2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ayyyy istanbul annelerine şişko diyenler bir daha düşünsün sayı giderek artıyor ve bunlar bizi döver.... süprizzzzzben en iyisi aldıgım kiloyu falan yazmıyım.. bende öle normalim yani zayıf değilimki..nazan gibi...:) ama sizede şişko falan demem ki ben esrako esra meviş ayhh hiiiiiiiç haddim değil yani...benim kelime haznemde yok ŞıŞKO kelimesi....delikafadulden:1shok:yasakkelime

üf ya elektirk gitti tabi tüm alıntılarımda aklımda kalanlara yazayım bari.
önce tansiyon meselesi vardı sanırım benim hep düşük bugünde ölçüldü ama bişey söylemedi doktor .
serengile bende üzüldüm allah sabır versin.of aklımda bu kadar kalmış.

telkirma ismi ayça y dı sanırım dimi...
ben yaklaşık 2 haftadır hissediyoru tekmeleri güçlü ve kuvvetli eşim çok nadir hissediyor..benm SAT 19 kasım senn?

Benim SAT:1 AĞUSTOSS.. Nee yaaa öyle işte yapacak bişey yok..Allahın mucizesi işte:)

Ya ben tarif edemediğim için size soruyorum. Evet benim de neredeyse aynı böyle. Saol çok güzel anlattın bana..
Dün çok güçlü hissettim ilk kez tekme denmez ama öyle bişey gibi..
Yook yok gaz değil bebek oldukları kesin

ayçaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senin avatarındaki kuzuların öpüşmesini yerim beeeeen çok tatlılar ya.....:1hug:

evet canım doğru hatırlıorsun. kızlar daha çok oynarmış derler. ben benimkini çok oynuor sanıordum ama arkadaşımın bebeği benle aynı hafta onun kızı baya atklalar atıp ters dönüor oturuor birden sırt üstü yatıor. benim minik erkek hep aynı pozisyonda ileri tekme durumunda.hihoyyyt belki de doğru hurafe deildir.

kızlar ben bi saat bi şekerleme yapim yoruldum bugün saatlerce hastanede yemeğimde var nasılsa kociş gelmeden kalkar bi salata yaparım artıkın öpüldünüz hepiniz iyiki varsınız siz olmasınız bu güzellikleri kimlerle paylaşıcam..seviyorum hepinizi...

Benim sıpanın hareketleri bariz azaldı yaa.. Annemde kalırken çok daha fazla ve güçlü hissediyordum. Sanırım bu ufak tefek şanssızlıklar, misafir stresi ve hastalık biraz olumsuz etkiledi oğlumu. ınşallah en kısa zamanda güçlenir tekrar. Günde bir kaç defa hissediyorum ama çok minik ve güçsüz hareketler. Neyse buna da şükür...

Lal..gözün aydın kuzum..sen de görmüşsün oğluşunu..

çok saol canımm.... darısı tüm bebişlerini özleyen annelere. keşke hergün görsek.
kızlar midem yanmaya başladı 3-4 gündür. ve geceleri de uyuyamıorum. sola yatmaktan sabahları sırtım tutulmuş kalkıorum. nolcak böle. sola takıntı yaptım sırt üstü bile yatmıorum beynim otomatiğe bağlanmış durumda. ve mide yanmam baya ağır.-tatlicadiarzu- sizde durumlar nassı

canım daha önce yazdım ama sen yakup beye gittin deil mi. memnun kaldın mı. nasıldı hihoyyyt çok sordum anlatsana. doğumumu o yapacak büyük ihtimalle. başka doktorum yok şu an. güven verdi mi

pinkkkkkkkkky, yahu kaç gündür bu avatar burda sen yeni mi gördün ki..

