2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

temizlik falan yapmazsın artık.düşük tansiyon sorun değil.bunu takma.yüksek tansiyon tehlike yaratabiliyor

kızlar seren serengilin bebişi hayatını kaybetmiş cok acı gercekten . Allah kimseye yasatmasın
allah sabırlar versin.çok acı bi durum.

baby cim gozun aydın olsun ya massallah yarım kiloyu buluyor artık sanırım bu haftalada ortalama olarak bebekler. birkilo ustu oldukların gormek istiyorum ilk olarakkk.

seren serengile allah sabırlar versin. ama anlamıyorum niye illa amerikaya gidiyorlar 15-16 saat ucak yolculugu birde orda dogum yapmamak için ki dogum yapmaya gitmis tabi miyadında dogumu orda yapmak için gitmis tekrar geri geliyorlar u çakla turkiyeye onca saat havada kalarak basınçın tansiyona olumsuz etkisi vıardır yani değilmi nora sen yanıt ver yani. nazar degemesinmis rahat etmek içinmis tr d sanki herkes pervane oluyor etrafına bu nazar olayına bukadar takılamlarınıda hiç anlamam . demec vermis pinar altug gibi ortalarda dolanmam ben falan diye yani ne gerek varboyle konusmalara. cekiyorlar kendilernien sankı konsa konusa boyle seyleri.

birde bebegin suyu bitmis nerdeyse acaba hiç bilirti vermeden alttan akmadan su bittigi anlasılırmbaska ne sekil biter su acaba

temizlik falan yapmazsın artık.düşük tansiyon sorun değil.bunu takma.yüksek tansiyon tehlike yaratabiliyor

allah sabırlar versin.çok acı bi durum.
ben cumartesi ful ayaktaydım pazar günüde sabah 9 dan 4 kadar temizlik yaptım ama dinlenmedim sonra 4 bucuktan 7 kadarda yürüyüş yaptım dr eğer iş yaptıysan zaten yürüyüşe gerek yok dedi bebek yoruluyor dedi ben bilmiyordum onun yorulduğunu içimde bişi olmaz die:) dünde en sonunda gittik dr yee ilk başta duyamadı kap atışını ben ağlamaya başlayınca dr yanlış yapıosun dedi şimdi bebeğini iice geriosun dedi sonra karnıma hareket uyguladı sonra duyduk kalp atışını geri çekilmiş dedi çok şükür allah kimseye kötü şeler yaşatmasın yaa bi sapa sağlim doğursaydık başka bişi istemiyorum dün hep yattım bugün ayaklandı yerinde durmuyor bugün:)) çok şükür:))

gözünaydın canım maşallh bebişinebayağı büyümüş

dua etmez olurmuyuz.dualarım seninle.güzel haberlerini bekliyorum

canım insan kendini hamile hamile bu kadar yorar mı?dinlenmeden akşama kadar nasıl temizlik yaptın.hamile olduğunu unuttun sanırımklava:bide üstüne 2,5 saat yürüyüş.allahtan daha kötü şeyler olmamış.ağır iş çok uzun yürüyüşler erken doğumu tetikler

Son düzenleme:
esrako
sanırım suyun azalması yada bitmesi belirti vermiyor.su vajinadan gelince zaten bu doğum başlangıcı ama bide suyun vücut içinde azalıp kalmaması varki bu belirti vermeyebiliyor.yalnız bu problemli hamileliklerde oluyor.benim tanık olduğum isie yüksek tansiyon sebep oluyor.bi arkadaşım aşırı yüksek tansiyondan ve buna bağlı suyun çok azalması yüzünden iki defa erken doğum yaptı.ilki yaşamadı ama şükür ikinci bebeği 7.ayını doldurmuştu şimdi oğlu bi yaşında.
kızlar yalnız öyle bi ölçümle yükek çıkan tansiyondan bahsetmiyorum.ağzına tuz almadığı halde kontrol edilemeyen sürekli bi yüksek tansion yüzün gözün her yerin aşırı şişmesiki düşünün bu kadın ancak 7.ayına kadar hamilelik geçirdi.erken dönemlerde başlayan aşırı şişlikler.buna bağlı suyu hep azmış ve bebek 7.ayına kadar ancak dayandı.o çok zor hamilelikler geçiriyordu yani.
anlattım çünkü tansiyonu bi defada yüksek çıkan hafif ödemler aoluşmuş arkadaşların korkmasına gerek yok.ödemler hepimizde oluşabilir.ama her muayenede tansiyonumuzu ölçtürmede tuzu azaltmada aşırı şişlikleri takip etmekte tabii önemli.

Son düzenleme:
kıslar ben size bişii sorcam hani temzilik yaptım şöle oldu böle oldu yazıyosunuz ya temizlik derken??? sadece süpürüp viledayla silmek ve toz almakmı yoksa daha detaylı ve yorucumu? kapı cam halı koltuk silmek gibimi??korkuyorum valla..ev süpürüyorum dinlene dinlene her oda için dinlenerek yapiyorum camtabiikii silmices artık ama ya diğerleri süpürrüp silmek?

pinky
evini yavaş yavaş süpürüp silmekten bi zarar geleceğini sanmıyorum.ama dinlenerek öyle saatlerce ara vermeden değil.

gözünaydın canım. bundan sonra oraya mı gideceksin sürekli? bebeğine de maşallah, yarım kiloyu geçmiş , ne mutlu... benimki de geçmiştir inşallah.

