2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bu arada petrikcim sen beceriklisin patikler falan yapıyon kız bizede hediye olarak yaparsın artık cumartesi buluşmasına gelirken getirirsin olmasmı:1rolleyes:

aftabru evet artık hep ora gidicem . benim doguma kadarda bi hastaneyle dogum icin anlasacaklar ondan cok mutluyum. ankaradan gelmis drlar. hem normal usg hem detaylı ragdolojic usg ye girdim cok guzeldi kızımı bol bol gordum . tetanoz asısınıda aksama vurdurcam. cok sıkıntı cektim zamanında ama hayat guzellesmeye baslıo bakude sanırım

nesrinim sağol tatlım

mavişim kaç kilosun kuzum eğer benden şişkoysan büyük bi zevkle dalga geçerim valla ama bayrağı devredebilceğime inanmıyorum pek
göbek showa koydum kızlar gözünüz 13 kilo almış hamiss görsünnnn

bu arada petrikcim sen beceriklisin patikler falan yapıyon kız bizede hediye olarak yaparsın artık cumartesi buluşmasına gelirken getirirsin olmasmı:1rolleyes:

Maviş nasıl yetiştireyim hepinize çalışıyorum ben iş hatunuyum :) yapayım desem olmaz yapamam desem olmaz ne deyim ben şimdi sana :uhm: kaydirigubbakcemile3
bak örneğini ekledim eli tığ tutan herkes yapar çok kolay bi akşamda bitirirsin bi tekini dene bence <%>bucan< %>

bizde yarın sabah gidiyoruz doktora, öğleden sonra gelirim

Telkırma...ben artık baya baya hissediyorum oğlumu...sabah ta yazmıştım..bugün mesela kıpır kıpır...özellikle akşam yemekten sonra tv karşısındayken çok kıpırdıyo...

Ama nasıl bir kıpırtı..tarif edin çatlıycam çünkü bu bebek mi değil mi diye..

valla ben senden şişkoyum kilomu sölemim kaçarsınız cumartesi görürsün artık ama ben zaten kilolu hamile kaldım şuana kadar 4 kg aldım ama yinede seni sollamışım çünkü zaten normaldede şişkoydum bayrağı devrettin bile canım:CüvCüv: amman napam sağlıklı olalımda varsın şişko olalım a.s.

ayça ben bariz ayak itmesi hissediyorum öle kıpırtı felan değil nasıl tarif edilir bilmemki ne seyirme ne kıpırt bariz itekleme hissediyorum

hadi hadi kıvır bakalım:mymeka: geçende 5 dk da biter diyodun 5 dkda yapılcak bişiy diyodun şaka kız şaka haklısın senin canın saolsun :1hug:

slm kızlarrrr...gypsyesra canım maşallah bebişin de sen de büyümüşsünüz. birazdan fotona da bakıcam. kiloları takmayı bıraktım canım ben de yemesemde şişçem en azından yiğip şişiorum şimdi:ecrin_bebek:
babymom senin kızın ve bakü adına sevindimnmmmmmm... orda gerçekten ii bir doktora ihtiyaç varmış ve kurtulmuşsun canım. nasıl zor alıştığından geri kalmak. özellikle içindeki cana yetemiormuş gibi gelmek daha da zor. artık kurtuldunn..
noradan haber beklioruz daha gelmedi.
sakaleynmaster canım seninde kontrolun ii geçmiş . bugün baya bir kontrol yaşanmış. ben o bahsettiğn sorunu anlamadım canım ya. kordonla ilgili ne o.
ben de doktordan geldim biraz önce.bebişimiz çok çok şirindi. parmaklar emdi tepindi bacak bacak üstüne atıp keyif yaptı.babasınla oğlumuzu gururla seyrettik hihoyyyt garip bir gurur oluor insanda cidden . biz yaptık bunu diye. oysa 2 boyutluda gördüm bebişi sadece. canım oğluşumm ve oğluşumun kardeşleri.haftamızla uyumlu gidioruz. detaylı bakıldı her yeri incelendi . maşallah sorunumuz yok şimdilik. allah ta göstermesin.
üzüldüm seren serengile de yani ne işi var suyun kalmamış tansiyon fırlamış ben yurda dönücem diye tutturmak nie. ama zaten çok küçükmüş bebek . başı saolsun

telkirma ismi ayça y dı sanırım dimi...
ben yaklaşık 2 haftadır hissediyoru tekmeleri güçlü ve kuvvetli eşim çok nadir hissediyor..benm SAT 19 kasım senn?