Deryacım Çok sevİndİm .gÖzÜn aydın...
sağol canım bende çok sevinçliyim aylardır her gittiğimde bi sorun yorulmuştuk artık ilk defa bu ay doktorum 1 ay sonra görüşelim dedi
tansiyonunun düşmesine sevindim canım dikkatli ol bebek harketleri benimki baya baya tekmeliyor gece uykumdan uyandırıyor hatta geçen akaşam birdn öyle vurduki ay diye haykırdım allahtan kimse yoktu yanımda çok güzel kuzuma maşallah
evet tetanozdan kurtuldum maşallah oğluşuma olur canım merak etme
SAKALAEYN MASTER , GÖZÜN AYDIN!!! yaw capslock açık kalmış sorry
Sağol canım darısı dşğer doktordan gelecek arkadaşlara
sağol nazan bende senlen aynı endişeleri yaşıyordum geçen akşamda çok şiddetli bi ağrım oldu ve eyvah dedim bişeymi oldu çok şükür.ama biz doktora eli kolu takılrsa ne olur nasıl anlarız diye sormuştuk gülmüştü ya birde işin bu tarafı var.içini rahat tut bence canım korkulacak bişey olsa mutlaka ona göre önlem alırlardı
kaydirigubbakcemile3
ayy ne güzel haberler alıyoruz bugün...maşallah deryacım..çok sevindim inanki..senin tosun giderek kiloya yaklaşıyor..ayy ne güzel yaa....
evet bu haftada tahmini doğum 22 temmuza kaydı kızlar:teytey:
siteden baktım canım yapılışıda anlatılıyor yapacağım bende şimdi elimde yelek var bitmek üzere bitsinde .
sende güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.
kaydirigubbakcemile3seninde gözün aydın maşallah oğluşuna
maşallah kilolara kızlar hepsi gidiyor takmayın kaydirigubbakcemile2
canım aslında ilk detaylıya gittiğimde iki gün çok yoğun stres yaşamıştım ve doktor önce ondan demişti strestense gider demişti zaten bu günde tekrar onun için çağrılmıştım yani yok olma ihtimali olan bişeydi ve çok şükür gitmiş hihoyyytgeriye şeker testimin sonucu kaldı bana aşç tok farketmez diyep yaptılr onun sonucuda yarın

evet öyle sanırımkaydirigubbakcemile5 benim kzım hiç durmazdı bu ona göre çok az oynuyor

Ben sola diye yatıyorum gece bi bakıyorum bebeğin üzerindeyim. Ben yüzüstü yatma manyağıyım napıyım. eziliyodur yavrucak içerde ama beni rahatsız etmiyor olacak ki gece uykumda dönmüş buluyorum kendimi..

Mide yanmalarına gelince arada oluyor her zaman değil.. Bebek büyüdükçe ve mideye baskı yaptıkça daha da artacak sanıyorum. Deneyimli annelere sorulur..Senin reflü gibi mi oluyor yoksa sadece mide yanması mı..

telkırma nasıl sat ın 1 ağustos kafamçokkarıştı anlayamadım ben ama :bbo:
taze fasulye benimd eazaldı hareketleri ben artık benim oğlanın tembel olduğunu düşünmeye basladım yalvarıyorum hadi oğlum şöööle kuvvetrli bi tekme savurda anne sevinsin diye ama nerde dogsun bi bilyorum ben ona ne yapcamıklava:

bende hep sola yatıyorum zaten genelded öyle yatrdım ara sıra sağıma dönüp uyuyorum ne yapayım sabaha kadarda aynı pozisyonda olmuyorki .
mide yanmsı bendede var iki şişe reni bitirdim üçüncüde yarım şu anda bile acayip yanıyor

delikafadulden canın yansa heralde istem dışı farkeder dönersin. ben de sağa yatma manyağıyım delikafadulden rüyalarıma girio dönüp dier tarafıma yatmışım rahatım sağdan sağdan huzur buluorum . ama sağa yatamıorum şimdi gerçekten ağrı girio. yüz üstü hiç yatamadım bugüne kadar hep boynum tutulur.uyku olayı bozdu beni. midem de asit va sanki yanıor . yattığım yerden biraz kalkınca geçior. yana dünüorum hemen geçior. garip belli bir pozisyonda özellikle yatarken yanıorum cayır cayır

telkırma nasıl sat ın 1 ağustos kafamçokkarıştı anlayamadım ben ama :bbo:
klava:

Hımm basbayağı öyle işte. O tarihten sonra 3 ay regl olmadım, dra gittim hamileymişim..Hihoo... Bir süre (bikaç ay) yumurtlamadım sonra yumurtladım ve döllenmişim..Tavuklar gibi hissettim yaa(

KIZLARRR doktordan geldim, ancak girebildim nete..
vee benimde oglusum oluyorrr, pipisini cok net gorduk, resmini bile verdi:)) hersey cok yolundaymis, 25 cm, 400gr:)) 21 hafta 3 gunluk kuzum:)) Teoman'im geliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…