[Petrik, O ördüğün patiği biran önce görmek istiyorum haberin olaaa.
bu arada petrikcim sen beceriklisin patikler falan yapıyon kız bizede hediye olarak yaparsın artık cumartesi buluşmasına gelirken getirirsin olmasmı:1rolleyes:
Telkırma...ben artık baya baya hissediyorum oğlumu...sabah ta yazmıştım..bugün mesela kıpır kıpır...özellikle akşam yemekten sonra tv karşısındayken çok kıpırdıyo...
nesrinim sağol tatlım
mavişim kaç kilosun kuzum eğer benden şişkoysan büyük bi zevkle dalga geçerim valla ama bayrağı devredebilceğime inanmıyorum pek
göbek showa koydum kızlar gözünüz 13 kilo almış hamiss görsünnnn
Koşun hadi göbiş showaaaaa
Maviş nasıl yetiştireyim hepinize çalışıyorum ben iş hatunuyum :) yapayım desem olmaz yapamam desem olmaz ne deyim ben şimdi sana :uhm: kaydirigubbakcemile3
bak örneğini ekledim eli tığ tutan herkes yapar çok kolay bi akşamda bitirirsin bi tekini dene bence <%>bucan< %>
bizde yarın sabah gidiyoruz doktora, öğleden sonra gelirim
Ama nasıl bir kıpırtı..tarif edin çatlıycam çünkü bu bebek mi değil mi diye..
telkirma ismi ayça y dı sanırım dimi...
ben yaklaşık 2 haftadır hissediyoru tekmeleri güçlü ve kuvvetli eşim çok nadir hissediyor..benm SAT 19 kasım senn?
ev temizliğine gelince;
ben hiç yapmıyorum. zaten akşam 18:35 de evde oluyorum en iyi ihtimalle. genelde işten sonra biyerlere gidiyoruz eşimle, eve gelmemiz 11 i buluyor, örneğin dün 22:30 da eve geldik. sadece çamaşırları yıkayıp haftasonu valizini boşaltacak fırsatım oldu. sonra prison break izlerken sızmışım, eşim uyandırdı da beraber çamaşırları astık. iki haftada bir yardımcı geldiği için ben sadece bulaşık makinası ve çamaşır makinasını kullanıyorum. çok gerekirse arada elektrik süpürgesini açıp yüzünden süpürüyorum. nadiren toz alıyorum. genelde çok temiz yaşıyoruz zaten. banyo ve mutfak pırıl pırıl olsun, bana yetiyor. yer silmeyali yıllar oluyor. bence siz de çok yorucu işler yapmayın. ağır kısımları eşiniz yapsın eğer yardımcı bayan almıyorsanız.
ESRAKO, çok güzel ya, demek ki iki gün dikkat etmekle yarım kilo verdin. bence sen çok da fazla zorlanmayacaksın şu diyet işinde. diyetisyen senin şimdi yediklerinden daha sıkı bir diyet vermeyecek sana. daha bile rahat olacaksın bence. cmts günü için de endişe etme. mado da light dondurma da var. ya da başka şeyler yersin sen. olmadı yanında kepekli ekmekle yapılmış bi sandviç filan getirirsin. ben de yemem waffle. pek sevmem.
bizde geldik doktordan herşey çok güzel gelişimide çok iyi dedi doktor:teytey: en önemlisi amniyotik bant yok olmuş yani artık öyle bişey yok:Saruboceq::lepi::sm_cool: kuzumun başıda yukarı dönmüş zaten bu gün çok rahattım ağrısız sızısız dolaştım :sm_cool:tetanoz aşısını sordum geçen sen haziranda vurulduğum için gerek yokmuş yani ondan sıyırdık .şeker yüklemem yapıldı ama sonucu almayı bekleyemedik kociş göreve gitti .yarın öğrenebileceğim .sadece 1 kilo almışım doktor kilon çok iyi dedi toplam 10 kilodayım şuan yani.:dance:
gelelim tosunuma boyumuzu öğrenemedik ama 778gr olmuşuz.her hafta başımız sata göre ileri bacaklarımız tam satla uyumluydu bu hafta hepsi eşitlenmiş tam 24+4 olmuşuz:teytey: bizden bukadar teyzeleri.kaydirigubbakcemile3
sağol defnecimm aynen ölee ben şişko bi anneyimm topiğin en şişkosu benimmmm delikafadulden
canım afta var aramıda ama senin bebişin maşallahı var acaba benimkide bir hafta sonra o kadar olurmu topiğin en şişman annesi benim en şişko bebişide seninki olcak sanırım nazarlarda korusun rabbim maşşallah
Ama nasıl bir kıpırtı..tarif edin çatlıycam çünkü bu bebek mi değil mi diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?