yiyodu yaşlı dedeler gibi çeneyi açıp kapadı ay süperdii yaa 542 gr olmuşuz teyzeleri,suyumuz güzel,satla uyumlu gidiyomuşum herşeyimiz güzel çıktı temmuz son hafta doğum dedii,kısacası bebişim çok iyiio iyi olunca aldığım kiloları kafaya takmadım bile ama kızlar korkunç bi durumdayım,tamm 83 kiloyum delikafadulden yani 13 kilo aldım Allah sonumu hayır etsin,doktora diyorum ben çok kilo alıyorum napcam böyle birşey olmaz dedi diyet felan gerekmezmi dedim hayır dedii,tansiyonum normal gözle görülür şişliklerim yok bu kadar tuzlu yememe rağmenn aman inşallah olmaz,benim doktor şişkoları seviyo heralde lülülülülülü neyse geçmişe bi bakim ne var ne yok...
slm kızlar nasılsınızzz
ben süperimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?