Kizlar bugun buyuk gun, saatler kaldi, cok heyecanliyim, bebisim kipir kipir, ama belki babamiz gelemicekmis gormeye cok uzuldum...Lutfen bana dua edin, hayirli haberlerle doneyim...

herhalde senin kadar heyecanlıyımdır. en az sen giriyorsun ya usg ye , o yüzden seni çok merak ediyorum. ve eminim ki SPARTA annesi olarak döneceksin aramıza.

ağzına ellerine sağlık. çok güzel anlatmışsın. teşekkürler.
inşallah hiçbirimizin yüksek tansiyon problemimiz olmaz.

BURKO, canım, senin de gözünaydın. bebeğin iyiymiş. boşver usg de görmesen de olur. zaten artık bebek gibi göremiyorsun. tam olarak değil yani, parça parça gösteriyorlar... sağlıklı olduğunu bilmek bile çok çok güzel canım...

slm kızlar nasılsınızzz
ben süperimmm
az önce doktordan geldim şekerim güzel çıktı yani sorun yok derin bir nefes aldımmm,oğluşum bana güldüüüü ilk evrimin fotoyu gördüğümde inanamamıştım ama gözlerimle gördümm ağzını açıp kapadıı dilini çıkardı ben şok üstüne şok yaşadımmm sanki bişi yiyodu yaşlı dedeler gibi çeneyi açıp kapadı ay süperdii yaa 542 gr olmuşuz teyzeleri,suyumuz güzel,satla uyumlu gidiyomuşum herşeyimiz güzel çıktı temmuz son hafta doğum dedii,kısacası bebişim çok iyii o iyi olunca aldığım kiloları kafaya takmadım bile ama kızlar korkunç bi durumdayım,tamm 83 kiloyum delikafadulden yani 13 kilo aldım Allah sonumu hayır etsin,doktora diyorum ben çok kilo alıyorum napcam böyle birşey olmaz dedi diyet felan gerekmezmi dedim hayır dedii,tansiyonum normal gözle görülür şişliklerim yok bu kadar tuzlu yememe rağmenn aman inşallah olmaz,benim doktor şişkoları seviyo heralde lülülülülülü neyse geçmişe bi bakim ne var ne yok...

ev temizliğine gelince;
ben hiç yapmıyorum. zaten akşam 18:35 de evde oluyorum en iyi ihtimalle. genelde işten sonra biyerlere gidiyoruz eşimle, eve gelmemiz 11 i buluyor, örneğin dün 22:30 da eve geldik. sadece çamaşırları yıkayıp haftasonu valizini boşaltacak fırsatım oldu. sonra prison break izlerken sızmışım, eşim uyandırdı da beraber çamaşırları astık. iki haftada bir yardımcı geldiği için ben sadece bulaşık makinası ve çamaşır makinasını kullanıyorum. çok gerekirse arada elektrik süpürgesini açıp yüzünden süpürüyorum. nadiren toz alıyorum. genelde çok temiz yaşıyoruz zaten. banyo ve mutfak pırıl pırıl olsun, bana yetiyor. yer silmeyali yıllar oluyor. bence siz de çok yorucu işler yapmayın. ağır kısımları eşiniz yapsın eğer yardımcı bayan almıyorsanız.

ay hadi ggozun aydın adasım. yırtıtn sekerdende yani vallahi allah vermisin kimseye yani bu yiyememe durumunu. yani diyet yapsan arada amann der yersin ne bilim annemin kayınvaldeminde sekeri var ama onlar amaann deyip borek pogacca goturuyorlar arada çunku korkuları tek kendilerniden yana ama bir gebelikte aman deyip yenilmiyorsanırım korkudan halimi bilemezsiniyani ama alısmaya basladım heryere kepekli galetaları falan tasıyıp peynirimle yemege millet borek çorek y erken:) veee bu sabah yarım kilo verdigim gorunce daha bir hosuma gitti bu durum:)

hos bulusma gunu siz waffle ları yerken ben dusman gozlerle size bakcamo ayrı ama:))) bende artık idare etcek birseyler getiririm yanımda:) yada light tatlı falan oluyor mado da onlardan yerim:)

canım gözün aydın...maşallah..poz verdiyse koy da görelim bebişi..canım kaç haftalıksın şu an...biraz fazla almışsın kiloyu gerçekten...benim dr.1 ayda aldığım 3 kilo için hoop dediydi...dr.dan dr.a farkediyo demkki..

selam kızlar benim bilgisayarda problem var gidiyo geliyo o yüzden takip edemiyorum formu düzenli olarak umarım herkes iyidir geçmişi okuma şansım olmadı hasta olan arkadaşlar var ise geçmiş olsun diyorum bebişini görenleride tebrik ediyorum gözleri aydın herkesin umarım geçmişle ilgili bir sıkıntı yoktur .. bu arada ist buluşmasında son durum aynı değil mi bir değişiklik yok az kaldı çünkü eger bir değişiklik varsa bilgilendirirseniz sevinirim beni sorarsanız benden bir yaramazlık yok herşey yolunda ve güzel arkadaşlar..

Gözün aydın canııımmm..hihoyyythihoyyyt. Darısı başıma inş :Saruboceq:
Bebişe de sana da kocamaan bi MAŞALLAH

NURDAAAANNN çatlıyoruz meraktaaannnn delikafaduldendelikafadulden

gözün aydın... ohh sende atlattın darısı benim gibilerin başına. yarın ayrıntılım var belki şker testinide yapar?tetanoz da var...ayhhh bakalım hayırlısı...

gypsy cim benmde eşimin dogum gunu bugun...neler tavsiye edersin...hediyesini aldım ..göbeğim büyümüşken kurdeleyi bende mi denesem..kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
benim eşim romantizme bayılır ona güzeeeeeeel bi not yazıyım...:asigim: bu akşam yapacaklarım cumartesi günü bana yapılacakların teminatıdır...delikafadulden:dance:

taze burcu evinden baglanıyorsun sanırım artık hadi gözün aydın..saglıkla huzurla oturun inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…