canım ben dolaşırken filan farketmiorum. mesela şu an laptop kucağımda bağdaş kurup oturuorum. bebiş içerden karnımı gıdıklıo sanki tekme gibi deilde dokunuşlar gibi. iğne ucu kadar ince bir şeyin içinde gezindiğini ve arada gıdıklar gibi okşadığını düşün. pıt pıt da oluo bazen. ben de şu an var mesela ama bazen 3-4 gün olmuo. dün gece de oldu. ben de her harekete kondurmamaya çalışıorum ama bazıları gaz olamaz daha önce hissetmediğim dokunuşlar:sm_cool:

hah aynen bizim yasantımızı anlatmıssın sanki:))) ama birtek camasır ı esim kendi asar ben uyuyakaldı isem o kısmı uymuyor nazlansana azıcık yahu nazan :) sen uykulu ne camasır asıyorsun su halinle.
taib bizim eve gelis saati sokaklardan 11 i b ulamaz en geç 9,30 da gelmemiz gerek oglusum uyuyor çunku sabah okula çok erken kalkıyor.
ben yer silip supurmeyeli geçen de yazdımdı sanırım 15 sene falan oldu:))
pasaklımıyım neyim :) ama evde tum gun kimse yok kirlenmiyor resmen ev

aynen oyle aksamları midem gurulduyor hemen meyva falan yiyorum ve yatıyorum. ama sabah deli ac uyanıyorum ve bu gidisle kilo almıycam çok kesinlesti durumum. amanne guzel sende yeme waffle :) ben hastası değilim ama yasak olan hersey cazip geliyor su an. ligiht urunleride danıscamd iyetisyene insalah birkaç gun içinde gitcem malum izin alıyorum surekli bir isim daha var on adn haber bekliyorum aynı gune getircem izinlerimi.
o yuzden hala gidemedim diyetisyene

derya gozun aydın ya bant yok olmus ha oyle yok olma ihtimali varmıydı ya ne guzel ne sevinmissindirrr. allah baska sıkıntı vermesin

adasımm vah halimizeee kilomuzda aynıı ben sabah tartıldım 83 idim :))))

73 ile baslamıstım veee tam 10 kilo ilk 5 ayda ama ilk uç ay 1 kilo alarak gerisi sonraki iki ayda vahim olan kısmı bu aslında:))) ama boyum 170 cm . yani kimse inanamıyor 83 olduguma ama tartı yalan soylemiyor:)
sisko diyenleri beraber doveriz .)))

anlatılmaz yaşanır..:) nası diyim şimdi..içimde bi canlı olduğu bariz..göbeğimin altına tekme atıyor...sandalyenin ucuna oturuyorum bazen istemsiz...vuruyo sürekli tekmeyi..anneeee sıkıştım burdaaaa..diyo ...

bebek hareketlerini bende tum gun hissediyorum hemen hemen gun içinde surekli hele son birkaç gundur asagıya dogru itekliyor tekme atma seklinde resmen segirme pit pit falanlar çoktan geçti. oglumu bukadarn hissetmiyordum sanıım boyel bu aylarda. kızlar daha hareketeli oluyormu diye duydum erkekler daha erken hareketleniyormus ama kızlar geçhareketlenip daha çok hareket ediyorlarmıs anne karnında dogruum hatırlırum emin değilim.

askol nora yaa ben çıkıyorum aksam geç saatlerde girebilrimi yada yarnı sabaha kaldı artık ondan havadisleri almak gelirim on dk ya aynı unv deyiz diyordu birdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…