telkirma ismi ayça y dı sanırım dimi...
ben yaklaşık 2 haftadır hissediyoru tekmeleri güçlü ve kuvvetli eşim çok nadir hissediyor..benm SAT 19 kasım senn?
canım ben dolaşırken filan farketmiorum. mesela şu an laptop kucağımda bağdaş kurup oturuorum. bebiş içerden karnımı gıdıklıo sanki tekme gibi deilde dokunuşlar gibi. iğne ucu kadar ince bir şeyin içinde gezindiğini ve arada gıdıklar gibi okşadığını düşün. pıt pıt da oluo bazen. ben de şu an var mesela ama bazen 3-4 gün olmuo. dün gece de oldu. ben de her harekete kondurmamaya çalışıorum ama bazıları gaz olamaz daha önce hissetmediğim dokunuşlar:sm_cool:
bebek hareketlerini bende tum gun hissediyorum hemen hemen gun içinde surekli hele son birkaç gundur asagıya dogru itekliyor tekme atma seklinde resmen segirme pit pit falanlar çoktan geçti. oglumu bukadarn hissetmiyordum sanıım boyel bu aylarda. kızlar daha hareketeli oluyormu diye duydum erkekler daha erken hareketleniyormus ama kızlar geçhareketlenip daha çok hareket ediyorlarmıs anne karnında dogruum hatırlırum emin değilim.
Lal..gözün aydın kuzum..sen de görmüşsün oğluşunu..
Benim sıpanın hareketleri bariz azaldı yaa.. Annemde kalırken çok daha fazla ve güçlü hissediyordum. Sanırım bu ufak tefek şanssızlıklar, misafir stresi ve hastalık biraz olumsuz etkiledi oğlumu. İnşallah en kısa zamanda güçlenir tekrar. Günde bir kaç defa hissediyorum ama çok minik ve güçsüz hareketler. Neyse buna da şükür...
sağol canım bende çok sevinçliyim aylardır her gittiğimde bi sorun yorulmuştuk artık ilk defa bu ay doktorum 1 ay sonra görüşelim dediDeryacım Çok sevİndİm .gÖzÜn aydın...
tansiyonunun düşmesine sevindim canım dikkatli ol bebek harketleri benimki baya baya tekmeliyor gece uykumdan uyandırıyor hatta geçen akaşam birdn öyle vurduki ay diye haykırdım allahtan kimse yoktu yanımda çok güzel kuzuma maşallahGypsesra hadi bakalım gözün aydın. Ama sen yine de bişey olmaz deyip tuzlu çok yeme bence.. Bu arada dün 14-9 olan tansiyon, bugün 13-7 olmuş. Birazcık moralim düzeldi..
Norra da hasretle bebeğine bakıyordur şimdi. Meraklardayız hadi amaa..Darısı başıma perşembeye..
Petrik, O ördüğün patiği biran önce görmek istiyorum haberin olaaa
Bu arada bebeklerinizin hareketlerinden bahsetmiyosunuz artık ..Benim bir haftadır seğirme şeklindeyken dün bir iki kez daha güçlü hissettim...23-24 haftalık gebeler sizin nasılllll güçlü mü..Anlatın hadiii. Bide benle aynı haftadakiler nasıll?? Lalece vardı mesela..
evet tetanozdan kurtuldum maşallah oğluşuma olur canım merak etmesağol defnecimm aynen ölee ben şişko bi anneyimm topiğin en şişkosu benimmmm delikafadulden
canım gözünaydın ne güzel herşey yolunda gitmiş en güzelide tetenozdan kurtulmuşsunn maşallah grmına bebişin yaa bir hafta var aramıda ama senin bebişin maşallahı var acaba benimkide bir hafta sonra o kadar olurmu topiğin en şişman annesi benim en şişko bebişide seninki olcak sanırım nazarlarda korusun rabbim maşallah
Sağol canım darısı dşğer doktordan gelecek arkadaşlaraSAKALAEYN MASTER , GÖZÜN AYDIN!!! yaw capslock açık kalmış sorry
sağol nazan bende senlen aynı endişeleri yaşıyordum geçen akşamda çok şiddetli bi ağrım oldu ve eyvah dedim bişeymi oldu çok şükür.ama biz doktora eli kolu takılrsa ne olur nasıl anlarız diye sormuştuk gülmüştü ya birde işin bu tarafı var.içini rahat tut bence canım korkulacak bişey olsa mutlaka ona göre önlem alırlardıSAKALEYN, senin de gözünaydın. en çok da bandın yokolduğuna sevindim. bende de var ya, inşallah benimki de yok olur. bazen kafama takıyorum çünkü. acaba bebek takılacak mı diye.... biraz kıpırdanmasa, hissedemesem hemen endişe ediyorum "acaba banda mı takıldı" diye. darısı benim başıma o zaman...
kaydirigubbakcemile3merhaba kızlar okuldan geldim bi bakıyım bugün ne olmus diye derken sayfalar coşmuş gene
neyse bi göz atmam uzun sürdü ama bugün doktordan iyi haberlerle dönen herkese maşalllahh allah hiçbirimize kötü an yaşatmasın hasta olanlara geçmiş olsun diyorum öpüyorum hepinizi:teytey:
evet bu haftada tahmini doğum 22 temmuza kaydı kızlarayy ne güzel haberler alıyoruz bugün...maşallah deryacım..çok sevindim inanki..senin tosun giderek kiloya yaklaşıyor..ayy ne güzel yaa....
siteden baktım canım yapılışıda anlatılıyor yapacağım bende şimdi elimde yelek var bitmek üzere bitsinde .Maviş nasıl yetiştireyim hepinize çalışıyorum ben iş hatunuyum :) yapayım desem olmaz yapamam desem olmaz ne deyim ben şimdi sana :uhm: kaydirigubbakcemile3
bak örneğini ekledim eli tığ tutan herkes yapar çok kolay bi akşamda bitirirsin bi tekini dene bence <%>bucan< %>
bizde yarın sabah gidiyoruz doktora, öğleden sonra gelirim
kaydirigubbakcemile3seninde gözün aydın maşallah oğluşunaslm kızlarrrr...gypsyesra canım maşallah bebişin de sen de büyümüşsünüz. birazdan fotona da bakıcam. kiloları takmayı bıraktım canım ben de yemesemde şişçem en azından yiğip şişiorum şimdi:ecrin_bebek:
babymom senin kızın ve bakü adına sevindimnmmmmmm... orda gerçekten ii bir doktora ihtiyaç varmış ve kurtulmuşsun canım. nasıl zor alıştığından geri kalmak. özellikle içindeki cana yetemiormuş gibi gelmek daha da zor. artık kurtuldunn..
noradan haber beklioruz daha gelmedi.
sakaleynmaster canım seninde kontrolun ii geçmiş . bugün baya bir kontrol yaşanmış. ben o bahsettiğn sorunu anlamadım canım ya. kordonla ilgili ne o.
ben de doktordan geldim biraz önce.bebişimiz çok çok şirindi. parmaklar emdi tepindi bacak bacak üstüne atıp keyif yaptı.babasınla oğlumuzu gururla seyrettik hihoyyyt garip bir gurur oluor insanda cidden . biz yaptık bunu diye. oysa 2 boyutluda gördüm bebişi sadece. canım oğluşumm ve oğluşumun kardeşleri.haftamızla uyumlu gidioruz. detaylı bakıldı her yeri incelendi . maşallah sorunumuz yok şimdilik. allah ta göstermesin.
üzüldüm seren serengile de yani ne işi var suyun kalmamış tansiyon fırlamış ben yurda dönücem diye tutturmak nie. ama zaten çok küçükmüş bebek . başı saolsun
maşallah kilolara kızlar hepsi gidiyor takmayın kaydirigubbakcemile2hah aynen bizim yasantımızı anlatmıssın sanki:))) ama birtek camasır ı esim kendi asar ben uyuyakaldı isem o kısmı uymuyor nazlansana azıcık yahu nazan :) sen uykulu ne camasır asıyorsun su halinle.
taib bizim eve gelis saati sokaklardan 11 i b ulamaz en geç 9,30 da gelmemiz gerek oglusum uyuyor çunku sabah okula çok erken kalkıyor.
ben yer silip supurmeyeli geçen de yazdımdı sanırım 15 sene falan oldu:))
pasaklımıyım neyim :) ama evde tum gun kimse yok kirlenmiyor resmen ev
aynen oyle aksamları midem gurulduyor hemen meyva falan yiyorum ve yatıyorum. ama sabah deli ac uyanıyorum ve bu gidisle kilo almıycam çok kesinlesti durumum. amanne guzel sende yeme waffle :) ben hastası değilim ama yasak olan hersey cazip geliyor su an. ligiht urunleride danıscamd iyetisyene insalah birkaç gun içinde gitcem malum izin alıyorum surekli bir isim daha var on adn haber bekliyorum aynı gune getircem izinlerimi.
o yuzden hala gidemedim diyetisyene
derya gozun aydın ya bant yok olmus ha oyle yok olma ihtimali varmıydı ya ne guzel ne sevinmissindirrr. allah baska sıkıntı vermesin
adasımm vah halimizeee kilomuzda aynıı ben sabah tartıldım 83 idim :))))
73 ile baslamıstım veee tam 10 kilo ilk 5 ayda ama ilk uç ay 1 kilo alarak gerisi sonraki iki ayda vahim olan kısmı bu aslında:))) ama boyum 170 cm . yani kimse inanamıyor 83 olduguma ama tartı yalan soylemiyor:)
sisko diyenleri beraber doveriz .)))
bebek hareketlerini bende tum gun hissediyorum hemen hemen gun içinde surekli hele son birkaç gundur asagıya dogru itekliyor tekme atma seklinde resmen segirme pit pit falanlar çoktan geçti. oglumu bukadarn hissetmiyordum sanıım boyel bu aylarda. kızlar daha hareketeli oluyormu diye duydum erkekler daha erken hareketleniyormus ama kızlar geçhareketlenip daha çok hareket ediyorlarmıs anne karnında dogruum hatırlırum emin değilim.
çok saol canımm.... darısı tüm bebişlerini özleyen annelere. keşke hergün görsek.
kızlar midem yanmaya başladı 3-4 gündür. ve geceleri de uyuyamıorum. sola yatmaktan sabahları sırtım tutulmuş kalkıorum. nolcak böle. sola takıntı yaptım sırt üstü bile yatmıorum beynim otomatiğe bağlanmış durumda. ve mide yanmam baya ağır.-tatlicadiarzu- sizde durumlar nassı
Ben sola diye yatıyorum gece bi bakıyorum bebeğin üzerindeyim. Ben yüzüstü yatma manyağıyım napıyım. eziliyodur yavrucak içerde ama beni rahatsız etmiyor olacak ki gece uykumda dönmüş buluyorum kendimi..
Mide yanmalarına gelince arada oluyor her zaman değil.. Bebek büyüdükçe ve mideye baskı yaptıkça daha da artacak sanıyorum. Deneyimli annelere sorulur..Senin reflü gibi mi oluyor yoksa sadece mide yanması mı..
telkırma nasıl sat ın 1 ağustos kafamçokkarıştı anlayamadım ben ama :bbo:
klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?